Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet hep aynı marka yapıyorum! Ovülasyonla beraber almıştım testlerimi göndereyim bakar mısın? Sabahki sonradan renklenmiş ama hiç umudum kalmadı
Canım testlerine tekrar baktım bence pozitif ya bide labmen marka al bide kalp atışın kaç diyorum bi söylemedin kaç gündür

Tatlısı kahvaltı hariç olmamış, yesil çay ile gecistirmissin ogunleri. Yemek lazım ki kilo vereyim. İçebildigim kadar çay ne demek yahu zaten 3 fincan yesil çay iciyorsun. Böyle nasıl kilo vereceksin? Birşeyler yeki metabolizman çalışsın yağlar yansın . yoğurt yok salata yok. Olmamış.

Hoşgeldin kuzum

Geçmis olsun canım benim

Hoş geldin canım inşallah seversin burayı

anam bir kız doğuramadım bana bir çay yapsada içsem
Heee abla sen öyle san anamın 3 tane var da ne ise yarıyor hepimiz 14 yaşında gittik evden her geldiğimizde anam hizmet eder. Bugün aradık yemek hazırla biz geliyoruz diye yazık kadın mutfağı bile toplatmadi oturalım siz gidince ben yaparım diye kız oğlan bu devirde hepsi el maalesef

Senide evlat edindim sende gezmeye gittin fatma kocanla bıraktın beni evdekıskanç kaynanalar gibi söylemeyim

Senide evlat edindim sende gezmeye gittin fatma kocanla bıraktın beni evdekıskanç kaynanalar gibi söylemeyim
Hahahhhhh evet aynen öyle oldu ablam kaynanayi eve bırakıp kardeşimi de alıp anama gittim dusun yani firuze bilir içimden şimdi hap koydum şarkısını söylemek geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…