Canım testlerine tekrar baktım bence pozitif ya bide labmen marka al bide kalp atışın kaç diyorum bi söylemedin kaç gündürEvet hep aynı marka yapıyorum! Ovülasyonla beraber almıştım testlerimi göndereyim bakar mısın? Sabahki sonradan renklenmiş ama hiç umudum kalmadı
Herkes beni bekliyo ben hala gelemiyorum 69umher şey bizim için diyorsun da sen ne alemdesin acabaperigunlugu kilon kaç hesap ver bakalım bak aylardır aynı kiloda oyalanıyorum sen yetiş diye sıkıldım hee
Beklemiyorum seni önümüzdeki hafta kilo verecem gör bakHerkes beni bekliyo ben hala gelemiyorum 69um
Tatlısı kahvaltı hariç olmamış, yesil çay ile gecistirmissin ogunleri. Yemek lazım ki kilo vereyim. İçebildigim kadar çay ne demek yahu zaten 3 fincan yesil çay iciyorsun. Böyle nasıl kilo vereceksin? Birşeyler yeki metabolizman çalışsın yağlar yansın . yoğurt yok salata yok. Olmamış.Kızlar menüm
Kahvaltı 1.5 yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
Yeşillik
Şekersiz çay
Ara yeşil çay
Öglen 1 küçük muz
Ara yeşil çay
Akşam 1 kase tavuklu sebze kavurma
Yatana kadar içebildigim kadar çay ve yeşil çay
2. Litre su
3 kupa yeşil çay
40 dak. Yürüyüş
Nana ben seni hiç tanımıyorum,,,görüyorum ama muhabbet edemedik hiç..listede misin?Yahu kimsecikler yok mu yine, benim mesaj kotalarim kaldı böyle. Nasıl dolacaksa bilemedim
Evet geçen hafta girmiştim listeyeNana ben seni hiç tanımıyorum,,,görüyorum ama muhabbet edemedik hiç..listede misin?
Hoşgeldin kuzumO kadar uzak kaldım ki sizden selam vermeye yüzüm kalmadı, nasılsınız iyi misiniz kk'nın gülleri
Günlerdir siteye bile girmedim, beni sormuşsunuz teşekkür ederim. Ben iyiyim, aynı bildiğiniz Selin işte. Hala 1 ileri 2 geri, takıntılı falanBaktım olmuyor, özledim sizleri hop geldim
Geçmis olsun canım benimHerkese iyi akşamlar, ara ara boş buldukça girip geçmişi okudum ancak gelebildim.
Sabah hastaneye gittim, başım zonklayarak uyandım tansiyonum azıcık düşüktü. Hemde bağırsaklarım için testi gösterdim gaita testide yapıldı çok şükür bir sorun yok. Dvitami ampulü verdi her hafta aynı gün içicem, birde bağırsak düzenleyici. Baş ağrısı içinde kulak burun boğaza gidicem cuma günü, sinüzitim var belki ondan olabilir diye :)
ADINIZ:gerçek adım Sema
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 167
KİLONUZ: 90.8
HEDEF KİLONUZ: 65
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hareketsiz yaşam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ağır geliyor taşıyamıyorum ve kendimi böyle begenmiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 1.5 yıllık evliyim. Evlendiğimde 70 kiloydum. 1.5 yılda aldim bu kiloyu. Çocuğum yok. Tatlı yemeyi severim yemekte pek aşırılıklarım olmaz. Normalde çalışıyordum ama evlendikten sonra uzunca bir ara verdim nasip olursa mart nisan gibi tekrar başlıyorum çalışmaya. Sorularınız varsa cevaplayabilirim. Sevgilerle
Heee abla sen öyle san anamın 3 tane var da ne ise yarıyor hepimiz 14 yaşında gittik evden her geldiğimizde anam hizmet eder. Bugün aradık yemek hazırla biz geliyoruz diye yazık kadın mutfağı bile toplatmadi oturalım siz gidince ben yaparım diyeanam bir kız doğuramadım bana bir çay yapsada içsem
Nanacım bugün hafta sonu kimsecikler yokYahu kimsecikler yok mu yine, benim mesaj kotalarim kaldı böyle. Nasıl dolacaksa bilemedim
Senide evlat edindim sende gezmeye gittin fatma kocanla bıraktın beni evdeHeee abla sen öyle san anamın 3 tane var da ne ise yarıyor hepimiz 14 yaşında gittik evden her geldiğimizde anam hizmet eder. Bugün aradık yemek hazırla biz geliyoruz diye yazık kadın mutfağı bile toplatmadi oturalım siz gidince ben yaparım diyekız oğlan bu devirde hepsi el maalesef
Ablam kimse yok ama benim mesajlar dolmuyor sonra, ben ne yapayımNanacım bugün hafta sonu kimsecikler yok
nabzım 83 Can'ım geçen yazdığında yapacaktım unutmuşum kaç olması gerekiyor?Canım testlerine tekrar baktım bence pozitif ya bide labmen marka al bide kalp atışın kaç diyorum bi söylemedin kaç gündür
Çoook teşekkür ederim canımGeçmis olsun canım benim
Hakikaten he bende konuştum diye hatırlıyorum ama tanışmadan muhabbete geçtikAblam kimse yok ama benim mesajlar dolmuyor sonra, ben ne yapayım
Bari burada bir iki kişi daha bulayimda kaynasayim yahu te 1 ayı geçtim. Bi hafta sonu işe yarasin
Sanırım pek beceremiyorumSenin yasinda selin geldi peri var bekar kızlar kaynasin iste
Bekarlık sultanlıktır, bende sultanlıkta kariyer yapıyorum, selini sayma onun sevgilisi varSenin yasinda selin geldi peri var bekar kızlar kaynasin iste
Hahahhhhh evet aynen öyle oldu ablam kaynanayi eve bırakıp kardeşimi de alıp anama gittim dusun yaniSenide evlat edindim sende gezmeye gittin fatma kocanla bıraktın beni evdekıskanç kaynanalar gibi söylemeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?