Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menumu de yazayım unutmadan

10 bucuk gibi
2 yumurta 2 kaşık yulaf ezmesi ve peynir ile omlet

Ara bir demlik çay 10 kadar fındık

Akşam abarttim maalesef anamı görünce bir de babanmem de yedim cebren toplamda
3 karniyarik ama yağsız
Havuç salatası
Yarım kase mercimek çorbası
Biraz anne yapımı yufka
Ve kötü nokta tahinli kabak tatlısı. Babannem yapmış çok güzel yapar tontonum ve bana katmış çoğunu valla dayanamadim yedim

Şimdi maden suyu

Su 1.5 litre

iyi akşamlar sevgili takımı menümü veriyorum
SABAH
2dlm ekmek
1 hş yumurta
1 kk peynir
6 7 zeytin
dom dere otu
2 ceviz
ARA ÖĞLEN
2 elma
AKŞAM
1 lahmacun
1 tb y fasulye
salata ayran
spor yapamadım çok yoğun bir gündü diyetisyen menümüde ancak bunları yiyebildim akşamı erken yedim bayaği acım şimdi herkese hayırlı akşamlar

Yok kuzucummm profluğun avantajları olduğu kadar dezavantajları da var malesef
Pek bilemiyorum aslında henüz yaşamadım ama biraz safım bu konularda hatta sırf o konularda değil arkadaşlık konusunda da öyleyim. Birde paylaşmayı pek sevebilen birisi değilim, arkadaşlarım başkalarıyla bile görüşse kıskanan birisiyim
3 ay sonra 25 olacağım senin?
Aaaa doğum günlerimiz bile yakın o zaman bence ocak doğumluyum, 26 yaşındayım :)

Haydi ben kaçayımmm şekerler çay yok kahve yokHepinize güzel bir pazar dilerimmmm
Bu arada 1. takımda yarışma teklif etti biz kabul ettik sizlerde kabul ederseniz yine 3 lü mini yarış yapalım takımdaki herkes olacak şekildeHepimize başarılar

Pericimmm hakikatenn yasom gibi kaynanayı nerede bulacaksınnn gel bir düşün istersen yoksa ben talip olacağım

Kozam gelinim sabahki simitin olmamış gerisi süper

Not: yorumu buraya yapıyorum takımı ihmal etmeyelim
Aaa ben menümü buraya yazmadım dimi hemen yazayım Annem almış ablam ben de yedim simitt ama şimdi bir süre yemem

Geçmiş olsun ablacım

Saflık değil aslında pericimmm yaş ilerleyince insan daha çok inceliyor tek sorun bueşini zaten paylaşma perimmmarkadaşlıklarda sevgi fazlaysa olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…