Ekkk kuralım biz seninleBekarlık sultanlıktır, bende sultanlıkta kariyer yapıyorum, selini sayma onun sevgilisi var
Parlamadan söndükHakikaten he bende konuştum diye hatırlıyorum ama tanışmadan muhabbete geçtik
hg din canım demek prof oldunİyi akşamlar kardeş takımın fıstıklarıııBu hafta yarışıyoruz değil mi Yenilen pehlivan güreşe doymaz misali meydan okumaya devam ediyoruz
Pericim sultanlıkta prof oldum ben
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni katılıyorum aranıza yani deneme süresindeyim. İnşallah hep beraber kilolardan kurtuluruz. Girişteki karar defterini okudum, grup baya disiplinli anladığim kadarıyla.gözüm korktu bir an ama burdayım.
KuraaalıımmmEkkk kuralım biz seninle
Vaaayy yalnız olmadığıma sevindim yaaaaİyi akşamlar kardeş takımın fıstıklarıııBu hafta yarışıyoruz değil mi Yenilen pehlivan güreşe doymaz misali meydan okumaya devam ediyoruz
Pericim sultanlıkta prof oldum ben
Valla ben bu kafayla gidersem prof da olurumAynen yasommmPerimizi prof olacak kadar bekletmeyiz inşallahhh
Valla ben bu kafayla gidersem prof da olurum
3 ay sonra 25 olacağımKuraaalıımmmKaç yaşındaydın ?
talip oldum alayım oğluma diyorum nuh dedi peygamber demiyor benim gibi genç dinamik fit kaynana zor bulur artık kısmeti kapandıAynen yasommmPerimizi prof olacak kadar bekletmeyiz inşallahhh
Pek bilemiyorum aslında henüz yaşamadım ama biraz safım bu konularda hatta sırf o konularda değil arkadaşlık konusunda da öyleyim. Birde paylaşmayı pek sevebilen birisi değilim, arkadaşlarım başkalarıyla bile görüşse kıskanan birisiyim
Yok kuzucummm profluğun avantajları olduğu kadar dezavantajları da var malesef
Aaaa doğum günlerimiz bile yakın o zaman bence ocak doğumluyum, 26 yaşındayım :)3 ay sonra 25 olacağımsenin?
Aaa ben menümü buraya yazmadım dimi hemen yazayımKozam gelinim sabahki simitin olmamış gerisi süper
Not: yorumu buraya yapıyorum takımı ihmal etmeyelim
Geçmiş olsun ablacım4 tane verdi bana sadece su ile karıştır dedi ama dediğin gibi vişne suyuna ekleyeyim hiç bulandırmayayım midemi :)))
Valla bende anlamadım sabahtan beri baş ağrım geçmedi, mecbur kalmadıkça ilaç içmek istemiyorum ama son çare o galiba
Pek bilemiyorum aslında henüz yaşamadım ama biraz safım bu konularda hatta sırf o konularda değil arkadaşlık konusunda da öyleyim. Birde paylaşmayı pek sevebilen birisi değilim, arkadaşlarım başkalarıyla bile görüşse kıskanan birisiyim
Aaaa doğum günlerimiz bile yakın o zaman bence ocak doğumluyum, 26 yaşındayım :)
Hoşgeldin canıımAblam kızma yakafa dağıtayım dedim de baktım kafa aynı kafa döndüm kürkçü dükkanına, bende özledim sizleri ohh bende kocaman öptüm seni
Hoşbuldum ablacım, bence de gitmeyeyim artık
Ablamm hoşbuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?