Hoşbuldum ablamİyi akşamlar canlarım.aeben ablaya derdim hep insan nasıl bu kadar meşkul olur diye şimdi ben öyle oldum...bugün dışardaydım geldim ev işleri falan.kocamla arkadaşını şehirdışına yolladık düyüne karısını da bize bıraktılar...canım arkadaşımla güzel bi gün geçiririz inşallah..yarın gece anca gelirler...hepinizi özledim gün içinde okudum ama yazamadım(bunu da söylerlerdi hep anlamazdım)
@Smc hoş geldin tatlımmm... inşallah bu takımdan mezun olacaksın...hadi bugünki menünü yaz bakalım ne yedin içtin?
@Daydream15 hülyam çooook iyi yapmışsın...
Selinanya canım hoş geldin iyiki geldin...
koza16 sen de yeniden hoş geldin bebeyim...menünü buraya yazmamışmısın cadı?
Çok geçmiş olsun abla ya can kaybıda var heralde çok üzüldüm
Hiç şaşırmadım abla yaSelinim peri senin bıraktıgın yerde sengittin oda gitti
Nasılsın fıstıgım ?
Abla Gizem'e de oklava lazım şöyle en kalınından, hiç kendine bakmıyor. Sorma bende bekliyorum ama teyy teyy nerdeSelin dediki bekle beni yetişecem sanaaylardır gestopo bekliyorum yeter .sanadami aynısını dedi?
Kızz saçını başını yoldurtma ne demek hala aynıyım. Kaç aydır napıyorsun acabaHerkes beni bekliyo ben hala gelemiyorum 69um
Hoşbuldum ablacımHoşgeldin kuzum
Bekarlık sultanlıktır, bende sultanlıkta kariyer yapıyorum, selini sayma onun sevgilisi var
Aa evet gerçekten yakinmis bende şubat. Oh yaş farkimizda yok. Grupu kurar tv de eylem bile yaparızAaaa doğum günlerimiz bile yakın o zaman bence ocak doğumluyum, 26 yaşındayım :)
Ben yetişiceeem sana hedefiiim sensiiinher şey bizim için diyorsun da sen ne alemdesin acabaperigunlugu kilon kaç hesap ver bakalım bak aylardır aynı kiloda oyalanıyorum sen yetiş diye sıkıldım hee
Hoşgeldin canıım
Ay ben batırdım bu aralar beni hiiç sormaHoşbuldum Bilgecim, nasılsın tatlım kaç kilo oldun bakıyım okul açıldı hedefine ulaştın mı? Uzak kalınca kimselerden haber yok
Merhaba, bende 24 yaşındayım adım SelinAa evet gerçekten yakinmis bende şubat. Oh yaş farkimizda yok. Grupu kurar tv de eylem bile yaparız
Ya sorma ya bir anda fırlamasa şu kilolar azcık keyfini sürsek ne güzel olacak ama olsun kuzucum toplarsın sen. Hem ayna da ki görüntünden memnunsan sayıların bir önemi yok, bende artık döndüm geri kürkçü dükkanı misaliAy ben batırdım bu aralar beni hiiç sormaAynadaki görüntümden memnunum da bir ara 58.7 yi gören ben bu hafta sınav haftamdı yiine 62 oldum Ama çok kararlıyım salıdan itibaren tekrar başlıyorum 5 aralık a kadar 58 ocakrtada mezun olmak istiyorum Sen de gitme artık kal burda
Ooooo taliplerim artıyor ben bunları bir liste yapayımda seçeyim bariHaydi ben kaçayımmm şekerler çay yok kahve yokHepinize güzel bir pazar dilerimmmm
Bu arada 1. takımda yarışma teklif etti biz kabul ettik sizlerde kabul ederseniz yine 3 lü mini yarış yapalım takımdaki herkes olacak şekildeHepimize başarılar
Pericimmm hakikatenn yasom gibi kaynanayı nerede bulacaksınnngel bir düşün istersen yoksa ben talip olacağım
Sağol canım benimmGeçmiş olsun ablacım
Herşeyin fazlası zarar diye boşuna demiyolar demekki
Saflık değil aslında pericimmm yaş ilerleyince insan daha çok inceliyor tek sorun bueşini zaten paylaşma perimmm arkadaşlıklarda sevgi fazlaysa olabiliyor
Oooo ben çoook şeyi kaçırmışım yaaaHiç şaşırmadım abla yaiyiyim şükür rutin bir düzende hayat devam ediyor, iş ev git gel. Sen nasılsın yine yogunsun
Abla Gizem'e de oklava lazım şöyle en kalınından, hiç kendine bakmıyor. Sorma bende bekliyorum ama teyy teyy nerde
Kızz saçını başını yoldurtma ne demek hala aynıyım. Kaç aydır napıyorsun acabasıkılmadın mı yahu, ben artık tartıyla kavga ediyorum off yine mi bu sayılar diye
Hoşbuldum ablacım
Ahaha, senin haberin yok mu yavrum ya 2 ay önce ayrıldım ben. Biraz da ondan yoktum buralarda, en azından o taraftan dağılan parçalarımı topladım . Ama gerçekten bekarlık sultanlıkmış bir rahatladım
Tamamdır 3lü koalisyon kurup eylemlere başlıyoruz kızlarAa evet gerçekten yakinmis bende şubat. Oh yaş farkimizda yok. Grupu kurar tv de eylem bile yaparız
Merhaba, bende Naile. Yaşım zaten ortaya çıktı, ama yıldan hâlâ 24Merhaba, bende 24 yaşındayım adım SelinTanışalım mı
Aaa acaba beni neden takip etmiyorsunBen yetişiceeem sana hedefiiim sensiiinİnstagramda görüyorum fıstık gibisin valla kaç kilosun şimdii canım
Amaaan 24 o zaman yaaa hemen niye 25 yapıyosunMerhaba, bende Naile. Yaşım zaten ortaya çıktı, ama yıldan hâlâ 24
Öhümmm, bi sloganla işi ilerlettik mi bizi kimse tutamazTamamdır 3lü koalisyon kurup eylemlere başlıyoruz kızlar
Benim anam bana 5 subattan beri artık 25 oldun diyor, iyi seni yıl sonuna bırakmışlarAmaaan 24 o zaman yaaa hemen niye 25 yapıyosungeçen hafta hastaneye gittiğimde tahlil sonuçlarımda bile yaşım 27 yazıyordu hastaneye bir gıcık oldum anlatamam 2 ay bile olsa daha 27ye var hem yıldan bile 27 olmamışım ki nereye koşuyolarsa böyle
ay canım teşekkür ederim, 57 yim küsüratlar oynuyor. Tekrar 56 ya inmek için uğraşıyorum he birde şu basenlerim erisin diye spora devamBen yetişiceeem sana hedefiiim sensiiinİnstagramda görüyorum fıstık gibisin valla kaç kilosun şimdii canım
Memnun oldum Nailecim, bende Nisandan beri takımdayım ama hep liste dışıydım, takılıyorum öyle fasulyedenMerhaba, bende Naile. Yaşım zaten ortaya çıktı, ama yıldan hâlâ 24
Ayy yok seni takip etmiyimmmAaa acaba beni neden takip etmiyorsun
Ayyyy 57 süper vallaay canım teşekkür ederim, 57 yim küsüratlar oynuyor. Tekrar 56 ya inmek için uğraşıyorum he birde şu basenlerim erisin diye spora devamsen yetiş beraber 1 ileri 2 geri kilomuzu koruruz
Memnun oldum Nailecim, bende Nisandan beri takımdayım ama hep liste dışıydım, takılıyorum öyle fasulyeden2 aydır da uğradığım yoktu o yüzden çok bilmiyorum, biraz kendini tanıtır mısın. Nerde yaşıyorsun, napıyorsun, kilon, hedefin nedir Sorgun başlasın
Gel tabiii gitme zaten hiiçMerhaba, bende 24 yaşındayım adım SelinTanışalım mı
Ya sorma ya bir anda fırlamasa şu kilolar azcık keyfini sürsek ne güzel olacak ama olsun kuzucum toplarsın sen. Hem ayna da ki görüntünden memnunsan sayıların bir önemi yok, bende artık döndüm geri kürkçü dükkanı misali
Bende memnun oldum,Memnun oldum Nailecim, bende Nisandan beri takımdayım ama hep liste dışıydım, takılıyorum öyle fasulyeden2 aydır da uğradığım yoktu o yüzden çok bilmiyorum, biraz kendini tanıtır mısın. Nerde yaşıyorsun, napıyorsun, kilon, hedefin nedir Sorgun başlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?