Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoşbuldum ablam Daha tam dönüş yapamadım salıdan itibaren diyete tam dönüyorum Ay ben unutmuşum menüyü yazıyorum hemmen

Selinim peri senin bıraktıgın yerde sengittin oda gitti
Nasılsın fıstıgım ?
Hiç şaşırmadım abla ya iyiyim şükür rutin bir düzende hayat devam ediyor, iş ev git gel. Sen nasılsın yine yogunsun

Selin dediki bekle beni yetişecem sana aylardır gestopo bekliyorum yeter .sanadami aynısını dedi?
Abla Gizem'e de oklava lazım şöyle en kalınından, hiç kendine bakmıyor. Sorma bende bekliyorum ama teyy teyy nerde
Herkes beni bekliyo ben hala gelemiyorum 69um
Kızz saçını başını yoldurtma ne demek hala aynıyım. Kaç aydır napıyorsun acaba sıkılmadın mı yahu, ben artık tartıyla kavga ediyorum off yine mi bu sayılar diye

Hoşgeldin kuzum
Hoşbuldum ablacım
Bekarlık sultanlıktır, bende sultanlıkta kariyer yapıyorum, selini sayma onun sevgilisi var

Ahaha, senin haberin yok mu yavrum ya 2 ay önce ayrıldım ben. Biraz da ondan yoktum buralarda, en azından o taraftan dağılan parçalarımı topladım . Ama gerçekten bekarlık sultanlıkmış bir rahatladım

her şey bizim için diyorsun da sen ne alemdesin acaba perigunlugu kilon kaç hesap ver bakalım bak aylardır aynı kiloda oyalanıyorum sen yetiş diye sıkıldım hee
Ben yetişiceeem sana hedefiiim sensiiin İnstagramda görüyorum fıstık gibisin valla kaç kilosun şimdii canım

Hoşbuldum Bilgecim, nasılsın tatlım kaç kilo oldun bakıyım okul açıldı hedefine ulaştın mı? Uzak kalınca kimselerden haber yok
Ay ben batırdım bu aralar beni hiiç sorma Aynadaki görüntümden memnunum da bir ara 58.7 yi gören ben bu hafta sınav haftamdı yiine 62 oldum Ama çok kararlıyım salıdan itibaren tekrar başlıyorum 5 aralık a kadar 58 ocakrtada mezun olmak istiyorum Sen de gitme artık kal burda

Menüm:

Sabah 09.00:
1 simit
2 çay kaşığı beyaz peynir
Biraz süzme peynir
Şekersiz çay
Salatalık
3 zeytin

Öğle 14.15:
1 tabak tazefasulye yemeği
2 dilim ekmek

Ara: 16.00
1 mandalina

Akşam: 17.45
Sızdırma et
1 ince dilim ekmek
Yoğurt
1 salatalık yazmayı unutmuşum

Ara:
Şekersiz çay
Biraz meyve

Su: 2.25 olur
Spor: Yok

Aa evet gerçekten yakinmis bende şubat. Oh yaş farkimizda yok. Grupu kurar tv de eylem bile yaparız
Merhaba, bende 24 yaşındayım adım Selin Tanışalım mı

Ya sorma ya bir anda fırlamasa şu kilolar azcık keyfini sürsek ne güzel olacak ama olsun kuzucum toplarsın sen. Hem ayna da ki görüntünden memnunsan sayıların bir önemi yok, bende artık döndüm geri kürkçü dükkanı misali

Ooooo taliplerim artıyor ben bunları bir liste yapayımda seçeyim bari
Geçmiş olsun ablacım
Sağol canım benimm

Saflık değil aslında pericimmm yaş ilerleyince insan daha çok inceliyor tek sorun bueşini zaten paylaşma perimmmarkadaşlıklarda sevgi fazlaysa olabiliyor
Herşeyin fazlası zarar diye boşuna demiyolar demekki
Oooo ben çoook şeyi kaçırmışım yaaa
Aa evet gerçekten yakinmis bende şubat. Oh yaş farkimizda yok. Grupu kurar tv de eylem bile yaparız
Tamamdır 3lü koalisyon kurup eylemlere başlıyoruz kızlar

Merhaba, bende Naile. Yaşım zaten ortaya çıktı, ama yıldan hâlâ 24
Amaaan 24 o zaman yaaa hemen niye 25 yapıyosun geçen hafta hastaneye gittiğimde tahlil sonuçlarımda bile yaşım 27 yazıyordu hastaneye bir gıcık oldum anlatamam 2 ay bile olsa daha 27ye var hem yıldan bile 27 olmamışım ki nereye koşuyolarsa böyle

Tamamdır 3lü koalisyon kurup eylemlere başlıyoruz kızlar
Öhümmm, bi sloganla işi ilerlettik mi bizi kimse tutamaz

Benim anam bana 5 subattan beri artık 25 oldun diyor, iyi seni yıl sonuna bırakmışlar

Ben yetişiceeem sana hedefiiim sensiiin İnstagramda görüyorum fıstık gibisin valla kaç kilosun şimdii canım
ay canım teşekkür ederim, 57 yim küsüratlar oynuyor. Tekrar 56 ya inmek için uğraşıyorum he birde şu basenlerim erisin diye spora devam sen yetiş beraber 1 ileri 2 geri kilomuzu koruruz

Merhaba, bende Naile. Yaşım zaten ortaya çıktı, ama yıldan hâlâ 24
Memnun oldum Nailecim, bende Nisandan beri takımdayım ama hep liste dışıydım, takılıyorum öyle fasulyeden 2 aydır da uğradığım yoktu o yüzden çok bilmiyorum, biraz kendini tanıtır mısın. Nerde yaşıyorsun, napıyorsun, kilon, hedefin nedir Sorgun başlasın

Kuzu hazır seni bulmuşken perigunlugu farkında olmadan seninde başladığını, bende Dukan expresse başladım bugün 1. günümdü. kk da sayfa var mı diye aratırken mesajlarınızı gördüm nasıl gidiyor, bugün benim çok saçma oldu dukan daha önce hiç denemedim, bakalım bir bu kalmıştı yapmadığım

Ayyyy 57 süper valla Ayneen aynen ben sana yetişeyim ablacıım sen bu ara daha da inersiin zaten Periişkoda gelir yanımıza

Gel tabiii gitme zaten hiiç Ayy kilolar çok nankör ama elimizden kaçamazlar

Bende memnun oldum,
Senin ugramadigin zamanlarda ben gelmişim 1 ay önce buraya katıldım. Bursada yaşıyorum, calismiyorum evdeyim. En son 90 kiloydum sabah itibariyle geride bıraktım. 58 kiloya inmek istiyorum ama aynada kendimi tam anlamıyla beğendiğim an a (ki bence m t-shirt giysem yeterli) geldiğim zaman bnm hedefim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…