Aaa ben yine iyiymişim ya o zamanÖhümmm, bi sloganla işi ilerlettik mi bizi kimse tutamaz
Benim anam bana 5 subattan beri artık 25 oldun diyor, iyi seni yıl sonuna bırakmışlar
Aaaa ne kadar ayııp kızzz :)))Ayy yok seni takip etmiyimmmYou follow me perişko
Valla 3. günden sonra benimde öyle olduKuzu hazır seni bulmuşkenperigunlugu farkında olmadan seninde başladığını, bende Dukan expresse başladım bugün 1. günümdü. kk da sayfa var mı diye aratırken mesajlarınızı gördüm nasıl gidiyor, bugün benim çok saçma oldu dukan daha önce hiç denemedim, bakalım bir bu kalmıştı yapmadığım
Aaa ben yine iyiymişim ya o zaman
Aaaa ne kadar ayııp kızzz :)))
Valla 3. günden sonra benimde öyle oldu
Gel kuzu gel, bakayım Dukan'a başladım bi 55i görsem rahat edicem aylardır 56-57 takılıyorumAyyyy 57 süper vallaAyneen aynen ben sana yetişeyim ablacıım sen bu ara daha da inersiin zaten Periişkoda gelir yanımıza
Sorma ya 1 gün yediğimi 1 haftada veriyorum, ama şükür ki verme azmimiz devam ediyor. o giderse asıl sorunGel tabiii gitme zaten hiiçAyy kilolar çok nankör ama elimizden kaçamazlar
inşallah tez zamanda hedefine ulaşırsın, hangi kiloda mutlu olacaksan orda kalırsın. Pes etmediğin sürece hepsi gidecekBende memnun oldum,
Senin ugramadigin zamanlarda ben gelmişim1 ay önce buraya katıldım. Bursada yaşıyorum, calismiyorum evdeyim. En son 90 kiloydum sabah itibariyle geride bıraktım. 58 kiloya inmek istiyorum ama aynada kendimi tam anlamıyla beğendiğim an a (ki bence m t-shirt giysem yeterli) geldiğim zaman bnm hedefim.
Yaa hadi bozma da devam edelim birlikteValla 3. günden sonra benimde öyle oldu
dukan expressin birinci gününde devam edersem gayet iyi veriyorum ama öbür günlere geçince başa dönüyorum. ben hep 1. günde kalsam olur muGel kuzu gel, bakayım Dukan'a başladım bi 55i görsem rahat edicem aylardır 56-57 takılıyorum
Sorma ya 1 gün yediğimi 1 haftada veriyorum, ama şükür ki verme azmimiz devam ediyor. o giderse asıl sorun
inşallah tez zamanda hedefine ulaşırsın, hangi kiloda mutlu olacaksan orda kalırsın. Pes etmediğin sürece hepsi gidecekhem zamanlaman mükemmel, 2016 yazına müthiş gireceksin benden söylemesi
Yaa hadi bozma da devam edelim birlikte
bebeğin kulağını mı yalamış, manyk mı ne : ))))))abla BDV de ne kaynanalar okuyorum bebeği emzirmeye kalkan, bebeğin kulağını yalayan, gelinini darp edip oğluna polise beni dövdü diyenkaynanalar şaşırtmıyor artık beni
günaydın elvinya bir türlü vakit bulup aramıza katılamadın canım karabatak gibi bir görünüp kayboluyorsun kendini tanıt ve bugünden itibaren menü vermeye başla aramıza katıl güzelim.Günaydinlar,iyi pazarlar ben sabah 6 da kalkar dur yok durak yok cocuklarim cok erkenci 5 te uyaniyoruz bazen gün işımadigi icin isik acip oturuyoruz bu konuda vahim durumum erken yatiyorlar 8 de ama naptıysam aynilar ah ah dertlendm beya
Bugün kü menüm
Kahvaltı: çok az yağda kızartılmış patates üzeri domates soslu ( babacığım kahvaltıya hazırlamış, kıramadım aldım) , 1.5 haşlanmış yumurta, domates ,ekmek yemedim patates yediğim için
Ara: yarım dilim baklava
Akşam: 100 gr döner, salata, közlenmiş domates biber ve avuç kadar lavaj ekmek
Ara: 1 elma (minnacık) , bir mandalina ( minnacık) - ikisi de yumurta büyüklüğünde idi
Su: ekmekten mi tatlıdan mı ne deli gibi susadım 3 ltyi çoktan geçti ve ben hala susuz gibiyim
Spor yok
slm hoşgeldiniz evet subatta buraya yazmıssınız sonra 14. takıma yazmısınız kaptanımız gelince sizi yönlendirecektir.slm kizlar. ben bu gruptaydim fakat uzun bi sure yazamadim tekrar araniza katilmak istiyorum. ne yapmam lazim. mumkun mu
vay vay kaolisyonlar kurulmuşSelinanya perigunlugu @nananais maşallah hadin bakalım bekarlar düollaya davet ediyorum sizi aeben @Daydream15 ve @fatmanurkaya bende en yaşlınız olarak başkannnn bu konuda biraz yanlı davranabilirim gençler tabiki kankalarımdan yana olabilirim hodri meydan
Ben dün sbh kaptana attm msj tanittm kendimi ,aksam menü veririm olmadi size de tanitirim canim artikgünaydın elvinya bir türlü vakit bulup aramıza katılamadın canım karabatak gibi bir görünüp kayboluyorsun kendini tanıt ve bugünden itibaren menü vermeye başla aramıza katıl güzelim.
bu arada çoçukların erken yatması taraftarıyım iyi yapıyon benimde kurallarım vardı 9 da yatardı oğlum ve hiç beni okul hayatı boyunca üzmedi ismini seslendimi anında ikiletmeden kalkardı sağolsun biraz dinlenme günlerinde uyumak istiyor insan ama erken kalkan erken yol alır boşver gecenin 12sinde gezen çoçuktan iyidir. gerçi şunuda itiraf edeyim gençken uyumak istiyor insan çoçuklar büyüsede bir rahat etsem diyosun büyüyüncede sen uyuyamıyorsun
elvinya takıma tanıtacaksın kendini sadece kaptana tanıtırsan burdaki üyeler seni nasıl tanıyacak ha beni sadece kaptan tanısın sizinlede muhattap olmam dersen bilememBen dün sbh kaptana attm msj tanittm kendimi ,aksam menü veririm olmadi size de tanitirim canim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?