Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam 7. Takım bu aralar hiç ugramamisim size ayıp olmasın dedim sweet kaptanım gelmis söylemiş zaten ben onlara yarışalim mi dedim oda 7. Takımla yarışıyoruz 3 lu yarışalim dedi bende hop buraya uctum bakalım 3 lu mini yarısımiz ne olacak bu mesaj 1. Takım adinaydi
Bireysel olarakta herkeslere sevgiler kalpler

Öhümmm, bi sloganla işi ilerlettik mi bizi kimse tutamaz

Benim anam bana 5 subattan beri artık 25 oldun diyor, iyi seni yıl sonuna bırakmışlar
Aaa ben yine iyiymişim ya o zaman
Ayy yok seni takip etmiyimmm You follow me perişko
Aaaa ne kadar ayııp kızzz :)))
Valla 3. günden sonra benimde öyle oldu

Ayyyy 57 süper valla Ayneen aynen ben sana yetişeyim ablacıım sen bu ara daha da inersiin zaten Periişkoda gelir yanımıza
Gel kuzu gel, bakayım Dukan'a başladım bi 55i görsem rahat edicem aylardır 56-57 takılıyorum

Gel tabiii gitme zaten hiiç Ayy kilolar çok nankör ama elimizden kaçamazlar
Sorma ya 1 gün yediğimi 1 haftada veriyorum, ama şükür ki verme azmimiz devam ediyor. o giderse asıl sorun

inşallah tez zamanda hedefine ulaşırsın, hangi kiloda mutlu olacaksan orda kalırsın. Pes etmediğin sürece hepsi gidecek hem zamanlaman mükemmel, 2016 yazına müthiş gireceksin benden söylemesi

Valla 3. günden sonra benimde öyle oldu
Yaa hadi bozma da devam edelim birlikte

dukan expressin birinci gününde devam edersem gayet iyi veriyorum ama öbür günlere geçince başa dönüyorum. ben hep 1. günde kalsam olur mu

Ancak geçmişi bitirip yazabildim bu gün yine cıslarla dolu bir gün oldu
Nasıl toparlayacağım kendimi ya

Bugün kü menüm
Kahvaltı: çok az yağda kızartılmış patates üzeri domates soslu ( babacığım kahvaltıya hazırlamış, kıramadım aldım ) , 1.5 haşlanmış yumurta, domates ,ekmek yemedim patates yediğim için
Ara: yarım dilim baklava
Akşam: 100 gr döner, salata, közlenmiş domates biber ve avuç kadar lavaj ekmek

Ara: 1 elma (minnacık) , bir mandalina ( minnacık) - ikisi de yumurta büyüklüğünde idi
Su: ekmekten mi tatlıdan mı ne deli gibi susadım 3 ltyi çoktan geçti ve ben hala susuz gibiyim
Spor yok

Günaydinlar,iyi pazarlar ben sabah 6 da kalkar dur yok durak yok cocuklarim cok erkenci 5 te uyaniyoruz bazen gün işımadigi icin isik acip oturuyoruz bu konuda vahim durumum erken yatiyorlar 8 de ama naptıysam aynilar ah ah dertlendm beya

günaydın elvinya bir türlü vakit bulup aramıza katılamadın canım karabatak gibi bir görünüp kayboluyorsun kendini tanıt ve bugünden itibaren menü vermeye başla aramıza katıl güzelim.
bu arada çoçukların erken yatması taraftarıyım iyi yapıyon benimde kurallarım vardı 9 da yatardı oğlum ve hiç beni okul hayatı boyunca üzmedi ismini seslendimi anında ikiletmeden kalkardı sağolsun biraz dinlenme günlerinde uyumak istiyor insan ama erken kalkan erken yol alır boşver gecenin 12sinde gezen çoçuktan iyidir. gerçi şunuda itiraf edeyim gençken uyumak istiyor insan çoçuklar büyüsede bir rahat etsem diyosun büyüyüncede sen uyuyamıyorsun

xperim cıs yaptın diye diyet bozulmadı bugün yeni bir gün battı balık yan gitti değil bugün sağlıklı yaşamın 1.günü kalk ve silkelen beraber spor yapacağız . bu arada menüne baktım bu normal geldi niye dersen tabiki diyet menüsüde olmasa hayatımızda hep diyet yapacağız nereye gidersek gidelim diyet yemekler yiyeceğiz diye bir kural yok bazen mecbur kalabiliriz önemli olan onu nasıl az hasarla atlatabiliriz bu menüde sana kızabileceğim lütfen tatlıdan uzak durun yemeyin baklava neyine kuzum 100şınav cezası şaka şaka sen bu hafta onu eminim telafi edersin hadi bakalım sana güveniyorum.

slm kizlar. ben bu gruptaydim fakat uzun bi sure yazamadim tekrar araniza katilmak istiyorum. ne yapmam lazim. mumkun mu
slm hoşgeldiniz evet subatta buraya yazmıssınız sonra 14. takıma yazmısınız kaptanımız gelince sizi yönlendirecektir.

Ben dün sbh kaptana attm msj tanittm kendimi ,aksam menü veririm olmadi size de tanitirim canim artik

Ben dün sbh kaptana attm msj tanittm kendimi ,aksam menü veririm olmadi size de tanitirim canim artik
elvinya takıma tanıtacaksın kendini sadece kaptana tanıtırsan burdaki üyeler seni nasıl tanıyacak ha beni sadece kaptan tanısın sizinlede muhattap olmam dersen bilemem rabbim yolunu açık etsin canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…