canım kendi motivasyonunu kendin yükseltmelisinAncak geçmişi bitirip yazabildim bu gün yine cıslarla dolu bir gün oldu
Nasıl toparlayacağım kendimi ya
canım benimki de genelde 21 civarı yatıpGünaydinlar,iyi pazarlar ben sabah 6 da kalkar dur yok durak yok cocuklarim cok erkenci 5 te uyaniyoruz bazen gün işımadigi icin isik acip oturuyoruz bu konuda vahim durumum erken yatiyorlar 8 de ama naptıysam aynilar ah ah dertlendm beya
Ahaha benim bugün 2. gün, 1 haftalık sonucu bekliyorum. Sen 1'e de kal madem normal dukan yapsan olmuyor mu?dukan expressin birinci gününde devam edersem gayet iyi veriyorum ama öbür günlere geçince başa dönüyorum. ben hep 1. günde kalsam olur mu
Yok ablam ya Gizem'den bana hayır yok anladım benSelinanya canım sana bir sır vereyim sakın gestopoyla yola çıkma emin ol dukanla başlayıp karatayla bitirir yarı yolda bırakır seni
Abla çok moral oldun bana sağolasın. Ben de ya hep ya hiç var biraz azıcık bozunca tümden gitti psikolojisine giriyorum. Spor yapamıyorum abla annemgildeyim yıllık iznim yanıyordu apar topar izne ayrıldım bu hafta. Sporsuz pek veremiyorum ama yediklerime özellikle dikkat edicem buradayken ablaxperim cıs yaptın diye diyet bozulmadı bugün yeni bir gün battı balık yan gitti değil bugün sağlıklı yaşamın 1.günü kalk ve silkelen beraber spor yapacağız . bu arada menüne baktım bu normal geldi niye dersen tabiki diyet menüsüde olmasa hayatımızda hep diyet yapacağız nereye gidersek gidelim diyet yemekler yiyeceğiz diye bir kural yok bazen mecbur kalabiliriz önemli olan onu nasıl az hasarla atlatabiliriz bu menüde sana kızabileceğim lütfen tatlıdan uzak durun yemeyin baklava neyine kuzum 100şınav cezası şaka şaka sen bu hafta onu eminim telafi edersin hadi bakalım sana güveniyorum.
Kekliğim benim menümden sonra kimseye kızacak halim kalmadı zaten. İnşallah toparlarım cumaya kadarCumartesi günü menümü veriyorum kızmayın bana!
Sabah kahvaltı yapmadım
Ara 1 elma
Öğlen
1 büyük kase salata
1 dilim ekmek (tavada kurutulmuş)
Akşam mantar sote ve ayran
3 Lt su
İyi yerinden eve kadar yürüdüm moral bozukluğuyla mesafe 7,5 km den fazla
iyi tatiller xperim çok sevindim annenin yanında olmana sen spor yapmasanda verirsin yada evde yapabileceğin birşey bulursun biliyorum sadece senden bu süre içinde lütfen tatlı yemeeemeni istiyorum buna hakim ol lütfenAbla çok moral oldun bana sağolasın. Ben de ya hep ya hiç var biraz azıcık bozunca tümden gitti psikolojisine giriyorum. Spor yapamıyorum abla annemgildeyim yıllık iznim yanıyordu apar topar izne ayrıldım bu hafta. Sporsuz pek veremiyorum ama yediklerime özellikle dikkat edicem buradayken abla
Evet CallanPinckney hedefim 55 kilo olmak. İş yerinde yine bir erkek arkadaş sizi 2 aydır görmeyen biri hasta oldunuz zannedecek ne kadar zayıfladınız öyle dedi. Ben sağlıklı besleniyorum oysa spor da var nasıl yine de hasta gibi duruyorum anlamadımcanım kendi motivasyonunu kendin yükseltmelisin
neden zayıflamak istediğini amaçlarını hatırla
neden o cıslardan yememelisin
hedefe ulaşana kadar durmaman gerektiğini hatırla
bugun bunu düşün bence
Abla doğru söylüyorsun bak uzun süredir ağzıma sürmüyordum hatta dün baklavadan önce arkadaşıma anlattım artık tatlı çikolata iğrenç geliyor diye. Ama Kahvaltı ile akşam arasında koşturduk hep yemek yiyecek vakit de bulamadım sonra tatlıyı aldık annemgile giderken elimiz boş olmasın diye eve bir gittim ki annem hamsi buğulama yapmış bense ağzıma süremem buğulamayı. Anneme darıldım geleceğimi biliyosun yemediğimi biliyosun hem davet edip hem neden bunu yaptın diye o ara açlıktan da iyice şekerim düştü ve baklava paketini ne ara açtım ne ara elime aldım ısırdım farkında değilim bir lokma aldım çok kötü geldi tadı kalanını eşime verdim.iyi tatiller xperim çok sevindim annenin yanında olmana sen spor yapmasanda verirsin yada evde yapabileceğin birşey bulursun biliyorum sadece senden bu süre içinde lütfen tatlı yemeeemeni istiyorum buna hakim ol lütfenbir abla olarak rica ediyorum 21 gün hiç tatlı yeme diyolar istemiyormuş vucut bunu dene bakalım.tatlı önüne gelince beni hatırlaaaa
Toparlarsın Can'ım ya ben de bu sabah küçük bir kaçamak yaptım ama devamı gelmez bugün. Bu kadar strese oturup koca bir çikolata yemediğime dua ediyorumKekliğim benim menümden sonra kimseye kızacak halim kalmadı zaten. İnşallah toparlarım cumaya kadar
Benim bildiğim de 1 bardak suya 1 çay kaşığı karbonat koyup içmek. Vücudu alkali hale getiriyormus . Ben de deniyorum arada...Hanımlar şu alkali aymıştı nedir ya? Bilen var mı? Ben bir ara suya karbonat koyup içiyordum sizce Nasıl yapabilirim
serpilcim 186 arasan nezaman geleceğini söylerler üzülme herişte bir hayır vardır.
eminecim ay kilon düşmüş ya çok sevindimSelam Takımımin gülleri. ..
Ben bu sabah eski kilomu görmenin moraliyle başladım güne. 2 gündür moralim çok bozuktu tartıya
neyse ki normale döndü.
Ben de yaso diyeti yapıyorum yemeden önce danisiyorum yasoma ne yiyim diye..
Selin hoş geldin canım ne zamandır görüşemiyorduk sen de mi dukana merak saldın? Neticeyi paylaş mutlaka...
@xperiaZ canım bazen diyet modundan uzaklaşıyoruz ama ben ne zaman burdan uzak kalsam bana yaramıyor...
C CallanPinckney callenetics egzersizlerini yapıyor musun? Ben 5 5 sene önce yapıyordum ama bilgisayarımdan silindi aslı da hareketleri ezbere biliyordum ama unuttum nerden indirebilirim.
keklikçim ilk duyduğumda bikaç sene önceydi merak ettim ingiliz karbonatını 1lt suya 1 çay kaşığı koyup içiliyor diye hatta denedim bir işe yaradımı de ben kendimde bir değişiklik görmedim hatta 1hafta falan içmiştim sürekli başağrısı oldu bende sonra sabah tv açtım ayça kaya çıkmıştı şöyle dedi sirkeli su alkali su nereye kadar içebileceksiniz bunlarla kendinizi kandırmayın zaten bırakmıştım oda bana ders oldu içmediğim günde başımın ağrısı geçti taktir senin.Hanımlar şu alkali aymıştı nedir ya? Bilen var mı? Ben bir ara suya karbonat koyup içiyordum sizce Nasıl yapabilirim
Teşekkür ederim yasom.serpilcim 186 arasan nezaman geleceğini söylerler üzülme herişte bir hayır vardır.
eminecim ay kilon düşmüş ya çok sevindimtebrik ederim canım.
keklikçim ilk duyduğumda bikaç sene önceydi merak ettim ingiliz karbonatını 1lt suya 1 çay kaşığı koyup içiliyor diye hatta denedim bir işe yaradımı de ben kendimde bir değişiklik görmedim hatta 1hafta falan içmiştim sürekli başağrısı oldu bende sonra sabah tv açtım ayça kaya çıkmıştı şöyle dedi sirkeli su alkali su nereye kadar içebileceksiniz bunlarla kendinizi kandırmayın zaten bırakmıştım oda bana ders oldu içmediğim günde başımın ağrısı geçti taktir senin.fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?