Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cumartesi günü menümü veriyorum kızmayın bana!
Sabah kahvaltı yapmadım
Ara 1 elma
Öğlen
1 büyük kase salata
1 dilim ekmek (tavada kurutulmuş)
Akşam mantar sote ve ayran
3 Lt su
İyi yerinden eve kadar yürüdüm moral bozukluğuyla mesafe 7,5 km den fazla

Ancak geçmişi bitirip yazabildim bu gün yine cıslarla dolu bir gün oldu
Nasıl toparlayacağım kendimi ya
canım kendi motivasyonunu kendin yükseltmelisin
neden zayıflamak istediğini amaçlarını hatırla
neden o cıslardan yememelisin
hedefe ulaşana kadar durmaman gerektiğini hatırla
bugun bunu düşün bence

canım benimki de genelde 21 civarı yatıp
5:30-6 civarı kalkıyor
aslında biz insanlar fıtrat gereği gün ışığına göre yaşamaya odaklıyız ama kendi fıtratımızı bozuyoruz
ondan bunu dert etmemeliyiz sanırım

Ayrıca swetimin takımıyla yarıştaymışız ama takımlar arası yarış böyle olmazki yav hiç taciz atışı yok . Hadiiii swettimin takımına ikram götürün bendende

dukan expressin birinci gününde devam edersem gayet iyi veriyorum ama öbür günlere geçince başa dönüyorum. ben hep 1. günde kalsam olur mu
Ahaha benim bugün 2. gün, 1 haftalık sonucu bekliyorum. Sen 1'e de kal madem normal dukan yapsan olmuyor mu?

Selinanya canım sana bir sır vereyim sakın gestopoyla yola çıkma emin ol dukanla başlayıp karatayla bitirir yarı yolda bırakır seni
Yok ablam ya Gizem'den bana hayır yok anladım ben

İyi pazarlar canlarım,

Ya bir pazar günüm var dışarı çıkıp nefes almak istiyorum, ama annemde çalışınca temizlikdi, çamaşırdı hepsi ona kalıyor kıyamıyorum, çıkamıyorum da poff. Neyse şikayet edip kendimi mutsuz etmiyim, gidip ben temizlik yapayım. Hem kaloride harcamış olurum

Abla çok moral oldun bana sağolasın. Ben de ya hep ya hiç var biraz azıcık bozunca tümden gitti psikolojisine giriyorum. Spor yapamıyorum abla annemgildeyim yıllık iznim yanıyordu apar topar izne ayrıldım bu hafta. Sporsuz pek veremiyorum ama yediklerime özellikle dikkat edicem buradayken abla

Kekliğim benim menümden sonra kimseye kızacak halim kalmadı zaten. İnşallah toparlarım cumaya kadar

iyi tatiller xperim çok sevindim annenin yanında olmana sen spor yapmasanda verirsin yada evde yapabileceğin birşey bulursun biliyorum sadece senden bu süre içinde lütfen tatlı yemeeemeni istiyorum buna hakim ol lütfenbir abla olarak rica ediyorum 21 gün hiç tatlı yeme diyolar istemiyormuş vucut bunu dene bakalım.tatlı önüne gelince beni hatırlaaaa

canım kendi motivasyonunu kendin yükseltmelisin
neden zayıflamak istediğini amaçlarını hatırla
neden o cıslardan yememelisin
hedefe ulaşana kadar durmaman gerektiğini hatırla
bugun bunu düşün bence
Evet CallanPinckney hedefim 55 kilo olmak. İş yerinde yine bir erkek arkadaş sizi 2 aydır görmeyen biri hasta oldunuz zannedecek ne kadar zayıfladınız öyle dedi. Ben sağlıklı besleniyorum oysa spor da var nasıl yine de hasta gibi duruyorum anlamadım
Hedefime ulaşana kadar kulaklarımı iltifatlara da diğer yorumlara da tıkamalıyım.

Abla doğru söylüyorsun bak uzun süredir ağzıma sürmüyordum hatta dün baklavadan önce arkadaşıma anlattım artık tatlı çikolata iğrenç geliyor diye. Ama Kahvaltı ile akşam arasında koşturduk hep yemek yiyecek vakit de bulamadım sonra tatlıyı aldık annemgile giderken elimiz boş olmasın diye eve bir gittim ki annem hamsi buğulama yapmış bense ağzıma süremem buğulamayı. Anneme darıldım geleceğimi biliyosun yemediğimi biliyosun hem davet edip hem neden bunu yaptın diye o ara açlıktan da iyice şekerim düştü ve baklava paketini ne ara açtım ne ara elime aldım ısırdım farkında değilim bir lokma aldım çok kötü geldi tadı kalanını eşime verdim.
Kardeşim kahve yapmış şekerli idi içemedim onu da anneme verdim.
Bundan sonra tatlı yok abla söz

hayırlı pazarlar herkese
Geceden beri elektrikler yok şarjım bitmek üzere akşamada misafirim var evler almış başını gidiyor koza16 @nananais sizdede elektrik kesikmi ne zaman gelicek acaba offf ya ne yapıcam ben şimdi kapandım kaldım

Selam Takımımin gülleri. ..

Ben bu sabah eski kilomu görmenin moraliyle başladım güne. 2 gündür moralim çok bozuktu tartıya
neyse ki normale döndü.

Ben de yaso diyeti yapıyorum yemeden önce danisiyorum yasoma ne yiyim diye..

Selin hoş geldin canım ne zamandır görüşemiyorduk sen de mi dukana merak saldın? Neticeyi paylaş mutlaka...

@xperiaZ canım bazen diyet modundan uzaklaşıyoruz ama ben ne zaman burdan uzak kalsam bana yaramıyor...

C CallanPinckney callenetics egzersizlerini yapıyor musun? Ben 5 5 sene önce yapıyordum ama bilgisayarımdan silindi aslı da hareketleri ezbere biliyordum ama unuttum nerden indirebilirim.

Hanımlar şu alkali aymıştı nedir ya? Bilen var mı? Ben bir ara suya karbonat koyup içiyordum sizce Nasıl yapabilirim

serpilcim 186 arasan nezaman geleceğini söylerler üzülme herişte bir hayır vardır.
eminecim ay kilon düşmüş ya çok sevindim tebrik ederim canım.
Hanımlar şu alkali aymıştı nedir ya? Bilen var mı? Ben bir ara suya karbonat koyup içiyordum sizce Nasıl yapabilirim
keklikçim ilk duyduğumda bikaç sene önceydi merak ettim ingiliz karbonatını 1lt suya 1 çay kaşığı koyup içiliyor diye hatta denedim bir işe yaradımı de ben kendimde bir değişiklik görmedim hatta 1hafta falan içmiştim sürekli başağrısı oldu bende sonra sabah tv açtım ayça kaya çıkmıştı şöyle dedi sirkeli su alkali su nereye kadar içebileceksiniz bunlarla kendinizi kandırmayın zaten bırakmıştım oda bana ders oldu içmediğim günde başımın ağrısı geçti taktir senin.fıstık

Teşekkür ederim yasom.
Inşallah 69u da görürüm bu hafta göreyim artık çok oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…