Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bursada mısın? Bizim elektrik var ama suyumuz yavaş akıyor

sana güveniyorum xperi yıllarca hep aynı hataya düşüyoruz hepimiz kaçtane diyet yapan gruba takıma bak pazartesi başlayıp çarşamba günü cıs yiyip cuma günü diyeti unutmuş olarak öteki haftaya başlıyoruz değilmi. sonrada battı balık yan gider zaten kilo veremiyoruz kendimize hakim olamıyoruz benden bişey olmaz diyip hominide gırtlak devam işte yanlışımız burda evet cıs yemiş olabiliriz ama bu sürekliliği önemli yarın yeni bir gün yada 1 saat sonrası benim için yeni bir başlangıç kabul edip o hatayı bidaha yapmam üzre kendimize söz veriyoruz anlaştıkmı bak kelik aynısını yapmış tbr ederim hiç bir hata geri dönülmez değildir yeterki iste ve başar.

Teşekkür ederim yasom.
Inşallah 69u da görürüm bu hafta göreyim artık çok oldu...
ah ah..... emine bir kendine güvensen varya inanki başaracan ama kendine güvenin anında sarsılıyor bak aeben savaş açtı sanabu haftayı iyi değerlendir ve kendine güven lütfen arkadaşım

Ayıp yaaa taraf tutmak olur mu hiiiççç :)
Selinanya canım sana bir sır vereyim sakın gestopoyla yola çıkma emin ol dukanla başlayıp karatayla bitirir yarı yolda bırakır seni

Ahaha benim bugün 2. gün, 1 haftalık sonucu bekliyorum. Sen 1'e de kal madem normal dukan yapsan olmuyor mu?

Yok ablam ya Gizem'den bana hayır yok anladım ben
Hayır yaaa yarı yolda bırakmam ama dukan expresste 3. Günde fazla çıkınca yeniden beğenmedim o diyeti, normal pro diyeti bana gayet uyguunn :)

Hem d vitaminine de başladım dün içtim su ile hiç anlamadım bile midemi bulandırmadı. Bide bağırsak düzenleyici ilaç vermişti 1 ay kullanıcam onuda kullanıyorum artık bağırsak sorunumda kalmadı diyebilirim.
Asıl bundan sonra görün beniiiii

Sırf baş ağrıma çözüm bulamadım o da sinüzite çözüm bulamadım o kadarcık tavsiyelerinizi beklerim

öhö öhö tabiki kankalarımdan yana olacammm sonra utanacak yüz varmı bende ayıp diyon bak bana yüz kayış gibi
valla gestopom ben kolay kolay bişeyden iğrenmem işim gereği ama yağlı şeyler midemi bulandırıyor sevindim bulandırmadığına başının ağrısı bana soracak olursan sinizittense zaten antibiyotik verip rahatlatırlar ama bana soracak olursan senin başının ağrısı stresel streslisin ve buda hem bağırsaklarına hemde baş ağrını tetikliyor . bende kimsem teşhis koydum tecrübeyle söylüyorum öpüldün cicim

İyi günler canlarım...çok mahçubum ya ni türlü yazamıyorum...geçmişte birikmiş okuyamadım...sabah kalktığımdan evi temizledim.şimdi kuafördeyim saçımda boya yazıyorum...

Stresten olmasın ya çözümü yok o işin

Çok şükür perişkom...baş ağrıları bizi bitirdi yaaa...

Stresten olmasın ya çözümü yok o işin
var canım niye olmasın bol bol yasemin melisa papatya rezene içşaka biyana inanki stresten .... ben çok yaşamışım hergün insanın başı ağrırmı yada sırtı stres insanı hasta eder vucudunun neresi zayıfsada seni ordan vurur. inşallah değildir diyecem perişko.

İyi günler canlarım...çok mahçubum ya ni türlü yazamıyorum...geçmişte birikmiş okuyamadım...sabah kalktığımdan evi temizledim.şimdi kuafördeyim saçımda boya yazıyorum...
çok hızlısın aynura ev temizlenmiş saç boyatılmaya gidilmiş bende yarına misafir çağırdım neyimeyse ev almış başını gidiyor ne pişirecem bilmiyorum of tembel olmak ne kötü.

Dünkü menümü yazamadım..onu da yazayım..
Kahvaltıeynir,1salatalık,2dilim ekmek.çok erken olduğu için fazla yiyemiyorum

Ara 1mandalina 5 fındıq

Öylen: omlet,1dilim ekmek,yeşillik salata

Akşam:4 köfte,1dilim ekmek,yeşillik salata,yoğurt

2litre su 20dakika yürüyüş

çok hızlısın aynura ev temizlenmiş saç boyatılmaya gidilmiş bende yarına misafir çağırdım neyimeyse ev almış başını gidiyor ne pişirecem bilmiyorum of tembel olmak ne kötü.
Arkadaşım bizde ya yardım etti baya sağolsun.yoksa şimdiye anca biterdi o dip köşe temizlik...sana da kolay gelsin abla...

Aynuram sabah öğlen akşam ekmek yemissin bu ne böyle?
Yoksa yasom ekmek diye diye seni de mi Ekmekçi yaptı
Ama yasom bile akşam ekmek önermiyo ayol

Aynuram sabah öğlen akşam ekmek yemissin bunu böyle
Yoksa yasom ekmek diye diye seni de mi Ekmekçi yaptı
Ama yasom bile akşam ekmek önermiyo ayol
Bu defa böyle yapıyorum firuzem...bi de aralarım bakarmısın dışarda olanları çok iyi anlıyorum artık...erken kalkanları çok iyi anııyorum artık...erken yatanları çok iyi anlıyorum artık...

ah ah..... emine bir kendine güvensen varya inanki başaracan ama kendine güvenin anında sarsılıyor bak aeben savaş açtı sanabu haftayı iyi değerlendir ve kendine güven lütfen arkadaşım
kendime güveniyorum. Kork benden aeben . Perşembe inşallah o 69 görülecek .
Sporsa spor diyetse diyet hadi bakalım.....
Ben de savaş için hazırım yasom tüm teçhizatım tam..

Selin hoş geldin canım ne zamandır görüşemiyorduk sen de mi dukana merak saldın? Neticeyi paylaş mutlaka...
Hoşbuldum ablam, evet bir süredir gelemiyordum. Dukana başladım bakayım güzel şeyler olursa devam edicem, paylaşırım

Yaa deme öyle inşallah bende de öyle olmaz. Bakayım deniycem bu hafta ama tabi günler geçtikçe eklemeler oldukça kilo alımı olması normal önemli olan 1 haftada ne kadar gittiği değil mi?

Çok şükür perişkom...baş ağrıları bizi bitirdi yaaa...
Vallahi yaa son 2 3 aydır vardı ama bu kadar çok değildi acaba mevsim geçişinden midir bir çok kişide duydum çünkü bu durumu
Şuan şeyi deniyorum sıcak suya papatya koyup buharını çekiyorum sinüzlerim biraz rahatlar diye inşallah işe yarar :) eğer sinüzlerim biraz rahatlarda hala baş ağrım devam ederse o zaman anlarım stresten olduğunu yada sol üst 2 3 dişimde diş taşı olmaya başladı kanal tedavisi gerekiyor bir tanesine de acaba o da yapıyor olabilir mi diye düşündüm. Bugüne dek hep erteliyordum ama artık çözüm üretmem gerek böyle gitmiyo günlük hayatımı da çok etkiliyor.
Bu defa böyle yapıyorum firuzem...bi de aralarım bakarmısın dışarda olanları çok iyi anlıyorum artık...erken kalkanları çok iyi anııyorum artık...erken yatanları çok iyi anlıyorum artık...
Yaaaa bizi daha iyi anlıyorsun artık değil miiiiiiiii

Evet bende her gün bişiler ekleniyor diye sanki psikolojik kilo alınacak gibi hissettim 1 haftalık sonucu beklemeden. ama neyseki akupunkturda doktorun verdiği diyette gayet iyi verebiliyordum bünyemi buna alıştırırsam yürüyüşleri eksik etmezsem verebilirim diye düşünüyorum

ay güzel aynuram ah daha yarım gün gidiyon işe kuzum benim. birgün benimde alınganlığımın fazlaca oldugu ve kilomun yeni durduğu dönemde bana kızdın abla spor yapmıyon ondan veremedin sana açıklama yapıyorum aynuram 24 saat nöbetçiyim gün aşırı 3 nöbetim var o zaman beni anlamamıştın işte insanın başına gelmeden bazı şeyler anlaşılmıyor ekmek konusundada ben bazen sebze yemekleriyle yiyorum eminecim bugün yemedim çünkü çorba içtim ve dünkü kötü dukan usülü pırasa böreği ve yoğurt yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…