Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gestopom onlar geçiçi çözümler olur tabiki dişlerinde sıkıntı varsa ağrın olabilir ama bu sürekli olmaz seninki idea ediyorum stresten kbbye gidecen yarın galiba geniz akıntın varmı sürekli geniz akıntısı geçmeyen baş ağrısı tabiki sünizitten olabilir kanallar tıkalıysa bazen operasyon gerekebiliyor kanalları açıyolar yarın dr git bakalım ne diyecek hafif bişeyse zaten antibiyotikle geçer.

Kızlar nasilsiniz. Ben iki gündür adamın peşinde koşturup duruyorum. Hafta sonu olunca tüm ilgi tüm zaman ona kayıyor. Dünün menüsünü yazayım ben hemen..

Sabah:
1 yumurta
1 parça sucuk
1 dilim salam
4/1 simit
1 dilim ekmek
Beyaz peynir
Yarım dilim kaşar peynir

Ara: 1 türk kahvesi

Ogle: yok

Aksam:
10 küçük top köfte
1 dilim ekmek
1 naneli ayran

Ara: 1 muz
Su: 2 litre
Spor: 2400 adim

Yani bu akşam ekmek yiyim mi
kuru fasulye yapıyorum.
yine yeniden. Eşim biraz acayiptir sebze yemeği yemez eti de sade sever yemek içinde asla yemez. Bakliyat yani kuru fasulye mercimek en sevdiği o yüzden haftada bir yada iki yapıyorum mecbur.

Bu aksam kuru fasulye var menüde yanına salata ve yoğurt ekmek yemeyim dimi

Canım sabah hem ekmek hem simit biraz göze batıyor bir de muzu akşam arada değil de öğlen yeseydin yanına da yogurt yada süt iyi olurdu.
Bugün daha iyi bir menü bekliyoruz

evet yemesen iyi olur eminecim fasülye hem korbonhidrat hemde protein çok sınırlama doyacağın kadar koy tabağına salata yoğurt gayette güzel olur.

Yarın gidemiyorum ki randevu aldım cumaya var en erken hahahaha gidicem bakalım noolceek :))

Bugun dısarıda yedik
Izgara tavuklu salata yedim, çok uyduruk hazırlanmışlar
Evde yenilen yapılan yemek gibisi yok

Bence de yeme firuzem..fasulye de zaten karbinhidrat var

Evde oturunca insan anlamıyor nasıl kilo aldığını...dışarı çıkınca giyinince anlıyorsun...bu sabah kendi tartımda 65.4düm...2günlük diyetten sonra...ayy ne iyiki zamanında gözüm açıldı...kendimden tiksiniyorum yaaa..

Adımların çok az pembem...kahvaltında sucuk salam kaşar peyniri simit bunlar bir arada olmamış

Bizim insanımız kiloluyu sağlıklı zayıfı hasta görür..üniversitedeki ev arkadaşım diyetteyken babaannesine sorardı..nasılım diye..hasta gibisin derse zayıflamışım demek ki diye sevinirdi :)

Selin erkek arkadaşın Nasıl oldu?sağlığı düzeldi mi?

ADINIZ:ESRA

YAŞINIZ:35

BOYUNUZ:172 CM

KİLONUZ:140.4kg

HEDEF KİLONUZ:85

KİLO ALMA NEDENİNİZ:GENETİK

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:BEN VERMEYİMDE KİMLER VERSİN

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Ankaralıyım,sınıf öğretmeniyim,Van da yaşıyoruz (çünkü eşim buralı)8 yıllık evliyim 2 çocuğum var,7 yaşında kızım,4 yaşında oğlum var.hep kilo sorunluydum ailede hiç zayıf yok annem,babam,kardeşim herkesler obez malesef sadece halalarım ideal ama teyzelerim kuzenlerime varana kadar 2 yıl önce ayça kayayı takip ederek birazda eski bilgilerim doğrultusunda diyet yaparak yaklaşık 45 kg verdim.
Diyeti tam bırakmasamda bi şekilde yine aldım bir kısmını tekrar dur dedim 1 kasım günü ve o günden beri tekrar 4.5 kg verdim karatay diyeti yapıyor ve harfiyen uyuyorum doğal yiyecek bulmam konusunda uyamasamda genel olarak uyuyorum ,kitabını okumadım ama epeey araştırdım.Bu yolda sizle gitmek istiyorum.
Hoşçalın ....

Kocana inanma lokum değil taş ol : ))))
Farkına varmana sevindim,yoksa bu yaşta 65 cok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…