gestopom onlar geçiçi çözümler olur tabiki dişlerinde sıkıntı varsa ağrın olabilir ama bu sürekli olmaz seninki idea ediyorum strestenVallahi yaa son 2 3 aydır vardı ama bu kadar çok değildi acaba mevsim geçişinden midir bir çok kişide duydum çünkü bu durumu
Şuan şeyi deniyorum sıcak suya papatya koyup buharını çekiyorum sinüzlerim biraz rahatlar diye inşallah işe yarar :) eğer sinüzlerim biraz rahatlarda hala baş ağrım devam ederse o zaman anlarım stresten olduğunu yada sol üst 2 3 dişimde diş taşı olmaya başladı kanal tedavisi gerekiyor bir tanesine de acaba o da yapıyor olabilir mi diye düşündüm. Bugüne dek hep erteliyordum ama artık çözüm üretmem gerek böyle gitmiyogünlük hayatımı da çok etkiliyor.
Yaaaa bizi daha iyi anlıyorsun artık değil miiiiiiiii
Evet bende her gün bişiler ekleniyor diye sanki psikolojik kilo alınacak gibi hissettim 1 haftalık sonucu beklemeden. ama neyseki akupunkturda doktorun verdiği diyette gayet iyi verebiliyordum bünyemi buna alıştırırsam yürüyüşleri eksik etmezsem verebilirim diye düşünüyorum
Teşekkür ederim kaptanım:)) bende bayıldım diyet İskenderun süper fikir çok güzel düşünmüş adamlar bence her iskenderciye lazım böyle bir alternatif :))Supersin bitanem...o diyet isgendere de ba yıl dımmm...sevgili rakiben dün menü vermemişşşş
Yani bu akşam ekmek yiyim miay güzel aynuram ah daha yarım gün gidiyon işe kuzum benim. birgün benimde alınganlığımın fazlaca oldugu ve kilomun yeni durduğu dönemde bana kızdın abla spor yapmıyon ondan veremedin sana açıklama yapıyorum aynuram 24 saat nöbetçiyim gün aşırı 3 nöbetim var o zaman beni anlamamıştın işte insanın başına gelmeden bazı şeyler anlaşılmıyor ekmek konusundada ben bazen sebze yemekleriyle yiyorum eminecim bugün yemedim çünkü çorba içtim ve dünkü kötü dukan usülü pırasa böreği ve yoğurt yedim.
Canım sabah hem ekmek hem simit biraz göze batıyor bir de muzu akşam arada değil de öğlen yeseydin yanına da yogurt yada süt iyi olurdu.Kızlar nasilsiniz. Ben iki gündür adamın peşinde koşturup duruyorum. Hafta sonu olunca tüm ilgi tüm zaman ona kayıyor. Dünün menüsünü yazayım ben hemen..
Sabah:
1 yumurta
1 parça sucuk
1 dilim salam
4/1 simit
1 dilim ekmek
Beyaz peynir
Yarım dilim kaşar peynir
Ara: 1 türk kahvesi
Ogle: yok
Aksam:
10 küçük top köfte
1 dilim ekmek
1 naneli ayran
Ara: 1 muz
Su: 2 litre
Spor: 2400 adim
evet yemesen iyi olur eminecim fasülye hem korbonhidrat hemde protein çok sınırlama doyacağın kadar koy tabağına salata yoğurt gayette güzel olur.Yani bu akşam ekmek yiyim mi
kuru fasulye yapıyorum.
yine yeniden. Eşim biraz acayiptir sebze yemeği yemez eti de sade sever yemek içinde asla yemez. Bakliyat yani kuru fasulye mercimek en sevdiği o yüzden haftada bir yada iki yapıyorum mecbur.
Bu aksam kuru fasulye var menüde yanına salata ve yoğurt ekmek yemeyim dimi
Yarın gidemiyorum ki randevu aldım cumaya var en erken hahahaha gidicem bakalım noolceek :))gestopom onlar geçiçi çözümler olur tabiki dişlerinde sıkıntı varsa ağrın olabilir ama bu sürekli olmaz seninki idea ediyorum strestenkbbye gidecen yarın galiba geniz akıntın varmı sürekli geniz akıntısı geçmeyen baş ağrısı tabiki sünizitten olabilir kanallar tıkalıysa bazen operasyon gerekebiliyor kanalları açıyolar yarın dr git bakalım ne diyecek hafif bişeyse zaten antibiyotikle geçer.
Bence de yeme firuzem..fasulye de zaten karbinhidrat varYani bu akşam ekmek yiyim mi
kuru fasulye yapıyorum.
yine yeniden. Eşim biraz acayiptir sebze yemeği yemez eti de sade sever yemek içinde asla yemez. Bakliyat yani kuru fasulye mercimek en sevdiği o yüzden haftada bir yada iki yapıyorum mecbur.
Bu aksam kuru fasulye var menüde yanına salata ve yoğurt ekmek yemeyim dimi
Daha çalışmak deyil callanım ya stajdayım...herbalife da...AYNURAM nerede caluşıyorsun,ben kaçırmışım çalışmaya basladugını
Adımların çok az pembem...kahvaltında sucuk salam kaşar peyniri simit bunlar bir arada olmamışKızlar nasilsiniz. Ben iki gündür adamın peşinde koşturup duruyorum. Hafta sonu olunca tüm ilgi tüm zaman ona kayıyor. Dünün menüsünü yazayım ben hemen..
Sabah:
1 yumurta
1 parça sucuk
1 dilim salam
4/1 simit
1 dilim ekmek
Beyaz peynir
Yarım dilim kaşar peynir
Ara: 1 türk kahvesi
Ogle: yok
Aksam:
10 küçük top köfte
1 dilim ekmek
1 naneli ayran
Ara: 1 muz
Su: 2 litre
Spor: 2400 adim
Bizim insanımız kiloluyu sağlıklı zayıfı hasta görür..üniversitedeki ev arkadaşım diyetteyken babaannesine sorardı..nasılım diye..hasta gibisin derse zayıflamışım demek ki diye sevinirdi :)Evet CallanPinckney hedefim 55 kilo olmak. İş yerinde yine bir erkek arkadaş sizi 2 aydır görmeyen biri hasta oldunuz zannedecek ne kadar zayıfladınız öyle dedi. Ben sağlıklı besleniyorum oysa spor da var nasıl yine de hasta gibi duruyorum anlamadım
Hedefime ulaşana kadar kulaklarımı iltifatlara da diğer yorumlara da tıkamalıyım.
Selin erkek arkadaşın Nasıl oldu?sağlığı düzeldi mi?İyi pazarlar canlarım,
Ya bir pazar günüm var dışarı çıkıp nefes almak istiyorum, ama annemde çalışınca temizlikdi, çamaşırdı hepsi ona kalıyor kıyamıyorum, çıkamıyorum da poff. Neyse şikayet edip kendimi mutsuz etmiyim, gidip ben temizlik yapayım. Hem kaloride harcamış olurum
Duyduğum kadarıyla daha iyiymiş ablam ama biz 2 ay kadar önce ayrıldık ve hiç konuşmadık. Onun için hep hayırlısı olur inşallah sağlığıda düzelirSelin erkek arkadaşın Nasıl oldu?sağlığı düzeldi mi?
Kocana inanma lokum değil taş ol : ))))Evde oturunca insan anlamıyor nasıl kilo aldığını...dışarı çıkınca giyinince anlıyorsun...bu sabah kendi tartımda 65.4düm...2günlük diyetten sonra...ayy ne iyiki zamanında gözüm açıldı...kendimden tiksiniyorum yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?