Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tekrar merhaba akşam yemeğimide yeni yemişken menümü yazıcam ama benim menülerim biraz karışık ve yersiz olabilir kahvaltıda çorba olabilir,dünden kalan sebze yemeğim olur,akşam yumurta olur biraz midesizimdir söylemesi ayıp ama harfiyende uyarım diyetime inşallah güzel günleri çooook uzaktada olsa göreceğim,göreceğiz

sabah:2 yumurta,keten tohumlu yoğurt,peynir,3 zeytin,2 ceviz
(öğünleri hep aynı saatte yiyorum kahvaltı8-9 arası,akşam 4.5-5.30 arası)
akşam:1 kase z.yağlı barbunya,yoğutlu lahana(fix yemeğim çok severek yiyorum bi ara tarif yazıcam :)
kapanış.7 de çay içiyorum yanı boş oda

2.5 lt su akşam 9 gibi 30 mekik adımsayar ım bozuldu yazamıycam ama epey vardır,alışverişe giitim de:)

2.5 lt su akşam 9 gibi 30 mekik adımsayar ım bozuldu yazamıycam ama epey vardır,alışverişe giitim de:)
Dünya da tek olmadığımı duyduğum örnekler inanın beni çok mutlu ediyor:)

Hoşgeldin esracım :)

Tekrar hoş geldin güzelim...

Umarım bu yemekleri doyana kadar yiyorsundur...madem karatay yapıyorsun o zaman doyana kadar ye...

Dukan'a alışık olmayınca bugünkü menümde biraz garip kaçmış olabilir. Pazar günü olunca da düzenimde bozuluyor tabi. Bakalım oturturum heralde

Kahvaltı: 2 yumurtalı maydonozlu omlet+1 kk peynir+2 yemek kaşığı domatesli biberli sos.

Ara: 2 ymk kaşıgı yogurt içine 1 tatlı kasığı keten tohumu

Ara: 1 nescafe

Ara: 1 kk kadar peynir

Akşam: 4 ymk kaşıgı kadar pırasa yemeği (çok az ya ve tuzsuz)+1 ymk kasıgı yogurt+1 yaprak marul+50 grlık ton balıgı

Su: 2,5 lt geçerim.
Spor: yürüyüş+ sıkılaşma egzersizleri olur en az bi 40 dk

Umarım bu yemekleri doyana kadar yiyorsundur...madem karatay yapıyorsun o zaman doyana kadar ye...
KARATAY ama kaloride hesaplıyorum iki öğün 500 er doyuyorum ya sabah daha sıkı yiyorum bgn eşim karıştı bu nasıl diyet yuh diye az biraz kızdım ona

hoşgeldin esra aramıza

KARATAY ama kaloride hesaplıyorum iki öğün 500 er doyuyorum ya sabah daha sıkı yiyorum bgn eşim karıştı bu nasıl diyet yuh diye az biraz kızdım ona
Ama hem karatay yapıp hem kalori sayarsan olmazki tatlım...yolun uzun daha o yüzden geleceyini düşünerek adımlar at kuzum...karatay yapıyorsan doya doya ye...sakın sayma kalori falan...

Ben öylen yemeyi olarak dışarda olduğum için avuç kadar siyah erik diyorsunuz galiba ondan yedim üzerine de ayran içtim...bağırsaklarımda sorun yaşıyorum şu an..gelen sesleri yanımdakiler bile duyuyor yani...sancı da cabası..

Menümü de yazayım...
Sabah: 1yumurta,yeşillik,peynir,2dilim ekmek,yeşil çay,3tane üzüm

Öylen: 1avuç siyah erik+ayran

Akşam saat 5.30du köfteye yumurta ekleyip yemek yaptım,hacuç+nar+z.yağı salatası,1.5dilim ekmek,yoğurt

30dakika kadar yürüyüş,.2litre su,2yeşil çay

Iyi akşamlar kızlar...

Menüm

Sabah
Dukan usulü krep
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Domates
Salatalık
Kahvaltilik sos bir kaç lokma
3 zeytin

Öğle

Elma
Yoğurt

Akşam
Kuru fasulye
Ayran
Salata
1 kaşık pilav

Bugün spor yok ama belki gece yarısı step yapabilirim .
2 lt su içtim hafta sonu su içmek daha rahat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…