2.5 lt su akşam 9 gibi 30 mekik adımsayar ım bozuldu yazamıycam ama epey vardır,alışverişe giitim de:)sabah:2 yumurta,keten tohumlu yoğurt,peynir,3 zeytin,2 ceviz
(öğünleri hep aynı saatte yiyorum kahvaltı8-9 arası,akşam 4.5-5.30 arası)
akşam:1 kase z.yağlı barbunya,yoğutlu lahana(fix yemeğim çok severek yiyorum bi ara tarif yazıcam :)
kapanış.7 de çay içiyorum yanı boş oda
2.5 lt su akşam 9 gibi 30 mekik adımsayar ım bozuldu yazamıycam ama epey vardır,alışverişe giitim de:)
Dünya da tek olmadığımı duyduğum örnekler inanın beni çok mutlu ediyor:)canım benimki de genelde 21 civarı yatıp
5:30-6 civarı kalkıyor
aslında biz insanlar fıtrat gereği gün ışığına göre yaşamaya odaklıyız ama kendi fıtratımızı bozuyoruz
ondan bunu dert etmemeliyiz sanırım
Hayırlısı selinim..Duyduğum kadarıyla daha iyiymiş ablam ama biz 2 ay kadar önce ayrıldık ve hiç konuşmadık. Onun için hep hayırlısı olur inşallah sağlığıda düzelir
Hoşgeldin esracım :)ADINIZ:ESRA
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:172 CM
KİLONUZ:140.4kg
HEDEF KİLONUZ:85
KİLO ALMA NEDENİNİZ:GENETİK
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:BEN VERMEYİMDE KİMLER VERSİN
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Ankaralıyım,sınıf öğretmeniyim,Van da yaşıyoruz (çünkü eşim buralı)8 yıllık evliyim 2 çocuğum var,7 yaşında kızım,4 yaşında oğlum var.hep kilo sorunluydum ailede hiç zayıf yok annem,babam,kardeşim herkesler obez malesef sadece halalarım ideal ama teyzelerim kuzenlerime varana kadar 2 yıl önce ayça kayayı takip ederek birazda eski bilgilerim doğrultusunda diyet yaparak yaklaşık 45 kg verdim.
Diyeti tam bırakmasamda bi şekilde yine aldım bir kısmını tekrar dur dedim 1 kasım günü ve o günden beri tekrar 4.5 kg verdim karatay diyeti yapıyor ve harfiyen uyuyorum doğal yiyecek bulmam konusunda uyamasamda genel olarak uyuyorum ,kitabını okumadım ama epeey araştırdım.Bu yolda sizle gitmek istiyorum.
Hoşçalın ....
Tekrar hoş geldin güzelim...ADINIZ:ESRA
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Ankaralıyım,sınıf öğretmeniyim,Van da yaşıyoruz (çünkü eşim buralı)8 yıllık evliyim 2 çocuğum var,7 yaşında kızım,4 yaşında oğlum var.hep kilo sorunluydum ailede hiç zayıf yok annem,babam,kardeşim herkesler obez malesef sadece halalarım ideal ama teyzelerim kuzenlerime varana kadar 2 yıl önce ayça kayayı takip ederek birazda eski bilgilerim doğrultusunda diyet yaparak yaklaşık 45 kg verdim.
Diyeti tam bırakmasamda bi şekilde yine aldım bir kısmını tekrar dur dedim 1 kasım günü ve o günden beri tekrar 4.5 kg verdim karatay diyeti yapıyor ve harfiyen uyuyorum doğal yiyecek bulmam konusunda uyamasamda genel olarak uyuyorum ,kitabını okumadım ama epeey araştırdım.Bu yolda sizle gitmek istiyorum.
Hoşçalın ....
Umarım bu yemekleri doyana kadar yiyorsundur...madem karatay yapıyorsun o zaman doyana kadar ye...sabah:2 yumurta,keten tohumlu yoğurt,peynir,3 zeytin,2 ceviz
(öğünleri hep aynı saatte yiyorum kahvaltı8-9 arası,akşam 4.5-5.30 arası)
akşam:1 kase z.yağlı barbunya,yoğutlu lahana(fix yemeğim çok severek yiyorum bi ara tarif yazıcam :)
kapanış.7 de çay içiyorum yanı boş oda
Bence de canım.58 60 olmak istiyorum artık inşallah olucam da...Kocana inanma lokum değil taş ol : ))))
Farkına varmana sevindim,yoksa bu yaşta 65 cok fazla
TEŞEKKÜR EDERİİİMHoşgeldin esracım :)
KARATAY ama kaloride hesaplıyorum iki öğün 500 er doyuyorum ya sabah daha sıkı yiyorum bgn eşim karıştı bu nasıl diyet yuh diye az biraz kızdım onaUmarım bu yemekleri doyana kadar yiyorsundur...madem karatay yapıyorsun o zaman doyana kadar ye...
hoşgeldin esra aramızaADINIZ:ESRA
Hoşçalın ....
Ama hem karatay yapıp hem kalori sayarsan olmazki tatlım...yolun uzun daha o yüzden geleceyini düşünerek adımlar at kuzum...karatay yapıyorsan doya doya ye...sakın sayma kalori falan...KARATAY ama kaloride hesaplıyorum iki öğün 500 er doyuyorum ya sabah daha sıkı yiyorum bgn eşim karıştı bu nasıl diyet yuh diye az biraz kızdım ona
İyi akşamlar ablası...İyi akşamlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?