Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün kü menüm
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 2-3 kaşık domates sosu, 1 dilim kaşar peynir, 1 dilim tam tahıl ekmek
Ara: 2 kuru kayısı
Akşam: Yarım tabak etli yaprak sarması (kaynanam yapmış sağolsun 6 aydır yemiyordum sarma) , salata, yoğurt, 1 dilim kepek ekmek

Su: 1.5 lt
Spor yok

Afiyet olsun aynuram .
İyimisin biraz ?

Oh oh , yap stepinide o pilavi erit
Dukan krebini nası yaptın kız kaç yumurta yedin kreptede yumurta varsa
?

Xperim bu menü pek olmamış son günlerde dağıttın iyce eski menülerin yok !!!!!!!!
Yaprak sarması etlide olsa içinde pirinç bulgur var dimi ? Bide ekmegi niye yedin ?

Menüm :

10:00
2 dl ekmek , peynir , yeşillik ,acı sos .1 yeşil zey.

14:30
1 küçük karnıyarık . cacık .1dl ekmek .
(Çoçukların pizzasıyla gelen tavuk toplarından 4-5 tane )

18:00
1br süt ,5 ceviz ,
( yemek canım çekmedi, aslında tereyaglı kete pek zalım duryoda
yemedim )

Su 1.5
Sporda dışardaydım baya yürüdüm ..

Son düzenleme:
Ögle yemeği ile akşam arasi birşey yememişsin. Baya uzun süre. Akşam zaten hepten yok. Dikkat et bünyen zayıf kalmadın canım.

Xperim gözümden kaçtı sanma ama çok iyi telafi etmişsin.afferim sana...ama sporsuz iyi gitmiyor sende biliyorsun...eve ne zaman dönece?

Selam kızlar
Menüm
Kahvaltıyı 11-12 arası yaptım
1 poğaça
1 kk peynir
1 çeri domates yarım salatalık bir tutam roka
Yarım köz biber
Ara 1 büyük mandalina
Akşam 17.00
1 kase salata
Yarım adana kebap
1 büyük ayran
1 közlenmiş biber

2 litre su
17000 adım yürüdüm gezmek amaçlı

Yememekle çok iyi yapmışsın ablam...gerçekten karar vermek çok önemli...ben kararımı verdim ya şimdi gözümün önünde olan makarna,çubuk krakerler,ve s ıvır zıvırları bile görmüyorum...kilo vermeliyim mutlaka...

Poğaça hiç olmamış zaten biliyorsundur...gerisi iyi...adanaya da bayılırımmm

Fasulye yanına pilav step yapmalısın mutlaka...

Ama hem karatay yapıp hem kalori sayarsan olmazki tatlım...yolun uzun daha o yüzden geleceyini düşünerek adımlar at kuzum...karatay yapıyorsan doya doya ye...sakın sayma kalori falan...
Bi 10kg cugumu hızli vereym sonra saymam son 10kg 3ayda falan aldm henen şutlamaliyim 5i gitti hemen hemen sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…