Kaptanını dinle esracımAma hem karatay yapıp hem kalori sayarsan olmazki tatlım...yolun uzun daha o yüzden geleceyini düşünerek adımlar at kuzum...karatay yapıyorsan doya doya ye...sakın sayma kalori falan...
Afiyet olsun aynuram .Menümü de yazayım...
Sabah: 1yumurta,yeşillik,peynir,2dilim ekmek,yeşil çay,3tane üzüm
Öylen: 1avuç siyah erik+ayran
Akşam saat 5.30du köfteye yumurta ekleyip yemek yaptım,hacuç+nar+z.yağı salatası,1.5dilim ekmek,yoğurt
30dakika kadar yürüyüş,.2litre su,2yeşil çay
Oh oh , yap stepinide o pilavi eritIyi akşamlar kızlar...
Menüm
Sabah
Dukan usulü krep
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Domates
Salatalık
Kahvaltilik sos bir kaç lokma
3 zeytin
Öğle
Elma
Yoğurt
Akşam
Kuru fasulye
Ayran
Salata
1 kaşık pilav
Bugün spor yok ama belki gece yarısı step yapabilirim .
2 lt su içtim hafta sonu su içmek daha rahat..
Xperim bu menü pek olmamışBugün kü menüm
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 2-3 kaşık domates sosu, 1 dilim kaşar peynir, 1 dilim tam tahıl ekmek
Ara: 2 kuru kayısı
Akşam: Yarım tabak etli yaprak sarması (kaynanam yapmış sağolsun 6 aydır yemiyordum sarma) , salata, yoğurt, 1 dilim kepek ekmek
Su: 1.5 lt
Spor yok
Ögle yemeği ile akşam arasi birşey yememişsin. Baya uzun süre. Akşam zaten hepten yok. Dikkat et bünyen zayıf kalmadın canım.Menüm :
10:00
2 dl ekmek , peynir , yeşillik ,acı sos .1 yeşil zey.
12:30
1 küçük karnıyarık . cacık .1dl ekmek .
(Çoçukların pizzasıyla gelen tavuk toplarından 4-5 tane )
18:00
1br süt ,5 ceviz ,
( yemek canım çekmedi, aslında tereyaglı kete pek zalım duryoda
yemedim )
Su 1.5
Sporda dışardaydım baya yürüdüm ..
Xperim gözümden kaçtı sanma ama çok iyi telafi etmişsin.afferim sana...ama sporsuz iyi gitmiyor sende biliyorsun...eve ne zaman dönece?Bugün kü menüm
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 2-3 kaşık domates sosu, 1 dilim kaşar peynir, 1 dilim tam tahıl ekmek
Ara: 2 kuru kayısı
Akşam: Yarım tabak etli yaprak sarması (kaynanam yapmış sağolsun 6 aydır yemiyordum sarma) , salata, yoğurt, 1 dilim kepek ekmek
Su: 1.5 lt
Spor yok
Yememekle çok iyi yapmışsın ablam...gerçekten karar vermek çok önemli...ben kararımı verdim ya şimdi gözümün önünde olan makarna,çubuk krakerler,ve s ıvır zıvırları bile görmüyorum...kilo vermeliyim mutlaka...Menüm :
10:00
2 dl ekmek , peynir , yeşillik ,acı sos .1 yeşil zey.
12:30
1 küçük karnıyarık . cacık .1dl ekmek .
(Çoçukların pizzasıyla gelen tavuk toplarından 4-5 tane )
18:00
1br süt ,5 ceviz ,
( yemek canım çekmedi, aslında tereyaglı kete pek zalım duryoda
yemedim )
Su 1.5
Sporda dışardaydım baya yürüdüm ..
Poğaça hiç olmamış zaten biliyorsundur...gerisi iyi...adanaya da bayılırımmmSelam kızlar
Menüm
Kahvaltıyı 11-12 arası yaptım
1 poğaça
1 kk peynir
1 çeri domates yarım salatalık bir tutam roka
Yarım köz biber
Ara 1 büyük mandalina
Akşam 17.00
1 kase salata
Yarım adana kebap
1 büyük ayran
1 közlenmiş biber
2 litre su
17000 adım yürüdüm gezmek amaçlı
İyiyim abla...unuttum bile...kinle kendimi mahv etmeyi bıraktım ben...Afiyet olsun aynuram .
İyimisin biraz?
pardon 12:30 değil canım 14:30 olacaktıÖgle yemeği ile akşam arasi birşey yememişsin. Baya uzun süre. Akşam zaten hepten yok. Dikkat et bünyen zayıf kalmadın canım.
Oldu o zaman. Ama akşam acıkmazsın inşallah.pardon 12:30 değil canım 14:30 olacaktı.
Fasulye yanına pilavIyi akşamlar kızlar...
Menüm
Sabah
Dukan usulü krep
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Domates
Salatalık
Kahvaltilik sos bir kaç lokma
3 zeytin
Öğle
Elma
Yoğurt
Akşam
Kuru fasulye
Ayran
Salata
1 kaşık pilav
Bugün spor yok ama belki gece yarısı step yapabilirim .
2 lt su içtim hafta sonu su içmek daha rahat..
Pazar günleri poğaça mutlaka yerim. Haftanın bir günü de olsun bence bu kadarıPoğaça hiç olmamış zaten biliyorsundur...gerisi iyi...adanaya da bayılırımmm
Krep te 1 yumurta ve süt 2 kaşık yulaf kepeği varOh oh , yap stepinide o pilavi erit
Dukan krebini nası yaptın kız kaç yumurta yedin kreptede yumurta varsa
?
Zaten açıkmadıgından sütle geçiştirdim yoksa yemek yerdim .5 cevizde baya tok tutar .Oldu o zaman. Ama akşam acıkmazsın inşallah.
Bi 10kg cugumu hızli vereym sonra saymam son 10kg 3ayda falan aldm henen şutlamaliyim 5i gitti hemen hemen sagolAma hem karatay yapıp hem kalori sayarsan olmazki tatlım...yolun uzun daha o yüzden geleceyini düşünerek adımlar at kuzum...karatay yapıyorsan doya doya ye...sakın sayma kalori falan...
Yanına pilav değil Aynuram bi kaşık tadına baktım.Fasulye yanına pilavstep yapmalısın mutlaka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?