Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bi 10kg cugumu hızli vereym sonra saymam son 10kg 3ayda falan aldm henen şutlamaliyim 5i gitti hemen hemen sagol
Esracım verecek kilon çok oldugu için ilk başta hizli gider zaten extra yemegini kısmana gerek yok bilakis ilk zamanlarda miktarı fazla tutki ilerde kısmak için elinde koz olsun

yeme yeme bacım kete yaşlılar gençlere havlu attıracağızkim yaşlı kim genç görecekler

Firuze perşembe sabahı 69 lu rakamlarda olmazsan çekecegin var elimden dilimden hadi kuru fasulyeyle olmaz bu iş yarın adam akıllı menü ver .
Niye ayyy kuru fasulye mis gibi yemek bakliyat tok tutar haftada en 1 kez önerir diyetisyenler.

Yarın balık yiyim yoksa dilinden kurtulamiycam ...
Ayy strese girdim şimdi ya 69 olamassam diyee

ay bende menü yazayım acık benide eleştirin bakem saçma menümü bugün yemek yapmak istemedim canım dünden kalan yemeklerimin yanına mercimek çorbası yaptım yanlız ana yemeklerimin miktarı az diye çorba ekledim.
sabah
1yumurta haşlanmış kk beyaz peynir damates maydonoz ve kapya biberli salata yaptım kendime ve tarcınlı zencefilli yeşil çay

öğlen
dukan pırasa böreği ve mercimek çorbası yoğurt
akşam
mercimek çorbası yasom usulü hamsi tava ve salata
sabah 1saat yürüyüş ve 2.5 lt su

Selincim dukan yapıyorsan HerGün yulaf kepekli yoğurt yemelisin,kasların için..

Neyini eleştirelim bacım bu menünün?süper :)

Selin dukan derken ?
Menüne bakınca dukan degil pro agırlıklı menü görüyorum hatta ekmeksiz monti günü ,dukan nerden çıktı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…