Akşama kadar bişi yememişsin zatenKrep te 1 yumurta ve süt 2 kaşık yulaf kepeği var
Çok mu 2 yumurta ?
Esracım verecek kilon çok oldugu için ilk başta hizli gider zaten extra yemegini kısmana gerek yok bilakis ilk zamanlarda miktarı fazla tutki ilerde kısmak için elinde koz olsunBi 10kg cugumu hızli vereym sonra saymam son 10kg 3ayda falan aldm henen şutlamaliyim 5i gitti hemen hemen sagol
Firuze perşembe sabahı 69 lu rakamlarda olmazsan çekecegin var elimden dilimdenYanına pilav değil Aynuram bi kaşık tadına baktım.
Sen de akşam ekmek yemissin gene naberrr
He vallaha yidimYanına pilav değil Aynuram bi kaşık tadına baktım.
Sen de akşam ekmek yemissin gene naberrr
bu ekmekten ne kadar korkuyorsunuz korkmayın ya afiyet olsun aynura vucudun karbonhidrata ihtiyacı var.He vallaha yidimyaso ablaaa baaak ekmeyime laf ediyi
yeme yeme bacım kete yaşlılar gençlere havlu attıracağızMenüm :
10:00
2 dl ekmek , peynir , yeşillik ,acı sos .1 yeşil zey.
14:30
1 küçük karnıyarık . cacık .1dl ekmek .
(Çoçukların pizzasıyla gelen tavuk toplarından 4-5 tane )
18:00
1br süt ,5 ceviz ,
( yemek canım çekmedi, aslında tereyaglı kete pek zalım duryoda
yemedim )
Su 1.5
Sporda dışardaydım baya yürüdüm ..
Niye ayyy kuru fasulye mis gibi yemek bakliyat tok tutar haftada en 1 kez önerir diyetisyenler.Firuze perşembe sabahı 69 lu rakamlarda olmazsan çekecegin var elimden dilimdenhadi kuru fasulyeyle olmaz bu iş yarın adam akıllı menü ver .
Tamam yasom aynura kıvama gelmişHe vallaha yidimyaso ablaaa baaak ekmeyime laf ediyi
Selincim dukan yapıyorsan HerGün yulaf kepekli yoğurt yemelisin,kasların için..Dukan'a alışık olmayınca bugünkü menümde biraz garip kaçmış olabilir. Pazar günü olunca da düzenimde bozuluyor tabi. Bakalım oturturum heralde
Kahvaltı: 2 yumurtalı maydonozlu omlet+1 kk peynir+2 yemek kaşığı domatesli biberli sos.
Ara: 2 ymk kaşıgı yogurt içine 1 tatlı kasığı keten tohumu
Ara: 1 nescafe
Ara: 1 kk kadar peynir
Akşam: 4 ymk kaşıgı kadar pırasa yemeği (çok az ya ve tuzsuz)+1 ymk kasıgı yogurt+1 yaprak marul+50 grlık ton balıgı
Su: 2,5 lt geçerim.
Spor: yürüyüş+ sıkılaşma egzersizleri olur en az bi 40 dk
Neyini eleştirelim bacım bu menünün?süper :)ay bende menü yazayım acık benide eleştirin bakem saçma menümü bugün yemek yapmak istemedim canım dünden kalan yemeklerimin yanına mercimek çorbası yaptım yanlız ana yemeklerimin miktarı az diye çorba ekledim.
sabah
1yumurta haşlanmış kk beyaz peynir damates maydonoz ve kapya biberli salata yaptım kendime ve tarcınlı zencefilli yeşil çay
öğlen
dukan pırasa böreği ve mercimek çorbası yoğurt
akşam
mercimek çorbası yasom usulü hamsi tava ve salata
sabah 1saat yürüyüş ve 2.5 lt su
70 kiloluk baski kuruyorum üzerinde bilesinNiye ayyy kuru fasulye mis gibi yemek bakliyat tok tutar haftada en 1 kez önerir diyetisyenler.
Yarın balık yiyim yoksa dilinden kurtulamiycam ...
Ayy strese girdim şimdi ya 69 olamassam diyee
Biliyom biliyom neyse bu sayede 69 a inicem inşallah. Belki 68 olurum kız belli mi olur?70 kiloluk baski kuruyorum üzerinde bilesin
He vallaha yidimyaso ablaaa baaak ekmeyime laf ediyi
bu ekmekten ne kadar korkuyorsunuz korkmayın ya afiyet olsun aynura vucudun karbonhidrata ihtiyacı var.
Yok canım katıl sen. Bu hafta biraz yoğunum uğraşamamfiruzeew köfte yarışmasına katılacakmısın ?
Maşallah diyelim de ben sabah ac oluyorum da öğlen akşam o kadar değil..Kızlar gl endeksine dikkat ettiğimden herhalde sabah ve öglen normal aç oluyorum ama sonrasında açlık yok . Tü tü maşllah diyim inşallah hep böyle devam eder .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?