Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cankat'ım bugün eşimle alışverişe gittik malum mevsim geçişleri havalar da soğudu eşime birkaç parça kıyafet aldık ama ben kendime bir şey bakmadım,malum istediğim kiloya Faha gelmedim biraz daha zamanım var o yüzden kendime bir şey almafım biraz daha verip kendimi ödüllendireceğim inşallah

Pazar günü menümü veriyorum hanımlar.
Sabah tabağımdakiler ve 2 dilim ekmek
Kahvaltıyı geç yaptığımız için öğlen yemedik
Ara 3 tan kestane
Akşam tavuk dilimli salata bol acılı ve ekşili
Alışveriş epey yordu beni ortalama 2 saat yürüdüm ama spordan sayılır mı bilmiyorum birazdan da pilates yapacağım 2,5 Lt den fazla su içtim.

Can'larım bugün alışverişteyken çok sıkıştım ama dışarıda hele de kalabalık yerlerde lavaboya gidemiyorum kendimi sıktım biraz şimdi başım çok ağrıyor ama ağrı kesici içmek istrmiyorum önerebileceğiniz bir şey var mı bana

Bugün ki menüm
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt
30 dakika tempolu yürüyüş
Sabah; 2 dlm tb ekmeği arasına 2 dlm peynir ve domatesle yapılmış sandviç, yeşil çay.
Ara; sade kahve, 6 badem ve 1 mandalina.
Öğlen; 6 yk Brüksel lahanası, 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 2 yk yoğurt ve 1 mandalina
Akşam; tavuk çorbası, Tavuklu salata ve 1 dlm tb ekmeği
Ara; elma, 1 bardak süt (çay bardağı)
Şimdi de yeşil çay iciyorum.

Su; 2.5 lt.

Oh mis misss...

Aşk olsun ablam
biliyorum nanacım sıkıntın oldugunu azcık gül diye yazdım yaşlılarla fazla tersleşme boşver he de kendi bildiğini yap ne yapacan kuzum onlara laf söz anlatamassın yaşlanınca huysuzlaşıyor insanlar örnek ben bak benim annenem vardı tam 4 sene yatalak yattı ben baktım 2sene gece gündüz etmediği eziyet kalmadı bide daha 17 18 yaşındaydım ozaman okadar çok sinirleniyordumki şimdi düşünüyorumda boşuna kızmışım şimdi yoklar hayatımızda keşke olsalar diyoruz ama yoklar onun için yaşlılığına ver ve üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…