Gerçektenmi ? Aynuram meyvenin posası meyvenin suyunu yavas emdirir . Suyuyla posa ayrılırsa meyve suyu direk şeker olarak kana karışır .. Lif çok önemlidir . Bagırsak hareketleri içinde .. O yüzden meyveleri tümden yiyinBen bilmiyordummmm
Ne yaparsın nanam yaşlılık 2. Çocukluk artık öyle görmek lazım . Biliyorum çok zor ama sevabıda pek büyükAh ablam siz evli olanlarda kaynana, bizdede bi babaanne problemi var.
Portakal suyu sevenler için, çalışmaların sonuçları hiç de olumsuz gibi gözükmeyebilir. Ancak bardağa yönelmeden önce dikkat edilmesi gereken çok önemli noktalar var. İlk olarak, portakaldan yapılan ürünlerde karotenoid ve flavonoid miktarları çok daha düşük. Özellikle flavonoidlerde gözlemlenen bu fark, sağlığın açısından çok da iyi olmayabilir. İkincisi, portakalın suyunu içmektense kendisini tüketmen, özellikle lif açısından çok daha mantıklı. Çünkü meyvenin sıkılması sırasında, barındırdığı lif miktarı önemli oranda kayboluyor. 1 portakaldan alınabilecek lif miktarı 4.3 gramken, bu rakam portakal suyunda 0.7 grama geriliyoBen bilmiyordummmm
3 silahşörler
Evet ablam ya dün bitti bugünde dışarı çıkmadığım için alamadım, yarın alırım umarımSelincim dukan yapıyorsan HerGün yulaf kepekli yoğurt yemelisin,kasların için..
Abla ya dukan express de daha oturtamadım, inşallah daha da oturacakSelin dukan derken ?
Menüne bakınca dukan degil pro agırlıklı menü görüyorum hatta ekmeksiz monti günü ,dukan nerden çıktı ?
Ne yaparsın nanam yaşlılık 2. Çocukluk artık öyle görmek lazım . Biliyorum çok zor ama sevabıda pek büyükselininde büyükleri yanlarında kalıyor .
Aeben haklısın ama sarma da ekmeksiz yenmedi vallaXperim bu menü pek olmamışson günlerde dağıttın iyce eski menülerin yok !!!!!!!!
Yaprak sarması etlide olsa içinde pirinç bulgur var dimi ? Bide ekmegi niye yedin?
Ayy ne bileyim abla kilo verenler var diye heveslendim bu hafta bir deniyim bakıyımSelinim dukan expres pek kilo verdirmez kuzumgün gün artan menü pek akıl karı değil . Hem kızlarda denedi . Kız yapacak diyetmi bulamadın
Hadi bakalım inşallah dediğin gibi olur .Ayy ne bileyim abla kilo verenler var diye heveslendim bu hafta bir deniyim bakıyımsporda yapıyorum belki iyi gelir
Kaptanım çok sevindim karar vermene inan bişey diyemedim ama mezuniyet sonrası pek koruyamadığını düşünüyordum aldığın kiloyu duyunca ki benim de maalesef büyük korkum zayıflama sonrası kendimi yeniden eski kilomda bulmakYememekle çok iyi yapmışsın ablam...gerçekten karar vermek çok önemli...ben kararımı verdim ya şimdi gözümün önünde olan makarna,çubuk krakerler,ve s ıvır zıvırları bile görmüyorum...kilo vermeliyim mutlaka...
Dimi abla yaabu ekmekten ne kadar korkuyorsunuz korkmayın ya afiyet olsun aynura vucudun karbonhidrata ihtiyacı var.
Grupdaş ne uğraşıyorsun öyle diyetlerle; sağlıklı sağlıklı yiyerek ver. Etler, yumurtalar oh oh misssAyy ne bileyim abla kilo verenler var diye heveslendim bu hafta bir deniyim bakıyımsporda yapıyorum belki iyi gelir
Havamiz yeter
Abla 4 -4lük menü vermişsin bravoay bende menü yazayım acık benide eleştirin bakem saçma menümü bugün yemek yapmak istemedim canım dünden kalan yemeklerimin yanına mercimek çorbası yaptım yanlız ana yemeklerimin miktarı az diye çorba ekledim.
sabah
1yumurta haşlanmış kk beyaz peynir damates maydonoz ve kapya biberli salata yaptım kendime ve tarcınlı zencefilli yeşil çay
öğlen
dukan pırasa böreği ve mercimek çorbası yoğurt
akşam
mercimek çorbası yasom usulü hamsi tava ve salata
sabah 1saat yürüyüş ve 2.5 lt su
Söyledi ablam seninde dediğin gibi menü arttıkça haliyle eksi görülmesi zorlaşıyor ama önemli olan 1 haftalık zamanda ne kadar verildiği dedim bendeHadi bakalım inşallah dediğin gibi olur .
Peri deneyimini paylaşmadınmı kız selinle bide 3 silahşör olacaksınız
sen öyle san nana bak bi salınırız ortada havanızmı kalır bilmemHavamiz yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?