Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

serpilcim 186 arasan nezaman geleceğini söylerler üzülme herişte bir hayır vardır.
Ayy ablam yeni gördüm mj şarjım bitmişti
16 ,30 gibi geldi bende yemeklerimi hazırladım elektrik gelince evi süpürdüm eşim okuldan geldi misafirler yemek çay vs derken anca okudum mj bundan sonra kesilirse ararım çok sağol bilgin için
Seninde bilmediğin bişey yok ablam yaa maşallah

Bursada mısın? Bizim elektrik var ama suyumuz yavaş akıyor
Evet bursadayım anlaşılan sadece bu civarda kesilmiş elektrikler bizdede su iyi ama yakında bursa genelinde üç günlük bir su kesintisi olacakmış haberin olsun

Grupdaş ne uğraşıyorsun öyle diyetlerle; sağlıklı sağlıklı yiyerek ver. Etler, yumurtalar oh oh misss

Ahaha bir bu kalmıştı deneyeyim dedim, kendime işkence etmeye bayılıyorum Nefsimi az terbiye edeyim bir diyete sadık kalarak da sonra alıp başını gidiyor

serpilim yetiştirmişsin işlerini işte ne güzel artık lütfen aramıza dön özledik seni hım burda çok elektirik kesilirdi o yüzden bilirim kendi numaramı sor bilemiyorum

tekrar hoşgeldin canım 140 kilo okdar iyi tanıdığim bir kilo ki menim oğlanda 4.5 yaş civarı hamileyken o kilolardaydım emzirirken 147 ye kadar çıktım birde 1. sınıf okutuyordum oyıl 5.5 yaşındaki küçüçük çoçuklarıda almışlardı ne zor bir yildı evde sabaha kadar uymayan bebek okulda küçüçük çoçuklara okum öğretmeye çalıi antebin en sosyetik yerine tayinim çıkmış herkeste bir tedirginlik ve bunları 140 145 kiloyla yap öğrencilerim okumaya geçtikçe velilr kameralar tebrikler hep resim çektirmeye utanırdım velilerim okdar .sonra bu şişman yeni gelen öğretmenin sınıfı en başta okumaya geçınce çoçuklar öğretmenlerini sevip okula severek gelince o önyargıları bitti zaten kiloluyum gizli komleksim var o yılı hiç unutamam verilen emek saygıyı haeder verdiğim emekler başarılarımız şimdi biz nekadar şanslıymışız hocam diyorlar
inşallah ikimizde verir gelecek yıl yeni sınıfımıza yeni vücutlarrımızla başlarız bu yıl o komleksi yaşamadan başlamak istiyorum gizli gizli çok ağlamış ve çok dua etm,şimdir şişman bir öğretmen ne deme çok iyi bilirim

canım süper menü olmuş

İşte sabah kahvaltısı be benim tabağım

kahvaltı tabağinin yanındaki çayda kaşık vardı şekerlimi içiyosun çayını çabuk itiraf et hemşerim

diyetisyenim senin menülerini görseseni kutlardı çok güzel canım

Selamlar Geçmiş birikmiş okuyamadım çok ksrays Ablam biz de su da elektirik de vardı kesilmedi.
Ben bugün kötü beslendim ama olsuuuun hayatta herkes hata yapar dimii yarından itibaren bomba gibi dönüyorum Cuma günkü takım yarışına beni de yazın Yaa bu arada koalisyonlar kurmuşsunuuz sanırıım ben nereye gidyiiim Ya da tek başıma iktidara oynıcam dermişim

serpilim yetiştirmişsin işlerini işte ne güzel artık lütfen aramıza dön özledik seni hım burda çok elektirik kesilirdi o yüzden bilirim kendi numaramı sor bilemiyorum
Dönmek için çabalıyorum hatta sohbet etmeyi özledim sizinle ama nedense hep bir engel çıkıyor ama dün eşim bu cuma kaç çıktın artıdamısın dedi uzun zamandır sormuyordu şaşırdım birde tv de köylü kadınlar yemek yapıyordu a dedi bunlarında hepsi kiloluymuş demekki kadınlar hep aynı dedi yüzüme demesede laf vurduruyor önce kendim için sonra eşim için bu yolda düşe kalkada olsa ilerlicem inşallah az kaldı dönücem 70 görünce zaten bi moral bozukluğu oldu fazla sürmez sahalara dönmem

çokta iyi değilde idare eder en azından kilo vermesemde kilo almayım diye mucadele ediyorum xpericim.
Ahh ahh abla korumayı başarsaydım şu an 57 kilo idim. Evlendikten sonra bir baktım 60 olmuşum sonra 65 sonra 68 sonra tartılmayı da bıraktım bi baktım 78 olmuşum kendimi videoda görmesem hala 90-60-90 hissediyordum
Vermek kadar önemli koruyabilmek

Aaaa aynı benn

hadi yaaa üzüldüm şimdi ablam tam da annemin katı meyve sıkacağını çalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…