Ayy ablam yeni gördüm mj şarjım bitmiştiserpilcim 186 arasan nezaman geleceğini söylerler üzülme herişte bir hayır vardır.
çokta iyi değilde idare eder en azından kilo vermesemde kilo almayım diye mucadele ediyorum xpericim.Abla 4 -4lük menü vermişsin bravo
Evet bursadayım anlaşılan sadece bu civarda kesilmiş elektrikler bizdede su iyi ama yakında bursa genelinde üç günlük bir su kesintisi olacakmış haberin olsunBursada mısın? Bizim elektrik var ama suyumuz yavaş akıyor
Grupdaş ne uğraşıyorsun öyle diyetlerle; sağlıklı sağlıklı yiyerek ver. Etler, yumurtalar oh oh misss
serpilim yetiştirmişsin işlerini işte ne güzel artık lütfen aramıza dön özledik seniAyy ablam yeni gördüm mj şarjım bitmişti
16 ,30 gibi geldi bende yemeklerimi hazırladım elektrik gelince evi süpürdüm eşim okuldan geldi misafirler yemek çay vs derken anca okudum mj bundan sonra kesilirse ararım çok sağol bilgin için
Seninde bilmediğin bişey yok ablam yaa maşallah
Kız abla ben onu kocama diyom benden olsa olsa ayı yogi olur aha ahaAtom karınca ahuuu nerde
ADINIZ:ESRA
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:172 CM
KİLONUZ:140.4kg
HEDEF KİLONUZ:85
KİLO ALMA NEDENİNİZ:GENETİK
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:BEN VERMEYİMDE KİMLER VERSİN
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Ankaralıyım,sınıf öğretmeniyim,Van da yaşıyoruz (çünkü eşim buralı)8 yıllık evliyim 2 çocuğum var,7 yaşında kızım,4 yaşında oğlum var.hep kilo sorunluydum ailede hiç zayıf yok annem,babam,kardeşim herkesler obez malesef sadece halalarım ideal ama teyzelerim kuzenlerime varana kadar 2 yıl önce ayça kayayı takip ederek birazda eski bilgilerim doğrultusunda diyet yaparak yaklaşık 45 kg verdim.
Diyeti tam bırakmasamda bi şekilde yine aldım bir kısmını tekrar dur dedim 1 kasım günü ve o günden beri tekrar 4.5 kg verdim karatay diyeti yapıyor ve harfiyen uyuyorum doğal yiyecek bulmam konusunda uyamasamda genel olarak uyuyorum ,kitabını okumadım ama epeey araştırdım.Bu yolda sizle gitmek istiyorum.
Hoşçalın ....
ay bende menü yazayım acık benide eleştirin bakem saçma menümü bugün yemek yapmak istemedim canım dünden kalan yemeklerimin yanına mercimek çorbası yaptım yanlız ana yemeklerimin miktarı az diye çorba ekledim.
sabah
1yumurta haşlanmış kk beyaz peynir damates maydonoz ve kapya biberli salata yaptım kendime ve tarcınlı zencefilli yeşil çay
öğlen
dukan pırasa böreği ve mercimek çorbası yoğurt
akşam
mercimek çorbası yasom usulü hamsi tava ve salata
sabah 1saat yürüyüş ve 2.5 lt su
İşte sabah kahvaltısı be benim tabağım
Bugün ki menüm
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt
30 dakika tempolu yürüyüş
Sabah; 2 dlm tb ekmeği arasına 2 dlm peynir ve domatesle yapılmış sandviç, yeşil çay.
Ara; sade kahve, 6 badem ve 1 mandalina.
Öğlen; 6 yk Brüksel lahanası, 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 2 yk yoğurt ve 1 mandalina
Akşam; tavuk çorbası, Tavuklu salata ve 1 dlm tb ekmeği
Ara; elma, 1 bardak süt (çay bardağı)
Şimdi de yeşil çay iciyorum.
Su; 2.5 lt.
hızlı gonzalez olsun ahuKız abla ben onu kocama diyom benden olsa olsa ayı yogi olur aha aha
Kız abla ben onu kocama diyom benden olsa olsa ayı yogi olur aha aha
Dönmek için çabalıyorum hatta sohbet etmeyi özledim sizinle ama nedense hep bir engel çıkıyor ama dün eşim bu cuma kaç çıktın artıdamısın dedi uzun zamandır sormuyordu şaşırdım birde tv de köylü kadınlar yemek yapıyordu a dedi bunlarında hepsi kiloluymuş demekki kadınlar hep aynı dedi yüzüme demesede laf vurduruyor önce kendim için sonra eşim için bu yolda düşe kalkada olsa ilerlicem inşallah az kaldı dönücem 70 görünce zaten bi moral bozukluğu oldu fazla sürmez sahalara dönmemserpilim yetiştirmişsin işlerini işte ne güzel artık lütfen aramıza dön özledik senihım burda çok elektirik kesilirdi o yüzden bilirim kendi numaramı sor bilemiyorum
Ahh ahh abla korumayı başarsaydım şu an 57 kilo idim. Evlendikten sonra bir baktım 60 olmuşum sonra 65 sonra 68 sonra tartılmayı da bıraktım bi baktım 78 olmuşumçokta iyi değilde idare eder en azından kilo vermesemde kilo almayım diye mucadele ediyorum xpericim.
hızlı gonzalez olsun ahu
Ayy lakaplar çoğaldı çok teşekkürler arkadaşlarım ne isterseniz deyin ya varlığınız yeterahu canım men sana şeker kız demek istiyorum çünkü çok tatlısın
Aaaa aynı bennAhh ahh abla korumayı başarsaydım şu an 57 kilo idim. Evlendikten sonra bir baktım 60 olmuşum sonra 65 sonra 68 sonra tartılmayı da bıraktım bi baktım 78 olmuşumkendimi videoda görmesem hala 90-60-90 hissediyordum
Vermek kadar önemli koruyabilmek
hadi yaaaGerçektenmi ? Aynuram meyvenin posası meyvenin suyunu yavas emdirir . Suyuyla posa ayrılırsa meyve suyu direk şeker olarak kana karışır .. Lif çok önemlidir . Bagırsak hareketleri içinde .. O yüzden meyveleri tümden yiyin
Ahu kız ne durumdasın benim gibi artıda değildindir inşallahAyy lakaplar çoğaldı çok teşekkürler arkadaşlarım ne isterseniz deyin ya varlığınız yeter
sen öyle san nana bak bi salınırız ortada havanızmı kalır bilmem
Kıskanıyorummmmmn ammaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?