Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet bursadayım anlaşılan sadece bu civarda kesilmiş elektrikler bizdede su iyi ama yakında bursa genelinde üç günlük bir su kesintisi olacakmış haberin olsun
Ewet öyle bir söylenti var ama kesin birden keserler. Yazın bi kere 12 saat boyunca kesmişlerdi zaten millet ortaliktaydi

Ayy bu neya altta sürekli çikolata reklamı çıkıyor gece gece canım çekti

Kız abla ben onu kocama diyom benden olsa olsa ayı yogi olur aha aha
Kızlar sakin yaaa ahu özellikle sen sus bacım deli gibi kendi kendime gülüyorum sesli sesli adam suratıma bakıyor ters ters karı kafayı yedi diye. Zaten annesi kendi kendine konuşuyor evde. Yakında adam eve gelmeyecek benim bu delilerle günahım ne diye

hemen sohbet arasında unutmadan menümü vereyim tam alışamadım diyetisyenin listesine hala meyve yemiyorum ara yapacak vaktimde yok isteğimde bakalım evde yoktum iki gündür yarından sonra daha dikkatli uymama gerek listeme
SABAH
3 4 civarı kepekli galeta
1 yumurta
peynir
6 7 zeytin
domates
ÖĞLE
2 hş yumurta
yoğurt
1 kase tarhana çorbası
ARA
1 tane içli köfte
AKŞAM
8 yk yeşil fasulye
yoğurt
ARA
1 hurma
30 dk yürüyüş 2lt su 2 fincan y çay herkese hayırlı akşamlar

Bende kıskandım bekarlık sultanlık dimi
Yok kız bekarlıği değil grubu kiskandim canım ben bekarken de anamdan ayrı idim o yüzden çok özlemiyorum ama evimde babamla anamla olsam özlerdim ama kardeşim le birlikte evde kaldığımız yılları özlüyorum ne yalan söyleyeyim

mnde senin dediğine güldüm

Yakında herifler evden atacak bizi bekar da çok konya türkiyenin merkezi bari ben hepimizi alacak müsait bir stüdyo sitesi bakmaya başlayayım taşının siz de buraya

konyanın menim yanımda çok özel bir yeri vardır 20 yıl önce ünv ordaydım o günler çok güzeldi menfikrine varım drmişim

kozacım senin kaolisyona ihtiyacın tek başına bir tek tüfeksin dediğin gibi tek başına iktira oyna arkandayımmmmmm

Menü zamanı

Öğlen ezanı ile uyandım valla

Öğlen
Peynirli omlet peynir zeytin domates salatalık birşeyler daha vardı ama zararlı değildi galiba

Akşam
5 cig kofte marul salata ayran bir kase sulu köfte

Ara maden suyu

Su bilmiyorum hiç fikrim yok

Gün içinde bir demlik çay

Spor 1 saat40 dakika aşırı tempolu yürüyüş

xperim ne yapayım veremiyorum bari almayım 1 2 sene koruyabilsem bu kiloyu daha almayız galiba

sevgili fatma bugün cam silmekten hafizayıda yitirdi neyediğini ne içtiğini niye bilmiyon kız

abim afyondan geldi bugün gitti kendisi dr meni görünce ee biraz zayıflamışsın sen ameliyat olda bu dertten kurtul diyor 26 kilo vedim abi diyorum yok yok daha çok işn diyor bacım ne güzel vermişsin yapa bilirsin diyeceğine doktorlar için amaliyatol demek ne kadar kolay

Ablam boş ver sen yaparsın, yaza kalmaz 80 leri gorursun İNŞALLAH . Yap da utansın abin!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…