Bende kıskandım bekarlık sultanlık dimiKıskanıyorummmmmn ammaaaa
Ewet öyle bir söylenti var ama kesin birden keserler. Yazın bi kere 12 saat boyunca kesmişlerdi zaten millet ortaliktaydiEvet bursadayım anlaşılan sadece bu civarda kesilmiş elektrikler bizdede su iyi ama yakında bursa genelinde üç günlük bir su kesintisi olacakmış haberin olsun
anons yapılıyor ama hiç birşey anlaşılmıyor çok boğuk geliyor sesEwet öyle bir söylenti var ama kesin birden keserler. Yazın bi kere 12 saat boyunca kesmişlerdi zaten millet ortaliktaydi
Kızlar sakin yaaa ahu özellikle sen sus bacım deli gibi kendi kendime gülüyorum sesli sesli adam suratıma bakıyor ters ters karı kafayı yedi diye. Zaten annesi kendi kendine konuşuyor evde. Yakında adam eve gelmeyecek benim bu delilerle günahım ne diyeKız abla ben onu kocama diyom benden olsa olsa ayı yogi olur aha aha
Yok kız bekarlıği değil grubu kiskandimBende kıskandım bekarlık sultanlık dimi
Kızlar sakin yaaa ahu özellikle sen sus bacım deli gibi kendi kendime gülüyorum sesli sesli adam suratıma bakıyor ters ters karı kafayı yedi diye. Zaten annesi kendi kendine konuşuyor evde. Yakında adam eve gelmeyecek benim bu delilerle günahım ne diye
Yakında herifler evden atacak bizi bekar da çok konya türkiyenin merkezi bari ben hepimizi alacak müsait bir stüdyo sitesi bakmaya başlayayım taşının siz de burayamnde senin dediğine güldüm
Yakında herifler evden atacak bizi bekar da çok konya türkiyenin merkezi bari ben hepimizi alacak müsait bir stüdyo sitesi bakmaya başlayayım taşının siz de buraya
kozacım senin kaolisyona ihtiyacın tek başına bir tek tüfeksin dediğin gibi tek başına iktira oyna arkandayımmmmmmSelamlarGeçmiş birikmiş okuyamadım çok ksrays Ablam biz de su da elektirik de vardı kesilmedi.
Ben bugün kötü beslendim ama olsuuuun hayatta herkes hata yapar dimii yarından itibaren bomba gibi dönüyorumCuma günkü takım yarışına beni de yazın Yaa bu arada koalisyonlar kurmuşsunuuz sanırıım ben nereye gidyiiim Ya da tek başıma iktidara oynıcam dermişim
xperim ne yapayım veremiyorum bari almayım 1 2 sene koruyabilsem bu kiloyu daha almayız galibaAhh ahh abla korumayı başarsaydım şu an 57 kilo idim. Evlendikten sonra bir baktım 60 olmuşum sonra 65 sonra 68 sonra tartılmayı da bıraktım bi baktım 78 olmuşumkendimi videoda görmesem hala 90-60-90 hissediyordum
Vermek kadar önemli koruyabilmek
Abla düzeni zor oturttum ama değdi gerçekten. Eskiden sindirim de zorlanıyormusum son 2 gündür bunu çok iyi anladım. Şimdi tü tü masallahim vardiyetisyenim senin menülerini görseseni kutlardı çok güzel canım
sevgili fatma bugün cam silmekten hafizayıda yitirdiMenü zamanı
Öğlen ezanı ile uyandım valla
Öğlen
Peynirli omlet peynir zeytin domates salatalık birşeyler daha vardı ama zararlı değildi galiba
Akşam
5 cig kofte marul salata ayran bir kase sulu köfte
Ara maden suyu
Su bilmiyorumhiç fikrim yok
Gün içinde bir demlik çay
Spor 1 saat40 dakika aşırı tempolu yürüyüş
Allah iyiliğini versinKız abla ben onu kocama diyom benden olsa olsa ayı yogi olur aha aha
Ablam boş ver sen yaparsın, yaza kalmaz 80 leri gorursun İNŞALLAHabim afyondan geldi bugün gitti kendisi dr meni görünce ee biraz zayıflamışsın sen ameliyat olda bu dertten kurtul diyor 26 kilo vedim abi diyorum yok yok daha çok işn diyor bacım ne güzel vermişsin yapa bilirsin diyeceğine doktorlar için amaliyatol demek ne kadar kolay
Ablam boş ver sen yaparsın, yaza kalmaz 80 leri gorursun İNŞALLAH. Yap da utansın abin!!
Sebze suyu için idealhadi yaaaüzüldüm şimdi ablam tam da annemin katı meyve sıkacağını çalmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?