Valla bilmiyorum iki saat yürüyünce oksijen zehirlenmesi oldu beyin galibasevgili fatma bugün cam silmekten hafizayıda yitirdineyediğini ne içtiğini niye bilmiyon kız
Sebze derrken mesela ne sıkabilirim abla?? Ay kullanmak istiyorum kocaman havalı birşey ya hevesim kaldıSebze suyu için idealbide sınav öncesi havuç suyu için
Biz burada yukseltiriz,inşallah canım bazen heyecanım ve modum düşüyor ne yapsam acaba
fatmacım abin işin kolayında ameliyat olunca hiç kilo almayacanmı hayatın boyunca onun sıkıntısını yaşayacan ve sürekli beslenmene dikkat etmek zorunda kalacan katı şeyler yiyemeyecen ne gerek var millet 5 kilo 60 kilo veriyor sende verecen ben inanıyorum .abim afyondan geldi bugün gitti kendisi dr meni görünce ee biraz zayıflamışsın sen ameliyat olda bu dertten kurtul diyor 26 kilo vedim abi diyorum yok yok daha çok işn diyor bacım ne güzel vermişsin yapa bilirsin diyeceğine doktorlar için amaliyatol demek ne kadar kolay
Söyleeemeemm mmii :)Hadi bakalım inşallah dediğin gibi olur .
Peri deneyimini paylaşmadınmı kız selinle bide 3 silahşör olacaksınız
Abla düzeni zor oturttum ama değdi gerçekten. Eskiden sindirim de zorlanıyormusum son 2 gündür bunu çok iyi anladım. Şimdi tü tü masallahim var
Ahaha canım ya onlarda kendilerini avutuyorlar işte
Yarın iki tane is görüşmem var nasıl useniyorum bilseniz görüşmeye usenen ben nasıl çalışacağım kişaka bir yana dua edin kızlar lütfen
Söyleeemeemm mmii :)
Valla benimde en büyük problemim düzeni oturtmak 1. 2. 3. gün harika giderken 4. günde kaymaya başlıyorum 5. günde diyet bi yana ben bi yana savruluyorum. 1 hafta adam akıllı başlasam gerisi gelecek ama o 1 hafta nasıl olacak bilemiyorum
asfarovski kııısskkaaan kııskaaaannn
benim kankilerim diyet ustaları sizin gibimiAhaha canım ya onlarda kendilerini avutuyorlar işteAma yaptıkları zaman fena diyet yapıyorlar, azcık sularına gidelim de rahat takılsınlar
Ablam ya geçmişi okurken tam soracaktım işe başladın mı tekrar diye ki yazmışsın zaten, bol şans
Ahahah abla sizin yaşınıza gelince bizde usta oluruz yabenim kankilerim diyet ustaları sizin gibimi3. gün diyet bozan öhö öhö eminim sizde bu hafta salıdan sonra başka diyete geçersiniz ay ne fenayım bende
Oyy abla yenmez mi hiç şimdi o boşver ye sen birşey olmaz 1 kaseciktenbuyrun aşure yaptım yeyinresim yüklemeyi öğrenince yükleyecem of of çok güzel görünüyor
ben daha onların yanında çırağım usta olamadımAhahah abla sizin yaşınıza gelince bizde usta oluruz yahem devir böyle biz napalım 2 gün öyle 3 gün böyle
tatlı sevmem selinim bakma öyle dediğime allahtan sevmiyorum sevsem ne olacak bilmemOyy abla yenmez mi hiç şimdi o boşver ye sen birşey olmaz 1 kasecikten
Yakında sende olursunben daha onların yanında çırağım usta olamadım
Ya ablam sevmesen de ye bir şey olmaztatlı sevmem selinim bakma öyle dediğime allahtan sevmiyorum sevsem ne olacak bilmem. yarın misafirlerim gelecek onlara yaptım.
Ay ablaaam senii arkama aldıysaam yürürüüm hatta koşarım benkozacım senin kaolisyona ihtiyacın tek başına bir tek tüfeksin dediğin gibi tek başına iktira oyna arkandayımmmmmm
Hakkında hayırlısı olsun ablacımYarın iki tane is görüşmem var nasıl useniyorum bilseniz görüşmeye usenen ben nasıl çalışacağım kişaka bir yana dua edin kızlar lütfen
Bak yaa kız sen çekil aradanAy ablaaam senii arkama aldıysaam yürürüüm hatta koşarım benAzıcık da iradeli olsam Heyttt o zaman salıdan sonra 3'lü bekar grubuna meydan okuyorum Siz metabolizmanıza güveniyorsunuz ama ben daha 17 bile olmadıım naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?