Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

fatmacım aslında aeben zaten demiş sebze suyu yapabilirsin mesela güzel kırmızı pancar hoş olurdu ama malesef sende bende yiyemiyoruz sakın bak aklında olsun troidini etkiliyor. bu arada inşallah çok güzel geçer örüşmelerin çalışırsın sen seni kim tutar

fatmacım abin işin kolayında ameliyat olunca hiç kilo almayacanmı hayatın boyunca onun sıkıntısını yaşayacan ve sürekli beslenmene dikkat etmek zorunda kalacan katı şeyler yiyemeyecen ne gerek var millet 5 kilo 60 kilo veriyor sende verecen ben inanıyorum .

Hadi bakalım inşallah dediğin gibi olur .
Peri deneyimini paylaşmadınmı kız selinle bide 3 silahşör olacaksınız
Söyleeemeemm mmii :)
Abla düzeni zor oturttum ama değdi gerçekten. Eskiden sindirim de zorlanıyormusum son 2 gündür bunu çok iyi anladım. Şimdi tü tü masallahim var

Valla benimde en büyük problemim düzeni oturtmak 1. 2. 3. gün harika giderken 4. günde kaymaya başlıyorum 5. günde diyet bi yana ben bi yana savruluyorum. 1 hafta adam akıllı başlasam gerisi gelecek ama o 1 hafta nasıl olacak bilemiyorum

asfarovski kııısskkaaan kııskaaaannn

Selinanya tatlım desene yine metebolizmamiz yeter falan diye, yalnız bırakma
Ahaha canım ya onlarda kendilerini avutuyorlar işte Ama yaptıkları zaman fena diyet yapıyorlar, azcık sularına gidelim de rahat takılsınlar

Yarın iki tane is görüşmem var nasıl useniyorum bilseniz görüşmeye usenen ben nasıl çalışacağım ki şaka bir yana dua edin kızlar lütfen

Ablam ya geçmişi okurken tam soracaktım işe başladın mı tekrar diye ki yazmışsın zaten, bol şans

Ahahha gece gece güldüm ya diyet ne yana gidersen sende oyana bundan sonra

benim kankilerim diyet ustaları sizin gibimi3. gün diyet bozan öhö öhö eminim sizde bu hafta salıdan sonra başka diyete geçersiniz ay ne fenayım bende

benim kankilerim diyet ustaları sizin gibimi3. gün diyet bozan öhö öhö eminim sizde bu hafta salıdan sonra başka diyete geçersiniz ay ne fenayım bende
Ahahah abla sizin yaşınıza gelince bizde usta oluruz ya hem devir böyle biz napalım 2 gün öyle 3 gün böyle

ben daha onların yanında çırağım usta olamadım
Yakında sende olursun

tatlı sevmem selinim bakma öyle dediğime allahtan sevmiyorum sevsem ne olacak bilmem. yarın misafirlerim gelecek onlara yaptım.
Ya ablam sevmesen de ye bir şey olmaz Geçenlerde biz de yaptık ben kendime şekersiz ayırdım ama şekerliden bir kaşık aldım dünya varmış dedim ya Afiyet olsun ablam başka neler yapıcaksın bakalım

kozacım senin kaolisyona ihtiyacın tek başına bir tek tüfeksin dediğin gibi tek başına iktira oyna arkandayımmmmmm
Ay ablaaam senii arkama aldıysaam yürürüüm hatta koşarım ben Azıcık da iradeli olsam Heyttt o zaman salıdan sonra 3'lü bekar grubuna meydan okuyorum Siz metabolizmanıza güveniyorsunuz ama ben daha 17 bile olmadıım naber

Bak yaa kız sen çekil aradan Sen bir başlada o zaman görüşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…