Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

buraya yazmayım canı çekiyor milletin yarın kulağına fısıldarım tokken

Herkescikler uyumuş menümü yazim unutmadan bende.
Kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeğinden peynirli tost,ayran

Ara:
1 armut

Öğlen:
2 dilim karnabahar pizzası

Ara:
1 kahve,2 diyet bisküvi

Akşam:
1 kase çorba
5 köfte
1 dilim ekmek
salata

Spor:
1 saat yürüyüş.

Ay benimki de tele gıcık oluyo ben o Face e arabalara bakarken fırsat bu fırsat bakıyodum sonra kendi bırakmış bana diyo ne var o telde diye bende seninkinde ne varsa benimkinde de o var dedim bence bizim onlarla ilgilenmeyip burda kendi kendimize eğlenmemizi kıskanıyorlar hiç kendine vakit ayırmayacan hep dönecen ortada onu istiyolAr

Evet ablam ama burada kırmızı pancar yok zaten dua edin hayırlısı olsun artık geri dönmem lazım sahalara şaka bir yana özledim çalışmayı

Valla kızlar selin haklı eğer eaben abla yasom abla da başlarsa hülya ablam gibi size toz yuttururlar bence de uyuyan devi uyandırmayin

Yok canım yarın görüşme var bakalım hayırlısı. Fena alıştım ben evde durup koca parası yemeye galiba ama kv gelince işin rengi değişti evden kaçmak lazım artık

ksrays Can'ım bende izinden sonra 600 gr artıdaydım en son ama hafta sonu kötü geçti evde bi şekilde 5 çeşit tatlı oldu ben de hepsini tattım maalesef kızım bile anne yeme bak kaptanın kızar dedi bende ben izindeyim şimdi dedim o da çabuk takıma geri git yoksa verdiklerini de alacan izinde olmak yemeye izinde olmak gibi oluyo sen bozma diyeti diyo 10 yaşındaki çocuk bile benden mantıklı
Ama bende yarın başlıyorum bi beş kilo verip listeye güzel bi eksiyle dönmek istiyorum hedef 3 hafta yazın bi kenara

Kız Fatma öğlen ezanına kadar yatarsan böyle oturursun işte ben hergün 8 de kalkıyom yatış bu saatler acaba bu damı etkiliyor kiloyu
Bu arada iş görüşmende Hakkı'nda hayırlısı olsun başarılar

Seni cadı seni herkes gitsin öyle yazayım menü diyorsun yani

Dur ben yorum yapıyorum senin menüne bugün normalde hiç yapmam da

Ekmeği kepek değil tam tahıl cinsi bir şey secsen daha güzel olur canım. Pizzada neler var acep? Ama sağlıklı olduğunu varsaydim. Adı diyet olan ürünler kalorisi ile birlikte genelde sağlığı da az oluyor aklında bulunsun. Çorba ne çorbasi? O da ekmek yerine geçtigi için keşke ekmek yemesen akşamları

Sonuç olarak afiyet olsun

Valla umrumda bile değil ben gülüyorum o çatlıyor meraktan kızlarin konuşmasını ne yapacaksın deyince de utanıp susuyor valla ben mutfağı temizledim tam yürüyüşe gideceğim bana alış verişe gidelim diyor yok dedim olmaz benim planım var iki saat sonraya ayarla kendini dedim gülüyor benim hanım müdür oldu diye valla böyle yapmak paklar erkek milletini ahum

Hadi inşallah ahum bak çocuklar için topla kendini. Ben de dağılmak üzereyim bu ara maalesef. Ne dersin yarından itibaren birbirimizi takibe alalım ve az da olsa spora zorlayalim. Bir de kış geldi benim su içme bitti resmen onu zorlamak lazım asıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…