Ne yapıyım tek başıma savaş açtım bak neyime güveniyosam dimiBak yaa kız sen çekil aradanSen bir başlada o zaman görüşelim
Ne yapıyım tek başıma savaş açtım bak neyime güveniyosam dimiHaklsıın valla neyse iyi gaza geldim şuan bir şey yerken 10 kere düşünürüm artık
Bencede düşün tatlımNe yapıyım tek başıma savaş açtım bak neyime güveniyosam dimiHaklsıın valla neyse iyi gaza geldim şuan bir şey yerken 10 kere düşünürüm artık
buraya yazmayım canı çekiyor milletin yarın kulağına fısıldarım tokkenYakında sende olursun
Ya ablam sevmesen de ye bir şey olmazGeçenlerde biz de yaptık ben kendime şekersiz ayırdım ama şekerliden bir kaşık aldım dünya varmış dedim ya Afiyet olsun ablam başka neler yapıcaksın bakalım
bu bayrağı koza taşıyacak varmısınız iddaya pes yok koza kimin gelini kimin çitlenbiğisin sen
Bencede düşün tatlımseni gaza getirdiyse sana da meydan okuruz ayıpsın
Ay benimki de tele gıcık oluyo ben o Face e arabalara bakarken fırsat bu fırsat bakıyodum sonra kendi bırakmış bana diyo ne var o telde diye bende seninkinde ne varsa benimkinde de o var dedim bence bizim onlarla ilgilenmeyip burda kendi kendimize eğlenmemizi kıskanıyorlar hiç kendine vakit ayırmayacan hep dönecen ortada onu istiyolArKızlar sakin yaaa ahu özellikle sen sus bacım deli gibi kendi kendime gülüyorum sesli sesli adam suratıma bakıyor ters ters karı kafayı yedi diye. Zaten annesi kendi kendine konuşuyor evde. Yakında adam eve gelmeyecek benim bu delilerle günahım ne diye
Evet ablam ama burada kırmızı pancar yok zatenfatmacım aslında aeben zaten demiş sebze suyu yapabilirsin mesela güzel kırmızı pancar hoş olurdu ama malesef sende bende yiyemiyoruz sakın bak aklında olsun troidini etkiliyor. bu arada inşallah çok güzel geçer örüşmelerin çalışırsın sen seni kim tutar
Söyleeemeemm mmii :)
Valla benimde en büyük problemim düzeni oturtmak 1. 2. 3. gün harika giderken 4. günde kaymaya başlıyorum 5. günde diyet bi yana ben bi yana savruluyorum. 1 hafta adam akıllı başlasam gerisi gelecek ama o 1 hafta nasıl olacak bilemiyorum
asfarovski kııısskkaaan kııskaaaannn
Ahaha canım ya onlarda kendilerini avutuyorlar işteAma yaptıkları zaman fena diyet yapıyorlar, azcık sularına gidelim de rahat takılsınlar
Ablam ya geçmişi okurken tam soracaktım işe başladın mı tekrar diye ki yazmışsın zaten, bol şans
Sağol fındıgimHakkında hayırlısı olsun ablacım
Hayırlı haberini alırsın inşallah ablam tez zamanda hülya ablam da sen de pazartesi güzel haber alın inşallahuykum geldi iyi geceler yeter cene çaldığımstresten nedediğimide bilmiyom benim oğlum içinde dua edin lütfen yarın tahlil sonucu iyi gelsin inşallah.
Kız Fatma öğlen ezanına kadar yatarsan böyle oturursun işte ben hergün 8 de kalkıyom yatış bu saatler acaba bu damı etkiliyor kiloyuValla kızlar selin haklı eğer eaben abla yasom abla da başlarsa hülya ablam gibi size toz yuttururlar bence de uyuyan devi uyandırmayin
Yok canım yarın görüşme var bakalım hayırlısı. Fena alıştım ben evde durup koca parası yemeye galibaama kv gelince işin rengi değişti evden kaçmak lazım artık
Herkescikler uyumuş menümü yazim unutmadan bende.
Kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeğinden peynirli tost,ayran
Ara:
1 armut
Öğlen:
2 dilim karnabahar pizzası
Ara:
1 kahve,2 diyet bisküvi
Akşam:
1 kase çorba
5 köfte
1 dilim ekmek
salata
Spor:
1 saat yürüyüş.
Valla umrumda bile değil ben gülüyorum o çatlıyor meraktanAy benimki de tele gıcık oluyo ben o Face e arabalara bakarken fırsat bu fırsat bakıyodum sonra kendi bırakmış bana diyo ne var o telde diye bende seninkinde ne varsa benimkinde de o var dedim bence bizim onlarla ilgilenmeyip burda kendi kendimize eğlenmemizi kıskanıyorlar hiç kendine vakit ayırmayacan hep dönecen ortada onu istiyolAr
ksrays Can'ım bende izinden sonra 600 gr artıdaydım en son ama hafta sonu kötü geçti evde bi şekilde 5 çeşit tatlı oldu ben de hepsini tattım maalesef kızım bile anne yeme bak kaptanın kızar dedi bende ben izindeyim şimdi dedim o da çabuk takıma geri git yoksa verdiklerini de alacan izinde olmak yemeye izinde olmak gibi oluyo sen bozma diyeti diyo 10 yaşındaki çocuk bile benden mantıklı
Ama bende yarın başlıyorum bi beş kilo verip listeye güzel bi eksiyle dönmek istiyorum hedef 3 hafta yazın bi kenara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?