- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Dün aslında 11 de yattım canım ama karabasan bastı sabah 4 e kadar bir türlu uyuyamadim korkudan sonra sızmışim ama o da güzel bir uyku değildi maalesefKız Fatma öğlen ezanına kadar yatarsan böyle oturursun işte ben hergün 8 de kalkıyom yatış bu saatler acaba bu damı etkiliyor kiloyu
Bu arada iş görüşmende Hakkı'nda hayırlısı olsun başarılar
Evet bencede aynı yana gitmeliyiz :))))Ahahha gece gece güldüm ya diyet ne yana gidersen sende oyana bundan sonra
Senin kankiler biliyo ama uygulamıyo baksana hahahahah, ama bilmekte kilo verdirmiyo maaleseeffff :)))))benim kankilerim diyet ustaları sizin gibimi3. gün diyet bozan öhö öhö eminim sizde bu hafta salıdan sonra başka diyete geçersiniz ay ne fenayım bende
Kız cadı gelmeyim yanına benim kankilere laf etirmem bu hafta hazır ol.Evet bencede aynı yana gitmeliyiz :))))
Senin kankiler biliyo ama uygulamıyo baksana hahahahah, ama bilmekte kilo verdirmiyo maaleseeffff :)))))
amiiiiin aminnnnnnhissediyoruuum güzel şeyler olacakGünaydın hayırlı sabahlar güzel bir hafta olsun hepiniz için.
Beenceee hergün tartılma derim, çünkü olurda bir gün fazla da çıkabilirsin kilo almış gibi düşünüp moralin bozulabilirgünaydınlar arkadaşlar .pazartesi olmasına rağmen mutlu uyandım 500 gr daha gider ben 140 lı sayılardan kurtulur:)139.4 oldum şükürler olsun(bu arada ben her sabah uyanınca tartılıyorum çatlarım duramam dayanamam hatta şu günlerden yapmadım da diğer diyetimde gece 3 te falan uyanınca tartılıyordum ben çatlağım biliyorum:)
Kız cadı gelmeyim yanına benim kankilere laf etirmem bu hafta hazır ol.
öhö öhö senide göreceğizNapimm ama yani kankilerin seneeeleeeeerrdiiirr burdalar ve hala diyettelerse ben ne diyeyim daha
Ben sana güveniyorum sen o kiloyu verir abinide söylediğine pişman ettirirsin 26 kilo ne demek maşallah sağlıklı bir şekilde ameliyatsız kurtulucaksın inşallah herkesede örnek olucaksın eminim muckabim afyondan geldi bugün gitti kendisi dr meni görünce ee biraz zayıflamışsın sen ameliyat olda bu dertten kurtul diyor 26 kilo vedim abi diyorum yok yok daha çok işn diyor bacım ne güzel vermişsin yapa bilirsin diyeceğine doktorlar için amaliyatol demek ne kadar kolay
Hadi hayırlısı olsun HakkındaYarın iki tane is görüşmem var nasıl useniyorum bilseniz görüşmeye usenen ben nasıl çalışacağım kişaka bir yana dua edin kızlar lütfen
Oooo yinemi aşure yaptın ablam maşallah becerikli hatunbuyrun aşure yaptım yeyinresim yüklemeyi öğrenince yükleyecem of of çok güzel görünüyor
Ben kaçırmışım ne tahlilikiuykum geldi iyi geceler yeter cene çaldığımstresten nedediğimide bilmiyom benim oğlum içinde dua edin lütfen yarın tahlil sonucu iyi gelsin inşallah.
Erkekler hep aynı demekkiAy benimki de tele gıcık oluyo ben o Face e arabalara bakarken fırsat bu fırsat bakıyodum sonra kendi bırakmış bana diyo ne var o telde diye bende seninkinde ne varsa benimkinde de o var dedim bence bizim onlarla ilgilenmeyip burda kendi kendimize eğlenmemizi kıskanıyorlar hiç kendine vakit ayırmayacan hep dönecen ortada onu istiyolAr
Iyi bari fazla almamışsın bence yol yakınken ikimizde geri dönsek iyi olacak ben şu spor işini bir oturtsam hiç durmam hemen geri gelirim ama listeye girmek istemiyorum duşardan devam etmeyi düşünüyorum benksrays Can'ım bende izinden sonra 600 gr artıdaydım en son ama hafta sonu kötü geçti evde bi şekilde 5 çeşit tatlı oldu ben de hepsini tattım maalesef kızım bile anne yeme bak kaptanın kızar dedi bende ben izindeyim şimdi dedim o da çabuk takıma geri git yoksa verdiklerini de alacan izinde olmak yemeye izinde olmak gibi oluyo sen bozma diyeti diyo 10 yaşındaki çocuk bile benden mantıklı
Ama bende yarın başlıyorum bi beş kilo verip listeye güzel bi eksiyle dönmek istiyorum hedef 3 hafta yazın bi kenara
Hayırlı sabahlar öğretmenimHAYIRLI SABAHLAR SEVGİLİ TAKIMIM
amiiiinnnnGünaydın hayırlı sabahlar güzel bir hafta olsun hepiniz için.
Onlar akıllı kadınlar burdan ayrılan kilo alıyor bak onlar almamak için burdan ayrılmıyorlar böyle giderse benimde burdan ayrılmaya hiç niyetim yokNapimm ama yani kankilerin seneeeleeeeerrdiiirr burdalar ve hala diyettelerse ben ne diyeyim daha
İşte buna gülerimöhö öhö senide göreceğizbenim kankilerim zaten zayıflar onlar hobi olsundiye sizleri şevke getirmek için diyet yapıyolar
Maşallah gizemcim sabah sabah enerjin banada geçti cıvıl cıvılsın ben öyle hissettimİşte buna gülerim
Ohhhhhh ne güzeeeeelllllllllllllllMaşallah gizemcim sabah sabah enerjin banada geçti cıvıl cıvılsın ben öyle hissettim
İşte buna gülerim
bakalım göreceğiz 38 bedenini pazartesi başlayıp carşamba biten diyetleriniAyyy ama gerçekten hala verecek kilom olmasına rağmen eskiden pantalon bakarken hep 44 beden bakardım, dün gittim çoook beğendiğim bir pantalonu almak için, ben önce emin olamadım kilo aldım mı ki yok ya almadım ama olur mu bana güvensizliği vardı yinede 40 beden aldım cuk oturdu bir sevindim bir sevindim anlatamam ama hedefim 38 olup kalmak, zaten 36 olamam çürümem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?