Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

serpilim burdan ayrılınca salıyosun kendini lütfen 10 dakkanı ayır biliyorum çok meşgülsün ama lütfen gitme yeniden başla çıkar trombolinine
http://wellvideo.net/video/bb-probounce-2-mu-band.html

ayy canım çok sevindim14 kurtulmuşsun mende 11 de kaldım bi 10 geçsem evde kutlayacağiz hoplayıp zıplayarak

vaav 40 beden süper maşallah kutlarım bu arada yasomla aynı guruptayım ve arkadaşımı sonuna kadar destekliyorum

kuzularinannesi Elifcim nerelerdesin. ?
Bak biz başladık artık sen de başla yoksa önünü alamıyosun bak kaç haftadır 70ten düşemedim. Yol yakından sen de başla bir an evvel....
Başlıyorum güzelim devamını getiremiyorum ki

Mesela dün pazar kahvaltısında kendimi tuttum gayet güzel tam buğday ekmekli kahvaltımı yaptım öğlen çok acıkmama rağmen fırsat olmadı diye abur cubur yemedim dikkat ettim. Akşam hamsi ve yeşil salata ama gece çayın yanına yedim yine cısı

Öğretmenim günaydın,o kaşık şeker için değil,çayımın içerisine limon sıkıyorum genelde onun için. Şekerli çay içsem burada işim ne?

Öyle böyle başlıycan elifim oda bişidir tümgün iyi gitmişsin . Menü ver kuzum günlük kendini şartla . İstersen takip ederim seni firüzeye verdiğim gibi veririm gazı aşagı yukarı synı kilolardayız sanırım hadi 3. Lü yarışalım ne dersin

Ayy 50 55 dk yürüyüş yaptımda kendime geldim enetrjim yükseldi bu hafta 111 kilolardan inşallah kurtulacağim 2 haftadır 11 lerden çok sıkıldım ama olacak bu hafta inşallah
Bi hafta gitmezse öbür hafta zaten veriyorsun fatmacım kendini öyle telkin et beyin bunu algılasın

Tamam ablam

Nasılsınız kızlar, dün yine koşuşturmaktan yorgun düşüp sızmışım. Artık işe daha erken geliyorum, o yüzden tüm düzenimi yeniden kurmak gerekti. Her sabah 5.30da kalkıyorum. Gece 12de bile yatsam en fazla 5 saat uyumuş oluyorum. Diyetisyen arkdaşım 6 saatten az uyuduğun sürece kilo veremezsin demişti. Nasıl olacak bilemedim. Şeker ilaçlarıma da yeniden başladım. Sanırım kısa zamanda her şeyi düzene sokacağım... Dünün menüsünü yazayım hemen.

Sabah:
1 yumurta
2 dilim ekmek
beyaz peynir
2 parça kaşar peynir
domates
5 zeytin

ara: yok
Öğle: yok

Ara: 1 fincan Türk kahvesi
akşam:
1 tabak domates çorbası
1 tane kereviz
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek

su: 1.5 litre
spor: 45 dk. yürüyüş

Selamlar kızlar...geçmişe dalamadım çok birikmiş...işten şimdi geldim...hepinizden bi müddet az gelmelerim için özür dilerim ve anlayış bekliyorum...yok olmaz diyorsanız içinizden birinize bi zamana kadar devr ede bilirim kaptanlığı...ama bi müddetlik... şimdi geldim ama arkadaşlar bizde yemek yapıcam daha...acaba geçmişte bilmem gereken bi şey varmıki

Öylen yememen iyi olmamış tatlım...akşam da bari bi dilim ekmek yeseydin kızzz...gerisi güzel bence

Hoşgeldiiiinnnn, yeni bir koalisyon kurduk onu bilsen yeter

Selinanya , @nananais ve beeen ama kıskananlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…