serpilim burdan ayrılınca salıyosun kendini lütfen 10 dakkanı ayır biliyorum çok meşgülsün ama lütfen gitme yeniden başla çıkar trombolinineBen sana güveniyorum sen o kiloyu verir abinide söylediğine pişman ettirirsin 26 kilo ne demek maşallah sağlıklı bir şekilde ameliyatsız kurtulucaksın inşallah herkesede örnek olucaksın eminim muck
Hadi hayırlısı olsun Hakkında
öğlene kadar yatarsan gece kendi kendine yazarsın böyle
Oooo yinemi aşure yaptın ablam maşallah becerikli hatun
Ben kaçırmışım ne tahliliki
Neyse inşallah kötü birşey çıkmaz
Erkekler hep aynı demekki
Bşzdede aynı sıkıntı var
Iyi bari fazla almamışsın bence yol yakınken ikimizde geri dönsek iyi olacak ben şu spor işini bir oturtsam hiç durmam hemen geri gelirim ama listeye girmek istemiyorum duşardan devam etmeyi düşünüyorum ben
Hayırlı sabahlar öğretmenim
amiiiinnnn
Onlar akıllı kadınlar burdan ayrılan kilo alıyor bak onlar almamak için burdan ayrılmıyorlar böyle giderse benimde burdan ayrılmaya hiç niyetim yok
içimi okudun ablam bende bugün trambolini çıkarıp bir yerden başlamam gerektiğini düşünüyordum ama video açılmıyorserpilim burdan ayrılınca salıyosun kendini lütfen 10 dakkanı ayır biliyorum çok meşgülsün ama lütfen gitme yeniden başla çıkar trombolinine
http://wellvideo.net/video/bb-probounce-2-mu-band.html
günaydınlar arkadaşlar .pazartesi olmasına rağmen mutlu uyandım 500 gr daha gider ben 140 lı sayılardan kurtulur:)139.4 oldum şükürler olsun(bu arada ben her sabah uyanınca tartılıyorum çatlarım duramam dayanamam hatta şu günlerden yapmadım da diğer diyetimde gece 3 te falan uyanınca tartılıyordum ben çatlağım biliyorum:)
Ayyy ama gerçekten hala verecek kilom olmasına rağmen eskiden pantalon bakarken hep 44 beden bakardım, dün gittim çoook beğendiğim bir pantalonu almak için, ben önce emin olamadım kilo aldım mı ki yok ya almadım ama olur mu bana güvensizliği vardı yinede 40 beden aldım cuk oturdu bir sevindim bir sevindim anlatamam ama hedefim 38 olup kalmak, zaten 36 olamam çürümem lazım
Başlıyorum güzelim devamını getiremiyorum kikuzularinannesi Elifcim nerelerdesin. ?
Bak biz başladık artık sen de başla yoksa önünü alamıyosun bak kaç haftadır 70ten düşemedim. Yol yakından sen de başla bir an evvel....
Öğretmenim günaydın,o kaşık şeker için değil,çayımın içerisine limon sıkıyorum genelde onun için. Şekerli çay içsem burada işim ne?ayy canım çok sevindim14 kurtulmuşsun mende 11 de kaldım bi 10 geçsem evde kutlayacağiz hoplayıp zıplayarak
vaav 40 beden süper maşallah kutlarım bu arada yasomla aynı guruptayım ve arkadaşımı sonuna kadar destekliyorum
Öyle böyle başlıycan elifim oda bişidir tümgün iyi gitmişsin . Menü ver kuzum günlük kendini şartla . İstersen takip ederim seni firüzeye verdiğim gibi veririm gazıBaşlıyorum güzelim devamını getiremiyorum ki
Mesela dün pazar kahvaltısında kendimi tuttum gayet güzel tam buğday ekmekli kahvaltımı yaptım öğlen çok acıkmama rağmen fırsat olmadı diye abur cubur yemedim dikkat ettim. Akşam hamsi ve yeşil salata ama gece çayın yanına yedim yine cısı
Bi hafta gitmezse öbür hafta zaten veriyorsun fatmacım kendini öyle telkin et beyin bunu algılasınAyy 50 55 dk yürüyüş yaptımda kendime geldim enetrjim yükseldi bu hafta 111 kilolardan inşallah kurtulacağim 2 haftadır 11 lerden çok sıkıldım ama olacak bu hafta inşallah
Tamam ablamÖyle böyle başlıycan elifim oda bişidir tümgün iyi gitmişsin . Menü ver kuzum günlük kendini şartla . İstersen takip ederim seni firüzeye verdiğim gibi veririm gazıaşagı yukarı synı kilolardayız sanırım hadi 3. Lü yarışalım ne dersin
Peri cadısı kapagı yasemin atmış ben bişi demiyomgül gül sen ölmessem görecem senin yaşlarınıda
Hatta yarın hülyanın günlüğünde tartı günü ordada bildir ve başla .Tamam ablam
Öylen yememen iyi olmamış tatlım...akşam da bari bi dilim ekmek yeseydin kızzz...gerisi güzel benceNasılsınız kızlar, dün yine koşuşturmaktan yorgun düşüp sızmışım. Artık işe daha erken geliyorum, o yüzden tüm düzenimi yeniden kurmak gerekti. Her sabah 5.30da kalkıyorum. Gece 12de bile yatsam en fazla 5 saat uyumuş oluyorum. Diyetisyen arkdaşım 6 saatten az uyuduğun sürece kilo veremezsin demişti. Nasıl olacak bilemedim. Şeker ilaçlarıma da yeniden başladım. Sanırım kısa zamanda her şeyi düzene sokacağım... Dünün menüsünü yazayım hemen.
Sabah:
1 yumurta
2 dilim ekmek
beyaz peynir
2 parça kaşar peynir
domates
5 zeytin
ara: yok
Öğle: yok
Ara: 1 fincan Türk kahvesi
akşam:
1 tabak domates çorbası
1 tane kereviz
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
su: 1.5 litre
spor: 45 dk. yürüyüş
Hoşgeldiiiinnnn, yeni bir koalisyon kurduk onu bilsen yeterSelamlar kızlar...geçmişe dalamadım çok birikmiş...işten şimdi geldim...hepinizden bi müddet az gelmelerim için özür dilerim ve anlayış bekliyorum...yok olmaz diyorsanız içinizden birinize bi zamana kadar devr ede bilirim kaptanlığı...ama bi müddetlik... şimdi geldim ama arkadaşlar bizde yemek yapıcam daha...acaba geçmişte bilmem gereken bi şey varmıki
Yasemin ablaya nolduki?Yasemin tahliller iyi çıkarda boşuna endişelenmişim dersin . İnşallah
Fatmam rabbım hayırlı kapılar açsın inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?