aynura işe başladım diye takım kaptanlığınımı bırakacan kız delirme işine bak sen akşam uğrarsın öptük seniSelamlar kızlar...geçmişe dalamadım çok birikmiş...işten şimdi geldim...hepinizden bi müddet az gelmelerim için özür dilerim ve anlayış bekliyorum...yok olmaz diyorsanız içinizden birinize bi zamana kadar devr ede bilirim kaptanlığı...ama bi müddetlik... şimdi geldim ama arkadaşlar bizde yemek yapıcam daha...acaba geçmişte bilmem gereken bi şey varmıki
Peri cadısı kapagı yasemin atmış ben bişi demiyom
şuan misafirlerim geliyor akşama görüşürüz daha yeni teşrif ediyolar
peri kız bak kafamın tasını attırma haftaya mezun olurum görürsün
Çoook sevindiiimçok şükürrrrrrrr aebenim ve tüm arkadaşlar şükürler olsun kim dua ettiyse hepinizin rabbim tüm dileklerini kabul etsin oğlumun tahlileri iyi çıkmış diyetisyene yollamış
Ablam ya gözün aydın çok şükür. Hadi inşallah bu kez pes etmeden devam eder.çok şükürrrrrrrr aebenim ve tüm arkadaşlar şükürler olsun kim dua ettiyse hepinizin rabbim tüm dileklerini kabul etsin oğlumun tahlileri iyi çıkmış diyetisyene yollamış
Hanımlar ben de dr a gittim geldim 1 saat önce. Kist falan varsa müdahale edelim tedaviye başlayayım diye. Görünürde bir kist falan ya da bebek yok dedi,kan tahlili istedi garanti olsun diye,belki geç döllenme olmuştur dedi. Kan sonucumu bekliyorum,iş yerinde,sonuç çıkınca duruma göre ilaç verecek adet söktürücü falan.
Hadi hayırlısı inşallahHanımlar ben de dr a gittim geldim 1 saat önce. Kist falan varsa müdahale edelim tedaviye başlayayım diye. Görünürde bir kist falan ya da bebek yok dedi,kan tahlili istedi garanti olsun diye,belki geç döllenme olmuştur dedi. Kan sonucumu bekliyorum,iş yerinde,sonuç çıkınca duruma göre ilaç verecek adet söktürücü falan.
Şükürler olsun abla...Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah...çok şükürrrrrrrr aebenim ve tüm arkadaşlar şükürler olsun kim dua ettiyse hepinizin rabbim tüm dileklerini kabul etsin oğlumun tahlileri iyi çıkmış diyetisyene yollamış
Bizde bi laf vardır kekliyim canın sağ olsunCicişlerim sonuç negatif,adet söktürücü verdi dr, Sizin bildiğiniz söktürücü bir metot var mı bitkisel?
Sağol ablammm...aynura işe başladım diye takım kaptanlığınımı bırakacan kız delirme işine bak sen akşam uğrarsın öptük seni
Canım bizde de bir laf var,can sağlığına beylik gerek diyeBizde bi laf vardır kekliyim canın sağ olsun
İlaç vermedi mi doktor canım? Adaçayını biliyorum ben deCanım bizde de bir laf var,can sağlığına beylik gerek diyeŞimdi bana yardımcı olun bu adet nasıl sökülecek diye. Ne içeyim ada çayı söktürür diye biliyorum sizin tecrübeleriniz var mı bu konuda???
evet tarlusal verdi,6gün iç ilaçtan 7 gün sonra adet olursun dedi.İlaç vermedi mi doktor canım? Adaçayını biliyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?