Çok şükür yasom rabbim başka dert vermesin kilo hallolur inşallah.çok şükürrrrrrrr aebenim ve tüm arkadaşlar şükürler olsun kim dua ettiyse hepinizin rabbim tüm dileklerini kabul etsin oğlumun tahlileri iyi çıkmış diyetisyene yollamış
Canın sağ olsun bitanem. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin.Canım bizde de bir laf var,can sağlığına beylik gerek diyeŞimdi bana yardımcı olun bu adet nasıl sökülecek diye. Ne içeyim ada çayı söktürür diye biliyorum sizin tecrübeleriniz var mı bu konuda???
Adet gününse ağlama moduna girmen normal. Ben de bu adet öncesi çok ağladım vara yoğa.Çok depresif moddayım bugün nedense. Hiç keyfim yok dokunsalar ağlıcam
Sen nasılsın hülüşüm. Onu de hele ?? İyce yok oldun ortalıktan ..
Hayır olsun inşallah , bazen mevlam sebebsiz sıkar insanı beni bulsun diyeÇok depresif moddayım bugün nedense. Hiç keyfim yok dokunsalar ağlıcam
Esra gerçekten menüler ilginç bacımSabah
1kase lahali yogurt,1yumurta,5zeytin,,1parça haslanmis gögüs
saat 15.00
2 si birarada,2ceviz
aksam 5
1büyük kase mercimek yemegi
1kase esra usulü cerkes tavugu
kapanis
Kekliğim en azından belirsizlik bittievet tarlusal verdi,6gün iç ilaçtan 7 gün sonra adet olursun dedi.
Nazlım ne yaptın iş yerinden hala giremiyormusum ?hayırlı haftalar olsun herkese . geçmişi işlerin arasında okuya okuya anca gelebildim .
Aynuram dert etme zaten dolu kaptan var takımdaSelamlar kızlar...geçmişe dalamadım çok birikmiş...işten şimdi geldim...hepinizden bi müddet az gelmelerim için özür dilerim ve anlayış bekliyorum...yok olmaz diyorsanız içinizden birinize bi zamana kadar devr ede bilirim kaptanlığı...ama bi müddetlik... şimdi geldim ama arkadaşlar bizde yemek yapıcam daha...acaba geçmişte bilmem gereken bi şey varmıki
Hamdolsun ohh.....çok şükürrrrrrrr aebenim ve tüm arkadaşlar şükürler olsun kim dua ettiyse hepinizin rabbim tüm dileklerini kabul etsin oğlumun tahlileri iyi çıkmış diyetisyene yollamış
Sıcak yemek ye biraz nazlımbugünkü menümü yazayım unutmadan . bugünlerde fena unutkanlık başladı bende .
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
zeytin
öğlen
1 avuç çiğ fındık
2 kutu ayran
ara
1 adet elma
akşam
2 yumurta ile yapılmış sebzeli peynirli omlet
su 2,5 litre
spor olarak 30 dk koşu bandında yürünüp 1 saat step yapılacak
Hmmm güzel menu.]Menüm :
8:30
2yumurta , 1kş yulaf kepegi ve az sütle yapılmış omlet . Peynir , yeşillik ..
13:00
2 hş. Yumurtayla büyük kase salata ..
17:30
Yasom usulu hamsi( hamsi soğan maydonoz ,limon .) salata ..
1 saat yürüyüş ,
1,5 su daha içicem
Hmmm güzel menu.
Ekmek karbonhidrat yok dukan gibi olmuş . Benim menu
Sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek
Domates
Peynir
Öğle
Kuru fasulye
Salata
Akşam
Salata
Hamsi tava
Şimdi kahve içiyorum spora gidicem 2 lt su içtim yarim lt daha içerim.
sen olmasan kimle uğraşacam ben sen benim neşe kaynağımsın cadıAnca benimle uğraşın zaten siz
Çoook sevindiiim
Ablam ya gözün aydın çok şükür. Hadi inşallah bu kez pes etmeden devam eder.
yasom7272 ablam gözün aydın oğlunun tahlilleri iyi çıkmış İNŞALLAH diyetisyen yardımıyla kurtulur kilolarından
ilacı al keklikçiğim bitkisel şeylerle uğraşma şimdilik bir zararı yok ilacın merak etme. rabbim herşeyin güzelini eyler senin içinde hayırlısını eylsesin canımCicişlerim sonuç negatif,adet söktürücü verdi dr, Sizin bildiğiniz söktürücü bir metot var mı bitkisel?
Şükürler olsun abla...Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah...
elifim biz boğa burçları öyle dolunayda mevsim dönişlerinde bir depresif moda takılırız geçer bol bol selavat getir rabbim kalbine ferahlık versin canımÇok depresif moddayım bugün nedense. Hiç keyfim yok dokunsalar ağlıcam
allah hepinizden razı olsun canım arkadaşlarım iyiki varsınızÇok şükür yasom rabbim başka dert vermesin kilo hallolur inşallah.
Çok sevindim senin adına.
Buraya bi kere gelen kopamıyor artık, sende haklısınSelam 7. Takım geçerken uğrayim dedim bu aralar sizinle baya takılmaya başladım kopamiyorumay neyse ben takımıma kacayim sevgiler
çok şükürrrrrrrr aebenim ve tüm arkadaşlar şükürler olsun kim dua ettiyse hepinizin rabbim tüm dileklerini kabul etsin oğlumun tahlileri iyi çıkmış diyetisyene yollamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?