Çok zararlı bir durum başka takım kalmayana kadar buraya toplasmaya başlayabilirler insanlarBuraya bi kere gelen kopamıyor artık, sende haklısın
Hım özel bir sebebi var mı o tarihlerin tatlımGaza gelmem şart çünkü 5 ve 19 aralıka kadar hedeflerim var bugünkü gibi yersem ulaşamam
Aynı ben valla her sabah çıkmazsam rahat edemiyorum. Ama işte sorun şu ki artı çıktığım zaman direk moralim bozuluyor, haftalık tartılmak daha sağlıklı ama sen bilirsin tabi.günaydınlar arkadaşlar .pazartesi olmasına rağmen mutlu uyandım 500 gr daha gider ben 140 lı sayılardan kurtulur:)139.4 oldum şükürler olsun(bu arada ben her sabah uyanınca tartılıyorum çatlarım duramam dayanamam hatta şu günlerden yapmadım da diğer diyetimde gece 3 te falan uyanınca tartılıyordum ben çatlağım biliyorum:)
Yaa önce 38 olacaksın, sonra 36 tamam mıAyyy ama gerçekten hala verecek kilom olmasına rağmen eskiden pantalon bakarken hep 44 beden bakardım, dün gittim çoook beğendiğim bir pantalonu almak için, ben önce emin olamadım kilo aldım mı ki yok ya almadım ama olur mu bana güvensizliği vardı yinede 40 beden aldım cuk oturdu bir sevindim bir sevindim anlatamam ama hedefim 38 olup kalmak, zaten 36 olamam çürümem lazım
saol fatmacım 1haftadır sıkıntım dilime vurmuştu valla çok şükür bide diyete başlasa burayamı getirsem onuçok sevindim canım sonuçların güzel çıkmasına gözün aydın canım
Fatmanurum bu haliyle güzel bulsamda ,diyetisyenin menüsüne bi şans vermeliydin bencehayırlı akşamlar sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
2 dlm ekmek
yumuta,
6 7 zeytin
1 kk peynir
domates
ARA
1incir 1 ceviz içi
ÖĞLE
tavuk salata ayran
1 tane içli köfte
AKŞAM
y fasulye
kırmızı biberli yoğurt
salata
50 55 dk yürüyüş 2 lt civarı su
2 y çay hayırlı akşamlar sevgili takımım
Oo güzrel menü dukanmonti olmuşMenüm:
Kahvaltı: 2 haşlama yumurta+1 salatalık+1 kk peynir
Öğlen: avuç için kadar balık (mezgitti sanırım)+ salata+1 küçük kase ıspanak
Ara: 1 yeşil elma
Akşam: 1 tabak kadar pırasa yemeği+ biraz salata+1 bardk ayran
Su: 2 lt geçtim, yatana kadar 3 olur.
Spor: Yine bi 40 dk yaparım ortaya karışık
Bu arada aralarda kahve içtim ama onları yazmıyorum, onlardan da kısamıycam kendimi
Pardon ama 34 bedensen niye kilo vermeye çalışıyosunHım özel bir sebebi var mı o tarihlerin tatlım
Aynı ben valla her sabah çıkmazsam rahat edemiyorum. Ama işte sorun şu ki artı çıktığım zaman direk moralim bozuluyor, haftalık tartılmak daha sağlıklı ama sen bilirsin tabi.
Yaa önce 38 olacaksın, sonra 36 tamam mıMerak etme çürümüyorsun bak ben çürüdüm mü yoo dipçik gibiyim Bak heveslen, kıskan da azimlen diye söylüyorum cumartesi günü 34 beden etek aldım, klasik kesim Bence artık ipleri eline almalısın yoksa görüşmeye elimde oklava ile gelicem
valla düşünmedim değil dermişim hem periye göz koydum belki kankilikle başlar evliliğe ikna edebiliriz dermişim gestopoyu aha aha aha geberdecekler beniBi nick bulaşım senin oglana getir buraya yasrmin kimse duymasın ama
valla düşünmedim değil dermişim hem periye göz koydum belki kankilikle başlar evliliğe ikna edebiliriz dermişim gestopoyu aha aha aha geberdecekler beni
eminecim menün güzel tek eksiğin var hani yoğurt ayranHmmm güzel menu.
Ekmek karbonhidrat yok dukan gibi olmuş . Benim menu
Sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek
Domates
Peynir
Öğle
Kuru fasulye
Salata
Akşam
Salata
Hamsi tava
Şimdi kahve içiyorum spora gidicem 2 lt su içtim yarim lt daha içerim.
Yokkız ben geç saatlere kadar çalıştığım için ondan öyle olduSeni cadı seni herkes gitsin öyle yazayım menü diyorsun yani
Dur ben yorum yapıyorum senin menüne bugün normalde hiç yapmam da
Ekmeği kepek değil tam tahıl cinsi bir şey secsen daha güzel olur canım. Pizzada neler var acep? Ama sağlıklı olduğunu varsaydim. Adı diyet olan ürünler kalorisi ile birlikte genelde sağlığı da az oluyor aklında bulunsun. Çorba ne çorbasi? O da ekmek yerine geçtigi için keşke ekmek yemesen akşamları
Sonuç olarak afiyet olsun
Oo güzrel menü dukanmonti olmuş
Kız psikopatım bilmiyon muPardon ama 34 bedensen niye kilo vermeye çalışıyosun
Konuyu bilmiyorum ama geçmiş olsun, Allah şifa versin.İyi Akşamlar herkese bugün canım oldukça sıkkın eşimin testini verdik kızlar ve sonuçlar moralimizi bozdu...
Moralim bozuk ama diyetim bozuk değil. Dikkat ettim elimden geldiğince, spor da yapamıyorum ama gün boyu hastane çarşı koşturdum baya yürüdüm yani
34 bedensen napıyon bacım burdaValla bende tam ne çeşit olduğunu çözemedim ablam
Kız psikopatım bilmiyon mudiyet yapmazsam çok yiyiorum sonra moralim bozluyor falan en iyisi yememek hem tam 34 sayılmaz ya hala inatla erimeyi bekleyen yağlar var Şimdi çok alakasız duruyor bu kadar insan diyet yapıyor gelmiş burda 34 beden etek diye artistlik yapıyorum ama dışı sizi içi beni yakar der susarım
Fatmanurum bu haliyle güzel bulsamda ,diyetisyenin menüsüne bi şans vermeliydin bence.
Tamam canım yogurt ekleyim menüyeeminecim menün güzel tek eksiğin var hani yoğurt ayranbide sabahları yumurtayı artık 1e düşür çok fazla protein almış oluyosun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?