Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hayırlı akşamlar sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
2 dlm ekmek
yumuta,
6 7 zeytin
1 kk peynir
domates
ARA
1incir 1 ceviz içi

ÖĞLE
tavuk salata ayran
1 tane içli köfte
AKŞAM
y fasulye
kırmızı biberli yoğurt
salata

50 55 dk yürüyüş 2 lt civarı su
2 y çay hayırlı akşamlar sevgili takımım

Gaza gelmem şart çünkü 5 ve 19 aralıka kadar hedeflerim var bugünkü gibi yersem ulaşamam
Hım özel bir sebebi var mı o tarihlerin tatlım

Aynı ben valla her sabah çıkmazsam rahat edemiyorum. Ama işte sorun şu ki artı çıktığım zaman direk moralim bozuluyor, haftalık tartılmak daha sağlıklı ama sen bilirsin tabi.

Yaa önce 38 olacaksın, sonra 36 tamam mı Merak etme çürümüyorsun bak ben çürüdüm mü yoo dipçik gibiyim Bak heveslen, kıskan da azimlen diye söylüyorum cumartesi günü 34 beden etek aldım, klasik kesim Bence artık ipleri eline almalısın yoksa görüşmeye elimde oklava ile gelicem

Menüm:
Kahvaltı: 2 haşlama yumurta+1 salatalık+1 kk peynir

Öğlen: avuç için kadar balık (mezgitti sanırım)+ salata+1 küçük kase ıspanak

Ara: 1 yeşil elma

Akşam: 1 tabak kadar pırasa yemeği+ biraz salata+1 bardk ayran

Su: 2 lt geçtim, yatana kadar 3 olur.
Spor: Yine bi 40 dk yaparım ortaya karışık

Bu arada aralarda kahve içtim ama onları yazmıyorum, onlardan da kısamıycam kendimi

Fatmanurum bu haliyle güzel bulsamda ,diyetisyenin menüsüne bi şans vermeliydin bence .

Oo güzrel menü dukanmonti olmuş

Pardon ama 34 bedensen niye kilo vermeye çalışıyosun

eminecim menün güzel tek eksiğin var hani yoğurt ayran bide sabahları yumurtayı artık 1e düşür çok fazla protein almış oluyosun .

Yokkız ben geç saatlere kadar çalıştığım için ondan öyle oldu Hem sabah kalkınca herkes kabak gibi ilk onu görüyo

Aman ekmeği kolay olsun diye kepek yazıp geçtim ama tam tahıllı ekmek yiyorum.Pizzada hamur yerine karnabahar kullandım üstünüde salça peynir domates biber vs süsledim .Çorba hazır çorbaydı pek yemem ama bu seferlik yedim gitti diyette ev yapımıda yemem ekmek sayıldığı için.Akşam ekmek tüketme huyum yok hatta öğlenleride ama dün komple kurallarımı bozmuşum be ya

Oo güzrel menü dukanmonti olmuş

Valla bende tam ne çeşit olduğunu çözemedim ablam
Pardon ama 34 bedensen niye kilo vermeye çalışıyosun
Kız psikopatım bilmiyon mu diyet yapmazsam çok yiyiorum sonra moralim bozluyor falan en iyisi yememek hem tam 34 sayılmaz ya hala inatla erimeyi bekleyen yağlar var Şimdi çok alakasız duruyor bu kadar insan diyet yapıyor gelmiş burda 34 beden etek diye artistlik yapıyorum ama dışı sizi içi beni yakar der susarım

İyi Akşamlar herkese bugün canım oldukça sıkkın eşimin testini verdik kızlar ve sonuçlar moralimizi bozdu...
Moralim bozuk ama diyetim bozuk değil. Dikkat ettim elimden geldiğince, spor da yapamıyorum ama gün boyu hastane çarşı koşturdum baya yürüdüm yani

Konuyu bilmiyorum ama geçmiş olsun, Allah şifa versin.

yasom7272 ablam seninde gözün aydın, korktuğun olmadı. Allah oğluna da diyette sabır versin inş.

Bende gidip ütü yapayım, bu işler neden bitmiyor ya

Bugün kü menüm
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim kaşar peynir, domates, 1 dilim tam tahıl ekmek, 1 lokma bal
Ara: 1 Şekersiz kervansaray kahvesi
Akşam: 1 Güveçte sebzeli alabalık, 1 dilim ekmek, salata
Ara: 1 elma (yemedim henüz ama yiyeceğim)

Su:1,5 lt
Spor yok

34 bedensen napıyon bacım burda
Ben senin takıma gelişini kaçırmışım kusura bakma boy kilo hedef kilo çok merak ettim yazabilir misin?

Fatmanurum bu haliyle güzel bulsamda ,diyetisyenin menüsüne bi şans vermeliydin bence .

canım kilo veremedim ufaktan canım sıkılamaya başladı yrmedim yiyemedim ara öğünleri yapmak biraz zor sanki takip edemiyorum yaklaşık 5 aydır böyle gidince hemen değiştiremedim cumaya kontrolüm var bakalım nasıl olacask

eminecim menün güzel tek eksiğin var hani yoğurt ayran bide sabahları yumurtayı artık 1e düşür çok fazla protein almış oluyosun .
Tamam canım yogurt ekleyim menüye
Hani yogurt balık zehirler diye bi şehir efsanesi var ya insan yine korkuyo bişey olursa diye
Ama öğlen ayran aklıma gelmedi.
Ben 1 Yumurtayla doymam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…