Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Biliyorum canım bilmeeem miii :)) o yüzden zaten özellikle söyledim

Şuan sana çok fena gıcık oldum psikolojimi bozdun, yürü git bol bol alışveriş yap

Ablam diyetisyen menüsü uygulanıyor musun?

Bugün ki menüm;
Kalkınca 2 yk yoğurt
30 dakika tempolu yürüyüş
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 2 ceviz, 2 dlm tb ekmeği, 2 yk lor peyniri ve yeşil çay
Ara; 6 badem, sade kahve
Öğlen; brokoli yemeği, 4 yk yoğurt ve 1 dlm tb ekmeği
Ara; 1 mandalina , 2 yk yoğurt
Akşam; tavuk çorbası (dünden kalmıştı), 1 tane kırmızı biber dolması, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; elma ve 1 çay bardağı süt

2,5 lt su

Gözünüz aydın ablacım
Evvet var tabii 5 aralıkta kuzenimin sözü var 19 aralıkta inşallah annemle babam izin verirse gitmeme (amin,amin,amin) okulun yılbaşı partisi var
Vayyy 34 beden etek miiiiii müthişsiiiin Ben henüz ufaktan 36 ya giriyorum darısı başıma

Bugünkü menümü yazim:
Kahvaltı:
3 kokteyl sosis
1 yumurta
2 dilim peynir

Öğle:
1 kase domates çorbası

Akşam:
Tavuk sote
Zero kola

Spor:1 saat yürüyüş

xperim canım sıkma canını lütfen rabbim çaresiz dert vermesin eşinede sanada herşerde bir hayır vardır unutma.
saol selinim
34 bedensen napıyon bacım burda
Ben senin takıma gelişini kaçırmışım kusura bakma boy kilo hedef kilo çok merak ettim yazabilir misin?
selin fıstık gibi maşallah manken gibi ama işte takıntısı var genç kız olmak böyle bişey.
Tamam canım yogurt ekleyim menüye
Hani yogurt balık zehirler diye bi şehir efsanesi var ya insan yine korkuyo bişey olursa diye
Ama öğlen ayran aklıma gelmedi.
Ben 1 Yumurtayla doymam ki
doyarsın hem ekmek hem 2 yumurta çok fazla eminem fazlası zarar.azı karar

Yok benimki onunla ilgili değil, okuldaki rehberlik servisi yeterli mi ne çalışmalar yapıyosunuz falan filan işte ödev oluyor buda
sen onlara 30 soruluk bir anket hazırla bu konuyla alakalı efendim okulda rehberlik konusundan memnunmusunuz neler yapılmasını istersiniz ne tür yeniliklere açıksınız vsvs g,bi sorular soruya soruyla cevap işte

sen onlara 30 soruluk bir anket hazırla bu konuyla alakalı efendim okulda rehberlik konusundan memnunmusunuz neler yapılmasını istersiniz ne tür yeniliklere açıksınız vsvs g,bi sorular soruya soruyla cevap işte
hocada bana desin ki "kızım sana kısaca sıfır veriyorum fikirlerimi anlamışsındır"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…