- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Biliyorum canım bilmeeem miii :)) o yüzden zaten özellikle söyledimValla bende tam ne çeşit olduğunu çözemedim ablam
Kız psikopatım bilmiyon mudiyet yapmazsam çok yiyiorum sonra moralim bozluyor falan en iyisi yememek hem tam 34 sayılmaz ya hala inatla erimeyi bekleyen yağlar var Şimdi çok alakasız duruyor bu kadar insan diyet yapıyor gelmiş burda 34 beden etek diye artistlik yapıyorum ama dışı sizi içi beni yakar der susarım
Şuan sana çok fena gıcık oldumYaa önce 38 olacaksın, sonra 36 tamam mıMerak etme çürümüyorsun bak ben çürüdüm mü yoo dipçik gibiyim Bak heveslen, kıskan da azimlen diye söylüyorum cumartesi günü 34 beden etek aldım, klasik kesim Bence artık ipleri eline almalısın yoksa görüşmeye elimde oklava ile gelicem
Ablam diyetisyen menüsü uygulanıyor musun?canım kilo veremedim ufaktan canım sıkılamaya başladı yrmedim yiyemedim ara öğünleri yapmak biraz zor sanki takip edemiyorum yaklaşık 5 aydır böyle gidince hemen değiştiremedim cumaya kontrolüm var bakalım nasıl olacask
Xperim selin manken ama aynada kendini tombiş görenlerden azcık piskolojik34 bedensen napıyon bacım burda
Ben senin takıma gelişini kaçırmışım kusura bakma boy kilo hedef kilo çok merak ettim yazabilir misin?
he sorSevgili bayanlaaarrr,
Okulda (meb) öğretmenlik yapan var mı ? Bir adet rehber öğretmene ihtiyacım varda bişi sorucam
Gözünüz aydın ablacımsen olmasan kimle uğraşacam ben sen benim neşe kaynağımsın cadı
ilacı al keklikçiğim bitkisel şeylerle uğraşma şimdilik bir zararı yok ilacın merak etme. rabbim herşeyin güzelini eyler senin içinde hayırlısını eylsesin canım
elifim biz boğa burçları öyle dolunayda mevsim dönişlerinde bir depresif moda takılırız geçer bol bol selavat getir rabbim kalbine ferahlık versin canım
allah hepinizden razı olsun canım arkadaşlarım iyiki varsınız
Evvet var tabiiHım özel bir sebebi var mı o tarihlerin tatlım
Aynı ben valla her sabah çıkmazsam rahat edemiyorum. Ama işte sorun şu ki artı çıktığım zaman direk moralim bozuluyor, haftalık tartılmak daha sağlıklı ama sen bilirsin tabi.
Yaa önce 38 olacaksın, sonra 36 tamam mıMerak etme çürümüyorsun bak ben çürüdüm mü yoo dipçik gibiyim Bak heveslen, kıskan da azimlen diye söylüyorum cumartesi günü 34 beden etek aldım, klasik kesim Bence artık ipleri eline almalısın yoksa görüşmeye elimde oklava ile gelicem
Yaa okulda rehberlik dersinde ödevim vardaaaaa :)))) anket gibi birşeyyy :)))he sorhadi sor sor çekinme.
xperim canım sıkma canını lütfen rabbim çaresiz dert vermesin eşinede sanada herşerde bir hayır vardır unutma.İyi Akşamlar herkese bugün canım oldukça sıkkın eşimin testini verdik kızlar ve sonuçlar moralimizi bozdu...
Moralim bozuk ama diyetim bozuk değil. Dikkat ettim elimden geldiğince, spor da yapamıyorum ama gün boyu hastane çarşı koşturdum baya yürüdüm yani
saol selinimKonuyu bilmiyorum ama geçmiş olsun, Allah şifa versin.
yasom7272 ablam seninde gözün aydın, korktuğun olmadı. Allah oğluna da diyette sabır versin inş.
Bende gidip ütü yapayım, bu işler neden bitmiyor ya
selin fıstık gibi maşallah manken gibi ama işte takıntısı var genç kız olmak böyle bişey.34 bedensen napıyon bacım burda
Ben senin takıma gelişini kaçırmışım kusura bakma boy kilo hedef kilo çok merak ettim yazabilir misin?
doyarsın hem ekmek hem 2 yumurta çok fazla eminem fazlası zarar.Tamam canım yogurt ekleyim menüye
Hani yogurt balık zehirler diye bi şehir efsanesi var ya insan yine korkuyo bişey olursa diye
Ama öğlen ayran aklıma gelmedi.
Ben 1 Yumurtayla doymam ki
Yaa okulda rehberlik dersinde ödevim vardaaaaa :)))) anket gibi birşeyyy :)))
Olmamış maalesef, bir öğlen o'da eksikBugünkü menümü yazim:
Kahvaltı:
3 kokteyl sosis
1 yumurta
2 dilim peynir
Öğle:
1 kase domates çorbası
Akşam:
Tavuk sote
Zero kola
Spor:1 saat yürüyüş
Anket benim işim tatlısı çekinme sorYaa okulda rehberlik dersinde ödevim vardaaaaa :)))) anket gibi birşeyyy :)))
Yok benimki onunla ilgili değil, okuldaki rehberlik servisi yeterli mi ne çalışmalar yapıyosunuz falan filan işte ödev oluyor budahım anket tabi en iyi bildiğim şey dermişim hergün hastanemizden yönetimden memnunmusunuz diye anket yaptırıyolar bize
Valla veriim size sallayın doldurun ya sallayamadım ben artıkAnket benim işim tatlısı çekinme sor
sen onlara 30 soruluk bir anket hazırla bu konuyla alakalı efendim okulda rehberlik konusundan memnunmusunuz neler yapılmasını istersiniz ne tür yeniliklere açıksınız vsvs g,bi sorular soruya soruyla cevap işteYok benimki onunla ilgili değil, okuldaki rehberlik servisi yeterli mi ne çalışmalar yapıyosunuz falan filan işte ödev oluyor buda
sen onlara 30 soruluk bir anket hazırla bu konuyla alakalı efendim okulda rehberlik konusundan memnunmusunuz neler yapılmasını istersiniz ne tür yeniliklere açıksınız vsvs g,bi sorular soruya soruyla cevap işte
Deme öyle kız seneler önce bende yapardımValla veriim size sallayın doldurun ya sallayamadım ben artık26 yaşında bir Gizem hala ödev mi yapar ya
demek sıfırcı hoca gönder bana ben ona bir narkoz verip uyuştururum benim gelinime sıfır verecek hocanın ben narkozlarımhocada bana desin ki "kızım sana kısaca sıfır veriyorum fikirlerimi anlamışsındır"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?