Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

biri paylaşmış çok duygulandım gözlerim doldu.
Kapalı kapılar ardında, perdenin arkasında, teşekkür listelerinin sonunda gelir Narkozcu..

Kısacası perdedin arkasında ki hayattır Narkozcu.

Hasta geldiğinde nabız ve solunum yoktu. Herkes panik içindeydi, acil arabası çekildi, DEF hazırlandı. Acil doktoru entübe etmeye çalışırken ağız içi sekresyondan görünmüyor diye bağırdı ! Acil serviste ne kadar hemşire varsa hepsi damaryolu açmaya çalışıyordu. Bir tane sarı damaryolu açılabildi sonunda ayaktan. Ama hasta entübe edilememişti, ambu ile olabildiğince oksijen vermeye çalışıyorduk. Derken elinde sarı bir takım çantasıyla koşarak geldi genç bir delikanlı. Durum nedir dedi, hemen hastanın havayoluna geçti, saniyeler içinde entübe etti hastayı. Ohh be dedim, bir anestezi doktoru geldi. Damaryolu bulunamadı hocam dedim, bakalım hemen dedi. Hastaya gri bir damaryolu açtı sağ koldan. Daha sonra pembeler, yeşiller, birçok damaryolu ... Öyle bir kalp masajı yapıyordu ki, ne zaman yorulacak acaba diyorduk. Kan gazı alındı mı diye sordu kardiyoloji uzmanına, yok dedi kardiyolog, hemen alayım hocam dedi. Hastanın yoğun tıbbi müdahale sonrası yaklaşık 50 dakika sonra kalbi atmaya başlamıştı. Delikanlı ambuyu kimseye bırakmıyordu. Seri şekilde yoğun bakıma getirdi hastayı.

Ve hastaneden ayrılmak üzereyken tanışmak üzere yanına gittim :

- Elinize sağlık doktor bey !

Cevabı beni şaşırtmıştı :

- Ben doktor değilim hocam, anestezi teknikeriyim !

bu ameliyat merakları nedir insanların kolaymı ya banada herkes bunu diyor hadi olduk zayıfladık ama önemli olan yeme alışkanlığı değitirmek aynı kafa gidersen bir süre sonra küçülen mide tekrar büyümeye başlıyor araştırın tekrardan kg alanlar var ve yakınen tanıdığım komşumun teyzesi milyarlar döktü ist.da ameliyat oldu 160 kg du ameliyattan sonra hızla ödem tuttu en son akciğerleri sıvıdan patladı vee yazın vefat etti 220 kg ya kadar çıktı ahha ah tabut bulunamadı özel yapıldı cenazeyi 5 kişi zor yıkamış gömdüler mezarda çökmeler olmuş günler sonra içinizi de kararttım gece gece ama hiç ameliyat düşünmedim boğazını tut zayıfla yani(kendimde dahil)

Saygıyla eğiliyorum ablam önünüzde

Kızlar nasılsınız ?? Görüşmelerim güzel geçti inşallah on güne belli olur hayırlısı ile. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Xperi üzme canını hatta durma annanin yanında git esinle birlikte ol destek ol. Daha ne dertlere derman veren rabbim size de güzel haberler verecek güven ve dua et inşallah

Deme öyle kız seneler önce bende yapardım
Yaaaa sen 24 yaşında değil misin hangi senelerden bahsediyosun yaaaaaaa
nanaaaaacımmm senin instagramın var mı ? nasıl daldan dala atlıyorum ya
demek sıfırcı hoca gönder bana ben ona bir narkoz verip uyuştururum benim gelinime sıfır verecek hocanın ben narkozlarım
Ver ver bayılt gitsin yaaaaaa
Gönder bana abla lise öğrencisi var bak burda
Hoca sana da söyler aynısını " otur sıfıııırrr"

Valla okudum iyi birşey gibi sonu ama nedense yazının yarısından çoğunu anlamadım

neyi anlamadın pericim anlatayım

Yaaaa sen 24 yaşında değil misin hangi senelerden bahsediyosun yaaaaaaa
nanaaaaacımmm senin instagramın var mı ? nasıl daldan dala atlıyorum ya
En son 3 yıl önce staj yapmıştım, başkada hatırlamıyorum
Kullanmıyorum ama var, hiçbir şeyden de eksik kalmam

İlla öğretmen mii şart anket içiin taze bir lise öğrencisiyiim burda en çok bize etki ediyo uygulamalar

En son 3 yıl önce staj yapmıştım, başkada hatırlamıyorum
Kullanmıyorum ama var, hiçbir şeyden de eksik kalmam
kalmaaa tabiikiiiiiiiiiiiii
İlla öğretmen mii şart anket içiin taze bir lise öğrencisiyiim burda en çok bize etki ediyo uygulamalar
Evet çünkü öğretmenin adını da istiyo okulun ismini falanda

34 bedensen napıyon bacım burda
Ben senin takıma gelişini kaçırmışım kusura bakma boy kilo hedef kilo çok merak ettim yazabilir misin?

Ben 2 aydır yoktum ortalarda daha önce liste dışı takılarak verdim kilolarımı. boyum 167, şuanki kilom 57, son 5 aydır aynı kilodayım. Arada inip çıkıyor. Ama ablalarımın dedikleri gibi benimki takıntı oldu, Burda bir çok insan varken hedefine ulaşmak için çabalayan benim bu sözlerime kızabilirler ama kilo vermek kadar onu korumak da çok zor. Ben ne diyeti ne de sporu bıraktım. İnşallah herkes hedefine ulaşır, mutlu olur.

Şuan sana çok fena gıcık oldum psikolojimi bozdun, yürü git bol bol alışveriş yap
Valla zayıfladım sözde, nedense gidip de birşey beğenemiyorum hala. Psikolojin bozulmasın daha da çok heveslen. İnsan isteyince yapamayacağı hiçbir şey yok canım

Xperim selin manken ama aynada kendini tombiş görenlerden azcık piskolojik
Sorma ablam ya aylardır o duyguyu yenmeye çalışıyorum ama daha iyiyim artık
Ooo inşallah izin verirler tatlım, o zaman durmak yok yola devam.

saol selinim

selin fıstık gibi maşallah manken gibi ama işte takıntısı var genç kız olmak böyle bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…