Bende aksine iki kilo verince hemen ne kadar zayiflamisim moduna gidiyorumValla zayıfladım sözde, nedense gidip de birşey beğenemiyorum hala. Psikolojin bozulmasın daha da çok heveslen. İnsan isteyince yapamayacağı hiçbir şey yok canım
şöye anlatayım hani filmlerde izlemişindir def elektro şok aleti yani yani eletirk veriyolar ya oHemen sayıyorummmmmmmmmm :)
DEF
entübe
sekresyon
sarı,gri,pembe,yeşil damaryolu (rengin farkı nedir)
ambu
hastanın havayolu
kan gazı
Dur sana belgeyi atayım o zaman bi bakperigunlugu kız ödevini deyiversene, cidden anketten çok iyi anlarim, bak etimden sutumden yararlan; bir dahada demem bak ha
Hakikaten hep gördüğümüz bildiğimiz şeyler ama isimlerini bilmiyomuşum demekki :)))şöye anlatayım hani filmlerde izlemişindir def elektro şok aleti yani yani eletirk veriyolar ya o
entübe ağzında bir boru olur hastaların görmüşsündür onu bir alet yardımıyla o tüpü soluk borusuna
yerleştirmek.
sekrosyon
ağzın içinde oluşan salya balgam kusmuk
baranül hepsinin boyutları farklı serum takılan iğne
ambu soluk borusuna taktığımız tüple hastaya hava veren cihaz
kangazı
arterden alınan kan bunu boşver
hava yolu
eğer hasta solumuyosa yukarda gösterdiğim şekilde bir alet yardımıyla hastanın soluk borusuna yerleştirelerek solutulması
anlatabildimmi bilmem
Tamam bekliyorumDur sana belgeyi atayım o zaman bi bak
Attıımm bileeTamam bekliyorum
İlk başta bende 38 olsam diyordum ki üst bedenim 38 alt 40 falandı sonra 38 geniş gelmeye başladı derken psikopat oldumBende aksine iki kilo verince hemen ne kadar zayiflamisim moduna gidiyorum
İstiyorum, 38-40 beden olsam bana yeter 36 da gözüm yok
Sağol canım işte insanız ne kadar hayırlı Zaman'da olacak desekte üzülüyoruz tabi... Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı verecek evlat inşallah bana ve isteyen herkese...Kızlar nasılsınız ?? Görüşmelerim güzel geçti inşallah on güne belli olur hayırlısı ile. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Xperi üzme canını hatta durma annanin yanında git esinle birlikte ol destek ol. Daha ne dertlere derman veren rabbim size de güzel haberler verecek güven ve dua et inşallah
Ablam diyetisyen menüsü uygulanıyor musun?
bu ameliyat merakları nedir insanların kolaymı ya banada herkes bunu diyor hadi olduk zayıfladık ama önemli olan yeme alışkanlığı değitirmek aynı kafa gidersen bir süre sonra küçülen mide tekrar büyümeye başlıyor araştırın tekrardan kg alanlar var ve yakınen tanıdığım komşumun teyzesi milyarlar döktü ist.da ameliyat oldu 160 kg du ameliyattan sonra hızla ödem tuttu en son akciğerleri sıvıdan patladı vee yazın vefat etti 220 kg ya kadar çıktı ahha ah tabut bulunamadı özel yapıldı cenazeyi 5 kişi zor yıkamış gömdüler mezarda çökmeler olmuş günler sonra içinizi de kararttım gece gece ama hiç ameliyat düşünmedim boğazını tut zayıfla yani(kendimde dahil)
kalmaaa tabiikiiiiiiiiiiiii
Evet çünkü öğretmenin adını da istiyo okulun ismini falanda
idrar dışkı ve ter yoluyla önce vucut kendine ihtiyacı olanı alır geri kalanını bu şekilde atar.[/QUOTE
ben bir yerde okumustm ve şasirmistm ne kadar dogru bilmiyorum ama vûcut yaglari enerji olarak harcar vûcuttan birsey atılmaz yaziyordu
Rehber öğretmenlerin doldurması gereken bir anket var :)biraz eski diyetim biraz diyetisyen karışık gidiyorum canım
ayy çok üzüldüm çok acı bir hikaye RABBİM bizim sağlıkla zayıflamamızı nasip etsin inşallah
canım yardımcı olacağimiz bir şey varsa yardımcı olalım
geçmiş olsun aynura insallah çabucacık geçer.Günaydın arkadlar...sırtımda kulunç oluşmuş sol tarafımda...dün kocam iyi kötü masaj yaptı rahatlattı guya.üzerine de ısı bandı yapıştırdım...şimdi yine sol kolumu kıpırdatınca ağrıyor sırtım...işe geldim..bugün görümcenin doğum günü...damlayı da getirdim...
Günaydınlar aynuram geçmiş olsun kaptanımıza kas gevşetici 1 tane rahatlatabilir tez zamanda düzel inşallahGünaydın arkadlar...sırtımda kulunç oluşmuş sol tarafımda...dün kocam iyi kötü masaj yaptı rahatlattı guya.üzerine de ısı bandı yapıştırdım...şimdi yine sol kolumu kıpırdatınca ağrıyor sırtım...işe geldim..bugün görümcenin doğum günü...damlayı da getirdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?