Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla zayıfladım sözde, nedense gidip de birşey beğenemiyorum hala. Psikolojin bozulmasın daha da çok heveslen. İnsan isteyince yapamayacağı hiçbir şey yok canım
Bende aksine iki kilo verince hemen ne kadar zayiflamisim moduna gidiyorum
İstiyorum, 38-40 beden olsam bana yeter 36 da gözüm yok

Hemen sayıyorummmmmmmmmm :)
DEF
entübe
sekresyon
sarı,gri,pembe,yeşil damaryolu (rengin farkı nedir)
ambu
hastanın havayolu
kan gazı
şöye anlatayım hani filmlerde izlemişindir def elektro şok aleti yani yani eletirk veriyolar ya o

entübe ağzında bir boru olur hastaların görmüşsündür onu bir alet yardımıyla o tüpü soluk borusuna
yerleştirmek.

sekrosyon
ağzın içinde oluşan salya balgam kusmuk
baranül hepsinin boyutları farklı serum takılan iğne

ambu soluk borusuna taktığımız tüple hastaya hava veren cihaz

kangazı
arterden alınan kan bunu boşver
hava yolu
eğer hasta solumuyosa yukarda gösterdiğim şekilde bir alet yardımıyla hastanın soluk borusuna yerleştirelerek solutulması
anlatabildimmi bilmem

Hakikaten hep gördüğümüz bildiğimiz şeyler ama isimlerini bilmiyomuşum demekki :)))

Sağol canım işte insanız ne kadar hayırlı Zaman'da olacak desekte üzülüyoruz tabi... Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı verecek evlat inşallah bana ve isteyen herkese...

Canım eşimde burda tek değilim zaten, eşimle aynı memleketimiz. İkimizde izne ayrıldık bu hafta. O hiç umutsuz yada mutsuz değil ya sağolsun o beni teselli ediyor..
Martta tüp bebek denemeye karar verdik kesin olarak. Bulunduğumuz ilin imkanı yok havalar ısınsın yollar açılsın rahat gidiş geliş yapalım diye mart ayına karar verdik...

Ablam diyetisyen menüsü uygulanıyor musun?

biraz eski diyetim biraz diyetisyen karışık gidiyorum canım

ayy çok üzüldüm çok acı bir hikaye RABBİM bizim sağlıkla zayıflamamızı nasip etsin inşallah

kalmaaa tabiikiiiiiiiiiiiii

Evet çünkü öğretmenin adını da istiyo okulun ismini falanda

canım yardımcı olacağimiz bir şey varsa yardımcı olalım

Günaydın arkadlar...sırtımda kulunç oluşmuş sol tarafımda...dün kocam iyi kötü masaj yaptı rahatlattı guya.üzerine de ısı bandı yapıştırdım...şimdi yine sol kolumu kıpırdatınca ağrıyor sırtım...işe geldim..bugün görümcenin doğum günü...damlayı da getirdim...

Rehber öğretmenlerin doldurması gereken bir anket var :)

geçmiş olsun aynura insallah çabucacık geçer.

Günaydınlar aynuram geçmiş olsun kaptanımıza kas gevşetici 1 tane rahatlatabilir tez zamanda düzel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…