Günaydın arkadlar...sırtımda kulunç oluşmuş sol tarafımda...dün kocam iyi kötü masaj yaptı rahatlattı guya.üzerine de ısı bandı yapıştırdım...şimdi yine sol kolumu kıpırdatınca ağrıyor sırtım...işe geldim..bugün görümcenin doğum günü...damlayı da getirdim...
herkese hayırlı sabahlar kızlar söylemeden duramıycam ama ben erimeye başladım bugün 600 gr daha gitmiş tutmayın beniii ama haftaya regl dönemi durcak biliyorum
fatma seni son günlerde sesiz biraz moralin çökük görüyorum bide neden bu önyargı anlayamadım kilom duracak diye durursada sonra hareketlenecek allahın izniyle çünkü hiç bir sağlık sorunun yok çok şükür. bizim gibi sağlık sorunların olsa ozaman hergün stres yaşayacan demekki yapma beynini şartlama veremessem ya alırsam diye güzel şeyler düşün ve önüne bak sen bunu başaracaksın bu takımda etrafındaki herkese sana güveniyor ve inanıyorki arkanda çok güzel bir ailen eşin çoçukların var maşallah kısa zamanda olmasada sen bunu uzun vadede verecen ve vermelisin .ilk günlerdeki 1 2 kilo verme 600 700 ver unutma damlaya damlaya göl olur. bugün yeniden ayağa kalk ve kendine güven lütfengözün aydın canım men 2 haftadır asynıyım yavaş yavaş strese gireceğim herhalde
Ah o sırt ağrısı... Sırtım ensem başım dökülüyor günlerdir. Aynı ben de eşime masaj yaptırdım az daha iyiyimGünaydın arkadlar...sırtımda kulunç oluşmuş sol tarafımda...dün kocam iyi kötü masaj yaptı rahatlattı guya.üzerine de ısı bandı yapıştırdım...şimdi yine sol kolumu kıpırdatınca ağrıyor sırtım...işe geldim..bugün görümcenin doğum günü...damlayı da getirdim...
Eşin sebze sevmiyodu dimi ?Günaydın güzellikler
Misafirim var öğlende ne yemek yapıyım ben ya? Teyzem eniştem ve kuzenim geliyorlar. Off şu yemek işi kabusum resmen
Tavuklu bezelye ile zerdeçallı pilav düşündüm. Eşim de bezelyeden yemek mi olurmuş dedi :))
Evet sevmiyor :)Eşin sebze sevmiyodu dimi ?
Fatmanurcum duraklamalar olur aralar olur ben yeni basladığım için hızlıyım 17 gün 1 gr bile veremediğimi bilirim 3 basamaklı 2 kişi olarak birbirimizden güç alcaz silkin :)gözün aydın canım men 2 haftadır asynıyım yavaş yavaş strese gireceğim herhalde
benimkide asla sebze yemeznepişirsem derdi bitiriyor insanı heleki ben hergün eşime ayrı,çocuklara ayrı,kendime ayrı hiç abattmıyorum şöyle 1 tencere yemek ortaya konup asla yenmez kahvaltı bile böylleEvet sevmiyor :)
Tavuklu bezelyeli krep bohçaları mı yapsam acaba?
Nazlım ne yaptın iş yerinden hala giremiyormusum ?en azından arada telden bak kuzum ...
hım bende hiç sevmem bezelye bencede bezelyeden yemekmi olurGünaydın güzellikler
Misafirim var öğlende ne yemek yapıyım ben ya? Teyzem eniştem ve kuzenim geliyorlar. Off şu yemek işi kabusum resmen
Tavuklu bezelye ile zerdeçallı pilav düşündüm. Eşim de bezelyeden yemek mi olurmuş dedi :))
nazım sporunu yapmış diyetinde güzel gidiyor bu hafta atağa geçecen gibime geliyorgünaydınlar herkese hepimiz için hayırlı ve bol eksili bir gün olsun İNŞALLAH
nazım sporunu yapmış diyetinde güzel gidiyor bu hafta atağa geçecen gibime geliyor
Geçmiş olsun canım,sıcak tut kendiniGünaydın arkadlar...sırtımda kulunç oluşmuş sol tarafımda...dün kocam iyi kötü masaj yaptı rahatlattı guya.üzerine de ısı bandı yapıştırdım...şimdi yine sol kolumu kıpırdatınca ağrıyor sırtım...işe geldim..bugün görümcenin doğum günü...damlayı da getirdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?