Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçmiş olsun kaptanım

gözün aydın canım men 2 haftadır asynıyım yavaş yavaş strese gireceğim herhalde
fatma seni son günlerde sesiz biraz moralin çökük görüyorum bide neden bu önyargı anlayamadım kilom duracak diye durursada sonra hareketlenecek allahın izniyle çünkü hiç bir sağlık sorunun yok çok şükür. bizim gibi sağlık sorunların olsa ozaman hergün stres yaşayacan demekki yapma beynini şartlama veremessem ya alırsam diye güzel şeyler düşün ve önüne bak sen bunu başaracaksın bu takımda etrafındaki herkese sana güveniyor ve inanıyorki arkanda çok güzel bir ailen eşin çoçukların var maşallah kısa zamanda olmasada sen bunu uzun vadede verecen ve vermelisin .ilk günlerdeki 1 2 kilo verme 600 700 ver unutma damlaya damlaya göl olur. bugün yeniden ayağa kalk ve kendine güven lütfen

Ah o sırt ağrısı... Sırtım ensem başım dökülüyor günlerdir. Aynı ben de eşime masaj yaptırdım az daha iyiyim

gözün aydın canım men 2 haftadır asynıyım yavaş yavaş strese gireceğim herhalde
Fatmanurcum duraklamalar olur aralar olur ben yeni basladığım için hızlıyım 17 gün 1 gr bile veremediğimi bilirim 3 basamaklı 2 kişi olarak birbirimizden güç alcaz silkin :)

Evet sevmiyor :)
Tavuklu bezelyeli krep bohçaları mı yapsam acaba?
benimkide asla sebze yemeznepişirsem derdi bitiriyor insanı heleki ben hergün eşime ayrı,çocuklara ayrı,kendime ayrı hiç abattmıyorum şöyle 1 tencere yemek ortaya konup asla yenmez kahvaltı bile böylle

Nazlım ne yaptın iş yerinden hala giremiyormusum ? en azından arada telden bak kuzum ...

şimdilik bir program bulup indirdim abla girebiliyorum işyerinden . dün işler yoğundu biraz anca geçmişi bitirip bir kaç satır bişey yazabildim .

hım bende hiç sevmem bezelye bencede bezelyeden yemekmi olur tavuklu güveç yap pilav çorba salata

Geçmiş olsun canım,sıcak tut kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…