Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bırak yesin 3-4 porsiyon meyveyi yasemin ..perşembe ben geçem firuzeyi
Kendimi meyve yle ödüllendirdim ayyy 2 küçük mandalina yahu ben bi oturunca 1 kg yerdim 2 tane lafı mi olur.

Neyse demek gececeksin beni heleeee ?
Yarın sıkı karbosuz menu ile 68 leri görürsem değmeyin keyfimeeé

elif kuzularinannesi , bak bizle yarışıyorsun sabah tamam dedin bekliyorum menünü ...

Emine sana yememis dedik kız cadi öğünlerı geçiştirme meyvele ama geçiştirmek gerekiyorsa süt yogurtla tuket 1 muz da çok kuzum tabi nasıl bir muz bilmiyoruz ama Anamur muzuysa tm

Emine sana yememis dedik kız cadi öğünlerı geçiştirme meyvele ama geçiştirmek gerekiyorsa süt yogurtla tuket 1 muz da çok kuzum tabi nasıl bir muz bilmiyoruz ama Anamur muzuysa tm
Yerli muz canım küçük çikita muz muz muz deeeel

Şimdi yeşil çay tarçın zencefil biberiye tane karabiber ve karanfilli karışım özel cayımı içiyorum ohh miss.
Havaya girdim artık hedefime ulaşicam inşallah. ..

Menun güzel ama bir arana 3 porsiyon meyve fazla değil mi? Öğlenden önce muzun yarısını, akşama doğru diğer yarısını ve akşamdan sonrada mandalinalarini yiyebilirdin.
Evet biraz fazla gibi görünüyo ama öğlen de Yemedigim için aslında o açlığa iyi gecistirdim.
Önerin icin Teşekkürler canım. Bi daha 3 meyve yemem zaten ...

Ay cok gızel menü aebenim, tebrikler

Yok ya ben bu dukan expressi yapamıyorum Neyse olduğu kadar napalım ya

Kahvaltı: 2 dilim tam buğdağ ekmeği arasına 1 kk peynir+1 dal marul+1 salatalık+1 ymk kaşıgı domatesli biberli sos

Ara: 2 kaşık yogurt+1 kaşık yulaf kepeği

Öğlen: 2 tane avuç için kadar balık+salata+yogurt
Ara: cıss ( sabahki dirayetimi koruyamadım ve kendimi bir kez daha çiğnedim. Tüüü bana )

Akşam: 3 kaşık yogurt+1 trabzon hurması

Su:2 lt geçtim,3 olur
Spor: en az 40 dk yürümeli, koşmalı, bacak kalça egzersizli ortaya karışık

C CallanPinckney merhaba hedefin ilgimi çekti de boy ve yaş bilgilerini paylaşır mısın? Birde 1 günlük menünü ve spor olarak neler yaptığını
Boy 163 yaa 28
Bugun yediklerim
Sabah, 2 yumurta,2 ceviz,bol yeşillik, 1 elma
Öğlen,1 tabak makarna,1 yemek kaşığı kadr et,1 kase yoğurt
Spor 1 mile leslie yaptım ama daha gün bitmedi

Bugün ki menüm
Kalkınca 2 yk yoğurt
30 dakika tempolu yürüyüş
Sabah; 2 yk lor peyniri, 2 dlm tb ekmeği, 4 zeytin ve 1 fincan yeşil çay
Ara; 6 badem, 1 mandalina ve 2 yk yoğurt
Öğlen; 6 yk menemen, 2 dlm tb ekmeği ve salata
Ara; mandalina ve 2 yk yoğurt
Akşam; 6 yk ıspanak, 1 kepçe tarhana çorbası, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; bir çay bardağı süt ve yeşil elma.

2.5 lt su.

Boy 163 yaa 28
Bugun yediklerim
Sabah, 2 yumurta,2 ceviz,bol yeşillik, 1 elma
Öğlen,1 tabak makarna,1 yemek kaşığı kadr et,1 kase yoğurt
Spor 1 mile leslie yaptım ama daha gün bitmedi

Asıl sen nasıl akşam yemeden durabiliyorsun bu arada ben Selin benimde boy 167 yaş 24, 55 gibi bir isteğim var aylardır ama 56 da biraz çıktım diyet modundan (olduğu kadar) 56-57 geziyorum da artık 55i görmek istiyorum. Seni kendime yakın görünce varsa bir spor sırrın öğrenmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…