Kendimi meyve yle ödüllendirdim ayyy 2 küçük mandalina yahu ben bi oturunca 1 kg yerdim 2 tane lafı mi olur.Bırak yesin 3-4 porsiyon meyveyi yasemin ..perşembe ben geçem firuzeyi
Yoğurt mayalik kaldı sadece bu aksam eşim süt getirirse mayaliycam .Emine cim öğle yemeğini gecisirdinmi yani disarda miydin evdeysen o meyvelerini yogurtla yeseydim keşke yada küçük yogurtlar var onla ye lütfen disarda
Canım bal baklava yemedim ki altı üstü 2 küçük mandalina 1 muz ohhh iyi ki de yedim
elifKendimi meyve yle ödüllendirdim ayyy 2 küçük mandalina yahu ben bi oturunca 1 kg yerdim 2 tane lafı mi olur.
Neyse demek gececeksin beni heleeee ?
Yarın sıkı karbosuz menu ile 68 leri görürsem değmeyin keyfimeeé
Canım bal baklava yemedim ki altı üstü 2 küçük mandalina 1 muz ohhh iyi ki de yedim
hem yerim hem zayıflarım.
Gör sen perşembe günü nası zayıfliyom
Canım seni böyle iddialı görmek hatikaCanım bal baklava yemedim ki altı üstü 2 küçük mandalina 1 muz ohhh iyi ki de yedim
hem yerim hem zayıflarım.
Gör sen perşembe günü nası zayıfliyom
Yerli muz canım küçük çikita muz muz muz deeeelEmine sana yememis dedik kız cadi öğünlerı geçiştirme meyvele ama geçiştirmek gerekiyorsa süt yogurtla tuket 1 muz da çok kuzum tabi nasıl bir muz bilmiyoruz ama Anamur muzuysa tm
Iddaaliyim da aeben persembeye tozumu attirirsa diye de korkuyom.Canım seni böyle iddialı görmek hatika
İşte ben bu enerjiyi seviyorum
Evet biraz fazla gibi görünüyo ama öğlen de Yemedigim için aslında o açlığa iyi gecistirdim.Menun güzel ama bir arana 3 porsiyon meyve fazla değil mi? Öğlenden önce muzun yarısını, akşama doğru diğer yarısını ve akşamdan sonrada mandalinalarini yiyebilirdin.
Ay cok gızel menü aebenim, tebriklerMenüm
Sabah :
2 dl ekmek .
1hş. Yumurta .
Peynir . Yeşillik .
2 zeytin .
Öğlen:
Hamsi buğulama
Şalgam, 4 ceviz .
Ara :
1 trabzon hurma
Peynir.1kş yogurt..
Akşam :
1parça haşlama et.
2 lt su ..içerim daha
Spor yok bugun ...
Vuuuu rekabet harikaKendimi meyve yle ödüllendirdim ayyy 2 küçük mandalina yahu ben bi oturunca 1 kg yerdim 2 tane lafı mi olur.
Neyse demek gececeksin beni heleeee ?
Yarın sıkı karbosuz menu ile 68 leri görürsem değmeyin keyfimeeé
Canım nasıl durabiliyorsunMenü
Sbh
Lahanalı karışk salata
1yumurta,7zeytin,kk peynir
Akşam
Lahana salata,mercimek çorba
3litre su,
Kapanış
Boy 163 yaa 28C CallanPinckney merhabahedefin ilgimi çekti de boy ve yaş bilgilerini paylaşır mısın? Birde 1 günlük menünü ve spor olarak neler yaptığını
Boy 163 yaa 28
Bugun yediklerim
Sabah, 2 yumurta,2 ceviz,bol yeşillik, 1 elma
Öğlen,1 tabak makarna,1 yemek kaşığı kadr et,1 kase yoğurt
Spor 1 mile leslie yaptım ama daha gün bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?