Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Can'ım zaten beklediğim tarih 17 siydi 2 tane kullandım ilaç Ada çayı içtim 2 kupa ve çörekotu yedim bir iki kaşık ama kendiliğinden geldi adetim. Ya Can'ım sen yumuşak kalplisin o yüzden hasaassın yengen senin kadar hassas değil üzme kendini konuş şimdilik ama sınırını aşmasına izin verme.

Günaydınlar sevgili takımım...akşamdan sabaha sadece bi sayfa birikmiş...nerelerdesiniz bakemmm...özlüyorum ya sizi...
Günaydın aynuracığım biz erkenciyiz erken kalkalımda metabolizmamız daha erken çalışmaya başasın daha çok zayıflayalım:)uyuyun kızlaaaaaaar

Android için kk programı varmı bir ara reklamda gördüm sanki

bu tür çökmeler zaman zaman yaşanıyor herhalde şimdi daha iyiyim canım duraklamalar olduğunda o dönemi zor geçirip eskiden pes ederdim amaşimdi diyetisyenimde dedi direnç kilolarına gelmiş olabilirsin bu kilo çok uzun süre kaldığim bi kiloydu bayaği eski yağlar anlıycan ama er yada geç gidecek inşallah

istanbula işin düşerse bende herzaman beklerim hemşerim

ilk 10 da takımdan 3 kişi var yerimi çok beğendim daha önce daha aşağilardaydım güzel bir paylaşimdı çok teşekkürler

10 numara bi yarışmacı var takımınızda

ev toplanacak yemek yapılacak oğlanın kahvaltısı yapılacak vakit olunca yürüyüş yapılacak çok işim var çok ama çok şükür yapacak sağlığım ve gücümde var hepimize kolay gelsin iştekilere hayırlı işler evdekilre kolay gelsin sevgiler selamlar çok şükür acip bir enerji patlamasıylea uyandım günlerdir uyuyan dev uyandı muhabbetle

GÜZEL BİR ANTEP SABAHINDAN TÜM ARKADAŞLARIMA GÜNAYDINLAR HAYIRLI SABAHLAR MADDİ MANEVİ HAYIRLI DUALARIMIZIN KABUL OLMASI DİLEĞİYLE MUTLU SABAHLAR
günaydın fatmacım direnç kilosu olayı çok mantıklı bende 110 larda uzun yıllar kaldım aynısını yaşayacağım demek çabuk alınan kilolar çabuk gider yada tam tersi mantığı vay be iyi günler yol arkadaşım ilk diyete 2 yıl önce başladığımda felsefem şuydu ayda 1 kg versem yılda 12 kg 5 yılda 60 eder hep en kötüsünü düşünelim canım

aynı durum birde öğlenciyim diye bana uyuyorsundur diyolar pehhh

aynen Fatmacım bende 74,6 ya indim ama 74 te takılacağım bir süre hep öyle olur bende ,direnç kilom o..

Pozitif enerjin taaa buraya geldi fatmam . Çok sevindim epeydir pek durgundun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…