Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüm

Canım nasıl durabiliyorsun
Sırrın ne :)
Sirrı:
140kg yum,7yildir kabanim yok,kıyaftm yok,vücudum madur,hayat bilmem kac xL ,ögrencilerim bile ezik,cocuklarım,esim,ailem,babamın yanında beni eşi sandilar ... Bu böyle devam eder gider birde gercekten zorlanmıyorum ama bgn biraz abartmısim cumartesi gün e gitcem ödül yapcam olur dimi kizlar

Nana ım hergün spora bünye alışır normal kabul eder haftada 5 gün iyidir birde arada bazen farklı saatlerde yap sporunu

Afiyet olsun canım, diyetisyen menüsü değil mi? Bence akşam da ekleybilirsin 30 dk yürüyüş

Nana ım hergün spora bünye alışır normal kabul eder haftada 5 gün iyidir birde arada bazen farklı saatlerde yap sporunu
Ablam spor kacta kalktigima gore değişiyor ama hiç kahvaltıdan sonra yapmadım. Ama bunu göz önünde bulundurup arada saati degistiririm

Afiyet olsun canım, diyetisyen menüsü değil mi? Bence akşam da ekleybilirsin 30 dk yürüyüş
Önceden çok yapıyordum ve bu bedenimi cidden yoruyor şuan için fazlasını istemiyorum vücudum az dinlensin, kilo durunca artırmaya pil olsun

Öyleyse peki o zaman

Bugün kü menüm:
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kaşar peyniri, 1 biber, 1.5 dilim tam tahıl ekmek
Öğle: 1 kase tavuk çorbası , 1 elma
Akşam:150 gr et döner, domates , biber, avuç kadar lavaj ekmek, 1 bardak ayran

Su: 1,5 lt
Spor yok

Cicişlerim hastalandım sonunda. çok şükür yaaa,rabbim pko olanlara yardım etsin.
Can'ım tarlusal kullandın mı kendiliğinden mi geldi? Bende ancak toparladım kendimi... Üzüntümde geçti gitti çok şükür. Napalım nasip kısmet dedim.Yengemle de konuşmaya başladım bu arada. Abim araya girdi yengemin hatalı olduğunu ama art niyetli olmadığını falan söyledi. Yiğenim sesimi unutmuş telefonda tanıyamadı beni çok üzüldüm. Hiçbişey olmamış gibi konuşmaya başladım konu da açılmadı bir daha...

Ayyyy çok sevinirim,her zaman beklerim @Naz
Kekliğim nisanda geldik bizde güneydoğu gezisi yaptık . Diyarbakır'ı hiç sevmedim ama antepe bayıldım. Şansımıza pazartesi gününü antepe ayırmışız bütün müzeler kapalı idi özellikle oyuncak müzesini çok merak etmiştim. hayvanat bahçesine gidelim o zaman dedik oranın da kapanış saatine denk gelmişiz anlayacağın hiçbiryeri göremedik ama şehrin içinde dolandık bayağı keşke o Zaman tanışmış olaydık

Yerim bile özel, tü tü 41 kere maşallah
Ex rakibem 8. Sıradayım Silkelenip ilk 3 e girmem lazım. Ocak1 e hedefime ulaşsam süper olurdu tam 1 senede mezun olacaktım ama yetişmez artık ama yine de hedefime bişey kalmadı ki 57-56 olsam da bayram edeceğim

Ex rakibem 8. Sıradayım Silkelenip ilk 3 e girmem lazım. Ocak1 e hedefime ulaşsam süper olurdu tam 1 senede mezun olacaktım ama yetişmez artık ama yine de hedefime bişey kalmadı ki 57-56 olsam da bayram edeceğim
Aramızda pek fark yokmuş, ha 41 ha 8
Ohh sen bu azimle 1.de olursun tatlımmm

Slm kızlar ne oldu kimsecikler yok gene xperim kararınızı çok sevindim canım Rabbim hayırlısını nasip etsin .

Cumanın gelişi salıdan belli olur diyerek salloyoruummmm :)))) bana niyeyse baya gelmeyen varmış gibi geliyoe nerdesiniz eeeyy milleeettttt. Yoksa biz dereceye girmesekte olur mu diyosunuzzz yoksaaaaa ????

Amin ablacım hayırlısı artık napalım Allah sağlık sıhhat huzur mutluluk versin ailelerimize de bizlere de...
Amin bitanem bir arkadaşım vardı defalarca mikro enjeksiyon tüp bebek hamile kaldı 3uz bebekler sonra hepsi gitti 6 aylıkken sonra bitane tosun bir ogülü oldu tüp bebek yumurtanın tekini 2 sene sonra bidaha kullandılar 1 kız anam 2 sene sonra kendiliğinden hamile kaldı 1 kız daha suprizinşallah sizlerde nasip eder Rabbim.
Benide hem çok hırslandırdı hemde çok sevindirdi. Şuan ki durumumu gormus oldum
Ben ilk geldigimde aynura atmıştı dedimki ben nerde ilk 10 mümkün değil ama ilk 10 lara girmiştim tabi ben ilk 5 kiloyu kendim verdiğim için o listede gözüküyordu 13 kilo gozukuyordu

Evet abla umudumu kaybetmedim zaten olacak inşallah ama şimdi vakti değilmiş. Hiç sperm çıkışı olmayan insanlardan bile tedavilerle tüpbebek başarılı olabiliyor biz daha tüpü denemedik bile. Marta kadar konuyu rafa kaldırıyoruz. Martta tedavilere başlayacağız.

ben geldim kızlar, deli gibi uykum var ama çalışmam gerek hayat çoook acımasız. Ojeleri mi değiştirdim, yarın ki kıyafetlerimi hazırladım. İşlerimi toplayıp heme uyumayı planlıyorum. Atlamadan hemen menümü yazayım dedim.

sabah:
1 beyaz peynirli kepekli sandwich

ara: 2 parça bitter çikolata

öğle:
1 kase bulgur pilavı ( öğle yemeğinde patates oturtma ve bulgur vardı ben tercihimi bulgurdan yana yaptım)
1 kase yoğurt

ara: 1 portakal
ara: 1 bardak ayran

akşam:
5 kaşık ıspanak
1 dev kase ev yoğurdu
1 yemek kaşığı yumurtalı mantar

su: 2.5 litre
spor: 6850 ( bu gun sabha 8de masaya oturdum tüm gun hiç kalkamadım bile)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…