Sirrı:Menüm
Canım nasıl durabiliyorsun
Sırrın ne :)
Nana ım hergün spora bünye alışır normal kabul ederBugün ki menüm
Kalkınca 2 yk yoğurt
30 dakika tempolu yürüyüş
Sabah; 2 yk lor peyniri, 2 dlm tb ekmeği, 4 zeytin ve 1 fincan yeşil çay
Ara; 6 badem, 1 mandalina ve 2 yk yoğurt
Öğlen; 6 yk menemen, 2 dlm tb ekmeği ve salata
Ara; mandalina ve 2 yk yoğurt
Akşam; 6 yk ıspanak, 1 kepçe tarhana çorbası, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; bir çay bardağı süt ve yeşil elma.
2.5 lt su.
Bugün ki menüm
Kalkınca 2 yk yoğurt
30 dakika tempolu yürüyüş
Sabah; 2 yk lor peyniri, 2 dlm tb ekmeği, 4 zeytin ve 1 fincan yeşil çay
Ara; 6 badem, 1 mandalina ve 2 yk yoğurt
Öğlen; 6 yk menemen, 2 dlm tb ekmeği ve salata
Ara; mandalina ve 2 yk yoğurt
Akşam; 6 yk ıspanak, 1 kepçe tarhana çorbası, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; bir çay bardağı süt ve yeşil elma.
2.5 lt su.
Ablam spor kacta kalktigima gore değişiyor ama hiç kahvaltıdan sonra yapmadım. Ama bunu göz önünde bulundurup arada saati degistiririmNana ım hergün spora bünye alışır normal kabul ederhaftada 5 gün iyidir birde arada bazen farklı saatlerde yap sporunu
Önceden çok yapıyordum ve bu bedenimi cidden yoruyor şuan için fazlasını istemiyorumAfiyet olsun canım, diyetisyen menüsü değil mi? Bence akşam da ekleybilirsin 30 dk yürüyüş
Öyleyse peki o zamanAblam spor kacta kalktigima gore değişiyor ama hiç kahvaltıdan sonra yapmadım. Ama bunu göz önünde bulundurup arada saati degistiririm
Önceden çok yapıyordum ve bu bedenimi cidden yoruyor şuan için fazlasını istemiyorumvücudum az dinlensin, kilo durunca artırmaya pil olsun
Gerçekten mi şu an cidden şaşırdım ben sanki patlıcan sevmeyen kimse olmazmış gibi geliyor banaAyyy ben de çok severim.
Patlıcanlı her yemek favorimdir. Ama eşim sevmiyo ne yazık ki
Can'ım tarlusal kullandın mı kendiliğinden mi geldi? Bende ancak toparladım kendimi... Üzüntümde geçti gitti çok şükür. Napalım nasip kısmet dedim.Yengemle de konuşmaya başladım bu arada. Abim araya girdi yengemin hatalı olduğunu ama art niyetli olmadığını falan söyledi. Yiğenim sesimi unutmuş telefonda tanıyamadı beni çok üzüldüm. Hiçbişey olmamış gibi konuşmaya başladım konu da açılmadı bir daha...Cicişlerim hastalandım sonunda. çok şükür yaaa,rabbim pko olanlara yardım etsin.
Kekliğim nisanda geldik bizde güneydoğu gezisi yaptık . Diyarbakır'ı hiç sevmedim ama antepe bayıldım. Şansımıza pazartesi gününü antepe ayırmışız bütün müzeler kapalı idiAyyyy çok sevinirim,her zaman beklerim @Naz
Ex rakibem 8. SıradayımYerim bile özel, tü tü 41 kere maşallah
Aramızda pek fark yokmuş, ha 41 ha 8Ex rakibem 8. SıradayımSilkelenip ilk 3 e girmem lazım. Ocak1 e hedefime ulaşsam süper olurdu tam 1 senede mezun olacaktım ama yetişmez artık ama yine de hedefime bişey kalmadı ki 57-56 olsam da bayram edeceğim
Amin ablacım hayırlısı artık napalım Allah sağlık sıhhat huzur mutluluk versin ailelerimize de bizlere de...Slm kızlar ne oldu kimsecikler yok gene xperim kararınızı çok sevindim canım Rabbim hayırlısını nasip etsin .
Benide hem çok hırslandırdı hemde çok sevindirdi. Şuan ki durumumu gormus oldumO listeyi kendinizi nerde görmek istiyorsunuz diye attım beni coksefke getirmişti.
Amin bitanem bir arkadaşım vardı defalarca mikro enjeksiyon tüp bebek hamile kaldı 3uz bebekler sonra hepsi gitti 6 aylıkken sonra bitane tosun bir ogülü oldu tüp bebek yumurtanın tekini 2 sene sonra bidaha kullandılar 1 kız anam 2 sene sonra kendiliğinden hamile kaldı 1 kız daha suprizAmin ablacım hayırlısı artık napalım Allah sağlık sıhhat huzur mutluluk versin ailelerimize de bizlere de...
Ben ilk geldigimde aynura atmıştı dedimki ben nerde ilk 10 mümkün değil ama ilk 10 lara girmiştim tabi ben ilk 5 kiloyu kendim verdiğim için o listede gözüküyordu 13 kilo gozukuyorduBenide hem çok hırslandırdı hemde çok sevindirdi. Şuan ki durumumu gormus oldum
Evet abla umudumu kaybetmedim zaten olacak inşallah ama şimdi vakti değilmiş. Hiç sperm çıkışı olmayan insanlardan bile tedavilerle tüpbebek başarılı olabiliyor biz daha tüpü denemedik bile. Marta kadar konuyu rafa kaldırıyoruz. Martta tedavilere başlayacağız.Amin bitanem bir arkadaşım vardı defalarca mikro enjeksiyon tüp bebek hamile kaldı 3uz bebekler sonra hepsi gitti 6 aylıkken sonra bitane tosun bir ogülü oldu tüp bebek yumurtanın tekini 2 sene sonra bidaha kullandılar 1 kız anam 2 sene sonra kendiliğinden hamile kaldı 1 kız daha suprizinşallah sizlerde nasip eder Rabbim.
Ben ilk geldigimde aynura atmıştı dedimki ben nerde ilk 10 mümkün değil ama ilk 10 lara girmiştim tabi ben ilk 5 kiloyu kendim verdiğim için o listede gözüküyordu 13 kilo gozukuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?