- 6 Ağustos 2015
- 175
- 289
- 18
- 42
Hamdolsun pröbecim sen nasılsın ?günaydın kızlar nasılsınız bu sabah :)
Teşekkür ederimmmgünaydın ama çok güldüm çok tatlısın
Hayırlı sabahlar . Huzurlu bir hün diliyorum
Hanımlar yarışta oldugumuzu hatırlatırım malum kaptanımız bir süre yogun yardımcıda gezentibaşımız boş kaldı demeyin heee
Son iki gün işi sıkı tutun
Okuyom kızTeşekkür ederimmm
Aaaa şuan günahımı aldın resmen daha dün yarışmayla ilgili yazmıştım
Canım hemşehrim benim,günaydınyok ablam ben sivaslıyım . keklikte sivaslıya ondan hemşerim dedim
Bezelye ve pilavdan sonra mı ablaelifkuzularinannesi , bak bizle yarışıyorsun sabah tamam dedin bekliyorum menünü ...
Canım hemşehrim benim,günaydın
İlle de kamçı diyosun yaniOkuyom kızemme bende yazdım bi farkımız olmalı bak kaptanda bir süre yok kamçıları pordon ipleri eline alman lazım perim .
Çook geçmiş olsun canım bu kadar kötüsün madem izin alsaydın keşke gitmeseydin işeGünaydın arkadaşlar,çok kötüyüm çokkkkk. Ağrımdan duramıyorum,ömrümde ilk kez bu kadar geciken adetim yüzünden gece acile gitmek zorunda kaldım,akşam karnımın ağrısı mideme vurdu,su bile içemedim,işten eve gidene kadar arabayla belki 10 yerde durdum ağrıdan,kaza yapmadığıma dua ediyorum. Hala da çok kötüyüm!!!
Bugun tartılmı ?Bezelye ve pilavdan sonra mı ablaoff döv beni nerede senin oklavan
Hamdolsun pröbecim sen nasılsın ?
Dün çok yorulmuşssun sanırım :) meslek neydi ??
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine çabucak atlatırsın inş.Günaydın güzeller boğazım başım her yanım ağrıyor hiç yataktan kalkmak istemedi canım
Tebrikler canımGünaydın kızlar,
geçen salı başladığım diyette 8.gün sonunda 2,6 kilo vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?