Üşüttünmüki geçmiş olsun ..Günaydın güzeller boğazım başım her yanım ağrıyor hiç yataktan kalkmak istemedi canım
Shade nerelerdesin güzellik artık az geliyorsunTebrikler canım
Su?Dünkü menüm.
Kahvaltı:
2 yumurta
3 sosis
2 dilim peynir
Öğle:
1 tabak pırasa
2 kaşık yoğurt
Akşam:
Ton balıklı salata
Spor:1 saat yürüyüş
Geçmiş olsun nazar boncuğumGünaydın arkadaşlar,çok kötüyüm çokkkkk. Ağrımdan duramıyorum,ömrümde ilk kez bu kadar geciken adetim yüzünden gece acile gitmek zorunda kaldım,akşam karnımın ağrısı mideme vurdu,su bile içemedim,işten eve gidene kadar arabayla belki 10 yerde durdum ağrıdan,kaza yapmadığıma dua ediyorum. Hala da çok kötüyüm!!!
Kuzum agrıdan akşamı yiyemedin onu anladım lakin shede ya dediğimi sanada diyorum sağlıklı karbon ekleyin menünüze . Dukan menüsü oldu listeleriniz iyceSalı günü menüm
sabah
4 parça burgu peynir
4 çeri domates
1 salatalık biber
1 açık çay
öğlen
tavuk haşlama
salata
ayran
akşam yiyemedim
su ancak 1,5 lt
2 kupa adaçayı
spor yok
keklikçim geçmiş olsun muhtemelen enfeksiyon yada küçük bir kistin varsa o yüzden ağrı yapmıştır ben hep ağrılı olduğumdan seni anlıyorum bide başağrısı allah allah çekilmez oluyor . sıcak tut kendini canımGünaydın arkadaşlar,çok kötüyüm çokkkkk. Ağrımdan duramıyorum,ömrümde ilk kez bu kadar geciken adetim yüzünden gece acile gitmek zorunda kaldım,akşam karnımın ağrısı mideme vurdu,su bile içemedim,işten eve gidene kadar arabayla belki 10 yerde durdum ağrıdan,kaza yapmadığıma dua ediyorum. Hala da çok kötüyüm!!!
geçmiş olsun elifim dikkat et kendine kalk toparlan kendine bak bizim elifimiz nerde?Günaydın güzeller boğazım başım her yanım ağrıyor hiç yataktan kalkmak istemedi canım
Ay ben su özürlüyüm pek içemiyorum canım istemioSu?
Menün süper olsada uzun vadede bu şekil beslenme sağlıklı karbonhidrat ekle menülerine .tb. Ekmegi yulaf kepegi gibi
ay canı memnun oldumAsıl sen nasıl akşam yemeden durabiliyorsunbu arada ben Selin benimde boy 167 yaş 24, 55 gibi bir isteğim var aylardır ama 56 da biraz çıktım diyet modundan (olduğu kadar) 56-57 geziyorum da artık 55i görmek istiyorum. Seni kendime yakın görünce varsa bir spor sırrın öğrenmek istedim
canım sakın nefsine güvenmeSirrı:
140kg yum,7yildir kabanim yok,kıyaftm yok,vücudum madur,hayat bilmem kac xL ,ögrencilerim bile ezik,cocuklarım,esim,ailem,babamın yanında beni eşi sandilar ... Bu böyle devam eder gider birde gercekten zorlanmıyorum ama bgn biraz abartmısim cumartesi gün e gitcem ödül yapcam olur dimi kizlar
Çok geçmiş olsun.Canım regl sancısı benimde ağzımdan burnumdan getirir.İğne bayağı rahatlatıyo hiç çekmeyip hemen acile gitseydin keşke.Başkas türlü çekilir gibi değilGünaydın arkadaşlar,çok kötüyüm çokkkkk. Ağrımdan duramıyorum,ömrümde ilk kez bu kadar geciken adetim yüzünden gece acile gitmek zorunda kaldım,akşam karnımın ağrısı mideme vurdu,su bile içemedim,işten eve gidene kadar arabayla belki 10 yerde durdum ağrıdan,kaza yapmadığıma dua ediyorum. Hala da çok kötüyüm!!!
bir de muhakkak yürüyüş yap,günde sadece yarım saatSirrı:
140kg yum,7yildir kabanim yok,kıyaftm yok,vücudum madur,hayat bilmem kac xL ,ögrencilerim bile ezik,cocuklarım,esim,ailem,babamın yanında beni eşi sandilar ... Bu böyle devam eder gider birde gercekten zorlanmıyorum ama bgn biraz abartmısim cumartesi gün e gitcem ödül yapcam olur dimi kizlar
yok ablam ben sivaslıyım . keklikte sivaslıya ondan hemşerim dedim
Canım hemşehrim benim,günaydın
evet canım direnç kilo diye bir şey varbu tür çökmeler zaman zaman yaşanıyor herhalde şimdi daha iyiyim canım duraklamalar olduğunda o dönemi zor geçirip eskiden pes ederdim amaşimdi diyetisyenimde dedi direnç kilolarına gelmiş olabilirsin bu kilo çok uzun süre kaldığim bi kiloydu bayaği eski yağlar anlıycan ama er yada geç gidecek inşallah
ilk 10 da takımdan 3 kişi var yerimi çok beğendim daha önce daha aşağilardaydım güzel bir paylaşimdı çok teşekkürler
10 numara bi yarışmacı var takımınızda
bir ara vardı sonra kapandıAndroid için kk programı varmı bir ara reklamda gördüm sanki
aynen ben de spor yapacağımev toplanacak yemek yapılacak oğlanın kahvaltısı yapılacak vakit olunca yürüyüş yapılacak çok işim var çok ama çok şükür yapacak sağlığım ve gücümde var hepimize kolay gelsin iştekilere hayırlı işler evdekilre kolay gelsin sevgiler selamlar çok şükür acip bir enerji patlamasıylea uyandım günlerdir uyuyan dev uyandı muhabbetle
vovvv harikaGünaydın kızlar,
geçen salı başladığım diyette 8.gün sonunda 2,6 kilo vermişim
: (((Günaydın arkadaşlar,çok kötüyüm çokkkkk. Ağrımdan duramıyorum,ömrümde ilk kez bu kadar geciken adetim yüzünden gece acile gitmek zorunda kaldım,akşam karnımın ağrısı mideme vurdu,su bile içemedim,işten eve gidene kadar arabayla belki 10 yerde durdum ağrıdan,kaza yapmadığıma dua ediyorum. Hala da çok kötüyüm!!!
cannn nasılsındünkü menüme ek olarak 2,5 litre su içildi.
40 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat plates yapıldı .
Heyoo hemşerilerimi buldum bende sivaslıyım
hergün yapıyorum Callanım..iyi geliyor kaslarım açıldı iyice..vovvv harika
sporların da çok iyiydi daydreamcim : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?