Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dünkü menüm.
Kahvaltı:
2 yumurta
3 sosis
2 dilim peynir

Öğle:
1 tabak pırasa
2 kaşık yoğurt

Akşam:
Ton balıklı salata

Spor:1 saat yürüyüş
Su?
Menün süper olsada uzun vadede bu şekil beslenme sağlıklı karbonhidrat ekle menülerine .tb. Ekmegi yulaf kepegi gibi

Geçmiş olsun nazar boncuğum
Daha evvel reğlın agrılımı oluyordu ?

Salı günü menüm
sabah
4 parça burgu peynir
4 çeri domates
1 salatalık biber
1 açık çay
öğlen
tavuk haşlama
salata
ayran
akşam yiyemedim
su ancak 1,5 lt
2 kupa adaçayı
spor yok
Kuzum agrıdan akşamı yiyemedin onu anladım lakin shede ya dediğimi sanada diyorum sağlıklı karbon ekleyin menünüze . Dukan menüsü oldu listeleriniz iyce
Not: her gün böyle değilse bişi demiyorum ama, takip edemedim menülerinizi .
Aslında 1 gün bu şekilde diğer gün karbon katılmış menüler sanki daha iyi verdiriyor

keklikçim geçmiş olsun muhtemelen enfeksiyon yada küçük bir kistin varsa o yüzden ağrı yapmıştır ben hep ağrılı olduğumdan seni anlıyorum bide başağrısı allah allah çekilmez oluyor . sıcak tut kendini canım
Günaydın güzeller boğazım başım her yanım ağrıyor hiç yataktan kalkmak istemedi canım
geçmiş olsun elifim dikkat et kendine kalk toparlan kendine bak bizim elifimiz nerde?

Su?
Menün süper olsada uzun vadede bu şekil beslenme sağlıklı karbonhidrat ekle menülerine .tb. Ekmegi yulaf kepegi gibi
Ay ben su özürlüyüm pek içemiyorum canım istemio Menülerim hergün sabit değil cuma fazla yemekle başlayıp bi sonraki cumaya kadar kademeli azalarak gidiyo Yulaf kepeği bende kullanıyorum hatta bi dukan ekmeği yapim bu cuma kendime bi tepsi

ay canı memnun oldum
asıl sen sırrını söyle bana :)) ben 56-57yi görmeyeli uzuuuunnn yıllar oldu

canım sakın nefsine güvenme
hedefe ulaşana kadar taviz verme
ben ne zaman nefsime güvensem her şey altüst oluyor
bence kendine şart koy 99u görene kadar asla taviz verme

Çok geçmiş olsun.Canım regl sancısı benimde ağzımdan burnumdan getirir.İğne bayağı rahatlatıyo hiç çekmeyip hemen acile gitseydin keşke.Başkas türlü çekilir gibi değil

bir de muhakkak yürüyüş yap,günde sadece yarım saat
ya da leslie yap
spor yapmazsan sarkmaların olur
ben de 10 kilo verdim ama spor yaptım..birkaç arkadaşım da doğum sonrası 10 kilo kadar verdiler ama sporsuz olduğu için sarktılar
ve kilo verme olayını zamana yayma,zamana yayınca olmuyor
senin için hesap yapalım, hafta 1 kilo,ayda 4 kilo 10 ayda 40 kilo gider,yani 1 sene olmadan 99u görürsün,sonra bir 10 ay daha oldu mu sana 59 kilo,yani 1,5 senede bu işi halledersin.ortalama bir insan ömrünü düşünürsek 1,5 sene hiç okadar fazla değil,sonra ince bedeninle aynaya bakmaya doyamazsın
az yiyerek kilo veriyorsan devam et ama koruma döneminde de az yemen gerektiğini bil
ve zayıflık yemek yemekten daha tatlı,senden kilo verdiğini gördükçe,kilo vermeyi yemeğe tercih edeceksin

Son düzenleme:
evet canım direnç kilo diye bir şey var
ben mesela 59 da kalıyorum hepp ama yok pes etmek yok,elbet ben o 58i göreceğim
aynı şekilde sen de birkaç aya 99u göreceksin

aynen ben de spor yapacağım
tüm evi silip süpüreceğim inşallah
yarın misafir var

: (((
çokkk geçmiş olsun cnm
ağrı kesici alıp uyumaya çalış
yoksa işyerinde misin
sıcak uygulama da iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…