Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kekliğim hamile değilsen regl getirici iğne var sanırım ondan yaptırsan..geçmiş olsun..

Günaydın kızlar,

geçen salı başladığım diyette 8.gün sonunda 2,6 kilo vermişim

VAAV süper canım kutlarım çok güzel vermişssin maşallah

yok ablam ben sivaslıyım . keklikte sivaslıya ondan hemşerim dedim

anladım canım keklikği antepli sandım nasılsın canım sende direnç kilolarını kırabildinmi bencileyin

geçmiş plsun canım dikkat et üşütme geceleri antepte hava bayaği soğudu

Günaydın güzeller boğazım başım her yanım ağrıyor hiç yataktan kalkmak istemedi canım

geçmiş olsun canım RABBİM şifa versin inşallah

canım sakın nefsine güvenme
hedefe ulaşana kadar taviz verme
ben ne zaman nefsime güvensem her şey altüst oluyor
bence kendine şart koy 99u görene kadar asla taviz verme

evet canım direnç kilo diye bir şey var
ben mesela 59 da kalıyorum hepp ama yok pes etmek yok,elbet ben o 58i göreceğim
aynı şekilde sen de birkaç aya 99u göreceksin

inşallah canım istikrarlı kararlı azimli gayretli ve çok istersem olucak inşallah 3 gün önce 3 gün sonra önemli olan beslenmemize devam etmek vücüdümüzda inşallah gösterecektir

En Tarz Üye Yarışması Cuma Günü Başlıyor! - Konsept Cuma Günü Açıklanacaktır !
Yarışmada dereceye giren üyelere ödül verilecektir.Konsept önerilerinde bulunabilirsiniz.
Ayrıntılar Cuma Günü ! Sorularınız için bana ulaşabilirsiniz :)

Geçmiş olsun nazar boncuğum
Daha evvel reğlın agrılımı oluyordu ?
Hayır aksine hiç ağrım olmazdı sadece hafif bel ve kasık ağrısı olurdu ama bu seferki başka. Sanki içim sökülüyor,sanıyorum ki yumurtalıklarım rahmim fırlayıp çıkacak. Allah ağrılı olanlara yardım etsin.

Ablacım dikkat ediyorum evde doğalgazımız daha dün açıldı ama elektrikli soba yakıyordum 2 haftadır falan. Gece şişeye su koydum 2 tane onunla uyudum

: (((
çokkk geçmiş olsun cnm
ağrı kesici alıp uyumaya çalış
yoksa işyerinde misin
sıcak uygulama da iyi gelir

Sağol canım ama malesef iş yerindeyim,işim çok bugün gelmek zorundaydım. Zaten geç oldum biliyorsun şimdi ağrı kesici alsam kesilirim,zaten az oluyorum iyice kesilir.

Callancım bir çok önerine katılıyorum . Ama az yiyerek devam et sözüne katılmıyorum 140 kilo birine az yiyerek ver denmez fıstık . Hadi 10 bilemedin 20 kiloyu az yiyerek verdi sonra ne yapacak arkadaş ?

Şifa bul inşallah kekliğim ..

Callancım bir çok önerine katılıyorum . Ama az yiyerek devam et sözüne katılmıyorum 140 kilo birine az yiyerek ver denmez fıstık . Hadi 10 bilemedin 20 kiloyu az yiyerek verdi sonra ne yapacak arkadaş ?
bende şöyle düşünüyorum kaloriye vurursak esranın vucud kitle endeksine göre 2000 sonra1800 vs kalori gibi düşürerek gitmesi tabi hiç birimiz kalori saymıyoruz ama çok az yiyor bir müddet sonra vucudu iflas edecek.

Fıstıgım su için bende zorlanıyorum . Bardakla içemiyorum bende çözümü ped şişelerde buldum çok daha kolay içiyorum nedenini bilmiyorum ama bi bakmaşım bi dikişte yarım şişe gitmiş .

Su içmek lazım helede kilo verirken atıkların atılması lazım

esranın dünki menüsü 1000 kl. altındaydı

Esracım biliyorum bu karılar benden ne istiyo diyebilirsin ama canım inanki tecrübe .25 yıldır diyet içindeyim 8 yıldırda burdayım Hepsini gördük yaşadık , egerki verecegin kilo 10.15 olsa hiç karışmAm bile ama fatmayla senin yolunuz uzun .. Onada tavsiyelerimiz aynı yönde oldu ve olacak . Fatmacım tavsiyelerimizi dinledi ve 20 küsür kilosunu azmiyle verdi gerisinide verecek inşallah , sende vereceksin arkadaşım inan bunları yazarken ahkam kesmek için yazmıyorum daha bizi pek tanımadın haklısın , ama bilki tüm yönlendirmelerimiz sizler için

valla benimde çok işim varda yapacak adam yok annemler gelecekler haftaya evi bir kırklamam lazım ama bende o işleri yapacak şefk yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…