cannn nasılsın
ben daha 400gram verebildim
sen ne durumdasın
Kekliğim hamile değilsen regl getirici iğne var sanırım ondan yaptırsan..geçmiş olsun..Günaydın arkadaşlar,çok kötüyüm çokkkkk. Ağrımdan duramıyorum,ömrümde ilk kez bu kadar geciken adetim yüzünden gece acile gitmek zorunda kaldım,akşam karnımın ağrısı mideme vurdu,su bile içemedim,işten eve gidene kadar arabayla belki 10 yerde durdum ağrıdan,kaza yapmadığıma dua ediyorum. Hala da çok kötüyüm!!!
Sağol ShadeciiiimTebrikler canım
Bende Şarkışlalıyım canımbir sivaslı daha süper . ben sivas zaralıyım
Günaydın kızlar,
geçen salı başladığım diyette 8.gün sonunda 2,6 kilo vermişim
yok ablam ben sivaslıyım . keklikte sivaslıya ondan hemşerim dedim
Günaydın arkadaşlar,çok kötüyüm çokkkkk. Ağrımdan duramıyorum,ömrümde ilk kez bu kadar geciken adetim yüzünden gece acile gitmek zorunda kaldım,akşam karnımın ağrısı mideme vurdu,su bile içemedim,işten eve gidene kadar arabayla belki 10 yerde durdum ağrıdan,kaza yapmadığıma dua ediyorum. Hala da çok kötüyüm!!!
Günaydın güzeller boğazım başım her yanım ağrıyor hiç yataktan kalkmak istemedi canım
canım sakın nefsine güvenme
hedefe ulaşana kadar taviz verme
ben ne zaman nefsime güvensem her şey altüst oluyor
bence kendine şart koy 99u görene kadar asla taviz verme
evet canım direnç kilo diye bir şey var
ben mesela 59 da kalıyorum hepp ama yok pes etmek yok,elbet ben o 58i göreceğim
aynı şekilde sen de birkaç aya 99u göreceksin
Hayır aksine hiç ağrım olmazdı sadece hafif bel ve kasık ağrısı olurdu ama bu seferki başka. Sanki içim sökülüyor,sanıyorum ki yumurtalıklarım rahmim fırlayıp çıkacak. Allah ağrılı olanlara yardım etsin.Geçmiş olsun nazar boncuğum
Daha evvel reğlın agrılımı oluyordu ?
Ablacım dikkat ediyorum evde doğalgazımız daha dün açıldı ama elektrikli soba yakıyordum 2 haftadır falan. Gece şişeye su koydum 2 tane onunla uyudumVAAV süper canım kutlarım çok güzel vermişssin maşallah
anladım canım keklikği antepli sandım nasılsın canım sende direnç kilolarını kırabildinmi bencileyin
geçmiş plsun canım dikkat et üşütme geceleri antepte hava bayaği soğudu
geçmiş olsun canım RABBİM şifa versin inşallah
inşallah canım istikrarlı kararlı azimli gayretli ve çok istersem olucak inşallah 3 gün önce 3 gün sonra önemli olan beslenmemize devam etmek vücüdümüzda inşallah gösterecektir
: (((
çokkk geçmiş olsun cnm
ağrı kesici alıp uyumaya çalış
yoksa işyerinde misin
sıcak uygulama da iyi gelir
Ablacım zaten reglim geldi,ağrım ondan,ama gecikti ya ağrım çok o yüzden,ağrısız olurdum hep ama bu kez her şeyim farklıKekliğim hamile değilsen regl getirici iğne var sanırım ondan yaptırsan..geçmiş olsun..
oooooooo maşallah hemşehrim benim de annem imranlılı babam da kangallıBende Şarkışlalıyım canım
Callancım bir çok önerine katılıyorum . Ama az yiyerek devam et sözüne katılmıyorum 140 kilo birine az yiyerek ver denmez fıstıkbir de muhakkak yürüyüş yap,günde sadece yarım saat
ya da leslie yap
spor yapmazsan sarkmaların olur
ben de 10 kilo verdim ama spor yaptım..birkaç arkadaşım da doğum sonrası 10 kilo kadar verdiler ama sporsuz olduğu için sarktılar
ve kilo verme olayını zamana yayma,zamana yayınca olmuyor
senin için hesap yapalım, hafta 1 kilo,ayda 4 kilo 10 ayda 40 kilo gider,yani 1 sene olmadan 99u görürsün,sonra bir 10 ay daha oldu mu sana 59 kilo,yani 1,5 senede bu işi halledersin.ortalama bir insan ömrünü düşünürsek 1,5 sene hiç okadar fazla değil,sonra ince bedeninle aynaya bakmaya doyamazsın
az yiyerek kilo veriyorsan devam et ama koruma döneminde de az yemen gerektiğini bil
ve zayıflık yemek yemekten daha tatlı,senden kilo verdiğini gördükçe,kilo vermeyi yemeğe tercih edeceksin
Şifa bul inşallah kekliğim ..Hayır aksine hiç ağrım olmazdı sadece hafif bel ve kasık ağrısı olurdu ama bu seferki başka. Sanki içim sökülüyor,sanıyorum ki yumurtalıklarım rahmim fırlayıp çıkacak. Allah ağrılı olanlara yardım etsin.
bende şöyle düşünüyorum kaloriye vurursak esranın vucud kitle endeksine göre 2000 sonra1800 vs kalori gibi düşürerek gitmesi tabi hiç birimiz kalori saymıyoruz ama çok az yiyor bir müddet sonra vucudu iflas edecek.Callancım bir çok önerine katılıyorum . Ama az yiyerek devam et sözüne katılmıyorum 140 kilo birine az yiyerek ver denmez fıstık. Hadi 10 bilemedin 20 kiloyu az yiyerek verdi sonra ne yapacak arkadaş ?
Fıstıgım su için bende zorlanıyorum . Bardakla içemiyorum bende çözümü ped şişelerde buldum çok daha kolay içiyorum nedenini bilmiyorum ama bi bakmaşım bi dikişte yarım şişe gitmiş .Ay ben su özürlüyüm pek içemiyorum canım istemioMenülerim hergün sabit değil cuma fazla yemekle başlayıp bi sonraki cumaya kadar kademeli azalarak gidiyo Yulaf kepeği bende kullanıyorum hatta bi dukan ekmeği yapim bu cuma kendime bi tepsi
esranın dünki menüsü 1000 kl. altındaydıbende şöyle düşünüyorum kaloriye vurursak esranın vucud kitle endeksine göre 2000 sonra1800 vs kalori gibi düşürerek gitmesi tabi hiç birimiz kalori saymıyoruz ama çok az yiyor bir müddet sonra vucudu iflas edecek.
Çekmeceleri döktümBU MİLLET NERDE NERDESİNİZZZZZZZZZZZZZZZ?
valla benimde çok işim varda yapacak adam yok annemler gelecekler haftaya evi bir kırklamam lazım ama bende o işleri yapacak şefk yokÇekmeceleri döktüm
Sonra bolkonumdaki meydonozlarıma sera yaptımkendine dikiş işi çıkardım başka sayardımda susayım şimdi . Güya yürüyüşe çıkacaktım yarın firuzeynen tartı günümüz
Yaparsın bilirimvalla benimde çok işim varda yapacak adam yok annemler gelecekler haftaya evi bir kırklamam lazım ama bende o işleri yapacak şefk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?