aynuram şunu anladım kaptan yoksa üyelerde bizden kaçıyor kimsecikler yok 2gündür yani anlayacağın sen gelmessen sohbette yokİyi günler arkadaşlar...bi gelip mesaj yazıp kaçıyom yaaa
Aaaa mesleğini çok merak ettim. Sakıncası yoksa anlatır mısınbende iyim canım teşekkür ederim :) ben online iletişim uzmanıyım. sürekli işim bilgisayar başında ama çalışma saati kavramı pek yok ne yazık ki :) o yüzden böyle yoruluyorum çok :)
Canım sosis istediDünkü menüm.
Kahvaltı:
2 yumurta
3 sosis
2 dilim peynir
Öğle:
1 tabak pırasa
2 kaşık yoğurt
Akşam:
Ton balıklı salata
Spor:1 saat yürüyüş
Valla ya bu karılar istiyoesranın dünki menüsü 1000 kl. altındaydı
Esracım biliyorum bu karılar benden ne istiyo diyebilirsinama canım inanki tecrübe .25 yıldır diyet içindeyim 8 yıldırda burdayım Hepsini gördük yaşadık , egerki verecegin kilo 10.15 olsa hiç karışmAm bile ama fatmayla senin yolunuz uzun .. Onada tavsiyelerimiz aynı yönde oldu ve olacak . Fatmacım tavsiyelerimizi dinledi ve 20 küsür kilosunu azmiyle verdi gerisinide verecek inşallah , sende vereceksin arkadaşım inan bunları yazarken ahkam kesmek için yazmıyorum daha bizi pek tanımadın haklısın , ama bilki tüm yönlendirmelerimiz sizler için
Aynen bende senin gibiyim,bardakla içince ii bardak içemiyoru ama şişeyle içince 750 ml lik şişeyi rahat yarı ediyorum bir keredeFıstıgım su için bende zorlanıyorum . Bardakla içemiyorum bende çözümü ped şişelerde buldum çok daha kolay içiyorum nedenini bilmiyorum ama bi bakmaşım bi dikişte yarım şişe gitmiş .
Su içmek lazım helede kilo verirken atıkların atılması lazım
Ay onu biliyorum.Yetersiz su içersem o atıklar yüzünden heryerimin kabardığı oluyoFıstıgım su için bende zorlanıyorum . Bardakla içemiyorum bende çözümü ped şişelerde buldum çok daha kolay içiyorum nedenini bilmiyorum ama bi bakmaşım bi dikişte yarım şişe gitmiş .
Su içmek lazım helede kilo verirken atıkların atılması lazım
Hii kusuruma bakmaCanım sosis istedi
Geleyim mi ablavalla benimde çok işim varda yapacak adam yok annemler gelecekler haftaya evi bir kırklamam lazım ama bende o işleri yapacak şefk yok
Canım ablam görüyorum onu da ama inan zamanım olmuyor...çalışan birinin kaptan olması çokkk zor...pc başında ya da ofis işi olursa olur ama benimgibi tel.u eline alamayan biri için çok zor kaptanlık.böyle devam ederse ayrıllcam kaptanlıktan. Çünki idare edemeyeceyim bi işi üstlenmem...bakalım bi süre..aynuram şunu anladım kaptan yoksa üyelerde bizden kaçıyor kimsecikler yok 2gündür yani anlayacağın sen gelmessen sohbette yok
Seninki kötekAaaa mesleğini çok merak ettim. Sakıncası yoksa anlatır mısın
Canım sosis istedi
Valla ya bu karılar istiyoşaka bi yana lütfen benim gibi 10-15 kilo kalanlara da bişi söyle
69-15=54 gayet yeterli bana
Başın sağolsun fatmam rabbim rahmet eylesin inşallahMerhaba canlar, nasılsınız??
Yoktum iki gündür dün cenazemiz vardı. Apar topar önce hastaneye sonra memlekete gittim. Küçüklüğümden beri bana emeği çok olan bir komşumuzdu son görevimizi yaptık elhamdulillah. İlk defa cenazeye bu kadar yakın oldum hatta yıkayıp kefenledik. Siz de onun için dua ederseniz çok sevinirim anneanne idi o benim için
Allah razı olsun elif umarım rabbim onu cennetine ağırlar çok çekti yazık bu dünyadaBaşın sağolsun fatmam rabbim rahmet eylesin inşallah
Allah rahmet eylesin.. Başınız sağ olsun abla..Merhaba canlar, nasılsınız??
Yoktum iki gündür dün cenazemiz vardı. Apar topar önce hastaneye sonra memlekete gittim. Küçüklüğümden beri bana emeği çok olan bir komşumuzdu son görevimizi yaptık elhamdulillah. İlk defa cenazeye bu kadar yakın oldum hatta yıkayıp kefenledik. Siz de onun için dua ederseniz çok sevinirim anneanne idi o benim için
Ayyy vefat ettimi o kadın?Allah rahmet eylesin inşallah..günahlarını bağışlasın...Merhaba canlar, nasılsınız??
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun fatmam ....Merhaba canlar, nasılsınız??
Nasılsın abla?ne yapıyorsun?Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun fatmam ....
Hamdolsun aynuram bildiğin gibi koşturuyorum ....Nasılsın abla?ne yapıyorsun?
Sagolasin kuzum benimAllah rahmet eylesin.. Başınız sağ olsun abla..
Evet canım bekliyorduk biliyorsun ama yine de zor olduAyyy vefat ettimi o kadın?Allah rahmet eylesin inşallah..günahlarını bağışlasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?