Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende iyim canım teşekkür ederim :) ben online iletişim uzmanıyım. sürekli işim bilgisayar başında ama çalışma saati kavramı pek yok ne yazık ki :) o yüzden böyle yoruluyorum çok :)
Aaaa mesleğini çok merak ettim. Sakıncası yoksa anlatır mısın
Dünkü menüm.
Kahvaltı:
2 yumurta
3 sosis
2 dilim peynir

Öğle:
1 tabak pırasa
2 kaşık yoğurt

Akşam:
Ton balıklı salata

Spor:1 saat yürüyüş
Canım sosis istedi
Valla ya bu karılar istiyo şaka bi yana lütfen benim gibi 10-15 kilo kalanlara da bişi söyle
69-15=54 gayet yeterli bana

Aynen bende senin gibiyim,bardakla içince ii bardak içemiyoru ama şişeyle içince 750 ml lik şişeyi rahat yarı ediyorum bir kerede

Ay onu biliyorum.Yetersiz su içersem o atıklar yüzünden heryerimin kabardığı oluyo İyiki hatırlattım cebimde su içme programı vardı kapatmıştım geri aktif edeyimde su içmeyi hatırlatsın bana

valla benimde çok işim varda yapacak adam yok annemler gelecekler haftaya evi bir kırklamam lazım ama bende o işleri yapacak şefk yok
Geleyim mi abla ama oturur karşılıklı cay içeriz biz bu kafayla hatta elif de gelsin kalan yerleri de kuzular dağıtır biz otururken

Merhaba canlar, nasılsınız??

Yoktum iki gündür dün cenazemiz vardı. Apar topar önce hastaneye sonra memlekete gittim. Küçüklüğümden beri bana emeği çok olan bir komşumuzdu son görevimizi yaptık elhamdulillah. İlk defa cenazeye bu kadar yakın oldum hatta yıkayıp kefenledik. Siz de onun için dua ederseniz çok sevinirim anneanne idi o benim için

İs görüşmesini sordunuz ama yazamadim kusura bakmayın lütfen .Biri çok iyi geçti umarım olur bir haftaya kadar belli olacak inşallah

aynuram şunu anladım kaptan yoksa üyelerde bizden kaçıyor kimsecikler yok 2gündür yani anlayacağın sen gelmessen sohbette yok
Canım ablam görüyorum onu da ama inan zamanım olmuyor...çalışan birinin kaptan olması çokkk zor...pc başında ya da ofis işi olursa olur ama benimgibi tel.u eline alamayan biri için çok zor kaptanlık.böyle devam ederse ayrıllcam kaptanlıktan. Çünki idare edemeyeceyim bi işi üstlenmem...bakalım bi süre..

Başın sağolsun fatmam rabbim rahmet eylesin inşallah

Allah rahmet eylesin.. Başınız sağ olsun abla..

Ayyy vefat ettimi o kadın?Allah rahmet eylesin inşallah..günahlarını bağışlasın...

Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun fatmam ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…