- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Amin ablam inşallah. Sizlerin de duası için çok teşekkür ederim. Bilmediğiniz bir insan için bile dua edecek güzel insanların arasında olmak çok huzur verici. Allah hepinizden razı olsunAllah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun fatmam ....
Extra bi işim çıkmazsa en geç saat 2gibi evdeyim.sonra da ev işleri..biliyorsun benim kvyi...neyse ben işimi yaparım kızıma iyi baksın bi de dırdır etmesin yeter...damla da nenesiyle oynuyor işte...Hamdolsun aynuram bildiğin gibi koşturuyorum ....
Alıştınmı işe ? Öylene eve geliyorsun değilmi ? Damla ne yapıyo sen yokken ?
Merhaba canlar, nasılsınız??
Yoktum iki gündür dün cenazemiz vardı. Apar topar önce hastaneye sonra memlekete gittim. Küçüklüğümden beri bana emeği çok olan bir komşumuzdu son görevimizi yaptık elhamdulillah. İlk defa cenazeye bu kadar yakın oldum hatta yıkayıp kefenledik. Siz de onun için dua ederseniz çok sevinirim anneanne idi o benim için
Ablacım sen nasılsın?bu hafta rakibiz guya ama sporuna falan bakamıyorum hiç...nasıl gidiyor..sabah çok şükür iyiymişsin okudum...başın sağolsun canım RABBİM mekanını cennet etsin inşallah
gedin be yardıma geliyolarGeleyim mi ablaama oturur karşılıklı cay içeriz biz bu kafayla hatta elif de gelsin kalan yerleri de kuzular dağıtır biz otururken
Hain arkadaşHii kusuruma bakmaBen bi sosis sucuk salam manyağıyım canım çekti bende yedim.Zararsız hindi fümelerime dönme vakti geldi.Du canını hindi füme çektireyim ben eeeg sosis hindi fümeler ımmmhhh
Var ya yemin ederim bugün aklımdan geçiyordun ama bir türlü yazma fırsatı bulamadım, siteye girdiğimde de unuttum yazmayı. Başın sağolsun, mekanı cennet olsunMerhaba canlar, nasılsınız??
Yoktum iki gündür dün cenazemiz vardı. Apar topar önce hastaneye sonra memlekete gittim. Küçüklüğümden beri bana emeği çok olan bir komşumuzdu son görevimizi yaptık elhamdulillah. İlk defa cenazeye bu kadar yakın oldum hatta yıkayıp kefenledik. Siz de onun için dua ederseniz çok sevinirim anneanne idi o benim için
Ne ayrılması yaaa senin kadar takımını seven aşık birisi var mıCanım ablam görüyorum onu da ama inan zamanım olmuyor...çalışan birinin kaptan olması çokkk zor...pc başında ya da ofis işi olursa olur ama benimgibi tel.u eline alamayan biri için çok zor kaptanlık.böyle devam ederse ayrıllcam kaptanlıktan. Çünki idare edemeyeceyim bi işi üstlenmem...bakalım bi süre..
O zaman bi kilo alayımSeninki kötek
aaaa ben geleyim güzeeel bol köpüklü şekersiz türk kahvesi yapayımda içelimgedin be yardıma geliyolaroturup çay içiyolar 3tembel olmaz ben aynurayı çağırayım
Olur valla bana uyar...bayılırım dip köşe temizliklere biliyosun zaten...ama o peynirli poğaçandan da isterim...tabi 58kilo olduktan sonragedin be yardıma geliyolaroturup çay içiyolar 3tembel olmaz ben aynurayı çağırayım
Ne bileyim perim ya tüm gün vicdan azabıyla kıvranıyorum burayı ihmal ediyorum diye..Hain arkadaşaaaaa ama evde hindi füme var yemiyodum zararsızsa yiyim bari ya
Var ya yemin ederim bugün aklımdan geçiyordun ama bir türlü yazma fırsatı bulamadım, siteye girdiğimde de unuttum yazmayı. Başın sağolsun, mekanı cennet olsun
Ne ayrılması yaaa senin kadar takımını seven aşık birisi var mı
O zaman bi kilo alayım
aaaa ben geleyim güzeeel bol köpüklü şekersiz türk kahvesi yapayımda içelim
ooo ne poğaçalar yaparım geçen başka poğaça denedim aştım kendimi ya pasta konusundaOlur valla bana uyar...bayılırım dip köşe temizliklere biliyosun zaten...ama o peynirli poğaçandan da isterim...tabi 58kilo olduktan sonra
canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun zor günlerMerhaba canlar, nasılsınız??
menün çok güzel çeşitli miktarda iyi bence dün burda herkes patlıcan dedi dedi sabaha yaptım yarında mantarı seçtim bulursam taze :)Menüm :
Sabah:
1.5 dl ekmek - 1yumurta- peynir - tere-salatalık -2 zeytin .
Öğlen:
Etli yeşil fasulye -az hamsi -1kş yoğur--turp- tere
Ara:
1 Trabzon hurması - 6 fındık .
Akşam :
Yeşil fasulye- istiridye mantarı -peynir ..
2 lt su
45 dk yürüyüş .
aynuracığım senin meslek ne kaçırdım onu denk gelemedim ama haklısın kaptan olmak zor olmalı gerçekten ben şu 3 günlük takım kariyerimle :) bile sorumluluk hissediyorum herkeslere karşıCanım ablam görüyorum onu da ama inan zamanım olmuyor...çalışan birinin kaptan olması çokkk zor...pc başında ya da ofis işi olursa olur ama benimgibi tel.u eline alamayan biri için çok zor kaptanlık.böyle devam ederse ayrıllcam kaptanlıktan. Çünki idare edemeyeceyim bi işi üstlenmem...bakalım bi süre..
Bugun çok güzel olmuş bacımdün söylediklerinizi dikkate aldım bugünde çokmuş yemişim ne bir bakın:
sabah:
2 yumurta,1 közlenmiş patlıcam ,1 kase yoğurt,az peynir ,zeytin,ceviz
saat 15.00 2 si 1 arada kahve
akşam 17.00
1 kase yağsız pişmiş bamya
1 kepçe kurufasülye
brokoli salata ,az yoğurt
Karatay yapıyor abla ondan...Bugun çok güzel olmuş bacım
Kahvaltıyı geçmi yapıyorsun iki ögün oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?