Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hamdolsun aynuram bildiğin gibi koşturuyorum ....
Alıştınmı işe ? Öylene eve geliyorsun değilmi ? Damla ne yapıyo sen yokken ?
Extra bi işim çıkmazsa en geç saat 2gibi evdeyim.sonra da ev işleri..biliyorsun benim kvyi...neyse ben işimi yaparım kızıma iyi baksın bi de dırdır etmesin yeter...damla da nenesiyle oynuyor işte...

başın sağolsun canım RABBİM mekanını cennet etsin inşallah

Hii kusuruma bakma Ben bi sosis sucuk salam manyağıyım canım çekti bende yedim.Zararsız hindi fümelerime dönme vakti geldi.Du canını hindi füme çektireyim ben eeeg sosis hindi fümeler ımmmhhh
Hain arkadaş aaaaa ama evde hindi füme var yemiyodum zararsızsa yiyim bari ya
Var ya yemin ederim bugün aklımdan geçiyordun ama bir türlü yazma fırsatı bulamadım, siteye girdiğimde de unuttum yazmayı. Başın sağolsun, mekanı cennet olsun
Ne ayrılması yaaa senin kadar takımını seven aşık birisi var mı
O zaman bi kilo alayım
gedin be yardıma geliyolar oturup çay içiyolar 3tembel olmaz ben aynurayı çağırayım
aaaa ben geleyim güzeeel bol köpüklü şekersiz türk kahvesi yapayımda içelim

Ne bileyim perim ya tüm gün vicdan azabıyla kıvranıyorum burayı ihmal ediyorum diye..

Olur valla bana uyar...bayılırım dip köşe temizliklere biliyosun zaten...ama o peynirli poğaçandan da isterim...tabi 58kilo olduktan sonra
ooo ne poğaçalar yaparım geçen başka poğaça denedim aştım kendimi ya pasta konusunda oda çok güzel oldu yaparım gelin.temizliğe değil ama bol bol çene çalmaya boşver temizlik herzaman yapılır

canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun zor günler

dün söylediklerinizi dikkate aldım bugünde çokmuş yemişim ne bir bakın:

sabah:
2 yumurta,1 közlenmiş patlıcam ,1 kase yoğurt,az peynir ,zeytin,ceviz

saat 15.00 2 si 1 arada kahve

akşam 17.00
1 kase yağsız pişmiş bamya
1 kepçe kurufasülye
brokoli salata ,az yoğurt

şu menüleri verince hep aklıma geliyo acaba diyet yapmadan önce bir menü vereydim neler olurdu :)aslında bakamayın ya şu an 45 kg olan birçok arkadaşım da o kadar yiyo beni gece yemeleri bitirdi

menün çok güzel çeşitli miktarda iyi bence dün burda herkes patlıcan dedi dedi sabaha yaptım yarında mantarı seçtim bulursam taze :)

aynuracığım senin meslek ne kaçırdım onu denk gelemedim ama haklısın kaptan olmak zor olmalı gerçekten ben şu 3 günlük takım kariyerimle :) bile sorumluluk hissediyorum herkeslere karşı

Bugun çok güzel olmuş bacım
Kahvaltıyı geçmi yapıyorsun iki ögün oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…