Daha stajdayım kuzum.herbalife şirketinde...evet çok mesuliyet gerektiriyor kaptanlık benim için.aynuracığım senin meslek ne kaçırdım onu denk gelemedim ama haklısın kaptan olmak zor olmalı gerçekten ben şu 3 günlük takım kariyerimle :) bile sorumluluk hissediyorum herkeslere karşı
Evet bu gün çok güzel menün...suyunu sporunu da yaz menünedün söylediklerinizi dikkate aldım bugünde çokmuş yemişim ne bir bakın:
sabah:
2 yumurta,1 közlenmiş patlıcam ,1 kase yoğurt,az peynir ,zeytin,ceviz
saat 15.00 2 si 1 arada kahve
akşam 17.00
1 kase yağsız pişmiş bamya
1 kepçe kurufasülye
brokoli salata ,az yoğurt
Ooof çok güzel menün ablaaa...Menüm :
Sabah:
1.5 dl ekmek - 1yumurta- peynir - tere-salatalık -2 zeytin .
Öğlen:
Etli yeşil fasulye -az hamsi -1kş yoğur--turp- tere
Ara:
1 Trabzon hurması - 6 fındık .
Akşam :
Yeşil fasulye- istiridye mantarı -peynir ..
2 lt su
45 dk yürüyüş .
esracım karatay yapıyodun demi neden yağsız yemeklerdün söylediklerinizi dikkate aldım bugünde çokmuş yemişim ne bir bakın:
sabah:
2 yumurta,1 közlenmiş patlıcam ,1 kase yoğurt,az peynir ,zeytin,ceviz
saat 15.00 2 si 1 arada kahve
akşam 17.00
1 kase yağsız pişmiş bamya
1 kepçe kurufasülye
brokoli salata ,az yoğurt
Öylenin iyi olmamış kozam malum...o öylene hafif bi akşam yakışırdı ama anlatmışsın zaten...yarın daha güzel olur inşallahSabah (07.30)
Çavdar ekmeğine peynirli ve domatesli tost
Süt
Salatalık
Öğle: (12.00)
1 kepçe çorba
Yeşil mercimek yemeği
1 dilim kıymalı börek
Vişne suyu
Akşam: (17.15)
10-12 orta boy lahana sarması
Ayran
Biraz çiğ lahana
Ara: (18.30)
1 minik kırmızı elma
Su: 1.5 - 2 litre
Spor: Yok
Öğlenki börek olmadı biliyorum ama çook güzel gözüküyodu dayanamadımAkşamda her akşam sarma yapmıyoruz arada yapıyor annem bu akşam da yapmış mecbur yedim
Ablacım sen nasılsın nasıl gidiyor?kilonda deyişiklik var mı?esracım karatay yapıyodun demi neden yağsız yemeklerkaratay bol bol yağ öneriyor bide kahve konusunda uyarmak isterim kremalı kahve içme canım onun yerine süt ekle daha faydalı.
Amin ablam sağolasinbaşın sağolsun canım RABBİM mekanını cennet etsin inşallah
Beni beğenmiyor musunnnnnnnngedin be yardıma geliyolaroturup çay içiyolar 3tembel olmaz ben aynurayı çağırayım
Allah razı olsun ablam dediğin gibi yaptım ben de yikadim kefenini bictik iyiki yapmışımfatmacım başın sağolsun tekrardan canım
Hain arkadaşaaaaa ama evde hindi füme var yemiyodum zararsızsa yiyim bari ya
Var ya yemin ederim bugün aklımdan geçiyordun ama bir türlü yazma fırsatı bulamadım, siteye girdiğimde de unuttum yazmayı. Başın sağolsun, mekanı cennet olsun
Ne ayrılması yaaa senin kadar takımını seven aşık birisi var mı
O zaman bi kilo alayım
aaaa ben geleyim güzeeel bol köpüklü şekersiz türk kahvesi yapayımda içelim
Ya valla anlamıyorum neyin kafası bu yaa dip köşe temizlik yapmanın neresi nasıl ne zaman ne kim sevilebilir yaaaaaOlur valla bana uyar...bayılırım dip köşe temizliklere biliyosun zaten...ama o peynirli poğaçandan da isterim...tabi 58kilo olduktan sonra
Hahhhh haaaa gördün mu kaptan nasıl oluyor okuyup da yazmamak ya da çok az gelmek hoşgeldin çalışanlar dünyasınaNe bileyim perim ya tüm gün vicdan azabıyla kıvranıyorum burayı ihmal ediyorum diye..
benmi aynura ben kilo almaya başladım 67 kiloyumAblacım sen nasılsın nasıl gidiyor?kilonda deyişiklik var mı?
1haftadır böyle ektiğimide biçiyorum amaOoof çok güzel menün ablaaa...
Allah razı olsun esracim amin inşallahcanım başınız sağolsun mekanı cennet olsun zor günler
allah razı olsun ne büyük sevap aldın fatmacım mekanı cennet olsun teyzenin.Allah razı olsun ablam dediğin gibi yaptım ben de yikadim kefenini bictik iyiki yapmışım
bu boğa burçları niye böyle anlamıyorum anam yaptığı işi ya tam yapacak yada pislikten ölecekBeni beğenmiyor musunnnnnnnnama gönlüm tutarsa bal dok yala yaparım naberrrr ama rüşvet önemli mesela ucuna bitter koyman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?