Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynuracığım senin meslek ne kaçırdım onu denk gelemedim ama haklısın kaptan olmak zor olmalı gerçekten ben şu 3 günlük takım kariyerimle :) bile sorumluluk hissediyorum herkeslere karşı
Daha stajdayım kuzum.herbalife şirketinde...evet çok mesuliyet gerektiriyor kaptanlık benim için.

Evet bu gün çok güzel menün...suyunu sporunu da yaz menüne

Ooof çok güzel menün ablaaa...

esracım karatay yapıyodun demi neden yağsız yemekler karatay bol bol yağ öneriyor bide kahve konusunda uyarmak isterim kremalı kahve içme canım onun yerine süt ekle daha faydalı.

Sabah (07.30)
Çavdar ekmeğine peynirli ve domatesli tost
Süt
Salatalık

Öğle: (12.00)
1 kepçe çorba
Yeşil mercimek yemeği
1 dilim kıymalı börek
Vişne suyu

Akşam: (17.15)
10-12 orta boy lahana sarması
Ayran
Biraz çiğ lahana

Ara: (18.30)
1 minik kırmızı elma

Su: 1.5 - 2 litre
Spor: Yok

Öğlenki börek olmadı biliyorum ama çook güzel gözüküyodu dayanamadım Akşamda her akşam sarma yapmıyoruz arada yapıyor annem bu akşam da yapmış mecbur yedim

Ben de menümü yazıp banyoya kaçayım...
Sabah: 1dilim ekmek,peynir,ıspanak

Ara: ayran

Öylen: pazı+havuç+maydanoz+yoğurt salatası,domates soslu omlet,yarım siyah yufka

Ara:3fındık kadar çiyden kestane

Akşam: 2kase borş sebze çorbası patatesleri ayıkladım,1kase yoğurt,az turşu

Ara:5tane üzüm

2litre su 20dakika spor...

Öylenin iyi olmamış kozam malum...o öylene hafif bi akşam yakışırdı ama anlatmışsın zaten...yarın daha güzel olur inşallah

Allah razı olsun birtanem düşünmen yeter

Olur valla bana uyar...bayılırım dip köşe temizliklere biliyosun zaten...ama o peynirli poğaçandan da isterim...tabi 58kilo olduktan sonra
Ya valla anlamıyorum neyin kafası bu yaa dip köşe temizlik yapmanın neresi nasıl ne zaman ne kim sevilebilir yaaaaa biri bana bunu anlatsınnnnnnnnn valla ben yapılıp bitmiş halini seviyorum hatta halılarım geldi akşam üzeri onları açmaya bile usendim

Ne bileyim perim ya tüm gün vicdan azabıyla kıvranıyorum burayı ihmal ediyorum diye..
Hahhhh haaaa gördün mu kaptan nasıl oluyor okuyup da yazmamak ya da çok az gelmek hoşgeldin çalışanlar dünyasına şaka yapıyorum kuzum sen yeterince ilgili bir kaptansin allah razı olsun

Ablacım sen nasılsın nasıl gidiyor?kilonda deyişiklik var mı?
benmi aynura ben kilo almaya başladım 67 kiloyum hep kilomu vereceğiz bundan sonra kilo alma topiklerine takılacam misafirlerimin olduğu gün turşuya gömülünce 66.900düm dün neyse dün ceza verdim kendime su ve çorba içtim sabah 65 900düm yarın belli olur gerçek kilom yani anlayacağın değişme yok aynura.

Beni beğenmiyor musunnnnnnnn ama gönlüm tutarsa bal dok yala yaparım naberrrr ama rüşvet önemli mesela ucuna bitter koyman lazım
bu boğa burçları niye böyle anlamıyorum anam yaptığı işi ya tam yapacak yada pislikten ölecek aynı ben hım bittermi istiyon valla evde koca bir yabancı çukulata var dermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…