Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün ki menüm
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt.
30 dakika tempolu yürüyüş
Sabah; 1 tane haşlanmış yumurta, 2 yk lor, 2 dlm tb ekmeği, salatalık , domates
Ara; sade kahve, 6 badem ve mandalina
Öğlen; 6 yk karnabahar yemeği, 4 yk kaşığı yoğurt ve 1 dlm tb ekmeği
Ara; 2 yk yoğurt ve mandalina
Akşam; 1 kepçe mercimek, 3 adet köfte, 1 dlm tb ekmeği ve salata
Ara; 1 çay bardağı tarçınlı süt ve 1 elma
Su; 2,5 lt

bu boğa burçları niye böyle anlamıyorum anam yaptığı işi ya tam yapacak yada pislikten ölecek aynı ben hım bittermi istiyon valla evde koca bir yabancı çukulata var dermişim
En büyük iş popomuzu kaldırmakta kalktık mı gerisi geliyor aslında temiz kadınlarız

Off bu hava erken kararıyor içim daralıyor benim. Doruk bir yandan sıkıldım diye yiyor içimi. Markete götürdüm sabahtan, akşamüstü de parka ama yetmiyor atamıyorlar enerjilerini. Oynuyoruz durmadan ama ben yoruluyorum onlar da hiç yorgunluk yok maşallah

Ben kuzene yerde sürünme kendini duvara vurma yerlerde totosunun sırtının üzerinde dönme yaptırıyordum o yaşlarda enerjisini atsın diye dene hem de çok eğlenceli oluyor şapşik şeyler komikler her zaman

Ne bileyim perim ya tüm gün vicdan azabıyla kıvranıyorum burayı ihmal ediyorum diye..
Yok canım öyle düşünme bak sen yine geliyorsun, ben varım bi yardımcı daha bulduk mu tamamdır
İstiridye mantarını çok merak ettim :)
Su ve sporun nasıl peki ?
Mecbur yeme terimide yeni galiba :)))))
Süpeeerr

napıyon kızzzzz hadi ben buraya girmiyorum, sen nıye benı hıc aramıyosunn

esracım karatay yapıyodun demi neden yağsız yemekler karatay bol bol yağ öneriyor bide kahve konusunda uyarmak isterim kremalı kahve içme canım onun yerine süt ekle daha faydalı.
Evet canim karatay ama pismis yag glisemik index yükseliyor diye koymadm pisince ekliyodum brokolhye koyunca ona katmadim birde dogal z.yagm azaldi bulmam cok zor onu marketten alicam galiba bitince o kadardan bisey olmaz beya

Evet canim karatay ama pismis yag glisemik index yükseliyor diye koymadm pisince ekliyodum brokolhye koyunca ona katmadim birde dogal z.yagm azaldi bulmam cok zor onu marketten alicam galiba bitince o kadardan bisey olmaz beya
tabiki taktir sizin sonuçta bünyenizi siz tanıyorsunuz nasıl beslenmeniz gerektiğinide siz daha iyi biliyosunuz benimki bir öneri.

Ama ne yapayım anne sarma yapmışsın ama açıl ben kendime başka yemek mi yapıcam diyim

İmdaaat noluyor bana hayatmda ilk kez yaptm ama cok eksi istedi canım birdn kasiğa nar eksisi döküp yedim töbe töbe 1kasik daha yiyebilirmiym:)

H

canım bugün çok şükür toparlandım kafa olarak yoksa bu hafta modum düşmüştü biraz
Abla bence motivasyon amaçlı her cuma fotoğrafını çek ya da 2-3 haftada bir Eğer ki moralin bozulursa önceki fotoğraflarına ve son çektiklerine bakarsıın emeğini böyle daha net görürsüün bence Şahsen ben böyle yapıyorum fotoğraflı motivasyon Veee instagramda bazı diyt sayfaları var diyet günlükleri bir bayan var 30 yaşlarında 110 dan 70 e düşmüş, bir kız var 102 den 48 şuan Bence sen de böyle olucaksıın bak 20 küsür kilo verdin bile 99 da yaklaşıyosun Motivasyonun hiç bozulmasıın öncelikle ailen destekçii ne güzel kilo verdikçe hep birlikte mutlu oluyosunuuz takımın burası hepimiz destekçiniz Bak kk da da örnekleri var örneğin mefkurem abla 110 dan 73 kiloya düştüü hala daha yoluna devam ediyo Onun günlüğüde var istersen bir uğra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…