Koca mi yabancı mi çikolata mi hemen geliyorum uçarak hem debu boğa burçları niye böyle anlamıyorum anam yaptığı işi ya tam yapacak yada pislikten ölecekaynı ben hım bittermi istiyon valla evde koca bir yabancı çukulata var dermişim
En büyük iş popomuzu kaldırmaktabu boğa burçları niye böyle anlamıyorum anam yaptığı işi ya tam yapacak yada pislikten ölecekaynı ben hım bittermi istiyon valla evde koca bir yabancı çukulata var dermişim
En büyük iş popomuzu kaldırmaktakalktık mı gerisi geliyor aslında temiz kadınlarız
Ben de titiz değilim vallahi gerektiği kadar yapıyorum herşeyiteşhis doğru o koca totoyu kaldıralım yeterki ben temiz değilim ya kabul etmiyom siz olabilirsinizde ben değilim.
Ben kuzene yerde sürünme kendini duvara vurma yerlerde totosunun sırtının üzerinde dönme yaptırıyordum o yaşlarda enerjisini atsın diyeOff bu hava erken kararıyor içim daralıyor benim. Doruk bir yandan sıkıldım diye yiyor içimi. Markete götürdüm sabahtan, akşamüstü de parka ama yetmiyor atamıyorlar enerjilerini. Oynuyoruz durmadan ama ben yoruluyorum onlar da hiç yorgunluk yok maşallah
yeni aynuram:)Eskilermi yenilendi yoksa yenisimi?
ablam nasılsın iyimisinnİyi akşamlar hatunlar ....
Böcüğüm hoşgeldin ....
Yok canım öyle düşünmeNe bileyim perim ya tüm gün vicdan azabıyla kıvranıyorum burayı ihmal ediyorum diye..
İstiridye mantarını çok merak ettim :)Menüm :
Sabah:
1.5 dl ekmek - 1yumurta- peynir - tere-salatalık -2 zeytin .
Öğlen:
Etli yeşil fasulye -az hamsi -1kş yoğur--turp- tere
Ara:
1 Trabzon hurması - 6 fındık .
Akşam :
Yeşil fasulye- istiridye mantarı -peynir ..
2 lt su
45 dk yürüyüş .
Su ve sporun nasıl peki ?dün söylediklerinizi dikkate aldım bugünde çokmuş yemişim ne bir bakın:
sabah:
2 yumurta,1 közlenmiş patlıcam ,1 kase yoğurt,az peynir ,zeytin,ceviz
saat 15.00 2 si 1 arada kahve
akşam 17.00
1 kase yağsız pişmiş bamya
1 kepçe kurufasülye
brokoli salata ,az yoğurt
Mecbur yeme terimide yeni galiba :)))))Sabah (07.30)
Çavdar ekmeğine peynirli ve domatesli tost
Süt
Salatalık
Öğle: (12.00)
1 kepçe çorba
Yeşil mercimek yemeği
1 dilim kıymalı börek
Vişne suyu
Akşam: (17.15)
10-12 orta boy lahana sarması
Ayran
Biraz çiğ lahana
Ara: (18.30)
1 minik kırmızı elma
Su: 1.5 - 2 litre
Spor: Yok
Öğlenki börek olmadı biliyorum ama çook güzel gözüküyodu dayanamadımAkşamda her akşam sarma yapmıyoruz arada yapıyor annem bu akşam da yapmış mecbur yedim
SüpeeerrBugün ki menüm
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt.
30 dakika tempolu yürüyüş
Sabah; 1 tane haşlanmış yumurta, 2 yk lor, 2 dlm tb ekmeği, salatalık , domates
Ara; sade kahve, 6 badem ve mandalina
Öğlen; 6 yk karnabahar yemeği, 4 yk kaşığı yoğurt ve 1 dlm tb ekmeği
Ara; 2 yk yoğurt ve mandalina
Akşam; 1 kepçe mercimek, 3 adet köfte, 1 dlm tb ekmeği ve salata
Ara; 1 çay bardağı tarçınlı süt ve 1 elma
Su; 2,5 lt
napıyon kızzzzz hadi ben buraya girmiyorum, sen nıye benı hıc aramıyosunnYok canım öyle düşünmebak sen yine geliyorsun, ben varım bi yardımcı daha bulduk mu tamamdır
İstiridye mantarını çok merak ettim :)
Su ve sporun nasıl peki ?
Mecbur yeme terimide yeni galiba :)))))
Süpeeerr
Evet canim karatay ama pismis yag glisemik index yükseliyor diye koymadm pisince ekliyodum brokolhye koyunca ona katmadim birde dogal z.yagm azaldi bulmam cok zor onu marketten alicam galiba bitince o kadardan bisey olmaz beyaesracım karatay yapıyodun demi neden yağsız yemeklerkaratay bol bol yağ öneriyor bide kahve konusunda uyarmak isterim kremalı kahve içme canım onun yerine süt ekle daha faydalı.
Valla haklısın canım ama ikimizde aynıyız yanapıyon kızzzzz hadi ben buraya girmiyorum, sen nıye benı hıc aramıyosunn
Kahvalti 8.bucuk aksam 4bucuk hep ayni satte yiyorumBugun çok güzel olmuş bacım
Kahvaltıyı geçmi yapıyorsun iki ögün oluyor ?
tabiki taktir sizin sonuçta bünyenizi siz tanıyorsunuz nasıl beslenmeniz gerektiğinide siz daha iyi biliyosunuz benimki bir öneri.Evet canim karatay ama pismis yag glisemik index yükseliyor diye koymadm pisince ekliyodum brokolhye koyunca ona katmadim birde dogal z.yagm azaldi bulmam cok zor onu marketten alicam galiba bitince o kadardan bisey olmaz beya
Ama ne yapayım anne sarma yapmışsın ama açıl ben kendime başka yemek mi yapıcam diyimYok canım öyle düşünmebak sen yine geliyorsun, ben varım bi yardımcı daha bulduk mu tamamdır
İstiridye mantarını çok merak ettim :)
Su ve sporun nasıl peki ?
Mecbur yeme terimide yeni galiba :)))))
Süpeeerr
Ablacım sen nasılsın?bu hafta rakibiz guya ama sporuna falan bakamıyorum hiç...nasıl gidiyor..sabah çok şükür iyiymişsin okudum...
Abla bence motivasyon amaçlı her cuma fotoğrafını çek ya da 2-3 haftada birH
canım bugün çok şükür toparlandım kafa olarak yoksa bu hafta modum düşmüştü biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?