Hayır hayır yeme benceİmdaaat noluyor bana hayatmda ilk kez yaptm ama cok eksi istedi canım birdn kasiğa nar eksisi döküp yedim töbe töbe 1kasik daha yiyebilirmiym:)
Eski diyetimde hep öyle yiyordm ya ordan kaldi birde yavas yavas alisiyorum karatay teyzemetabiki taktir sizin sonuçta bünyenizi siz tanıyorsunuz nasıl beslenmeniz gerektiğinide siz daha iyi biliyosunuz benimki bir öneri.
Tamam tamam kahvaltida domatese dökcem hmm hamilede olamam yaHayır hayır yeme benceBu saatte dükkanı kapat Yarına sakla salata yapar 1 kaşık koyarsın ama saat 21.30 oldu nerdeysee yeme su iç
Orasını bilemiycemTamam tamam kahvaltida domatese dökcem hmm hamilede olamam ya
Abla bence motivasyon amaçlı her cuma fotoğrafını çek ya da 2-3 haftada birEğer ki moralin bozulursa önceki fotoğraflarına ve son çektiklerine bakarsıın emeğini böyle daha net görürsüün bence Şahsen ben böyle yapıyorum fotoğraflı motivasyon Veee instagramda bazı diyt sayfaları var diyet günlükleri bir bayan var 30 yaşlarında 110 dan 70 e düşmüş, bir kız var 102 den 48 şuan Bence sen de böyle olucaksıın bak 20 küsür kilo verdin bile 99 da yaklaşıyosun Motivasyonun hiç bozulmasıın öncelikle ailen destekçii ne güzel kilo verdikçe hep birlikte mutlu oluyosunuuz takımın burası hepimiz destekçiniz Bak kk da da örnekleri var örneğin mefkurem abla 110 dan 73 kiloya düştüü hala daha yoluna devam ediyo Onun günlüğüde var istersen bir uğra
aeben herkesin bünyesi farklı ama az yiyerek 50 kilo veren ve onu koruyan arkadasım var,bazılarında takılma bile olmuyorCallancım bir çok önerine katılıyorum . Ama az yiyerek devam et sözüne katılmıyorum 140 kilo birine az yiyerek ver denmez fıstık. Hadi 10 bilemedin 20 kiloyu az yiyerek verdi sonra ne yapacak arkadaş ?
Ablam birşey sorabilir miyim ? Sen tıp mı okumuştun ? Doktor musunaeben herkesin bünyesi farklı ama az yiyerek 50 kilo veren ve onu koruyan arkadasım var,bazılarında takılma bile olmuyor
yani bence herkes kendi vucuduna göre doğrularını bulmalı
ben mesela az ve iki öğün yediğimde hem fiziksel olarak hem de zihinsel olarak canlı hissediyorum,daha az uyuyorum,bana çok yemek yaramıyor gercekten,tabi bunu sürdürmekte problem yasıyorum
ama dediğim gibi herkes kendi vucudunu tanımalı,hangi gıdaların ona kilo aldırdığını hangilerinin daha hafif hissetirdiğini,hangi diyeti daha kolay uyguladığını bilebilmeli
hayat felsefem şudur; sana kolay gelen yolda yürüyeceksin,mesela sosyal olarak aktifsen sosyal ilişkilerin cok kurulduğu bir meslek secmelisin,ya da dukan sana kolay geliyorsa dukanla devam etmelisin,karatayda rahat hissediyorsan karatayla yürümelisin.tek doğru yok,insan var
mesela hep şöyle derlerdi bize: hastalık yoktur hasta vardır..hastalıklar bile her bireyde tamamen aynı seyretmiyor
bundan herkes kendisini ölçüp tartsın,en cok hangi yöntemle kilo verdiğini görsün, o yoldan devam etsin
Abla nasıl yapıyorsun kabağı yogurtlu? Yoğurtla bütün mü yoksa yoğurtu üstüne mi dokuyorsun?yoğurtlu kabak
ay canı memnun oldum
asıl sen sırrını söyle bana :)) ben 56-57yi görmeyeli uzuuuunnn yıllar oldu
Merhaba canlar, nasılsınız??
Yoktum iki gündür dün cenazemiz vardı. Apar topar önce hastaneye sonra memlekete gittim. Küçüklüğümden beri bana emeği çok olan bir komşumuzdu son görevimizi yaptık elhamdulillah. İlk defa cenazeye bu kadar yakın oldum hatta yıkayıp kefenledik. Siz de onun için dua ederseniz çok sevinirim anneanne idi o benim için
canım başın sağolsunİs görüşmesini sordunuz ama yazamadim kusura bakmayın lütfen .Biri çok iyi geçti umarım olur bir haftaya kadar belli olacak inşallah
Bi yere kadar sana katılıyorum ama şöyle bir gerçek var ki biz insanlar ömrünüzün sonuna kadar bu diyeti uygulamıyoruz. 'Dukan yapan onunla, Karatay da karatayla devam etsin rahat ediyorsa' demek biraz doğru ama çokça yanlış. Ben Karatay yaptım ve hakkını yiyemem 7 kiloda verdim. Aciktim mi dersen; hiç aç gezmedim çünkü dolu dolu yiyordum. Ama birseyinde farkındayım agzima tek bir hamur işi atsam hemen fark edecekti.aeben herkesin bünyesi farklı ama az yiyerek 50 kilo veren ve onu koruyan arkadasım var,bazılarında takılma bile olmuyor
yani bence herkes kendi vucuduna göre doğrularını bulmalı
ben mesela az ve iki öğün yediğimde hem fiziksel olarak hem de zihinsel olarak canlı hissediyorum,daha az uyuyorum,bana çok yemek yaramıyor gercekten,tabi bunu sürdürmekte problem yasıyorum
ama dediğim gibi herkes kendi vucudunu tanımalı,hangi gıdaların ona kilo aldırdığını hangilerinin daha hafif hissetirdiğini,hangi diyeti daha kolay uyguladığını bilebilmeli
hayat felsefem şudur; sana kolay gelen yolda yürüyeceksin,mesela sosyal olarak aktifsen sosyal ilişkilerin cok kurulduğu bir meslek secmelisin,ya da dukan sana kolay geliyorsa dukanla devam etmelisin,karatayda rahat hissediyorsan karatayla yürümelisin.tek doğru yok,insan var
mesela hep şöyle derlerdi bize: hastalık yoktur hasta vardır..hastalıklar bile her bireyde tamamen aynı seyretmiyor
bundan herkes kendisini ölçüp tartsın,en cok hangi yöntemle kilo verdiğini görsün, o yoldan devam etsin
Benim icin yazmışsin tamda bu aksam bunu sorguluyordum cıkmaz sokak pöfBi yere kadar sana katılıyorum ama şöyle bir gerçek var ki biz insanlar ömrünüzün sonuna kadar bu diyeti uygulamıyoruz. 'Dukan yapan onunla, Karatay da karatayla devam etsin rahat ediyorsa' demek biraz doğru ama çokça yanlış. Ben Karatay yaptım ve hakkını yiyemem 7 kiloda verdim. Aciktim mi dersen; hiç aç gezmedim çünkü dolu dolu yiyordum. Ama birseyinde farkındayım agzima tek bir hamur işi atsam hemen fark edecekti.
Her diyet içinde bütün ürünleri bulundurmalı.
Az yiyerek zayiflanilirzayiflanilir ama gerçek var ki maalesef şimdiye kadar okuduğum tüm yazılar bana bunu gösterdi " 20 kilodan fazlası olanlar asla az yiyerek kilo vermemeli" gerçekten belli bir yerden sonra vücut kendini yiyor, kendini savunmaya alıp bütün vücuttaki yiyecekleri 'az yiyecek gelecek' düşüncesiyle depoluyor..
Ha herşeye rağmen kilo verilir mi az yiyerek verilir. Ama bu can lahmacun, döner , kebab çekmeye gorsun..
İşte bu yüzden insanlar yemek yiyerek kilo vermeli , vücut yiyerek değil
Süper sana layık biridir inşallahyeni aynuram:)
1 kş nar ekşi en az 2 nar eder :) tabi doğalsa eger market işiyse 1 kş. Glikoz şurubu :) içme esraİmdaaat noluyor bana hayatmda ilk kez yaptm ama cok eksi istedi canım birdn kasiğa nar eksisi döküp yedim töbe töbe 1kasik daha yiyebilirmiym:)
Dünki menü spermişte bugun yuvalama ve poğaça olmamış seninde bildiğin gibi fatmanurumiyi akşamlar segili takımım dün ve bugünkü menümü veriyorum
dün SABAH
2 Dlm k ekmek
6 7 zeytin
dom yeşillik yumurta
ÖĞLE
tavuklu salata ayran
ARA
yoğurtlu kabak
AKŞAM
y ffasulye ayran salata
50 55 dk yürüyüş 2 lt civarı su
BUGÜN
2dlm k ekmeği
2 hş yumurtas
yeşillik
domates
peynir
6 7 civarı y. zeytin
ARA
2 cincir ceviz
ÖĞLE
1 poğaca
ton balıklı salata
ayran
AKŞAM
1kase yuvarlama
ayran 2 lt civarı su
yürüyüş malasef yok herkese hayırlı akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?