- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
valla sana diyorum ama bende sarmaya hayır diyemeyenlerdenimAma ne yapayım anne sarma yapmışsın ama açıl ben kendime başka yemek mi yapıcam diyim
İnsanın canı tatlı çeker diye bilirdim ama ilk defa ekşi isteyenini gördümİmdaaat noluyor bana hayatmda ilk kez yaptm ama cok eksi istedi canım birdn kasiğa nar eksisi döküp yedim töbe töbe 1kasik daha yiyebilirmiym:)
Senin görüşündür saygı duyarım callanımaeben herkesin bünyesi farklı ama az yiyerek 50 kilo veren ve onu koruyan arkadasım var,bazılarında takılma bile olmuyor
yani bence herkes kendi vucuduna göre doğrularını bulmalı
ben mesela az ve iki öğün yediğimde hem fiziksel olarak hem de zihinsel olarak canlı hissediyorum,daha az uyuyorum,bana çok yemek yaramıyor gercekten,tabi bunu sürdürmekte problem yasıyorum
ama dediğim gibi herkes kendi vucudunu tanımalı,hangi gıdaların ona kilo aldırdığını hangilerinin daha hafif hissetirdiğini,hangi diyeti daha kolay uyguladığını bilebilmeli
hayat felsefem şudur; sana kolay gelen yolda yürüyeceksin,mesela sosyal olarak aktifsen sosyal ilişkilerin cok kurulduğu bir meslek secmelisin,ya da dukan sana kolay geliyorsa dukanla devam etmelisin,karatayda rahat hissediyorsan karatayla yürümelisin.tek doğru yok,insan var
mesela hep şöyle derlerdi bize: hastalık yoktur hasta vardır..hastalıklar bile her bireyde tamamen aynı seyretmiyor
bundan herkes kendisini ölçüp tartsın,en cok hangi yöntemle kilo verdiğini görsün, o yoldan devam etsin
Sagolasin selinim dostlar sağ olsunİyi akşamlar tatlışlar, iş çıkışı abimlere gittim, gelinle oturduk sohbet ettik yeni geldim hemen koştum buraya
asfarovski ablacım başınız sağolsun.
Allah razı olsun callanim.canım başın sağolsun
iş görüşmen hayırlı olsun
Aebenim yanlış anladınSenin görüşündür saygı duyarım callanım.
Tabiki herkesin bünyesi farklı , burda herkesin yaptıgı diyete yada yaşantısına göre yorum yapmaya calışıyoruz , herkes istediği yolda ilerler tabiki , bizlerin tavsiyesine kimseninde ihtiyacı yok sanırım anlıyorum
İyi akşamlar fıstıklar ...
Ben arada çalışmaya karar veriyorum, sonra kızıma bakacak kimsenin olmadığı gerçeğini hatırlıyorum.bu konuya cözüm bulamadım,ondan bir kaç yıl daha evdeyim.Allah razı olsun callanim.
Sen bir ara çalışmaya başlayacağım demiştin ne oldu o konu
Öyle demeyin deneyimlerinizin etinden sütünden yararlanıyoruzSenin görüşündür saygı duyarım callanım.
Tabiki herkesin bünyesi farklı , burda herkesin yaptıgı diyete yada yaşantısına göre yorum yapmaya calışıyoruz , herkes istediği yolda ilerler tabiki , bizlerin tavsiyesine kimseninde ihtiyacı yok sanırım anlıyorum
İyi akşamlar fıstıklar ...
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahBen arada çalışmaya karar veriyorum, sonra kızıma bakacak kimsenin olmadığı gerçeğini hatırlıyorum.bu konuya cözüm bulamadım,ondan bir kaç yıl daha evdeyim.
Deme öyleeeÖzür dilenecek bişi yok callanım , herkes aynı görüşte olmak zorunda değil bu gayet dogal.aynura yok takım boş kalmasın diye fazla daldım menülere kusura bakmayın .
Geçmiş olsun keklik ya keşke işten izin alsaydınGünaydın arkadaşlar,çok kötüyüm çokkkkk. Ağrımdan duramıyorum,ömrümde ilk kez bu kadar geciken adetim yüzünden gece acile gitmek zorunda kaldım,akşam karnımın ağrısı mideme vurdu,su bile içemedim,işten eve gidene kadar arabayla belki 10 yerde durdum ağrıdan,kaza yapmadığıma dua ediyorum. Hala da çok kötüyüm!!!
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun...Merhaba canlar, nasılsınız??
Yoktum iki gündür dün cenazemiz vardı. Apar topar önce hastaneye sonra memlekete gittim. Küçüklüğümden beri bana emeği çok olan bir komşumuzdu son görevimizi yaptık elhamdulillah. İlk defa cenazeye bu kadar yakın oldum hatta yıkayıp kefenledik. Siz de onun için dua ederseniz çok sevinirim anneanne idi o benim için
Ablam benim... daha çok yeni, zaman göstericek her şeyi :) kaptirmiyorum kendimi.. biliyorsun daha önce neler olduğunu ,Süper sana layık biridir inşallah
Allahıımm yaso 2 :))))))))Özür dilenecek bişi yok callanım , herkes aynı görüşte olmak zorunda değil bu gayet dogal.aynura yok takım boş kalmasın diye fazla daldım menülere kusura bakmayın .
Kız 1 kaşık 2 nar edermi ben normalde salatalarıma hep döküyorjm fora yani yemeyim bari yuh ama yaa1 kş nar ekşi en az 2 nar eder :) tabi doğalsa eger market işiyse 1 kş. Glikoz şurubu :) içme esra
Limon daha ekşidir ve masum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?