Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaaa mesleğini çok merak ettim. Sakıncası yoksa anlatır mısın

Canım sosis istedi

Valla ya bu karılar istiyo şaka bi yana lütfen benim gibi 10-15 kilo kalanlara da bişi söyle
69-15=54 gayet yeterli bana

Günaydın :) takii ki anlatırım perim :) Benim işim şirketlerin online iletişimlerini sosyal medyadan reklama kadar takip etmek, planlamak hatta onlar için içerik üretmek :) sosyal medya uzmanının en geniş hali gibi düşünebilirsin. İş böyle olunca 7/24 bilgisayar başındayım ama beş dakika vaktim yok. arada işte kaçıp kaçıp size yazıyorum :) :)

Hazır gelmişken günaydın deyip dünün menüsünüde yazayım size :)

sabah:
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
4 zeytin

ara: 2 parça bitter çikolata

öğle:
1 kase yeşil mercimek çorbası
3 köfte

ara: 1 nescafe, 1 Türk kahvesi, 1 tane activa yoğurt

akşam:
3 köfte
1 kaşık mantar
2 dilim beyaz peynir
1 bardak ayran

Ara: yok
su: 3 litre
spor: yok

dünkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
1 avuç çiğ fındık
2 kutu ayran

ara
1 adet elma

akşam
2 yumurta ile ile yapılmış sebzeli peynirli omlet

su 1,5 litre

spor 45 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat step yapıldı.

Kızlar yarin bildirimde bulunacaz ya 1.sayfadan kurallara baktm deneme süreci olan ben 3kg vermeli diyor 1haftada mı bu deneme sürecimi ama ben 1haftada 3vermedimki

günaydın hanımlarr
dün az yiyin dedim ama çok hızlı da kilo verip,kendinizi sporsuz bırakmayın
http://www.korhaber.com/haber/57-kilo-verdim-seks-ve-ask-hayatim-mahvoldu/197043
sevgili callanım dün yazdıklarını okudum aslında hepimizin demek istediği şu ama bazen alınganlıklarımız oluyor hatta geçenlerde bayağı bir polemik yaşadım neyse sorun şuki tabiki az yemek az uyku insanı zinde tutar ama 50 kilo insanın yediği yada yiyebileceği şeyi 100 kilo bir insan aynı ölçüde aynı miktarda yememeli hepimiz zaten kilo alırken ne yapyoruz az hareket çok yemek ve paketli gıdalar haklısın çok yiyoruz ve hiç hareket etmiyoruz buda bizi şişmanlığa sürüklüyor. fakat az yemek marifet değil daha doğrusu yanlış beslenmek yanlış saatlerde yemek yemek vsvs ben hep burda şunu savundum o besin pramidi varya onlardan ölçülü bir şekilde yemek gerektiğine inanıyorum ama insanlar ya tek besin besleniyor yada 1 bisküviyle akşam ediyor bir arkadaşım yağsız diyet yaptı heryeri sarkıyor geçen bana dediki seni kıskanıyorum bir yerinde ne çatlak nede sarkma var keşke bende senin gibi diyet yapsaydım ilk zamanlarda bana inanmadılar ben oturup herşeyden yiyordum hatta doktorumuz la karşılklı yemek yiyoruz ben tabağıma bolca sebze ve evden getirdiğim yoğurt koydum 1dilimde ekmek kendi 3 kaşık yemek koymuş bana baktı dediki hepsinimi yiyeyecn evet dedim ben senin gibi yesem kilo alırım az yemek bence kilo yapıyor yada k,lo versende geri almaya müsait oluyosun en önemlisi sağlığından oluyorsun . neyse ben gene çok konuştum kimsenin kalbi kırılmasın hepinizi çok seviyorum. bazen haddimi aşsamda kusura bakmayın olurmu.

Kızlar yarin bildirimde bulunacaz ya 1.sayfadan kurallara baktm deneme süreci olan ben 3kg vermeli diyor 1haftada mı bu deneme sürecimi ama ben 1haftada 3vermedimki
elavinya daha ilk haftan kilo bildiriminde bulunacan önemli olan 3 kilo değil kilo vermen bu süreç içinde .listeye 3hafta sonra girecen kaptan uygun görürse tabi sporun suyun beslenme şeklinde çok önemli bu zaman zarfında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…