- 6 Ağustos 2015
- 175
- 289
- 18
- 42
Aaaa mesleğini çok merak ettim. Sakıncası yoksa anlatır mısın
Canım sosis istedi
Valla ya bu karılar istiyoşaka bi yana lütfen benim gibi 10-15 kilo kalanlara da bişi söyle
69-15=54 gayet yeterli bana
günaydın kızlaaarr
sevgili callanım dün yazdıklarını okudum aslında hepimizin demek istediği şu ama bazen alınganlıklarımız oluyor hatta geçenlerde bayağı bir polemik yaşadım neyse sorun şuki tabiki az yemek az uyku insanı zinde tutar ama 50 kilo insanın yediği yada yiyebileceği şeyi 100 kilo bir insan aynı ölçüde aynı miktarda yememeli hepimiz zaten kilo alırken ne yapyoruz az hareket çok yemek ve paketli gıdalar haklısın çok yiyoruz ve hiç hareket etmiyoruz buda bizi şişmanlığa sürüklüyor. fakat az yemek marifet değil daha doğrusu yanlış beslenmek yanlış saatlerde yemek yemek vsvs ben hep burda şunu savundum o besin pramidi varya onlardan ölçülü bir şekilde yemek gerektiğine inanıyorum ama insanlar ya tek besin besleniyor yada 1 bisküviyle akşam ediyor bir arkadaşım yağsız diyet yaptı heryeri sarkıyor geçen bana dediki seni kıskanıyorum bir yerinde ne çatlak nede sarkma var keşke bende senin gibi diyet yapsaydım ilk zamanlarda bana inanmadılar ben oturup herşeyden yiyordum hatta doktorumuz la karşılklı yemek yiyoruz ben tabağıma bolca sebze ve evden getirdiğim yoğurt koydum 1dilimde ekmek kendi 3 kaşık yemek koymuş bana baktı dediki hepsinimi yiyeyecn evet dedim ben senin gibi yesem kilo alırım az yemek bence kilo yapıyor yada k,lo versende geri almaya müsait oluyosun en önemlisi sağlığından oluyorsun . neyse ben gene çok konuştum kimsenin kalbi kırılmasıngünaydın hanımlarr
dün az yiyin dedim ama çok hızlı da kilo verip,kendinizi sporsuz bırakmayın
http://www.korhaber.com/haber/57-kilo-verdim-seks-ve-ask-hayatim-mahvoldu/197043
iyiymm sen nasılsın :) nası gidiyoogünaydın canım . nasılsın
iyiymm sen nasılsın :) nası gidiyoo
elavinya daha ilk haftan kilo bildiriminde bulunacan önemli olan 3 kilo değil kilo vermen bu süreç içinde .listeye 3hafta sonra girecen kaptan uygun görürse tabi sporun suyun beslenme şeklinde çok önemli bu zaman zarfında.Kızlar yarin bildirimde bulunacaz ya 1.sayfadan kurallara baktm deneme süreci olan ben 3kg vermeli diyor 1haftada mı bu deneme sürecimi ama ben 1haftada 3vermedimki
ne güzel kilo vermişsin.. spor yapıyo musun pekibende iyiyim canım çok şükür . 54,8 le mezun oldum ama koruyamadım tekrar kürkçü dükkanına döndüm .
Esram iki narı sık be kaynat nar ekşisi kıvamına gelince ne kalacakKız 1 kaşık 2 nar edermi ben normalde salatalarıma hep döküyorjm fora yani yemeyim bari yuh ama yaa
Günaydın böcüğüm , senin adına çok sevindim hakkında hayırlısıgünaydın kızlaaarr
saol ablam, sen nasılsın iyi misin, çocukların nasıl :)Günaydın böcüğüm , senin adına çok sevindim hakkında hayırlısı
Hamdolsun , koşturup duruyorum aynı bildiğin gibi işte .çoçuklarda sınavlarla güreşiyorlarsaol ablam, sen nasılsın iyi misin, çocukların nasıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?