Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hamdolsun , koşturup duruyorum aynı bildiğin gibi işte .çoçuklarda sınavlarla güreşiyorlar
Sen çalışmaya başladın dimi ?
evet ablam 3 ay oldu çalışıyorum.. başta çok zor geldi ama şimdi alıştım.. günde 11 saat çalışıyorum hafta sonu cumartesi günü 4 e kadar.. çok yorucu oluyo ama yapıcak bişey yok

Bende bilgisayar öğretmeniyim çok ilgimi çekiyor böyle şeyler :))) Bende bir çok alanda eğitimler veriyorum etkili sosyal medya kullanımıda eğitimlerden birisi :) aslında bu konuda senden bayaaa fikir alabilirim :)
Menü güzel birde spor olsaymış tadından yenmez

Kızlar yarin bildirimde bulunacaz ya 1.sayfadan kurallara baktm deneme süreci olan ben 3kg vermeli diyor 1haftada mı bu deneme sürecimi ama ben 1haftada 3vermedimki
Yok tatlım deneme sürecin 1 hafta değilki, takıma geldiğinden itibaren 3. cuma listeye giriyorsun

Canlarım günaydın. Malum iki gündür çook kötüydüm,dün sabah kahvaltı yapamadım
çarşamba günü menüm
Sabah
1 bardak süt
2 incir 2 ceviz
öğlen
4 kaşık sebzeli makarna
1 bardak ayran
1 kase salata
akşam
2 yumurta
3 parça burgu peynir
4 çeri domates
1 salatalık biber
2 dilim salam
2 dilim ekmek

Eklentiler

• image.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 53
Hanımlar ekmeğim bitmişti o yüzden eşim marketten aldı hazır ekmek,inşallah bugün olmasa da yarın ekmeğimi yaparım. Ayrıca 2,25 su içtim,arabamı uzağa park ediyorum artık sabah akşam ortalama yarım saat yürümüş olacağım.

keklik bişey diyecem hem adaçayı hem çörek otu yemişsin ya açıkçası mideye fayda ettiği söylensede bana dokunur acaba sanadamı dokundu ben çörek otlu hiç bişey yiyeyemem.

ayyy kim paylaştı cevaplayamadım ama o fotoya şok oldum kadın sönmüş balona dönmüş bende korkuyorum öyle olmaktan hatta geçen eşimlede komuştuk estetik yaparız olursa diyo yaa hani beni teselli ediyo güya kendini katmadı da :) ama hayır ya kabus bu hayır bu akşam 50 mekik çekmeliyim

tabii ki ne zaman istersen :) :)

Abla nasıl yapıyorsun kabağı yogurtlu? Yoğurtla bütün mü yoksa yoğurtu üstüne mi dokuyorsun?
Sivri biberi kavurup yoğurtla beraber pişirip yemek yapıyorlar öyle mi?

canım misafirikte yedim kabak havuç rendelenmişti yoğurtla mende evde yapınca kabaği az zeytinyaği ile rendeliyorum hafif pişirip soğuyunca üzerine yoğurt döküyorum

canım tavsiyelerinde bizi mahrum etme lütfen her zaman yorumların ufkumuzu açtı

günaydın hanımlarr
dün az yiyin dedim ama çok hızlı da kilo verip,kendinizi sporsuz bırakmayın
http://www.korhaber.com/haber/57-kilo-verdim-seks-ve-ask-hayatim-mahvoldu/197043

ayyy bu fotoları zihnime adete kazıdım hızlı kilo vermek isteğim olunca hatırlayacağim inşallah sağlığimiz ve psikolojimiz düzelsin diye zayıflıyoruz ama sonuç böyle olursa ALLAH korusun çok teşekkürler

canım hayatımızın her aşamasında peygamber efendimizin izinden gitmeyi RABBİM hepimize nasip etsin inşallah

Kızlar yarin bildirimde bulunacaz ya 1.sayfadan kurallara baktm deneme süreci olan ben 3kg vermeli diyor 1haftada mı bu deneme sürecimi ama ben 1haftada 3vermedimki

canım 3 cuma girebilirsin ozamana kadar 3kiloyu verirsin inşallah birde mekik konusunda uyarmak istedim aşırı kilolu halimde senin yaşlarında mende mekik çektim ve göbek fıdıği oldum şuanda fıdığim var ve ameliyat olmam gerek kaç yıldır ameliyattanda kaçıyorum biraz zayıflayana kadar daha basit sporlar yapmanı tavsiye ederim bizim için en uygunu yürüyüş bana göre tabiki sen bilirsin

canım zaten eski aşırılıklarımızı bırakınca zayıflamak mümkün oluyor sen çok doğru bir yol izlemişssin kutlarım

Esram iki narı sık be kaynat nar ekşisi kıvamına gelince ne kalacak

ayy men salatalarımda nar ekşisini çok tüketirim ama

keklik bişey diyecem hem adaçayı hem çörek otu yemişsin ya açıkçası mideye fayda ettiği söylensede bana dokunur acaba sanadamı dokundu ben çörek otlu hiç bişey yiyeyemem.
Yok ablacım yaaa,midem değil kasıklarımda ağrı vardı,o mideme vurdu. Benim midem hassas başım ya da bir yerim ağrırsa ağrısı mideme vuruyor.

Antepia27 canım nar ekşisi konusunu gene konuşmuştuk ama atlanmış galiba bende çok severim hatta salatalarda en sevdiğim ekşi türü ama salatalarınıza bazen sirke bazen limon bazen sumak bazende nar ekşisi dökün daha faydalı bu arada mekik konusunda haklısın ben bile sadece yürüyüş veya lesli yapabiliyorum spor yapacam yada diyet yapacam diye bedenimize zarar vermemeliyiz.

Yok ablacım yaaa,midem değil kasıklarımda ağrı vardı,o mideme vurdu. Benim midem hassas başım ya da bir yerim ağrırsa ağrısı mideme vuruyor.
gülebilirmiyim boga burcu özelliği midedir çok hasastır ilk mideye yansır ağrı.
rabbim şifa versin inşallah çabuk geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…