Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mutlaka yap esracım...mekikle bi şey olmaz.en az 30dakika yürüyeş yap evde ya da dışarıda fark etmez...
aynuracım kaptan olarak eleştirmek istemem ama yanlış bilgi vermemek lazım o kiloda birinin mekik çekmesi sakıncalı ve fatmanurda bunu belirtmiş fıtık olmuş ve hala acısını çekiyor belli bir kiloya geldimi yani 100ün altına düştümü aktif spor yapmalı ve esranın bu şekilde beslenmesi bir süre sonra bedenine zarar verecek bence karatay yapmamalı 3 öğünlü aralı diyet uygulamalı. benim fikrim bu tabi taktir sizilerin biz sadece öneride bulunuruz.

Yok ablam yalnış anlamışsın.bi şey olmaz dediyim yani iyi bi şey olmaz kilosuna etki etmez anlamında yani...bi de kaptan olmam her şeyi doğru bilmem anlamına gelmezki...

Ablam ama yanlış besleniyor kilosuna göre, biliyon bende Karatay yaptım. Karatay diyeti var ama kendisine uyarlamayı bilecek. Öğlen düzgün beslenmesinden yanayım.
Canım ben de az yediyini düşünüyorum ama ne yapalım karatay yapııyor ve 2öyünle...tercihi bu bi şey diyemeyizki...

Canım 50 mekik çok az değil mi spor için İlk etapla yapabilirsin olmazsada evde leslie vb. yapabilirsin bence. Çünkü kilo verirken spor kesinlikle şart. Hatta cardiyo vs. de ekleyebilirsin ikinci etapta

Canım 50 mekik çok az değil mi spor için İlk etapla yapabilirsin olmazsada evde leslie vb. yapabilirsin bence. Çünkü kilo verirken spor kesinlikle şart. Hatta cardiyo vs. de ekleyebilirsin ikinci etapta
kozacım bulunduğun öneri senin kilondaki için normal tatlım ama esra 100 kilonun üstünde onun için onun yapabileceği ilk etapta 30 40 dakkalık tempolu yürüyüşler olmalı ben bile aktif spor yapmıyorum daha .

Bu yazıyı tamamen üstüme alıyorum
zaten senin için ekledim yazıyı buraya xperim lütfen kahvaltınızı yapın ve en önemli şeylerden biride kesinlikle kahvaltınızı saat 10geçmeyin saat 10dan sonra yapılan her kahvaltı yağa dönüştüğünü çoğu yerde okudum ve izledim eğer 10geçtiysenizde ara öğün gibi kahvaltı yapın diyolar. taktir sizlerin ama bu ablanızı dinleyin lütfen

Yok ablam zaten ikinci etap için dedim kardiyo belirli bir kiloyu verdikten sonra. Yoksa haklısın çok yorucu olur ve sağlık açısından tehlikeli olur.

Ah ablam 2 çocukla o kadar zor ki hastanede tahlil peşinde koşturmak beklemek, bırakıcak kimsem olmayınca

Kuaföre gittim güç bela hazır komşum evdeyken egeyi bıraktım doruku aldım yanıma. Aklım egede kaldı ama iyi oldu bir değişikliğe ihtiyacım vardı :)

firuzeew bende sana bunu teklif edecektim canım kim 65 şi daha evvel görecek varmısım .?

Canım benim seninle yarış hem sana hem bana iyi geldi bence devam edelim
Ben kızlarada eş bulup ciddi yarış yapmalarını teklif ettim ama isteyen olmadı

Firuzem Haftayada devam hatta bizimle aynı kilolarda bizle yarışmak isteyen varsa onuda alalım kuzularinannesi

Geçen hafta kilom 71.1
Bu sabahki kilom 68.9
Fark 2.2

Birde bugün of günümdü herşeyden yedim yarım sabah büyük ihtimal senin kilolarında çıkarım yani kilo farkınız olmıycak tekrar yarış için . Hadi bismillah

Son düzenleme:
haklısın elifçim ben seni anlıyorum ama bu akşam yemekleri seni geriye götürecek o yüzden bunun önüne geçmelisin canım sen daha bi kaç ay öncesine kadar 64 einip mezun oldun hadi yeniden başla en azından zayıflık değil sağlık için yap lütfen.

aebenim o verdiğin kilo kadar bi versem 2 haftada uçarım galiba maşallah size

Ay yine koca burnumu sokucam ama esracım senin ilk aylar bu kiloda yapacagın tek spor yürüyüştür bacım . Lesli ,mekik vs sana zarar verir bilesin .
ay sagolasin bende böyle öneri beklhyordum tamam şefim

aebenim o verdiğin kilo kadar bi versem 2 haftada uçarım galiba maşallah size
Sorma bacım valla be de şoktayım sabah dedimya kendi rekorumu kırdım 25 yıllık diyet hayatımda haftada en çok 1.5 kilo vermişliğim var bu bir ilk epeydir diyet yapmıyordum bu haftada açıkçası kusursuz diyet yaptım . Bide yarış olunca ...
Haftada 1 versem artık öper tepeme koyarım ...

perigunlugu canım listeyi sen yapacan galiba fatma beni bugün aramıştı babasının ayağı kırılmış yarın bildirimde bulunamayabilirim sabit deyip beni izne ayırabilirmi dedi haberin olsun canım. gelirse zaten gelecektir ben unutmadan yazayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…