Mutlaka yap esracım...mekikle bi şey olmaz.en az 30dakika yürüyeş yap evde ya da dışarıda fark etmez...Yorumlarda okudum mantıkli mekik yapmiyorum artik leslie yapcm yatmadan 3litre su fix iciyorum
Ablam ama yanlış besleniyor kilosuna göre, biliyon bende Karatay yaptım. Karatay diyeti var ama kendisine uyarlamayı bilecek. Öğlen düzgün beslenmesinden yanayım.Canım esra karatay yapıyor 2öyün beslenerek...
aynuracım kaptan olarak eleştirmek istemem ama yanlış bilgi vermemek lazım o kiloda birinin mekik çekmesi sakıncalı ve fatmanurda bunu belirtmiş fıtık olmuş ve hala acısını çekiyor belli bir kiloya geldimi yani 100ün altına düştümü aktif spor yapmalı ve esranın bu şekilde beslenmesi bir süre sonra bedenine zarar verecek bence karatay yapmamalı 3 öğünlü aralı diyet uygulamalı. benim fikrim bu tabi taktir sizilerin biz sadece öneride bulunuruz.Mutlaka yap esracım...mekikle bi şey olmaz.en az 30dakika yürüyeş yap evde ya da dışarıda fark etmez...
Yok ablam yalnış anlamışsın.bi şey olmaz dediyim yani iyi bi şey olmaz kilosuna etki etmez anlamında yani...bi de kaptan olmam her şeyi doğru bilmem anlamına gelmezki...aynuracım kaptan olarak eleştirmek istemem ama yanlış bilgi vermemek lazım o kiloda birinin mekik çekmesi sakıncalı ve fatmanurda bunu belirtmiş fıtık olmuş ve hala acısını çekiyor belli bir kiloya geldimi yani 100ün altına düştümü aktif spor yapmalı ve esranın bu şekilde beslenmesi bir süre sonra bedenine zarar verecek bence karatay yapmamalı 3 öğünlü aralı diyet uygulamalı. benim fikrim bu tabi taktir sizilerin biz sadece öneride bulunuruz.
Canım ben de az yediyini düşünüyorum ama ne yapalım karatay yapııyor ve 2öyünle...tercihi bu bi şey diyemeyizki...Ablam ama yanlış besleniyor kilosuna göre, biliyon bende Karatay yaptım. Karatay diyeti var ama kendisine uyarlamayı bilecek. Öğlen düzgün beslenmesinden yanayım.
Canım 50 mekik çok az değil mi spor içinayyy kim paylaştı cevaplayamadım ama o fotoya şok oldum kadın sönmüş balona dönmüş bende korkuyorum öyle olmaktan hatta geçen eşimlede komuştuk estetik yaparız olursa diyo yaa hani beni teselli ediyo güya kendini katmadı da :) ama hayır ya kabus bu hayır bu akşam 50 mekik çekmeliyim
kozacım bulunduğun öneri senin kilondaki için normal tatlım ama esra 100 kilonun üstünde onun için onun yapabileceği ilk etapta 30 40 dakkalık tempolu yürüyüşler olmalı ben bile aktif spor yapmıyorum daha .Canım 50 mekik çok az değil mi spor içinİlk etapla yapabilirsin olmazsada evde leslie vb. yapabilirsin bence. Çünkü kilo verirken spor kesinlikle şart. Hatta cardiyo vs. de ekleyebilirsin ikinci etapta
zaten senin için ekledim yazıyı buraya xperimBu yazıyı tamamen üstüme alıyorum
Yok ablam zaten ikinci etap için dedim kardiyo belirli bir kiloyu verdikten sonra. Yoksa haklısın çok yorucu olur ve sağlık açısından tehlikeli olur.kozacım bulunduğun öneri senin kilondaki için normal tatlım ama esra 100 kilonun üstünde onun için onun yapabileceği ilk etapta 30 40 dakkalık tempolu yürüyüşler olmalı ben bile aktif spor yapmıyorum daha .
Ah ablam 2 çocukla o kadar zor ki hastanede tahlil peşinde koşturmak beklemek, bırakıcak kimsem olmayıncaen büyük düşmanımız elif akşam atıştırmaları ama sen kendini ihmal eder oldun en son dr gidecektin tahlillerini yaptıracaktın vazgeçtin sende haklısın 2 çoçukla büyük şehirde dr gitmek çok zor sana tavsiyem tatlı isteğini bastırmak için akşamları tarçınlı süt iç belki faydası olur hemde atıştırmamış olursun birazda pilav makarna yeme bir süre gı dan uzak dur akşam atıştırmalarından kurtulabilirsin dene bakalım.
Iyi akşamlar kızlar ve sevgili rakibemaeben sanırım bu kez sen galip oldun cu ku bu sabah ne yazık ki 69.7 idim. Ben 68 hedeflemiştim ama akşamki börek işi bozdu. Neyse seninle yarışmak güzeldi. Bu hafta rövanşa varım yine istersen. Bu kez günüm yok...
haklısın elifçim ben seni anlıyorum ama bu akşam yemekleri seni geriye götürecek o yüzden bunun önüne geçmelisin canım sen daha bi kaç ay öncesine kadar 64 einip mezun oldun hadi yeniden başla en azından zayıflık değil sağlık için yap lütfen.Ah ablam 2 çocukla o kadar zor ki hastanede tahlil peşinde koşturmak beklemek, bırakıcak kimsem olmayınca
Kuaföre gittim güç bela hazır komşum evdeyken egeyi bıraktım doruku aldım yanıma. Aklım egede kaldı ama iyi oldu bir değişikliğe ihtiyacım vardı :)
aebenim o verdiğin kilo kadar bi versem 2 haftada uçarım galibafiruzeew bende sana bunu teklif edecektim canım kim 65 şi daha evvel görecek varmısım .?
Canım benim seninle yarış hem sana hem bana iyi geldi bence devam edelim
Ben kızlarada eş bulup ciddi yarış yapmalarını teklif ettim ama isteyen olmadı
Firuzem Haftayada devam hatta bizimle aynı kilolarda bizle yarışmak isteyen varsa onuda alalım .@kuzularinannesi
Geçen hafta kilom 71.1
Bu sabahki kilom 68.9
Fark 2.2
Birde bugün of günümdü herşeyden yedim yarım sabah büyük ihtimal senin kilolarında çıkarımyani kilo farkınız olmıycak tekrar yarış için . Hadi bismillah
Ay yine koca burnumu sokucam amaYorumlarda okudum mantıkli mekik yapmiyorum artik leslie yapcm yatmadan 3litre su fix iciyorum
Ay yine koca burnumu sokucam amaesracım senin ilk aylar bu kiloda yapacagın tek spor yürüyüştür bacım . Lesli ,mekik vs sana zarar verir bilesin .
ay sagolasin bende böyle öneri beklhyordum tamam şefimAy yine koca burnumu sokucam amaesracım senin ilk aylar bu kiloda yapacagın tek spor yürüyüştür bacım . Lesli ,mekik vs sana zarar verir bilesin .
Sorma bacım valla be de şoktayım sabah dedimya kendi rekorumu kırdım 25 yıllık diyet hayatımda haftada en çok 1.5 kilo vermişliğim var bu bir ilkaebenim o verdiğin kilo kadar bi versem 2 haftada uçarım galibamaşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?