Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

diyetisyene gittiğimden beri biraz karbonhitrat alıyorum bu hafta i,çinde günlük 7 ekmeğim vardı onun yerine 2 gün 1 içli köfte 1 küçük ev poğacası yedim bugünde 2 küçük kuru pasta yedim ekmeklerimin yerine
yasom7272 canım proteinler konusundada haklısın tahlillerimde biraz asit oranım çıkmış diyetisyenim biraz protein ağırlıklı besleniyorsun dedi her perşembe protein günü yapardım bu sebepten bugün protein günü yapmadım fazla protein ilerde böbreklerini yorar hatta taş bile oluşturur dedi

nana bak kankaların seni bir anda sattı gördünmü gene ne varsa bu yaşlı ablalarında var

menümü veriyorum
SABAH
2 dlm civarı k ekmeği
1 hş yumurta
yeşillik
domates salatalık
peynir
6 7 y zeytin
ARA
1 hurma
SAAT 13 civarı 2 küçük kuru pasta
ÖĞLE
tavuklu salata ayran
AKŞAM
közlenmiş patlıcanlı salata
40 50 dk yürüyüş 2 y çay herkese hayırlı akşamlar

abla sattı demeyelim ya yasom7272 N Nana in Diyetisyen menüsü ya yorum yapamıyorum, bana çok geliyor çünkü kendi yediğim bile fazla geliyor yazınca başkasına nasıl yorum yapayım Neyse ben gidip spor yapayım, hem düşünmüyorum hiçbirşeyi hem de kalori yakıyorum

Selaaaaamlar
Ben geldim
bir gittim tam gittim 3 gündür ev ayaktaydı bizim mobilyacı odaları getirmeden bir gün önce arayacaktı getireceği gün aradı bende annemlerle apor topar 2 gardrop 2 yatak bi beşik daha Başka ıvır zıvır üst katlara boşalttık haliyle geri yerleştirmek aralarda bahsettiğim rutin işlerimle 3 günümü aldı hala tam bitmedi ama eşimsiz yapamıyom odalar çok güzel oldu çocuklar da beğendi haftaya sınavımdan sonra dietime konsantre olurum inşallah çünkü baya boşladım ptesi başlayacaktım güya ama işler beni alt üst etti neyse az kaldı daha çok kilo almadan dönerim inşallah
Sizler nasılsınız aeben ablam sormuşsun yakın geçmiş okudum daha öncede merak edenler olduysa herkese çok teşekkür ediyorum Özledim sizi

Bana yetiyor fazla değil midem büyük benim daha küçülmeye niyeti yok

Sabah namazdan sonra kızım ve eşime kahvaltı hazırlayıp onları gönderiyorum
Ikizler uyanıyor onlarada kahvaltı hazırla evi toparla yemek hazırla saat geliyor çocukları hazırla okula götür yolda tesbihlerimi çekip zamanımı değerlendiriyorum eve gel namaz kıl çarşamba ve cuma sohbet var oraya katıl ordan eve gelmeden çocukları almaya git eve gel sofra hazırla yemek ye toplamadan ehliyet kursuna git saat dokuzda eve gel sofrayı topla eşime çay hazırla namaz kıl haftalık hatim oku ödevlerle ilgilen çocukları uyut diğer günler öğleden sonra ezber temizlik ütü vs.
Bu hafta misafirimde çok oldu bugünde komşular toplanıp geldiler onlara hazırlık temizlik vs.yorgunkuk uyku ertesi sabah aynen hafta sonları biraz daha rahat oluyorum wuuu ben yaşarken yorulduğum gibi yazarkende yoruldum hatta unuttuklarımda var neyse gece gece ne çok yazdım yahu

Sbh
2yumurta,lahana salata,peynir,zeytin,yogur
Saat 2 de 3ceviz
Aksam
Bamya,lahana salata yogurtlu,4kasik keşkek(komşum yapmışta çok severim :)
Su ve sporu yazmamışsın galibaa :) spor için bii sürü şey demişler amma ben bile hep yürüyüşle verdim :)
Tamam canım seen merak etme
Lütfen bana da bi el at
Tamamdır
Azmine hayranım seniin yaaa
Hindi füme gelmiş şimdide baaak
Nanacımmm bırakmayız biz seni bakma sen cadı yasoma

Arkadaslar yorum yapan eller dert görmesin yürüyüş bana en uygun diyetisyende dedi gün icinde cocuklari birakıp gidecegm bir yer yok tokide oturuyorum ortam cok müsait yürümeye 4yasindaki oglumu yoruluyo diye cocuk arabasına koyup 7yas kizimi alip günlerce her sbh yürüdüm artik hava -derecelerde yapamama nisana kadar dogudayım zaten ev ici ve okul ki 4katli cok büyük okulum günde 10bini rahat geciyorum cok ölctm sbh 5 uyanıs aksam 11yatis bi dôem böyle yapcam gün asir evde ufak hareketler extra eklerim iyi geceler canlar

takımın ablası menim yasom menden 4 gün küçük ikimizde 43 yaşındayız

yasom7272 ablacım o gün trambolini çıkardım sporumu yaptım mekiğimi çektim ama devamı gelmedi malesef
buraya gelmeyi bırakırsan sonrası gelmiyor serpilim vakit buldıkça 5dakkada olsa uğrasan sana hatırlatacağız sende yapacaksın
menüsüne yorum yapın demiyorumki sohbet etmiyonuz ne sen ne peri kanka buldum diye bana hava atıyordunuz geçen
ahucum güle güle kullansın çoçukların sanada geçmiş olsun temizlik bitmiş inşallah tez zamanda dönersiniz bu arada habinar nerdeeee arada uğrardı oda kayıplarda slm söyle özledik hepinizi
tabi tabi bakmasın bana
evde yürüyüş yap senin için zor olsada sokaga çıkmadan kendini yormadan esra
takımın ablası menim yasom menden 4 gün küçük ikimizde 43 yaşındayız
fatmanurcum malesef en büğümüz yaş olarak değil ama nikah büyüklüğü olarak aeben geliyor sonra ben sonra sen

hayırlı geceler arkadaşlar buraya geldiğimden beri kaç ay geçmiş 8ay olmuş hafta sonraları hariç bu hafta kadar hiç konuşulmayan paylaşım yapılmayan bir hafta olmamıştı takımda çok sıkıldım açıkçası herkes biyerlere savruldu yanlız kaldım. neyse yarın hepinize tartı gülsün arkadaşlar hayırlı geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…