nana bak kankaların seni bir anda sattı gördünmü gene ne varsa bu yaşlı ablalarında varBugün ki menüm;
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt (keten tohumu ekledim çay kaşığı kadar)
30 dakika tempolu yürüyüş
Sabah; 2 yk lor, domates , salatalık, 3 zeytin ve 2 tb ekmeği
Ara; sade türk kahvesi ve 6 badem.
Öğlen; tavuk çorbası, 1 dlm tb ekmeği ve bol salata
Ara; 2 yk yoğurt ve 1 mandalina
Akşam; 1 kepçe tavuk çorbası, 6 yk pırasa yemeği , 1 dlm tb ekmeği ve salata
Ara; 1 çay bardağı tarçınlı süt ve 1 kivi.
Su; 2 lt
Deme abla öyle günahnana bak kankaların seni bir anda sattı gördünmü gene ne varsa bu yaşlı ablalarında var
hayırlı geceler herkese vallahi bende nerdeyim hiç bilmiyorum bir orda bir burda başımın içi çorba gibi
Aaa izlemeyin o saçma filmi yahuYine millet kosem e mi daldı gitti
Bana yetiyor fazla değil midem büyük benim daha küçülmeye niyeti yok
Ben kendimi en büyük sanıyordum :)cevremde genelde öyleym ya ondan galiba :)Ablasımı kız ben 39 yaşındayım abla demek için fazla büyüğüm sana
Su ve sporu yazmamışsın galibaa :) spor için bii sürü şey demişler amma ben bile hep yürüyüşle verdim :)Sbh
2yumurta,lahana salata,peynir,zeytin,yogur
Saat 2 de 3ceviz
Aksam
Bamya,lahana salata yogurtlu,4kasik keşkek(komşum yapmışta çok severim :)
Tamam canım seen merak etmeİyi akşamlar canlarım benim...nasılsınız bakem?bugün bu günaydın diyemedim yaaa...yarın cuma yehhhuuuu...ama benim toplantım var(Allahım bugünleri de gördüm)...perigunlugu yarın liste sende bitanem...mümkün deyil yetişemem... ben de tartılıcam inşallah...şimdi ne yedim ilk defa yulaf ezmesini tarçınlı sütle yedim...leziz oldu ama...
Lütfen bana da bi el at@firuzeew bende sana bunu teklif edecektim canım kim 65 şi daha evvel görecek varmısım.?
Canım benim seninle yarış hem sana hem bana iyi geldi bence devam edelim
Ben kızlarada eş bulup ciddi yarış yapmalarını teklif ettim ama isteyen olmadı
Firuzem Haftayada devam hatta bizimle aynı kilolarda bizle yarışmak isteyen varsa onuda alalım @kuzularinannesi
Geçen hafta kilom 71.1
Bu sabahki kilom 68.9
Fark 2.2
Birde bugün of günümdü herşeyden yedim yarım sabah büyük ihtimal senin kilolarında çıkarımyani kilo farkınız olmıycak tekrar yarış için . Hadi bismillah
Tamamdırperigunlugu canım listeyi sen yapacan galiba fatma beni bugün aramıştı babasının ayağı kırılmış yarın bildirimde bulunamayabilirim sabit deyip beni izne ayırabilirmi dedi haberin olsun canım. gelirse zaten gelecektir ben unutmadan yazayım.
Azmine hayranım seniin yaaaMenü zamanı:
Kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği (avuçiçi kadardı) arasına 1 kk peynir+2 dal marul+2 yemek kaşığı domatesli biberlisos+1 salatalık
Öğlen: yarım kaseden az çorba+1 kase kereviz yemeği+1 küçük kase yogurt+1 küçük tabak salata+ 1 kk kadar fırın makarna
Ara: 1 yeşil elma
Akşam: 1 tabak yogurtlu karnıbahar, brokoli haşlaması+biraz salata+2 yemek kaşıgı patlıcan yemeği
Belki yarım elma ve yarım armut yerim.
Su:3 lt geçerim.
Spor: yine en az 40 dk yürümeli, koşmalı, kardiyolu birşeyler.
Hindi füme gelmiş şimdide baaakMenüm.
Kahvaltı:
2 dilim tam ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 dilim hindi füme
domates,salatalık
Ara:2 mandalina
Öğle:
1 tabak pırasa
2 kaşık yoğurt
Ara:
1 sütlü nescafe
6 badem
Akşam:
Soya soslu tavuk
Yeşil salata
Spor:1 saat yürüyüş
Nanacımmm bırakmayız biz seni bakma sen cadı yasomaBugün ki menüm;
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt (keten tohumu ekledim çay kaşığı kadar)
30 dakika tempolu yürüyüş
Sabah; 2 yk lor, domates , salatalık, 3 zeytin ve 2 tb ekmeği
Ara; sade türk kahvesi ve 6 badem.
Öğlen; tavuk çorbası, 1 dlm tb ekmeği ve bol salata
Ara; 2 yk yoğurt ve 1 mandalina
Akşam; 1 kepçe tavuk çorbası, 6 yk pırasa yemeği , 1 dlm tb ekmeği ve salata
Ara; 1 çay bardağı tarçınlı süt ve 1 kivi.
Su; 2 lt
menümü veriyorum
SABAH
2 dlm civarı k ekmeği
1 hş yumurta
yeşillik
domates salatalık
peynir
6 7 y zeytin
ARA
1 hurma
SAAT 13 civarı 2 küçük kuru pasta
ÖĞLE
tavuklu salata ayran
AKŞAM
közlenmiş patlıcanlı salata
40 50 dk yürüyüş 2 y çay herkese hayırlı akşamlar
Ayy bende hiç sevmem yaaaaYine millet kosem e mi daldı gitti
Yok kız öyle deme hiç bişeyde mi yemeyelim yaaaaaaaa
Arkadaslar yorum yapan eller dert görmesin yürüyüş bana en uygun diyetisyende dedi gün icinde cocuklari birakıp gidecegm bir yer yok tokide oturuyorum ortam cok müsait yürümeye 4yasindaki oglumu yoruluyo diye cocuk arabasına koyup 7yas kizimi alip günlerce her sbh yürüdüm artik hava -derecelerde yapamama nisana kadar dogudayım zaten ev ici ve okul ki 4katli cok büyük okulum günde 10bini rahat geciyorum cok ölctm sbh 5 uyanıs aksam 11yatis bi dôem böyle yapcam gün asir evde ufak hareketler extra eklerim iyi geceler canlar
buraya gelmeyi bırakırsan sonrası gelmiyor serpilim vakit buldıkça 5dakkada olsa uğrasan sana hatırlatacağız sende yapacaksınyasom7272 ablacım o gün trambolini çıkardım sporumu yaptım mekiğimi çektim ama devamı gelmedi malesef
menüsüne yorum yapın demiyorumki sohbet etmiyonuz ne sen ne peri kanka buldum diye bana hava atıyordunuz geçen
ahucum güle güle kullansın çoçukların sanada geçmiş olsun temizlik bitmiş inşallah tez zamanda dönersiniz bu arada habinar nerdeeee arada uğrardı oda kayıplarda slm söyle özledik hepiniziSelaaaaamlar
Ben geldim
bir gittim tam gittim 3 gündür ev ayaktaydı bizim mobilyacı odaları getirmeden bir gün önce arayacaktı getireceği gün aradı bende annemlerle apor topar 2 gardrop 2 yatak bi beşik daha Başka ıvır zıvır üst katlara boşalttık haliyle geri yerleştirmek aralarda bahsettiğim rutin işlerimle 3 günümü aldı hala tam bitmedi ama eşimsiz yapamıyom odalar çok güzel oldu çocuklar da beğendi haftaya sınavımdan sonra dietime konsantre olurum inşallah çünkü baya boşladım ptesi başlayacaktım güya ama işler beni alt üst etti neyse az kaldı daha çok kilo almadan dönerim inşallah
Sizler nasılsınızaeben ablam sormuşsun yakın geçmiş okudum daha öncede merak edenler olduysa herkese çok teşekkür ediyorum Özledim sizi
Su ve sporu yazmamışsın galibaa :) spor için bii sürü şey demişler amma ben bile hep yürüyüşle verdim :)
Tamam canım seen merak etme
Lütfen bana da bi el at
Tamamdır
Azmine hayranım seniin yaaa
Hindi füme gelmiş şimdide baaak
Nanacımmm bırakmayız biz seni bakma sen cadı yasoma
evde yürüyüş yap senin için zor olsada sokaga çıkmadan kendini yormadan esraArkadaslar yorum yapan eller dert görmesin yürüyüş bana en uygun diyetisyende dedi gün icinde cocuklari birakıp gidecegm bir yer yok tokide oturuyorum ortam cok müsait yürümeye 4yasindaki oglumu yoruluyo diye cocuk arabasına koyup 7yas kizimi alip günlerce her sbh yürüdüm artik hava -derecelerde yapamama nisana kadar dogudayım zaten ev ici ve okul ki 4katli cok büyük okulum günde 10bini rahat geciyorum cok ölctm sbh 5 uyanıs aksam 11yatis bi dôem böyle yapcam gün asir evde ufak hareketler extra eklerim iyi geceler canlar
fatmanurcum malesef en büğümüz yaş olarak değil ama nikah büyüklüğü olarak aeben geliyor sonra ben sonra sentakımın ablası menim yasom menden 4 gün küçük ikimizde 43 yaşındayız
Sen kaç yaşındasın tatlım?Ben kendimi en büyük sanıyordum :)cevremde genelde öyleym ya ondan galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?