Elifim ilk hedefin 65 olsun
Kızın başına ardarda geliyor müsibetler@perigunlugu canım listeyi sen yapacan galiba fatma beni bugün aramıştı babasının ayağı kırılmış yarın bildirimde bulunamayabilirim sabit deyip beni izne ayırabilirmi dedi haberin olsun canım. gelirse zaten gelecektir ben unutmadan yazayım.
dayanamıyoz demi?
Siz her daim yorum yapın kiiiHuyumuz kurumasın
Çok geçmiş olsun.@perigunlugu canım listeyi sen yapacan galiba fatma beni bugün aramıştı babasının ayağı kırılmış yarın bildirimde bulunamayabilirim sabit deyip beni izne ayırabilirmi dedi haberin olsun canım. gelirse zaten gelecektir ben unutmadan yazayım.
İzne niye ayrılıyorki abla...son izin hakkı...sonra alamaz bi daha izin...babasına da acil şifalar versin...Sorma bacım valla be de şoktayım sabah dedimya kendi rekorumu kırdım 25 yıllık diyet hayatımda haftada en çok 1.5 kilo vermişliğim var bu bir ilkepeydir diyet yapmıyordum bu haftada açıkçası kusursuz diyet yaptım . Bide yarış olunca ...
Haftada 1 versem artık öper tepeme koyarım ...
2 öğün yemek konusumu yanlış herşey yiyorum karbonhidrat dışında yemekte doyuyorum et,tavuk,sebzeler ,bakliyat herşey var ben 45 kg verdiğim diyetisyen diyetinde daha az yiyorrdum vücuduma uyarlamalar yapıcam daha 15 gün oldu diyet değil yaşam biçimim yapıcam çünkü sagol canım sen nasıl yan etki gördün uzun süreli zor muAblam ama yanlış besleniyor kilosuna göre, biliyon bende Karatay yaptım. Karatay diyeti var ama kendisine uyarlamayı bilecek. Öğlen düzgün beslenmesinden yanayım.
dayanamayın ya tecrübeler için burdayız ve karatay yapanlar deneyimler duyduklarınız benim için çok önemlidayanamıyoz demi?
esra ben karatay diyeti dukan diyeti vs diyeti bilmem yapmadım yapmayıda hiç düşünmedim ismi olan her diyete karşıyım benim için doğru sağlıklı beslenmek ekmek konusunda karataya katılmam ama sağlıklı beslenme konusunda katılırım . dukanda çok fazla protein yüklemesi yapılır böbrekler allah muhafaza gider vsvs bu örnekler çoğaltılabilir. ben her besin grubundan gün içerisinde tüketilmesi taraftarıyım bikere meyve zehir denmesi bana göre yanlış sadece ölçülü yemek taraftırıyım kısacası şunu demek istiyorum bedenini sğlığını kendini seviyorsan rabbimin verdiği her besin grubundan yiyip ölçülü biraz hareket ederek sağlığımıza kavuşmalıyız.dayanamayın ya tecrübeler için burdayız ve karatay yapanlar deneyimler duyduklarınız benim için çok önemli
bacım ya bana bir sürtünsen belki bende veririmSorma bacım valla be de şoktayım sabah dedimya kendi rekorumu kırdım 25 yıllık diyet hayatımda haftada en çok 1.5 kilo vermişliğim var bu bir ilkepeydir diyet yapmıyordum bu haftada açıkçası kusursuz diyet yaptım . Bide yarış olunca ...
Haftada 1 versem artık öper tepeme koyarım ...
Ay maşallah@firuzeew bende sana bunu teklif edecektim canım kim 65 şi daha evvel görecek varmısım.?
Canım benim seninle yarış hem sana hem bana iyi geldi bence devam edelim
Ben kızlarada eş bulup ciddi yarış yapmalarını teklif ettim ama isteyen olmadı
Firuzem Haftayada devam hatta bizimle aynı kilolarda bizle yarışmak isteyen varsa onuda alalım @kuzularinannesi
Geçen hafta kilom 71.1
Bu sabahki kilom 68.9
Fark 2.2
Birde bugün of günümdü herşeyden yedim yarım sabah büyük ihtimal senin kilolarında çıkarımyani kilo farkınız olmıycak tekrar yarış için . Hadi bismillah
Hopp diye 70 lere çıkmıştımda birazda ondan shadenAy maşallahhop diye 70 lerden kurtulmuşsun
Kız ben 62 ydim noldu anlamadan oldum 70 bi baktım amanin boo 80 i gördüm.Bütün bunlarda bikaç ay içinde oldu şimdi işin yoksa geri inHopp diye 70 lere çıkmıştımda birazda ondan shaden
Yok ablası 50 lerde gözüm yok 62-65 arası iyidir 40 yaşında 3 çoçuk anasınaKız ben 62 ydim noldu anlamadan oldum 70 bi baktım amanin boo 80 i gördüm.Bütün bunlarda bikaç ay içinde oldu şimdi işin yoksa geri inVallahi darısı başıma sen 50 lere koş bende peşinden 60 lara geleyim
Ablasımı kız ben 39 yaşındayım abla demek için fazla büyüğüm sanaYok ablası 50 lerde gözüm yok 62-65 arası iyidir 40 yaşında 3 çoçuk anasınasizlere yakışır 5'li rakamlar
@firuzeew bende sana bunu teklif edecektim canım kim 65 şi daha evvel görecek varmısım.?
Canım benim seninle yarış hem sana hem bana iyi geldi bence devam edelim
Ben kızlarada eş bulup ciddi yarış yapmalarını teklif ettim ama isteyen olmadı
Firuzem Haftayada devam hatta bizimle aynı kilolarda bizle yarışmak isteyen varsa onuda alalım @kuzularinannesi
Geçen hafta kilom 71.1
Bu sabahki kilom 68.9
Fark 2.2
Birde bugün of günümdü herşeyden yedim yarım sabah büyük ihtimal senin kilolarında çıkarımyani kilo farkınız olmıycak tekrar yarış için . Hadi bismillah
Ay yine koca burnumu sokucam amaesracım senin ilk aylar bu kiloda yapacagın tek spor yürüyüştür bacım . Lesli ,mekik vs sana zarar verir bilesin .
dayanamıyoz demi?
esra ben karatay diyeti dukan diyeti vs diyeti bilmem yapmadım yapmayıda hiç düşünmedim ismi olan her diyete karşıyım benim için doğru sağlıklı beslenmek ekmek konusunda karataya katılmam ama sağlıklı beslenme konusunda katılırım . dukanda çok fazla protein yüklemesi yapılır böbrekler allah muhafaza gider vsvs bu örnekler çoğaltılabilir. ben her besin grubundan gün içerisinde tüketilmesi taraftarıyım bikere meyve zehir denmesi bana göre yanlış sadece ölçülü yemek taraftırıyım kısacası şunu demek istiyorum bedenini sğlığını kendini seviyorsan rabbimin verdiği her besin grubundan yiyip ölçülü biraz hareket ederek sağlığımıza kavuşmalıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?