Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Elifim ilk hedefin 65 olsun
Bizle birlikte hadi , sonrasına bakarız
Sabah tartıl hergün menü vereceksin bak madara ederim sizi Ona göre hesap vereceğini bil ve ona göre ye !!!!
Sabah bende tartılır yazarım büyük ihtimal 69,5 civarı gelirim ...

Kızın başına ardarda geliyor müsibetler ciddi bişi degildir inşallah

İzne niye ayrılıyorki abla...son izin hakkı...sonra alamaz bi daha izin...babasına da acil şifalar versin...

Şunuda yazıp kaçayım ...esram kilolarınız , yaşadıklarınız bakımından soru ve çıkış yollarında fatma nurla sık sık yazış , nede olsa senin geçtiğin yollardan senden bir kaç ay önce geçti belki sana tavsiyeleri uyarıları ulur

Ablam ama yanlış besleniyor kilosuna göre, biliyon bende Karatay yaptım. Karatay diyeti var ama kendisine uyarlamayı bilecek. Öğlen düzgün beslenmesinden yanayım.
2 öğün yemek konusumu yanlış herşey yiyorum karbonhidrat dışında yemekte doyuyorum et,tavuk,sebzeler ,bakliyat herşey var ben 45 kg verdiğim diyetisyen diyetinde daha az yiyorrdum vücuduma uyarlamalar yapıcam daha 15 gün oldu diyet değil yaşam biçimim yapıcam çünkü sagol canım sen nasıl yan etki gördün uzun süreli zor mu

dayanamayın ya tecrübeler için burdayız ve karatay yapanlar deneyimler duyduklarınız benim için çok önemli
esra ben karatay diyeti dukan diyeti vs diyeti bilmem yapmadım yapmayıda hiç düşünmedim ismi olan her diyete karşıyım benim için doğru sağlıklı beslenmek ekmek konusunda karataya katılmam ama sağlıklı beslenme konusunda katılırım . dukanda çok fazla protein yüklemesi yapılır böbrekler allah muhafaza gider vsvs bu örnekler çoğaltılabilir. ben her besin grubundan gün içerisinde tüketilmesi taraftarıyım bikere meyve zehir denmesi bana göre yanlış sadece ölçülü yemek taraftırıyım kısacası şunu demek istiyorum bedenini sğlığını kendini seviyorsan rabbimin verdiği her besin grubundan yiyip ölçülü biraz hareket ederek sağlığımıza kavuşmalıyız.

bacım ya bana bir sürtünsen belki bende veririm

Ay maşallah hop diye 70 lerden kurtulmuşsun

Menü zamanı:
Kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği (avuçiçi kadardı) arasına 1 kk peynir+2 dal marul+2 yemek kaşığı domatesli biberlisos+1 salatalık

Öğlen: yarım kaseden az çorba+1 kase kereviz yemeği+1 küçük kase yogurt+1 küçük tabak salata+ 1 kk kadar fırın makarna

Ara: 1 yeşil elma

Akşam: 1 tabak yogurtlu karnıbahar, brokoli haşlaması+biraz salata+2 yemek kaşıgı patlıcan yemeği

Belki yarım elma ve yarım armut yerim.

Su:3 lt geçerim.
Spor: yine en az 40 dk yürümeli, koşmalı, kardiyolu birşeyler.

Yok ablası 50 lerde gözüm yok 62-65 arası iyidir 40 yaşında 3 çoçuk anasına sizlere yakışır 5'li rakamlar

Bugün ki menüm;
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt (keten tohumu ekledim çay kaşığı kadar)
30 dakika tempolu yürüyüş
Sabah; 2 yk lor, domates , salatalık, 3 zeytin ve 2 tb ekmeği
Ara; sade türk kahvesi ve 6 badem.
Öğlen; tavuk çorbası, 1 dlm tb ekmeği ve bol salata
Ara; 2 yk yoğurt ve 1 mandalina
Akşam; 1 kepçe tavuk çorbası, 6 yk pırasa yemeği , 1 dlm tb ekmeği ve salata
Ara; 1 çay bardağı tarçınlı süt ve 1 kivi.
Su; 2 lt

canım maşallah çok güzel vermiissin

Ay yine koca burnumu sokucam ama esracım senin ilk aylar bu kiloda yapacagın tek spor yürüyüştür bacım . Lesli ,mekik vs sana zarar verir bilesin .

dayanamıyoz demi?

LÜTFEN SİZ DAYANAMAYIN

CANIM GERÇEKTEN doğru söylüyorsun birde sabırlı olabilsek hemen kilo vermek istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…