Ye kuzucum sen, ben kendime göre düşünüyorum ondan. Mide küçülüyorda asıl mesele nefisdeBana yetiyor fazla değil midem büyük benim daha küçülmeye niyeti yok
Yok kız öyle deme hiç bişeyde mi yemeyelim yaaaaaaaa
Hee sen onu diyorsun, ablacım enerjim düşük bu ara ondan sanırımmenüsüne yorum yapın demiyorumki sohbet etmiyonuz ne sen ne peri kanka buldum diye bana hava atıyordunuz geçen
Benim dolabımdan eksik olmazki bu tür şeyler ama sosisler bittiSu ve sporu yazmamışsın galibaa :) spor için bii sürü şey demişler amma ben bile hep yürüyüşle verdim :)
Tamam canım seen merak etme
Lütfen bana da bi el at
Tamamdır
Azmine hayranım seniin yaaa
Hindi füme gelmiş şimdide baaak
Nanacımmm bırakmayız biz seni bakma sen cadı yasoma
35.5 oldum :) 80liyim ben canımSen kaç yaşındasın tatlım?
yüzde 0.9Geçen hafta:140.5
Bu hafta:139.1
Fark:1.4
Evvvet geldim ve tartıldımmm...
Geçen hafta 67.9
Bu hafta 65.6
Fark 2.3
Ödemleri verdik gitttiii...sıra geldi yağlara...asıl önemlisi bundan sonra
Geçen hafta:140.5
Bu hafta:139.1
Fark:1.4
Hayırlı cumalar arkadaşlar Rabbim ne istekleriniz varsa kabul etsin günahlarımızı bagislasin hepimizin .....
Kutlarım canim. Yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı bu hafta da hatta 65 e varana kadar yarisalim. Internetim her an bitirilir uyarı gelmiş ama giremezsem merak etmeyin. ..firuzeew bende sana bunu teklif edecektim canım kim 65 şi daha evvel görecek varmısım .?
Canım benim seninle yarış hem sana hem bana iyi geldi bence devam edelim
Ben kızlarada eş bulup ciddi yarış yapmalarını teklif ettim ama isteyen olmadı
Firuzem Haftayada devam hatta bizimle aynı kilolarda bizle yarışmak isteyen varsa onuda alalım @kuzularinannesi
Geçen hafta kilom 71.1
Bu sabahki kilom 68.9
Fark 2.2
Birde bugün of günümdü herşeyden yedim yarım sabah büyük ihtimal senin kilolarında çıkarımyani kilo farkınız olmıycak tekrar yarış için . Hadi bismillah
Tmm firuzem , bugunki kilonu bildirdinmi ? Bu sabah 69.3 geldim bilginize elifleKutlarım canim. Yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı bu hafta da hatta 65 e varana kadar yarisalim. Internetim her an bitirilir uyarı gelmiş ama giremezsem merak etmeyin. ..
Ben 40 kim şekerimAblasımı kız ben 39 yaşındayım abla demek için fazla büyüğüm sana
ooo şuan tırstım beni ne bekliyo acabaYe kuzucum sen, ben kendime göre düşünüyorum ondan. Mide küçülüyorda asıl mesele nefisde
Yiyosun zaten aylardır, artık yemeNeyse az kaldı hayatına azim katıcam bekle sen
Hee sen onu diyorsun, ablacım enerjim düşük bu ara ondan sanırımhem daha ederiz ya ohoo nasıl olsa burdayız
ohhhh iyi olmuşBenim dolabımdan eksik olmazki bu tür şeyler ama sosisler bitti
eveet eveet istiyorummm :) hep diyet pazartesi mi başlarmış ahanda bugünden itibaren senin her türlü eziyetine boynum kıldan incePeri kuzum istiyorsan sende gelsene piskolojik baskımın altına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?