Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bana yetiyor fazla değil midem büyük benim daha küçülmeye niyeti yok
Ye kuzucum sen, ben kendime göre düşünüyorum ondan. Mide küçülüyorda asıl mesele nefisde

Yok kız öyle deme hiç bişeyde mi yemeyelim yaaaaaaaa

Yiyosun zaten aylardır, artık yeme Neyse az kaldı hayatına azim katıcam bekle sen

menüsüne yorum yapın demiyorumki sohbet etmiyonuz ne sen ne peri kanka buldum diye bana hava atıyordunuz geçen
Hee sen onu diyorsun, ablacım enerjim düşük bu ara ondan sanırım hem daha ederiz ya ohoo nasıl olsa burdayız

Benim dolabımdan eksik olmazki bu tür şeyler ama sosisler bitti

Kutlarım canim. Yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı bu hafta da hatta 65 e varana kadar yarisalim. Internetim her an bitirilir uyarı gelmiş ama giremezsem merak etmeyin. ..

Kutlarım canim. Yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı bu hafta da hatta 65 e varana kadar yarisalim. Internetim her an bitirilir uyarı gelmiş ama giremezsem merak etmeyin. ..
Tmm firuzem , bugunki kilonu bildirdinmi ? Bu sabah 69.3 geldim bilginize elifle
Dünki of günü 400 ge bırakmış normal yani .

Son düzenleme:
ooo şuan tırstım beni ne bekliyo acaba
Benim dolabımdan eksik olmazki bu tür şeyler ama sosisler bitti
ohhhh iyi olmuş
Peri kuzum istiyorsan sende gelsene piskolojik baskımın altına
eveet eveet istiyorummm :) hep diyet pazartesi mi başlarmış ahanda bugünden itibaren senin her türlü eziyetine boynum kıldan ince vur kır parçala

günaydınlar herkese . hayırlı cumalar
dünkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
zeytin

öğlen
2 yumurta ile yapılmış sebzeli omlet
beyaz peynir

ara
1 adet elma

akşam
koca bir kase salata
yoğurt ( küçük kutu yoğurtlardan )

su 2 litre
spor olarak 70 dk koşu bandında yürüyüş , 15 dk bisiklet plates hocası gelmeyince bende kendimi yürüyüşe verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…