Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benim yok ama bana kalırsa aktif spor olarak sayılmaz abla çünkü bazen yeri geliyor yolda sallana sallana yürüyorm vitrin bakıyorum bunlarda yavaş adımlarla oluyor .

Herkese hayırlı cumalar
Hepinizi tebrik ediyorum biz ağır vasıtalar gidince her hafta derecedesiniz maşallah
bende bugün yeniden başladım diyete
dün bi toplantıya gitmiştim uzun zamandır gitmiyodum orda bi kadın var hep kuğu gibiydi zaten boyu 1.78 kilosuda 80 lerdeydi normaldi Amway elmas üyesi amwayin kilo kontrol setini yapmış şu an 63 kiloymuş görseniz manken gibiydi bende Zayıflıycam dedim hırslandım
_AYNURA_ yeni işini sevdiğine sevindim umarım Kazancı'nı da görüp sevinirsin yasom7272 ablam biz yoktuk ya ondan cani sıkılmıştır artık gelirim inşallah
Habinar la hiç konuşmadık bu ara oda kursa gidiyo ya anca yetişiyordur işlere
Biz senin gibi becerikli değiliz hem iş hem nöbet hem bura bak en ufak yoğunluk bizi alt üst ediyo sanada maşallah
Bizi hiç bırakmadığın için
Antepia27 ablam diyetisyenlede kilo verdiğine sevindim artık kalan kiloları sağlıkla verirsin senide ayrıca özledim
bu arada zanbak 55 uğruyormu max yoksa odamı ipin ucunu kaçırdı

benmi becerikli kahkahalarla gülebilirmiyim kız ben tembelin tekiyim onlar işmi sonra çoçuk yok koca yok beni bağlayan hiç bişey yok işe git eve gel sizin gibi koşturmak benim için çok yorucu sen anlatırken yoruluyorum ben

Hayır tabi ki, mutfaktan su almaya giderken bile sayıyor adımları. Durmadan tempolu gezerken yaptığın aktiftir. Yoksa sıska kaldırdım ben

perişko takım baya sesizliğe büründü . bişeyler yapmamız lazım bu hafta bütün gün bakıyorum sayfalar ilerlememiş oluyordu .
Evet yeni iki üye davet ettim bende bakalım Ben diyorum kırbaç cezası verelim diye kimse beni dinlemiyor ki aktif katılım sağlayan kişi sayımız maalesef az, listede olan kişilerimizde çok sayılmaz. Menü verip kaçıyorlar hep
Ben bu konuda şöyle düşünüyorum, spor olarak sayılabilecek olan kısım kesintisiz devam ettiğimiz adımlar olabilir bence Mesela bi ara cidden 25000 adım attığımı söylemiştim ama o harbiden hiç durmadan yürüdüğüm bir rakamdı (adalara gitmiştim nerdeyse tüm adayı dolaştım diyebilirim)
Kızlar ben aynıyım bu hafta almamışım da vermemişim de :/ İnisülün direncim için doktor şeker ilaçları verdi. Bu beni hareketlendirecek dedi ama off şu an canım çok sıkıldı...

Hiiç öyle düşünme canım zamanla olacak merak etme

Ben 40 kim şekerim
Ay avatarına bakıp 20 li yaşlarda sanıyorumya seni , çokta tanıtmadın bize kendini
Yasoma göre nikahtan en yaşlınızım hemde
Avatarıma aldanma kız o ben değilim Tanıttım ilk başta sen kaçırmışsın özet geçim sana hemen bi.Aslen sivaslı doğma büyüme izmirliyim.Makine mühendisiyim bekarım hiç evlenmedim dolasıyla çocuğumda yok

evet Antepia27 ve N Nana demekki diyetisyen menüsüylede sağlıklı zayıflayabiliyormuşsunuz tbr ederim arkadaşlar ümitsizliğinizde geçmiştir .

evet canım dün gece konuştum diyetisyenimle güzel dedi bu haftada aynını yap haftaya gel dedi bide meyve yerine kuru incir yediğimi cevizle dedim yok dedi taze meyve tüket artık ekmek yemekten korkmuyorum canım çok şükür direnç kilom kırıldı inşallah şimdi daha dikkatyli yapıyorum listemi biraz önce 1 elma bile yedim hiç huyum değildi

MAŞALLAH ablam sen kesin haftaya 109 u gormeden 108 leri gorursun demedi deme bak

ayy çok heyecanlandım dediğin gibi gerçekten bazı rakamları görmediğim oldu belkide 109 görmem inşallah

canım bizde seni sıcak ve neşeli sohbetlerini özlüyoruz

Kilo bildirimim.
Geçen hafta: 74.6
Bu hafta: 73.6
Fark: 1
Yüzde: 1.34

vaav maşallah tebrik ederim canım çokgüzel kilo vermişssin

tempolu bir gün benim için arkadaşlar,sabahtan beri 40 dk koşmuşum düşünün.
İşe geldim arabayı uzak bir yere koydum ki yürüyeyim diye,iş yerine girdim bilgisayarımı açtım kiiiii,telefonu arabada unuttuğumu fark ettim,koştura koştura hızlı adımlarla gittim arabadan telefonu aldım geldim,sonra saat 9,3 da içmem gerken ilacı unuttuğumu fark ettim,haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedim,gizlice kaçtım işten,gittim arabaya tekrar bindim gittim ilacı aldım geldim. Tabi arabaya yürüme mesafem 10 dk dan fazla. hesap edin yani saat 12 olmadan 50 dk yürüdüm bile

Çok teşekkür ederim canım.Az yada çok hiçbir haftayı boç geçmek istemiyorum damlaya damlaya yağ gölü olucak bende kurtulucam inş bu kilolardan

Günayddııınn :) haniiii kilo bildirmin neeerdeeee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…