pembe ve yusuf kitabın adı canımHangi kitabı okuyosun yasemin abla?
Ben de ara ara bakıyorum pek kimse yok
Fıstığım öğlenleri sulu yemek çıkmıyor mu hiç? Hep kuru besleniyorsunbende menümü yazayım bari
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
zeytin
öğlen
2 parça tavuk ızgara
salata
ayran
ara
1 adet elma
akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu ayran
su şimdiye kadar 1,5 litre oldu 2 litreye tamamlarım
bugün spor yok evde temizlik günü
Fıstığım öğlenleri sulu yemek çıkmıyor mu hiç? Hep kuru besleniyorsun
İzledin mi videoyu Hoca'nın?ne yapalım naz bakıyom kimse yok bende kendime bir uğraş bulmam lazım en iyisimi gidip kitap okuyum herkesin bir meşgalesi var . kimse artık sohbet etmek istemiyor takımda ciddi kopmalar var yada ben öyle hissediyorum.
Yahu nerede cuma heyacanları...dakika başı paylaşımı kontrol etmeler...diğer takımlara casusluk..sayfaları takip edemez özür dilerdik geçmişi okuyamadık diye...nerde 7. Takım ruhu!
Esra hocam siz madem karatay yapıyorsunuz cidden kitabını alın okuyun ve onun menülerine göre beslenin bu menü sizin için çok çok az kilo versenize sağlıklı olmayacak belki kızıyorsunuz bize ama sizin için iyiliginiz emin olunSbh
Yogurtlu sebze salata
1yumurta
Akşam
Tavuklu,cevizli salata(büyük tabak),1kase z.yagli barbunya,duble bardak ayran
Canan Tan' ı çok severim abla nerdeyse tüm romanlarını okudum hatta imzalattım bir kitabıpembe ve yusuf kitabın adı canımarada kitap arada evlenme programı izliyorum
Benim kitaplığımdada Canan Tan ın yüreğim seni çok sevdi var henüz okumadım onuda okumuşmuydun canım tavsiye edermisin.Fi bendede var ama Tozpembefil onun için erotik ve sıkıcı sevmedim demişti ama sevenide çok bitirince beğenirsen banada fikrini söylermisin.Canan Tan' ı çok severim abla nerdeyse tüm romanlarını okudum hatta imzalattım bir kitabıŞuan fi yi okuyorum ama önerir misin bu kitabı
İyi akşamlar tatlımİyi akşamlar hatınlar ...:)
Demek izmir kızısın he ondan 5li rakamlara istiyon heİyi akşamlar tatlım
Evde Sivas yemekleri pişip dururken biraz zor be tatlımDemek izmir kızısın he ondan 5li rakamlara istiyon he
Ee zaten listede değilmiş kievet nikini yazmamışmıyımbabası ameliyat olacak gelemeyecem hattta mümkünse izne ayırsınlar diye rica etti.
Çoooktaaan paylaşıldı bileeeee :)Yariş ne oldu canlar liste nerde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?