Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende menümü yazayım bari

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
zeytin

öğlen
2 parça tavuk ızgara
salata
ayran

ara
1 adet elma

akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu ayran

su şimdiye kadar 1,5 litre oldu 2 litreye tamamlarım
bugün spor yok evde temizlik günü

Fıstığım öğlenleri sulu yemek çıkmıyor mu hiç? Hep kuru besleniyorsun

Fıstığım öğlenleri sulu yemek çıkmıyor mu hiç? Hep kuru besleniyorsun

valla elifim sadece pazartesi ve çarşamba sulu yemek vardı işyerinde onlarda bana uymuyordu . bu haftalık böyle olduda artık evden yemek getiricem canım .
pazartesi kuru fasülye , salı fırında köfte , çarşamba orman kebabı , perşembe pazı sarma , bugünde tavuk ızgara vardı ana yemek olarak . bizim aşçı evir çevir aynı yemekleri yapıyor sürekli .

ne yapalım naz bakıyom kimse yok bende kendime bir uğraş bulmam lazım en iyisimi gidip kitap okuyum herkesin bir meşgalesi var . kimse artık sohbet etmek istemiyor takımda ciddi kopmalar var yada ben öyle hissediyorum.
İzledin mi videoyu Hoca'nın?

Sbh
Yogurtlu sebze salata
1yumurta
Akşam
Tavuklu,cevizli salata(büyük tabak),1kase z.yagli barbunya,duble bardak ayran

Verilen kilolardan dolayi tebrik ediyorum herkesleri kutluyorum maşAllah

Sbh
Yogurtlu sebze salata
1yumurta
Akşam
Tavuklu,cevizli salata(büyük tabak),1kase z.yagli barbunya,duble bardak ayran
Esra hocam siz madem karatay yapıyorsunuz cidden kitabını alın okuyun ve onun menülerine göre beslenin bu menü sizin için çok çok az kilo versenize sağlıklı olmayacak belki kızıyorsunuz bize ama sizin için iyiliginiz emin olun

Canan Tan' ı çok severim abla nerdeyse tüm romanlarını okudum hatta imzalattım bir kitabı Şuan fi yi okuyorum ama önerir misin bu kitabı
Benim kitaplığımdada Canan Tan ın yüreğim seni çok sevdi var henüz okumadım onuda okumuşmuydun canım tavsiye edermisin.Fi bendede var ama Tozpembefil onun için erotik ve sıkıcı sevmedim demişti ama sevenide çok bitirince beğenirsen banada fikrini söylermisin.

Bugünkü menüm:
Kahvaltı(Adı kahvaltı ama 12 de )
3 dilim tam ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
2 dilim hindi füme
domates,maydanoz

Akşam:
Köfte
Haydari
Salata
1 parça pide

Spor:yarım saat yürüyüş

Vallahi bu menüme tek mazeretim var oda cuma şıklığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…