Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy aynı meraktan bende istedim 5'li rakamlar çünki anca ilk okuldayken görmüştüm düşünsene 15 yaşındasın iyibi hizmetçi pardon ev hanımı olmak için tüm kurslara gidip evde koca beklerken 68 kilosun piskoloji altüst
Ama azmettim gördün 5li rakamları 6. Takımdan 6 sene evvel 58 küsürle mezun olmuştum ertesi günde tatile çıkmıştım . Çok yakışmıyor ama bana .çoçuk gibi oldun dedilerdi . Boy biraz güdükte

Yahu herkes kimse konuşmuyo konuşmuyo diyo ama konuşmuyo diyenler muhabbete başladı yürür gider
O haldeeee aynuranın yaptığı gibi yine haftanın konusunu seçiyoruuuzzzzzz ve herkesten bu konu ile alakalı yorum bekliyorum

#aynurayınasılbilirsiniz

***7.TAKIM 439. ETAP***İKİNCİSİ

fatmanurkaya(111.4/111.1/0.3/%0.27)
Naz(65.6///%)kilosu sabit
xpreiaz(63.3/63/0.3/%0.47)
asfarovski(65.3/64.7/0.6/%0.92)
nananais(90.8/90.1/0.7/%0.77)
keklik_58(76.2/75.6/0.6/%0.79)
Shadelima(76.3/74.6/1.7/%2.23)başlangıç tarihi 28.10,ilk kilosu 79,hedef kolosu 65
Tozpembe(80.8/80/0.8/%0.99)başlangıç tarihi 28.10,ilk kilosu 81.7,hedef kilosu 64

Evet uzun zaman oldu ama onu da okumuştum gerçekten tavsiye ederim çok hoş bir aşk romanıydı Tabikii söyleriim bitir bitirmez yazarım sana 3 kitabı da çok sattı bakalım ben henüz başındayım kitabın okumak için sabırsızlanıyorum

Amannn bence kıskanıyolar onlar Herkes kilo vermek istio ama 1 gram bile veremiyo çünkü kimse tatlılarından böreklerinden bizim gibi vazgeçemiyo.Sonra sen kız gibi ipincecik olunca ayy yakışmadı geri al hıhh onlara Vallahi ben bi ineyim 58 e yakışmazsa söz alcam 3-5 kilo

kozacım bu ara kitap okumayı bıraktım o yüzdende ilk başlarken hafif bir kitap olsun dedim bakalım bitirince derim.

Menüm
Sabah 2 dl ekmek arasına peynir ve maydanoz
Ara mandalina ve elma
Öğle tonbalıklı sandviç
Akşam barbunya,ıspanak kavurma,turp,ayran

Su içemiyorum ama çok 1,5 lt olmuştur ancak. Ben ki 3-4 lt su içerdim şimdi içemiyorum öyle

Afiyet olsun güzel menü elifim devam

Iyi akşamlar canlarım

Ayy hasret kaldım sizlere
Benim adam akşam actirmiyo tlfu
Şimdi tuvalete gitti de fırsat bu fırsat dedim

Bugün menüm pek iyi sayılmaz

Sabah

Yumurta

Öğle
2 kaşık taze fasulye
Mandalina

Ikindi

Tarcınlı yogurt
1 avuç fındık

Akşam

Çorba Buğdaylı tavuklu

1.5 lt su içtim
45 dk spor

Ne o eminem bizi açlık diyetiylemi yenecen ..
Cık beğenmedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…