fatma listedeydi yanlışın var periEe zaten listede değilmiş ki
Çoooktaaan paylaşıldı bileeeee :)
Ayyy aynı meraktan bende istedim 5'li rakamlar çünki anca ilk okuldayken görmüştümEvde Sivas yemekleri pişip dururken biraz zor be tatlımAma hiç görmedim ben 5 lileri hiiiççç bigün olmuşumdur ortaokul civarında ama tartılmadığımdan bilmiyorum .Ay bikerecik göreyim gözüm açık gitcem yoksa
Evet uzun zaman oldu ama onu da okumuştum gerçekten tavsiye ederim çok hoş bir aşk romanıydıBenim kitaplığımdada Canan Tan ın yüreğim seni çok sevdi var henüz okumadım onuda okumuşmuydun canım tavsiye edermisin.Fi bendede var ama Tozpembefil onun için erotik ve sıkıcı sevmedim demişti ama sevenide çok bitirince beğenirsen banada fikrini söylermisin.
Ayyy harbiden sonuç listelerinden almıştım listeyi ama nasıl olmuşsa fatma olmadan almışım hemde aradaki bir kişi yani en sonda olsa yanlışlıkla silmişim dicemde onu nasıl becermişimfatma listedeydi yanlışın var peri
Amannn bence kıskanıyolar onlarAyyy aynı meraktan bende istedim 5'li rakamlar çünki anca ilk okuldayken görmüştümdüşünsene 15 yaşındasın iyibi hizmetçi pardon ev hanımı olmak için tüm kurslara gidip evde koca beklerken 68 kilosun piskoloji altüst
Ama azmettim gördün 5li rakamları6. Takımdan 6 sene evvel 58 küsürle mezun olmuştum ertesi günde tatile çıkmıştım . Çok yakışmıyor ama bana .çoçuk gibi oldun dedilerdi . Boy biraz güdükte
hadi ben yaşlıyım sana ne oldu peri aşıkmısın hayırdırAyyy harbiden sonuç listelerinden almıştım listeyi ama nasıl olmuşsa fatma olmadan almışım hemde aradaki bir kişi yani en sonda olsa yanlışlıkla silmişim dicemde onu nasıl becermişimdüzelteyim hemen :)
kozacım bu ara kitap okumayı bıraktım o yüzdende ilk başlarken hafif bir kitap olsun dedim bakalım bitirince derim.Evet uzun zaman oldu ama onu da okumuştum gerçekten tavsiye ederim çok hoş bir aşk romanıydıTabikii söyleriim bitir bitirmez yazarım sana 3 kitabı da çok sattı bakalım ben henüz başındayım kitabın okumak için sabırsızlanıyorum
Yok yaaa nerdeeeeeeeeeeeehadi ben yaşlıyım sana ne oldu peri aşıkmısın hayırdır
Tamam ablacımkozacım bu ara kitap okumayı bıraktım o yüzdende ilk başlarken hafif bir kitap olsun dedim bakalım bitirince derim.
Yok o bu hafta benim piskolojik baskımın altına girdiye ondan şey etmiştirhadi ben yaşlıyım sana ne oldu peri aşıkmısın hayırdır
siz birinciyi bulana kadar ben 2.ciyi bulacamne tembel kızlarsınız siz bee
Afiyet olsun güzel menü elifim devamMenüm
Sabah 2 dl ekmek arasına peynir ve maydanoz
Ara mandalina ve elma
Öğle tonbalıklı sandviç
Akşam barbunya,ıspanak kavurma,turp,ayran
Su içemiyorum ama çok 1,5 lt olmuştur ancak. Ben ki 3-4 lt su içerdim şimdi içemiyorum öyle
Heeemeeeennn veriyorummmmmYok o bu hafta benim piskolojik baskımın altına girdiye ondan şey etmiştir
Peri menünnnnnn ????
Heeeeyyy maşallaaahhsiz birinciyi bulana kadar ben 2.ciyi bulacamne tembel kızlarsınız siz bee
Ne o eminem bizi açlık diyetiylemi yenecenIyi akşamlar canlarım
Ayy hasret kaldım sizlere
Benim adam akşam actirmiyo tlfu
Şimdi tuvalete gitti de fırsat bu fırsat dedim
Bugün menüm pek iyi sayılmaz
Sabah
Yumurta
Öğle
2 kaşık taze fasulye
Mandalina
Ikindi
Tarcınlı yogurt
1 avuç fındık
Akşam
Çorba Buğdaylı tavuklu
1.5 lt su içtim
45 dk spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?