Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi akşamlar hanımlar

Bugün off günüm seçtim, aslında ana yemeklerim iyi ama aralarda yediklerim batırdı beni. O sebeple menü vermiycem Yarın pro yapıyorum ve dengeliyorum.

Sabah:
Peynir,zeytin
şekersiz çay
bi simit yemiş olabilirm

ara:
şekersiz türk kahvesi

öğlen:
maalesef hastaneye gittiğim için birşey yiyemedim. kbb ye gittim baş ağrım için sinüzit için, sinüzit tomografisi çekildi.

akşam:
80 gr döner
ayran
1 dilim ekmek

2 lt su içtim. 9000 adım attım.

Simit sen görmedem ağzına girmiş herhal
Hadi bugun ilkgünün affedeyim yarın adam gibi menüyle gel

bugün diyetisyenimin dediği ekmeğe eş değer ekmek yedim bakalım ne olacak yarın
SABAH
2 dlm tam buğday ekmeği
peynir
yeşillik
domates
6 7 zeytin
ARA lt civar
2 elma
ÖĞLE
tavuk şiş dürüm
ayran salata
1 içli köfte
AKŞAM
1 tabak y fasulye
40 dk civarı yürüyüş
1.5 2 lt civarı su herkese hayırlı akşamlar

İyi akşamlar kızlar...daha şimdi oturuyorum.bu gün giç gelemedim bir dakika imkanım olmadı.şimdi de çok yorgunum yatıcam.inşallah yarın geçsin rahatlarım...sonuçları hazırlama sırası bizde gizem yapacak rica ettim sağolsun yapacak...yatıp uyuyayım geç oldu...

Simit sen görmedem ağzına girmiş herhal
Hadi bugun ilkgünün affedeyim yarın adam gibi menüyle gel

Seninkide püfff günü olmuş ama
evet çok haklısın yarın süper bi menüyle gelicem ssöözzz
Menü süper olmuş

ne yapıyonuz kızlar gene sus pus oturuyonuz galiba

Can sıkıntısından müzik açtım dans ediyorum ablam Annemin bu kız ne yapıyor diye gelmesi an meselesi Sen nabıyosun Ama takım çook sessiiiz bu kadar sessiz olmamalıı

O zamaaann katılmak isteyenlere yazan arkadaşları söyleyin çıkıp çıkıp gelsinler

Can sıkıntısından müzik açtım dans ediyorum ablam Annemin bu kız ne yapıyor diye gelmesi an meselesi Sen nabıyosun Ama takım çook sessiiiz bu kadar sessiz olmamalıı
ne yaptın kozacım parti işini ? bende çay demledim uzandım tv izliyorum uykum geldi nerdeyse uyuyacam

ne yaptın kozacım parti işini ? bende çay demledim uzandım tv izliyorum uykum geldi nerdeyse uyuyacam
Henüz izin alamadım ablam artık gün aşırı soruyorum yarın yine sorucam Afiyet olsun ablacım Ben çok yorgundum okuldan gelince uyumuşum 1 saat şuan zindeyim Birazcık şekerleme yapsan uykun açılır ya da saat 10 olmuş zaten uyku vakti yaklaşmış

saol bitanem uyku problemim var şimdi uyursam sabah 4te kalkar otururum o yüzden direniyorum ama acayip uykum var izin konusunda inş dilediğin gibi olur diyecem ama hem kıyamıyorum gitmeni istiyorum hemde izin vermesinler diyorum çünkü korkuyorum

ne partisi kız nereye gidiyosuuuunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…