Off gününü sevsinleeeerrrİyi akşamlar hanımlar
Bugün off günüm seçtim, aslında ana yemeklerim iyi ama aralarda yediklerim batırdı beni. O sebeple menü vermiycemYarın pro yapıyorum ve dengeliyorum.
Simit sen görmedem ağzına girmiş herhalSabah:
Peynir,zeytin
şekersiz çay
bi simit yemiş olabilirm
ara:
şekersiz türk kahvesi
öğlen:
maalesef hastaneye gittiğim için birşey yiyemedim. kbb ye gittim baş ağrım için sinüzit için, sinüzit tomografisi çekildi.
akşam:
80 gr döner
ayran
1 dilim ekmek
2 lt su içtim. 9000 adım attım.
Ben de beğenmedim ama pazartesi evden hazirliycam ogle yemegimi Metabolizmam yavasliycak yoksa öğle boş geçtiği içinNe o eminem bizi açlık diyetiylemi yenecen..
Cık beğenmedim.
Can sıkıntısından müzik açtım dans ediyorum ablamne yapıyonuz kızlar gene sus pus oturuyonuz galiba
Simit sen görmedem ağzına girmiş herhal
Hadi bugun ilkgünün affedeyim yarın adam gibi menüyle gel
Seninkide püfff günü olmuş ama
Menü süper olmuşbugün diyetisyenimin dediği ekmeğe eş değer ekmek yedim bakalım ne olacak yarın
SABAH
2 dlm tam buğday ekmeği
peynir
yeşillik
domates
6 7 zeytin
ARA lt civar
2 elma
ÖĞLE
tavuk şiş dürüm
ayran salata
1 içli köfte
AKŞAM
1 tabak y fasulye
40 dk civarı yürüyüş
1.5 2 lt civarı su herkese hayırlı akşamlar
ne yapıyonuz kızlar gene sus pus oturuyonuz galiba
Can sıkıntısından müzik açtım dans ediyorum ablamAnnemin bu kız ne yapıyor diye gelmesi an meselesi Sen nabıyosun Ama takım çook sessiiiz bu kadar sessiz olmamalıı
ne yaptın kozacım parti işini ? bende çay demledim uzandım tv izliyorum uykum geldi nerdeyse uyuyacamCan sıkıntısından müzik açtım dans ediyorum ablamAnnemin bu kız ne yapıyor diye gelmesi an meselesi Sen nabıyosun Ama takım çook sessiiiz bu kadar sessiz olmamalıı
anlamadım peri?O zamaaann katılmak isteyenlere yazan arkadaşları söyleyin çıkıp çıkıp gelsinler
Tamamdır perişkoo takipte olacağımO zamaaann katılmak isteyenlere yazan arkadaşları söyleyin çıkıp çıkıp gelsinler
Henüz izin alamadım ablam artık gün aşırı soruyorum yarın yine sorucamne yaptın kozacım parti işini ? bende çay demledim uzandım tv izliyorum uykum geldi nerdeyse uyuyacam
saol bitanem uyku problemim var şimdi uyursam sabah 4te kalkar otururum o yüzden direniyorum ama acayip uykum varHenüz izin alamadım ablam artık gün aşırı soruyorum yarın yine sorucamAfiyet olsun ablacım Ben çok yorgundum okuldan gelince uyumuşum 1 saat şuan zindeyim Birazcık şekerleme yapsan uykun açılır ya da saat 10 olmuş zaten uyku vakti yaklaşmış
Yeni birilerini daha alalım yani takıma demek istedimanlamadım peri?
Tamamdır perişkoo takipte olacağımGideyim konuyu takip edeym bari Ama listedeki üyelerin de katılımının artması lazııım Liste dışındakiler daha çok aktif
ne partisi kız nereye gidiyosuuuunnnHenüz izin alamadım ablam artık gün aşırı soruyorum yarın yine sorucamAfiyet olsun ablacım Ben çok yorgundum okuldan gelince uyumuşum 1 saat şuan zindeyim Birazcık şekerleme yapsan uykun açılır ya da saat 10 olmuş zaten uyku vakti yaklaşmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?