Hiçbirşeycik olmaz kız öğretmenleri olacak başlarında...ben hemen izin veririm vallasaol bitanem uyku problemim var şimdi uyursam sabah 4te kalkar otururum o yüzden direniyorum ama acayip uykum varizin konusunda inş dilediğin gibi olur diyecem ama hem kıyamıyorum gitmeni istiyorum hemde izin vermesinler diyorum çünkü korkuyorum
Ay ablam yaa sen yinee lütfen izin versinler diye dua et çünküü gerçekten korkulacak bir yanı yok tüm arkadaşlarım gidiyosaol bitanem uyku problemim var şimdi uyursam sabah 4te kalkar otururum o yüzden direniyorum ama acayip uykum varizin konusunda inş dilediğin gibi olur diyecem ama hem kıyamıyorum gitmeni istiyorum hemde izin vermesinler diyorum çünkü korkuyorum
Evet ya bi ara 2 takım olmuştu...liste ,listedışı deyu..şundan bikaç ay öncesi listeye girmek için dışarda bekleyenler vardı şimdi kimse kalmadı ilginç olanda o
İzin alabilirsem okulun yılbaşı partisinene partisi kız nereye gidiyosuuuunnn
Hiçbirşeycik olmaz kız öğretmenleri olacak başlarında...ben hemen izin veririm vallagitsin eğlensin bunlar güzel anılar olacak..
diyorum ya hem gitmesini istiyorum hemde korkuyorumAy ablam yaa sen yinee lütfen izin versinler diye dua et çünküü gerçekten korkulacak bir yanı yok tüm arkadaşlarım gidiyoBizim okulda kavga bile olmaz ablam 5 yıllık bi okul bu ilk parti pek parti modunda geçmez yanii Dans, arkadaşlarla eğlenme falan
Orayı atlamışım abla okulun haberi var ama öğretmen yok yaniiHiçbirşeycik olmaz kız öğretmenleri olacak başlarında...ben hemen izin veririm vallagitsin eğlensin bunlar güzel anılar olacak..
İnşallah ablacımdiyorum ya hem gitmesini istiyorum hemde korkuyoruminşallah izin verirler kuzum
Fen lisesi olunca öyle oluyor...ben yinede izin veririm hem baban bırakıp alacak sen aklıbaşında bi kızsın zaten...Orayı atlamışım abla okulun haberi var ama öğretmen yok yaniiAma gerçekten bizim okul biraz inek diye tabir edilen öğrencileriz sosyalliğimiz bile diğer okullar gibi olmuyo
o konuda şüphem yok kontesim ama işte evhamlıyım ben galibaFen lisesi olunca öyle oluyor...ben yinede izin veririm hem baban bırakıp alacak sen aklıbaşında bi kızsın zaten...
Hoşgeldiniiiz ben bilgeSlm kızlar , ben yeni üyeyim bu gruba bugün daha erken yazıcaktim ama yazamadım. Ben Büşra 25 yaşındayım evliyim ama çocuğum yok . 64 kilo boyum da 164 , 56 kilo olmak istiyorum. Normalde çok azimliyimdir ama bu aralar motive olamıyorum . İnşallah burda sizinle kilo veririm.
Fen lisesi olunca öyle oluyor...ben yinede izin veririm hem baban bırakıp alacak sen aklıbaşında bi kızsın zaten...
hoşgeldin canım 1. sayfadaki kuralları okuyup formu doldurursanız seni tanımış oluruzSlm kızlar , ben yeni üyeyim bu gruba bugün daha erken yazıcaktim ama yazamadım. Ben Büşra 25 yaşındayım evliyim ama çocuğum yok . 64 kilo boyum da 164 , 56 kilo olmak istiyorum. Normalde çok azimliyimdir ama bu aralar motive olamıyorum . İnşallah burda sizinle kilo veririm.
Ablam annem de öyle zaten ben nereye gideceksem anneme de babama da söylerim ama annem daha bir evhamlıdıro konuda şüphem yok kontesim ama işte evhamlıyım ben galibabenim oğlan biyere gideceği zaman beni arar arkadaşlarım dalga geçerdi abla kız gibi çoçuk yetiştirmişsin erkek çoçuk bırak rahat diye aslında gittiği yeri bileyim nereye giderse gitsin derdim onun içinde öyle bir kural koydum sağolsun oda üzmedi beni nereye giderse gitsin söyler . şimdi arkadaşların çoçukları büyüdü bana hak veriyolar sen ne akıllı kadınmışsın abla diye ama yaşamayacınca bilmiyolar.
İzin alabilirsem okulun yılbaşı partisine
Ayyy beni de götüüürrrrOrayı atlamışım abla okulun haberi var ama öğretmen yok yaniiAma gerçekten bizim okul biraz inek diye tabir edilen öğrencileriz sosyalliğimiz bile diğer okullar gibi olmuyo
Slm kızlar , ben yeni üyeyim bu gruba bugün daha erken yazıcaktim ama yazamadım. Ben Büşra 25 yaşındayım evliyim ama çocuğum yok . 64 kilo boyum da 164 , 56 kilo olmak istiyorum. Normalde çok azimliyimdir ama bu aralar motive olamıyorum . İnşallah burda sizinle kilo veririm.
evet kozacım sizden bir şüphemiz yok aklı başında çoçuklarsınız çok şükür ler olsun ama işte ana yüreği evham yapıyoruz ne olur kızmayın bizeAblam annem de öyle zaten ben nereye gideceksem anneme de babama da söylerim ama annem daha bir evhamlıdırOrdan sabah yürüme tenha olur, oraya gitme şöyle olur vs. ama sizi de anlıyorum tabii iyiliğimiz için her şey
Gel ablacııım valla sen gelirsen kesin giderim ben deAyyy beni de götüüürrrrkız siz partide bile gider sınava hazırlanır soru çözersiniz
Hoşgeldin canım aramızakoza yazmış sana formu doldurursan bizimlesin ve ilk sayfada kurallarımız var onlara da bi göz gezdir bakalım
evet kozacım sizden bir şüphemiz yok aklı başında çoçuklarsınız çok şükür ler olsun ama işte ana yüreği evham yapıyoruz ne olur kızmayın bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?