***7.TAKIM 440. ETAP*** BEŞİNCİSİ
fatmanurkaya(111.1/110.1/1/%0,9)
Naz(65.6/64.5/1,1/%1,68)
xpreiaz(63///%) kilosu sabit
asfarovski(64.7///%) kilosu sabit
nananais(90.1/89.1/1/%1,11)
keklik_58(75.6/75.2/0.4/%0,53)
Shadelima(74.6/73.6/1/%1,34)
Tozpembe(80///%) kilosu sabit
7.TAKIM ORTALAMASI: % 0,70
5.olmuşuzz kilo veren, vermeye çalışan herkesi tebrik ediyorumUmarım haftaya daha güzel olur herkes çok daha güzel kilolar verir listedekiler ve dışardakiler Yalnıız özellikle listedi arkadaşlarımızla ciddi bir katılım eksikliği var Eğer ki bu takımın amacı sadece menü vermek olsa bunu bir defter alıp her günün menüsünü not ederek de yapabiliriz. Burada gerekli motivasyonu sağlamalıyız ki hedeflerimize ulaşalım Evet herkesin temposu çok yoğun örneğin ben öğrenciyim, çalışanlar var, ev hanımları var herkesin kendine göre ayrı dertleri var ve herkesin kendine göre derdii büyük, yoğun ve yorucu. Ama kilo vermek takımın başarısının yanı sıra kendimiz için önemli. Kilo; sosyal,psikolojik,fiziksel,sağlık açısından hayatımızı en çok etkileyen ve genetik olarak da türk kadınlarının en büyük hastalığı. Lütfen katılımınızı artırın. Takımdan ziyade kendiniz içiin, sağlığınız,geleceğiniz için Bu kız neden konuşuyo böyle diyebilirsiniiz sınavlarım bitince rahatlıktan çene açılıyo arada
Aaa norveçte mi yaşıyorsun ? peki saat farkı ne kadar acaba türkiye ile
ADINIZ:Büsra
YAŞINIZ:25
BOYUNUZ:164
KİLONUZ:64
HEDEF KİLONUZ:56-57
KİLO ALMA NEDENİNİZ:çocuk tedavisi için aldığım ilaçlar ve norveç... :)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Eski kiloma dönüp kendimi daha iyi hissetmek istiyorum.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 5 senelik evliyim ama çocuğum yok. 3 senedir Norveç'te yaşıyorum . Buraya geldiğimde 58 kiloydum, ama buraya alisayim derken malesef kilo aldım. 2 ay önce 61 kiloya düştüm 65ten ama daha sonra bıraktım. Haftanın bazı günleri kreş te asistan olarak çalışıyorum .
Tekrardan hoşgeldiniiz ben bilge, 16 yaşındayım hazirandan beri bu takımdayım
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Eski kiloma dönüp kendimi daha iyi hissetmek istiyorum.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 5 senelik evliyim ama çocuğum yok. 3 senedir Norveç'te yaşıyorum . Buraya geldiğimde 58 kiloydum, ama buraya alisayim derken malesef kilo aldım. 2 ay önce 61 kiloya düştüm 65ten ama daha sonra bıraktım. Haftanın bazı günleri kreş te asistan olarak çalışıyorum .
Sağol inşallah dediğin gibi kısa zamanda veririm kilomu :))Tekrardan hoşgeldiniiz ben bilge, 16 yaşındayım hazirandan beri bu takımdayımÇok kilo fazlanız yok zaten biraz daha dikkat ederek kısa sürede hedefinize ulaşırsınıız
Evet cnm norvecte yasiyorum. Türkiye ile arasında bi saat fark var sadece , 1 saat geri burasi.Aaa norveçte mi yaşıyorsun ? peki saat farkı ne kadar acaba türkiye ile
Evet özelden de kaptanımızBu arada yazmayı unuttum hosbuldum kizlar :) 1. Sayfayı okudum. Aynı msjdan liste sorumlusuna da göndereceğim değil mi? Bide günlük menu paylaşımını akşam yazsam olur mu ? Eşim gece çalışıyor o yüzden onu bekliyorum sabaha kadar bazen.
Tamam Sağol gün içinde Uğrarim Sık SıkEvet özelden de kaptanımız_AYNURA_ ya mesaj atsan güzel olur Tabiki gece yazabilirsin menünü. Gün içinde içtiğin su miktarı,yaptığın sporlar ve yediklerini öğün şeklinde yazmalısın Menünü gece yaz ama katılımın iyi olsuun takıma sık sık uğra kii seni tanıyalım, sen de bizleri tanı
Aaa süper o zaman çok saat farkı yok aynı zamanlarda takımda oluyoruzEvet cnm norvecte yasiyorum. Türkiye ile arasında bi saat fark var sadece , 1 saat geri burasi.
hoşgeldin büşra aramıza ben yasemin 43 yaşındayım evli bir çoçuk annesi memurum marttan beri burdayım şuan listede değilim sadece çene çalmak için buralardayım verecek kilom var ama veremediğimden çeneye vurmuş bir ablanızım
kozacım kız söyle söyle belki seni duyarlar ben 2gündür serzenişte bulunuyorum ama kimse tınlamıyorTakım ciddi açıdan çok boş ve sessizNormalde cuma akşamları sayfalar birikirdi okumaya yetişemezdik Şuan takım otel gibi kullanılıyo ya menü berip kaçılıyo Ben de gidiyorum hadi iyi geceler
Fark ettim zaten ablam çok çabalıyosun takım için ama ne yazık ki düzelmiyokozacım kız söyle söyle belki seni duyarlar ben 2gündür serzenişte bulunuyorum ama kimse tınlamıyor
Evet :) bu siteyi cok begendim sürekli girerim artıkAaa süper o zaman çok saat farkı yok aynı zamanlarda takımda oluyoruz
Takım ciddi açıdan çok boş ve sessizNormalde cuma akşamları sayfalar birikirdi okumaya yetişemezdik Şuan takım otel gibi kullanılıyo ya menü berip kaçılıyo Ben de gidiyorum hadi iyi geceler
Uyguladığın bi diyet programı var mı peki ?Evet :) bu siteyi cok begendim sürekli girerim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?