Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ADINIZ:Büsra

YAŞINIZ:25

BOYUNUZ:164

KİLONUZ:64

HEDEF KİLONUZ:56-57

KİLO ALMA NEDENİNİZ:çocuk tedavisi için aldığım ilaçlar ve norveç... :)

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Eski kiloma dönüp kendimi daha iyi hissetmek istiyorum.

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 5 senelik evliyim ama çocuğum yok. 3 senedir Norveç'te yaşıyorum . Buraya geldiğimde 58 kiloydum, ama buraya alisayim derken malesef kilo aldım. 2 ay önce 61 kiloya düştüm 65ten ama daha sonra bıraktım. Haftanın bazı günleri kreş te asistan olarak çalışıyorum .

Aaa norveçte mi yaşıyorsun ? peki saat farkı ne kadar acaba türkiye ile

Tekrardan hoşgeldiniiz ben bilge, 16 yaşındayım hazirandan beri bu takımdayım Çok kilo fazlanız yok zaten biraz daha dikkat ederek kısa sürede hedefinize ulaşırsınıız

Bu arada yazmayı unuttum hosbuldum kizlar :) 1. Sayfayı okudum. Aynı msjdan liste sorumlusuna da göndereceğim değil mi? Bide günlük menu paylaşımını akşam yazsam olur mu ? Eşim gece çalışıyor o yüzden onu bekliyorum sabaha kadar bazen.

Evet özelden de kaptanımız _AYNURA_ ya mesaj atsan güzel olur Tabiki gece yazabilirsin menünü. Gün içinde içtiğin su miktarı,yaptığın sporlar ve yediklerini öğün şeklinde yazmalısın Menünü gece yaz ama katılımın iyi olsuun takıma sık sık uğra kii seni tanıyalım, sen de bizleri tanı

Tamam Sağol gün içinde Uğrarim Sık Sık

hoşgeldin büşra aramıza ben yasemin 43 yaşındayım evli bir çoçuk annesi memurum marttan beri burdayım şuan listede değilim sadece çene çalmak için buralardayım verecek kilom var ama veremediğimden çeneye vurmuş bir ablanızım bu arada toplamda 20 kilo verdim yani hiç vermedim değil seninde zaten 3 4 kilon var onuda listeye bile girmeden vermiş olacan inşallah .

Takım ciddi açıdan çok boş ve sessiz Normalde cuma akşamları sayfalar birikirdi okumaya yetişemezdik Şuan takım otel gibi kullanılıyo ya menü berip kaçılıyo Ben de gidiyorum hadi iyi geceler
kozacım kız söyle söyle belki seni duyarlar ben 2gündür serzenişte bulunuyorum ama kimse tınlamıyor

kozacım kız söyle söyle belki seni duyarlar ben 2gündür serzenişte bulunuyorum ama kimse tınlamıyor
Fark ettim zaten ablam çok çabalıyosun takım için ama ne yazık ki düzelmiyo Neyse ablam sonuçta herkesin kendi kararı ben gördüğümü söyledim ne kadar uygulanır orasını bilemem herkesin kendi kararı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…