Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

peri gittin 4. takıma kaptan oldun takım dağılmak üzereydi toparladın şimdi sıra burda canlan bıraz uyumaaaaaa
İpler benim elimde artık aynurayı atıcam işin şakası bir yana dediğim gibi yeni kanlar bulmamız gerek ben sürekli takipteyim yeni katılanlara ama maşallah diğer takımlar hemencecik kapıveriyor gözümüz kulağımız açık olsun gördüğümüzü kapalım

Sağol
Hosbuldum :) , maşallah bayağa kilo vermisssiniz inşallah bende sizin gibi azimli olup kiloyu veririm

Bence şöyle bir durum var, burdakiler çoğu aylardır diyet yapıyor, yapmaya çalışıyor. Kendimden örnek vereyim sürekli diyet kafasını yaşamaktan, dikkat etmekten çok yorulmuştum. Ve takım evet çok eglenceli, sohbeti güzel ailem gibi ama arada uzaklaşmak istiyor insan. Yinede yediklerine dikkat ediyorsun ama sadece kısmen de olsa o ortamdan uzaklaşmak bana iyi geldi. Gerçi benim farklı sorunlarımda vardı ama yine de insan bazen kendini kapatır ya dışarıya öyle bir durumdu. Bence takım içinde öyle, zaten kürkçü dükkanı gibi giden geri geliyor. Ve burası gerçekten zaman istiyor, öyle menü verip kçıncada olmuyor bi bakmışsın yarım saat geçmiş. Evli çoçuklu özellikle çalışan bayanlar için o yarım saat bile çok kıymetli. Bence bu geçici bir durum. Yine cıvıl cıvıl günlere döneceğiz, takım ruhu geri dönecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…