- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Bu espri üzerine kaçıyorumTakımda böyle ara ara duraklamalar oluyor, bence buda onlardan birtanesi.
"Vurur yüze ifadesi, yine takım hareketlenir bitanesi" demek istiyorum
,nşallah diyelimTakımda böyle ara ara duraklamalar oluyor, bence buda onlardan birtanesi.
"Vurur yüze ifadesi, yine takım hareketlenir bitanesi" demek istiyorum
Kızz ben daha yeni geldim nereye kaçıyorsunBu espri üzerine kaçıyorum
De ablacım, sonuçta hareket yok dediğimizde de hareketlenmiyor. En iyisi gelenlerle sohbete devam etmek.,nşallah diyelim
Haklısın tabiiki canımHaksız mıyım ama
Espriyi görünce dayanamadım ama burdayımKızz ben daha yeni geldim nereye kaçıyorsun
İpler benim elimde artık aynurayı atıcamperi gittin 4. takıma kaptan oldun takım dağılmak üzereydi toparladın şimdi sıra burda canlan bıraz uyumaaaaaa
Sağolhoşgeldin büşra aramıza ben yasemin 43 yaşındayım evli bir çoçuk annesi memurum marttan beri burdayım şuan listede değilim sadece çene çalmak için buralardayım verecek kilom var ama veremediğimden çeneye vurmuş bir ablanızımbu arada toplamda 20 kilo verdim yani hiç vermedim değil seninde zaten 3 4 kilon var onuda listeye bile girmeden vermiş olacan inşallah .
Hosbuldum :) , maşallah bayağa kilo vermisssiniz inşallah bende sizin gibi azimli olup kiloyu veririmhoşgeldin büşra aramıza ben yasemin 43 yaşındayım evli bir çoçuk annesi memurum marttan beri burdayım şuan listede değilim sadece çene çalmak için buralardayım verecek kilom var ama veremediğimden çeneye vurmuş bir ablanızımbu arada toplamda 20 kilo verdim yani hiç vermedim değil seninde zaten 3 4 kilon var onuda listeye bile girmeden vermiş olacan inşallah .
Gelenler de gidiyor kii ama yaHaklısın tabiiki canımama selinin dediği doğru arada oluyor böyle yeni kanlara ihtiyaç var
Espriyi görünce dayanamadım ama burdayım
benim kabalığıma dayanamadılar kozacım hepsi kaçtı kabalıkta 1 numarayımGelenler de gidiyor kii ama yaBir ara gelen bir sürü kişi vardıı hop hepsi gitti
yaşınız çok genç elbette verirsınızSağol
Hosbuldum :) , maşallah bayağa kilo vermisssiniz inşallah bende sizin gibi azimli olup kiloyu veririm
Mesela 10 kişi çağırıyosak 3 4 tane kalıyor eee haliyle -çok kişi çağırmak gerekGelenler de gidiyor kii ama yaBir ara gelen bir sürü kişi vardıı hop hepsi gitti
Bi ara elma diyeti yapmıştım ve bayağa bi işe yaramisti. Onu denemek istiyorum tekrardanUyguladığın bi diyet programı var mı peki ?
Ay ablam yaabenim kabalığıma dayanamadılar kozacım hepsi kaçtı kabalıkta 1 numarayım
Haklısın ablaam üye avına çıkalımm artııkMesela 10 kişi çağırıyosak 3 4 tane kalıyor eee haliyle -çok kişi çağırmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?